Game Over~Összevont!

Indította reflexecske3, 2010-07-14, 14:23:52

Sziasztok
Abbahagyom a metin2-őt!
Kik miatt? A kispistik miatt!!!
Egyszer visszatérek,ha rámír egy mod,hogy : "Vége,újra normális lett a DDMT2-ő és a kispistik nem  szindnak engem!
Elnézést ha most valami csunyát írok de már elegem van a ku*va pistikből akik elrontják a játékörömünket!!
Jah és még1!!!
Külön köszönetem Dorkának és ATAG-nak!!
És nem érdekel mit szidnak ATAG-ról meg Dorkáról de ők akkor is jófejek!

És elmondok nektek valamit,pisták,Dorka nem ATAG ku*vája és nem is volt "szerintem" egyetlen érzelmüksem!!!!
Ez most szólt a szívemből,köszönöm amitt edig tettetek értem,meghálálom

Mindig,de mindig fel fogok nézni a szerverre és csak a szerver készítésről fogok írni!Sziasztok

2010-09-25, 11:00:59 #81 Utolsó szerkesztés: 2010-09-25, 16:42:40 Szerző: [GA]Dorka
Langlovag105 .   

GAME OVER . Sziasztok abba hagyom a játékot ,mert ellopta az életemet ,barátaimat ,szerintem a rendes élet sokkal többbet ér mint a napi 15 óra gépelés .Majd meglátjuk ,hogy mire viszitek nagy korotokban amikor egész nap a gép előtt fogtok ülni és semmit sem dolgoztok ,most érdemes abba hagyni .Semmi-sem fog érdekelni titeket csak a számítógép ,és majd kapod a jó jegyeket a gépeléstől ugye ? Majd talán a tescoba pultosnak felveszenk 1ft-órabér mellett.Ennyit szerettem volna .Viszlát metin !!!

Kisebb betűvel is látjuk. - [GA]Dorka

Sziasztok

Mindenkinek a kedve a játéktól azért megy el mert sokan all GM-et játszanak és sok az acount lopó oldalak mivel sokan nem bírnak maguknak szerezni cucokat vagy egyéb mást.Én töbször abba akartam hagyni a játékot de nem ment mert jó karim volt és szeretem a játékot tegnap belépet a legjobb haverom akit már évek óta ismerek mert tudtam hogy nem lop és megbízhatok benne mivel keveset játszik mert sok dolga van otthol de persze 1-szer már ugy járt hogy valaki all GM-et játszot és kirabolták
De mondtam neki hogy a GM-ek nem kérnek se felhasználó nevet se jelszót ahogy tegnap belépet álítolag  rá írtak hogy ha nem adja meg a felhasználót és a jelszót bannolják erre meg adta a jelszot meg a felhasználót és máma regel ahogy beléptem kivoltam rabolva én már nem kezdem ujra a játékot mivel sok munka és felelőség és én megint nem fektetek be annyit a játékba mert nincs értelme én asszem befejeztem a GAMET Külön köszönök mindent a GM-eknek mert szerintem értünk mindent megtesznek hogy jól érezhesük magunkat.Most lehet mondani hogy mien hülye voltam meg stb.. mert ezek után az jön mind1-is Mindenkinek további jó játékot kivánok 
Karim:Tova 97LV Harcos   

Sziasztok

2010-09-25, 12:33:38 #83 Utolsó szerkesztés: 2010-09-25, 12:35:44 Szerző: cseke11
Nekem is ma let GameOver aköv okok miatt:
1.Kevés szorzó
2.Sok áll GM
3.A MAGYAROK nem tudnak magyarul beszéni(Pl.:low,go.Mért nem lehet mondani gyenge vagy meg hogy mehet?)
4.MINDEN SEGITŐKÉSZ JÁTÉKOS ELMENT

Üdw:ßull,Unikornis55,KardBM,Cs3k3 :`((

2010-09-25, 12:38:47 #84 Utolsó szerkesztés: 2010-10-07, 11:13:49 Szerző: [SMOD]THymea

Nekem meg kb. 1 hete lett Game Overem csak nem tettem ide a fórumra! Rám írt egy low gyerek aztán az volt a neve hogy [GA]Dorka aztán mikor elkérte id-met pw-met utána jöttem rá hogy a GM-ek nem is kérik el az id-t,pw-det... Pedig egy jó kis 73-as wari volt... 4 P skillem volt menta voltam volt tünde+8-m lélekrabi +8-m 7 opttal! Az volt a gond hogy amikor elkérte utána jutott eszembe hogy a GM-ek nem kérik el az id-t,pw-t :( szerettelek ddmt2 mondjuk eléggé rossz lett de akkor is!

Hat itt az ideje en is tavozok innen....
Mar nem birom azt a sok embert kik elveszik a jatek ertelmet...

Ma reggel ujra felleptem... par cuccot kolcsonvettem havertol hogy ujra jatszhassak kicsit es mitortent? addig utottek mig meghaltam es kiesett egy duplaja haveromnak.... konyorogtem söt masikat is igertem erte de akkor se adta vissza... Egy regi baratom ugyszinten kiraboltak.... ezt mar nem birom....

TheDealer avagy FasterMan voltam... remelem emlekezni fogtok ram!
[color=lightgreen]99[/color] [color=yellow]iDEALER[/color]  end .

Idézetet írta: dillerke Dátum 2010-09-25, 13:09:56
Hat itt az ideje en is tavozok innen....
Mar nem birom azt a sok embert kik elveszik a jatek ertelmet...

Ma reggel ujra felleptem... par cuccot kolcsonvettem havertol hogy ujra jatszhassak kicsit es mitortent? addig utottek mig meghaltam es kiesett egy duplaja haveromnak.... konyorogtem söt masikat is igertem erte de akkor se adta vissza... Egy regi baratom ugyszinten kiraboltak.... ezt mar nem birom....

TheDealer avagy FasterMan voltam... remelem emlekezni fogtok ram!

Nem kellett volna negatív rangúnak lenni. Létezik zenbab is. ;) Az pedig nem kirabolás, ha kidobsz magadtól cuccot. Te vagy az oka, nem az, aki felvette.

Sziasztok!

Szerintem a koron semmi sem múlik.Ti azt mondjátok akik 15év alatt vannak "pisti,low stb...".Érdekes szerintem az életben nem szóltok oda minden 15 alattinak "cs te low"És nem kell elítélni valakit a helyesírásáért vagy akármiért...Nekem ddmt2ön és másik szerevereken is van barátom aki 10-12 éves és majdnem 10 évvel vagyok idősebb náluk de mégis jókat lehet velük beszélni.Nem tagadom,vannak tényleg olyan gyerekek,tinik(vagy ahogy tetszik)akik tényleg az értelmetlen sértő és emellt hergelő mondatok mondják de szerintetek nem létezik 18 év feletti aki ilyeneket mond?És igenis vannak olyan emberek akik nem egész nap a gép elött ülnek vagy a keresetükből SÉ-t töltenek hogy erősebbek legyenek.Hanem tanulnak dolgoznak és emelett családjuk is van.Én egy pár éve jártam így a World of warcraft nevű játékkal teljesen levolt zárva az agyam és mindig csak arra gondoltam és csináltam de nem rég ébredtem rá hogy az egész életemet a számítógép elött akarom tölteni?És már kezdem magam jól érezni nem csak a gép elött hanem az életben is.Mára már alig játszom napi 1-2 óra dd-re már igazán fel sem megyek mert azok fogadnak akik X ezer forintot költöttek a játékra és ha legyőznek azonnal pff ez aztán jó béna...

Üdv:Niki89

Sziasztok

kismate01 vagyok 12 éves és mitől lennék kis pisti?Na ez az amitől játszhatatlan a játék.Ezt ti csináktátok meg magatoknak, hogy le pistiztek mindenkit....Na ettől játszhatatlan a játék

kismate01 balra el égáldjon =)

Üdv mindenkinek mint már a DDMT2 ben is hogy abbahagyom a GAME-T sokan megkérdezték hogy miért is? Hát elmondom most nektek:1 A sok olyan gyereknek köszönhető PVP amit nem minig nyertem meg nem is 1 olyan gyerek volt aki fogta és se szó se beszéd nélkül pvp közben kirabolt!!!
2 Nemtudom mi értelme volt az egésznek pedig sok barátom is köztük volt.akik ezt tették
3 A sok PISTIKE miatt (is) mert ugyan is azért mert csak jó és +9 cuccaim voltak mindig megkérdezték hogy ezt odaadom e ingyen meg miegymás sorolhatnám tovább...
Mint pll:Ma 17:38 kor elkeztem boltolni és kiirtam hogy (abbahagyom a DDMT2 végleg)
és itt is rámirnak 1000 hogy ingyen odaadom e a cuccaimat hát ettől falra tudnék mászni.
Nah végül is amit akartam azt elmondtam.

Előre is köszi hogy irtok ide ha irtok és szép kellemes pistike mentes GAME-T

by:Varez :S:S:S

2010-09-28, 10:32:07 #90 Utolsó szerkesztés: 2010-09-28, 10:49:07 Szerző: [SMOD]THymea
Sziasztok!

Nekem   az a kérésem felétek, hogy legalább ebbe a témába ne írjatok nem ide  való, nem ide  tartózó dolgokat.

Azt gondolom nem olyan nagy kérés,

Továbbiakban kérésem  felétek: aki nem tud méltóképpen elköszönni a játéktól, az inkább ne is köszönjön el, próbáljon meg csendben távozni.

Legyetek már kicsit jobb belátással.

Köszönöm

Sziasztok én itt hagyam a metint 

ddmt2-őn nem tudtam sokra vinni de akik sokat segítetek Julcsikaa(azt hiszem így írtad)
Deather
és még sok jó barát
Wodn2/CrimeMt2:

első sorban:Damex az egyik legrendesebb gyerek voltál veled azt hülyülni is jó volt
            PvPSuraKing szerintem az egyik legjobb barátom voltál a szerveren
            PvPKing:veled elég szarul indult a barátságunk de utána jól össze haverkodtunk
            Armageddon96 és neje is sokat segítetek köszönöm
            XxMonsteRx:mindenbe segített
            köszönöm  nektek

egyéb privat szerverek :Hunter sok mindenben segítetél
                      PROXtest:te is rengeteget segítetél  sziaszto forumon maradok örömötökre/bánatotokra

2010-10-01, 20:50:08 #92 Utolsó szerkesztés: 2010-10-02, 09:11:11 Szerző: haladasboy96
Sziasztok. Én is abbahagyom a szerveren. Jówolt veletek. Az utóbbi időben, nem sokszor voltam fent, ha fel is mentem akkor is csak dumálni egyet a haverokkal. A szerver az elején nagyon fain volt, de egyre csak fail lett. (Persze ez nem ATAGnak köszönhető). ATAGnak nagyon szépen köszönöm hogy elkészítette a szervert. Elejinte alig vártam, hogy felléphessek de karácsony után, ez egyre csak csökkent. Rengeteg barátot szereztem: SoulAssassin, W3P, zhypex8D...stb ~ Rengeteg haverom volt még, de sajnos mindenki nemtudok sorolni.
Aki beszélni szeretne velem, ott van az MSNem:   [email protected]
Emlékezzetek rám :D
Üdv.: Luckeer/ qwertzthe/ P0wa/ WheitShami1 (WheitShami csak az utolsó 1 hónapban. :)

Hali :) Nem szerettem volna ezért úgy topicot nyitni ezért ide írom le . Abba hagyom a játékot sok-sok ember örömére .
Remélem most boldogok lesznek ,hogy nem leszek ott . Igen sok hülyeséget követtem el de ki nem ?! Hisze emberből vagyok én   is és tudván-tudott az emberek is tévednek :) Néhány embernek azért szerettem volna megköszönni amit értem tett ^^
Ayaro : Lökött csajszi vagy néha de téged imádlak! Mindig ott voltál nekem és mellettem álltál a bajban .Köszönöm <3
Klarissa ~ Dotty : Téged nagyon régóta ismerlek mintha testvérem lettél volna ^^ Nem tudtál volna úgysem marasztalni (:
                 Msn -nen úgyis megtalálsz drága ^^ Viseld gondját MirMur-nak
ProMage : Az utóbbi időben úgy éreztem tőlled kaptam a legtöbb kedvességet :) Sajnálom hogy nem tudtam viszonozni ,           de köszönök mindent neked :)
Gandor : Csokimm <3 te voltál a "lelki szemetesem " mindig meghallgattál és ott voltál nekem ^^ Köszönöm <3
ProfX : Téged igaz csak nemrégen ismertelek meg de nagyon megkedveltelek  :) Sok sikert a 98  hoz .
bENGII : Te voltál az az ember aki miatt képes voltam issza menni :) Sajnálom hogy nem maradtam tovább de hát ... *.*
Cassy : Itteni anyum voltál és egyben barátnőm is ,igaz az utóbbi időben nem tartottuk a kapcsolatot de akkor is köszönök neked mindent :)
WarYou : Jaj te ,benned egy költő veszett el jó mélyen :) De a sok hülyeséged mosolyt csalt az arcomra ha le voltam törve is ^^

És sajnálom akit kihagytam a sorolásból :) De igazság szerint nekik szerettem volna megköszöni az utóbbi időben tett kedves gesztusaikat ^^ De még sok embernek köszönöm amit tettem értem (kedves dologra gondolok ^^)

Game Over : Mollycicaa voltam :)

Molly, nagyon sajnálom, hogy abba hagyod. :( És a kedvességet majd viszonzod. :) Örülök, hogy megismertelek. :)

Sziasztok:)

Én is Befejezem:)98LV-t elértem towább nincs kedwem menni:)Nem woltam wmi  jófej:) De woltak barátaim...Hiába wan 5szirim 3poim 1 csatám kingem fekáim:)"jó"cuccaim:)Mikor szinte mindenki Full kasztokkal futkoz:( Ezért woltam gyenge:) ha megöltek AUTOWAL akkor igen is Lo.woztam és csicskáztam:) és miért? Mert felidegesítettem magam a JÁTÉKON:(  a  Rabja lettem:S én sem hittem el másoknak ahogy tisem hogy egyidő után bezárkózol a szobádba és egésznap gépezel..még a r*cskázást is elfelejted annyira belemerülsz és egyzser azt weszed észre hogy: Hopp már hajnali 3wan:(Én is így woltam:) De Engem már nem izgat:)Akinek kellenek Cuccok wagy walami segítség az PMelhet:)Fórumon 1 kicsit maradok még:)

Barátok:)

DaveXFame-szegényt kitörölték de másik karijáwal nagyon jóban wagyok
Aefteroad-Nagyarc legjobb hawerom
Toll-Szintén:)
IceMan007-Ma ismertem meg de jó fej
NyakogASD-(heh:) én csináltam a karaktert csak hawernak adtam)jófej
hardyy-Jóarc:)
Sakak-Jó fej:)Nagyon bírom:)
Háth ennyi lenne

Üdw:MexiWirsli,ShadeAsassin,Boltolok123:)jahm és rooney

Sziasztok!
Huhh én már vagy egy éve befejeztem, de maradok itt a fórumon segíteni a tudatlanokat.
Lvl 92es sárkány sámiként kezdtem és fejeztem be, DarkSámán névvel. Barátom sok volt, de végül is azért fejeztem be, mert rájöttem, milyen tiszteletlen a játékosok 80%a. És sajnos ez így is van, nem törődnek a másikkal, csak a "cuccok meg a lvl meg a yang" az ami nekik kell.

Nos talán még találkozunk valahol^^
Megtaláltok itt a fórumon, vagy a Dodo Jade Dynasty játékon.

Üdv,
DS/Pollux

2010-10-05, 16:21:21 #97 Utolsó szerkesztés: 2010-10-06, 15:29:17 Szerző: bkrisz99
Nem írok kisregényt... abbahagytam... aki ismer tudja h mért...

msn en megtalál aki akar ([email protected])

Barátaim akiknek minden jót kívánok:
-deidarac1(Füli)
-Tillus(<3 xD)
-ShamanJashin(JáshínKáá)
-Meee
-Gourry&Erisz
-Crew
-Cassy
-Molly019(Imolkácska =P )
-MézesBagoly(anyuu >.<)
-Vas

By.: G4LL

Hát jó szerintem énis abbahagyom. itt a tanulás újra lett rakva a gép stb. meguntam a pistiket akik csak a nagyok mellett erősködnek vagy low-oznak ha 2-en megtudnak ölni stb. s1-en és s2-őn is voltam s1-en Stifi s2-őn szerintem többen ismernek pvpSuraman néven. néhány barát hiányozni fog.
pl:-Azor14
-Rai
-stb.
sajnos több név nemjut eszembe mivel rég voltam már fenn sry.
Egy nap még visszatérek azthiszem :)
S2=Game Over
S1=IntErr       /pvpSuraman
         90        / 90

2010-10-06, 14:29:07 #99 Utolsó szerkesztés: 2010-10-06, 14:41:19 Szerző: Refresh
Nem gondoltam volna hogy ez előfordul,de bizony megtörtént:).Eljött számomra is a Game Over! Hogy miért? Többek között azért is mert már nincs értelme játszani.Felmegyek a szerverre és? És semmi :) unalom.Felhúztam 3 karit 90 fölé,semmi kedvem újjat kezdeni.Elmegyek DT runra...és ott? Ott a sok újonc vagy a sok "pisti" 7. szintnél úgysem jutok tovább.Öljek Bossokat?És ha droppol?...Eladom,azt mégis mire költenék?Semmire mivel megvan minden kaszt ellen a cuccom.Párbajozzak?Warozzak?...azért hogy ha megölök valakit én leszek a hacker a csicska a noob...Köszönöm de erre nincs szükségem.Igen,lehet örülni =) Refresh elmegy...Juhéé Örülhet a sok csupor:) ! Szeretnék köszönetet mondani pár igazi barátnak..

Cassy - Ha bajban voltam segitettél:),mindig is jó barátom voltál.Igaz az utóbbi időben nem nagyon beszéltünk.

Nanuk - Jóféle span :) nemhagyott volna cserben soha.

SámiCica96 - Lucám:)...Számtalanszor felviditottál a lüke mondataiddal.Örök hálám érte!

RapidDeath - Vigyázz Lucára,én már sajna nemtudok ;)

Diinuu007 - Reál/DD-s legjobb haver :D.A lökött természetével bármikor felviditt.

YREG - Egy igazi kötsög:D.Mégis mindig kitartott melettem :P

Arisa,Kampokez - Régen nagyon jóban voltunk,sajna mostanság nem tartottuk a kapcsolatot,de kösz az átt élt élmenyekért:D

CuteSziszkee - Kedves barát voltál...És nem csak barát ;) (L) Citromos Borsodi 4 ever ! :D

Teuqila - Igaz csak nemrég ismertelek meg de a bajban ott lennél velem :)

Shout - Öcskös :)...Vigyázz nekem magadra!!

SoulAssasin,Sandrax3,Frogi,arnold94...köszönöm :)

Persze...nagyon sok jó és igaz barát van még a listán.Gondolom nem akartok fél órán átt olvasni.
Nemhagyom abba teljesen...Kockulni már nemfogok de beszélgetni még felmegyek!!

Ha valakinek kell az msn-em vagy skype-om az PM.

Ne feledjétek..."A játék a gépedtől függ,de az életed a szivedtől" By:Refresh

Ezúttal szeretném megdicsérni a Team munkáját,mivel igen is dolgoznak a szerveren,csak igy tovább (Y)
Fórumon segitek bárkinek ezután is :)
Refresh voltam...Sziasztok :)