Game Over~Összevont!

Indította reflexecske3, 2010-07-14, 14:23:52

Na Sziasztok!!

Én már 1xer elbúcsúztam és ak azt mondtam h nem végleg.Mostmár végleg búcsúzkodom sajnos és saját akaratomon kívül.:S:S
Történt ugyanis h tegnap este felakartam menni a DD-re de nem jött össze mivel a jelszóm nem volt jó sehogyse.:S:S  Sztem tudom ki volt aki lenyulta karimat mert ezt a felhasználót oszt.társamtól kaptam és az e-mmail címet és a hozzá tartozó jelszót nem adta meg.Így ezek alapján gondolok arra h mikor én megkaptam és feltoltam rajta a karit ill.átraktam cuccok és jelszót átírtam utánna nemsokra rá rájött a srác h hoppá a jelszóváltozásrl megy e-mail és ő megleste gondolom mi a jelszó belépett és változtatta.Hát igen ami még poén h este vmikor jöttem haza és én olyan 21:00 fele már aludtam és haver mondta h 21:20 körül látta a karim amikor én aludtam éppen.Érdekes.....Legálabb arra lenne esze a gyereknek h éjjel vmikor pakolja ki mikor senki nics fent aki ismer.-.-"  Hát ez van!!!

Akiktől elköszönnék:

hardyy:jófej,nagyon jó barát voltál és tod:"csak neked nyalom ki a kloákád":D
HavoK:legjobb barátom,mesterem,tanítóm, ő az aki mindig tudta mindenre a választ és aki mindig segített mindenben.(De ez kölcsönös volt)Ő az aki életben is B.F.F!!!:D
Equ:áh te kis ribi te kis qrva!!!xD  Hülyültél volna meg akk mikor megismertelek!!Jah te már előtte is hülye voltál!!:D Rengeteget baromkodtunk sok waron is!!!Fuhh mennyit oltottad a népet waron ha előre mentek!!:DHát igen szép időket éltünk meg!!
ÉSZLÉNY:régen ismertük egymást de az utóbbi időben sajnos nem nagyon találkoztunk mert te ha jól emléxem akk sárga lettél.De neked is örök Respect!!!
4EwerFight:hmm... A proságos nindzsa akit még HavoK se vert el!!:D Te vagy az egyetlen meg talán még Anti(ANNTONELO) akik eltudtják verni HavoK-ot a nindzsák közül!!:D
ANNTONELO:sík hülye ember akivel lehet sokat baromkodni!!Respect neked is!!!
Fa:Akire felnéztem már akk is mikor én kezdtem.Emléxem miután kiraboltak én adtam neked fegyót vértet sisakot fülest meg casht vmennyit h tudj vmit kezdeni!!:D
Noszferat:már csak mostanság ismertelek meg jobban és beszéltünk többször de azért te is jófej és normális voltál!!
Vannak még sokan akit kihagytam az dobjon egy PM-et és felírom őt is!!!SORRY ÉRTE ELŐRE IS!!!

Szép estét!

Eljött azaz idő, hogy énis ott hagyjama szerót.:] Akiknek szeretnék megköszönni sok-sok dolgot :

karapka : ... nemtudom leírni, hogy milyen fontos vagy nekem =( és örökre a bff-em maradsz :[
TheName : Jajj, teee:D Amikor idejöttél annyiramegörültem, viszont most én távoznék :|| További sok sikert Dia<3
ßio : Te buta panda>.< Az utóbbi időben te voltál a lelkiszemetesem, mindig meghallgattad a panaszom. Köszönöm!:]
YapYap : Neked csak ennyit : BAUXIT  :Đ illetve, te voltál az, aki mindig szivatott :D de azért méég nyíííííííp :]
BadGirlCiara : Kicsihugicám, annyira de annyira szeretlek :]
SziszaxD : Buta Sziszám <3 Az én beszédhibás macsekom xD
LOLI14 : Babáááám:D Örülök, hogy "megismerhettelek".
Markesz00 : apuu xD te buta :]
MilkaGirl : Az utóbbi időben nem i láttalak... de én nem felejtettelek el =)
Hiei07 : Vigyázz!=) a Pedo őr most téged fog betámadni :)
Fura név jön aki most nem én vagyok:) - Vesta : október 2.-án a születésnapomon pont megtaláltalak, először mérges lettem aztán megértettem mindent. Sok volt a közös bennünk.
Ördökkéz : az a sok hülyeséged néha felvitte az agyvizem:D
Grenma : Téged már elég rég óta ismerhettelek, és ennek örülök. Neked is mint Name-nek további sok sikert.:]

Felfogok még járni, de csak beszélgetni az emberkékkel:].    Brianna voltam:]
Brianna - Lv.98 - Sárkány sámán - Jinno

2010-10-09, 00:00:06 #102 Utolsó szerkesztés: 2010-10-09, 00:03:52 Szerző: halmos1
tádádádááááááááááá megjött halmos, távozni...

igen, vééégre...eljött számotokra ez a pillanat is, amikor azt mondod..."leteszem a fegyverem"
külön topicot nem nyitok, nem akarok még több munkát adni a már igy is "túlterhelt" teamtagoknak

sokatok számára ez egy pezsgőbontásra és ejakulációra alkalmas pillanat
de, akadnak itt olyanok is akik vérző szivvel, vállveregetve küldenek utamra a cókmókommal.

vannak, akiket én is szerettem, de a legtöbbőtöket tiszta szívemböl utállak :)

kiemelnék pár számomra kedves ill.bizalmam kiérdemelt tagot
kezdeném is:

aAyy...hmm aAyy aAyy aAyy...te voltál és vagy a "mindenem"...még altairrol ugye ugye :)

4everFight, te vagy az istencsászárüberkirályfaxagyerek, a rettenthetetlen és "verhetetlen" top1 ninjalleni ninja :) láwollak

DirtyLove, az optmester...vigyázz erre az ökörre

LuXii,Wednesday: no comment :D(L)

Ninjalovag: hajrá, csak igy tovább, ügyesen ;)

Magányos,Tomiii,Thessos: hiányzol faxos =/

bada2: remélem ezt olvasod...te is hiányzol =/

Domina: te nem igen érdemled meg, hogy itt legyél, de lásd kivel van dolgod. 5honap...5honap

félvérangyal, Anjah: köszönök nektek mindent :)

Mizumi: "aggyá sütit" :)

ProSámi, Greenyke: neked is ugyszint köszönök mindent :)

nagyjából ennyi...akit kihagytam az igy járt, majd legközelebb :)

Na nektek további sok sikert, fellélegezhettek...halmos nincs többé :)
noheló

ja és AncientBlood 4 ever :)

Sziasztok !

én is abbahagyom!sok pisti miatt sok lopás stb...

2010-10-09, 18:04:11 #104 Utolsó szerkesztés: 2016-09-02, 07:02:42 Szerző: [BA]THymea
ÜDV

Szeretnék elköszönni minden s2.ddmt2-s barátomtól.
Sk1nZoR:te állat veled hülyültem legtöbbet
eSkin:te rinyálós kis pisis :D ez van ezt kell szeretni mi?
többiek akiket nem említettem sietek bocsi
Élmény volt veletek játszani sose felejtelek el titeket.
Távozásom oka:meguntam a játékot :S,1x feltörtek...stb.A fórumon azért itt leszek :P

2010-10-10, 02:42:32 #105 Utolsó szerkesztés: 2010-10-13, 16:36:07 Szerző: [SMOD]THymea
Nos, eljött az a pillanat amikor eldöntöttem ,hogy én is abbahagyom a játékot! :D
Sok embernek nem okoztam örömöt, de keserves pillanatokat se nagyon. ^^(kivéve ha egy nindzsa kap 36k-t.) :D
És nem a "kispistik" miatt hagyom abba, hanem egyszerűen belefáradtam. :D
Belefáradtam abba, hogy "low" "csicska" "hacker" és a többi és a többi...
De távozásom oka, a játékom értelme.Följöttem azért játszani, hogy 1-2 ember panaszkodjon a GM-ek munkájára,és hogy oltsa a másikat az ismét gyakori szöveggel. "enyi vagy"
A tisztességes játék a fontos.
Milyen jó is lenne , ha mindenki legalább annyira tiszteli a másikat , hogy nem szidja a másik szüleit!
Nem!?

[HIGHLIGHT=#000000]ExpertDoDo[/HIGHLIGHT]: Talán te vagy / voltál az egyik legfigurásabb játékos! És egy jó barát. :D

[HIGHLIGHT=#000000]KicsiiSámii[/HIGHLIGHT]: Utóbbi időben nem nagyon beszéltünk! de mindig mosolyt csaltál az arcomra. :D

[HIGHLIGHT=#000000]SirMamutPL[/HIGHLIGHT]: Te akkora egy tahó vagy! Épp ezért bírlak ;) Nagy forma vagy :D

[HIGHLIGHT=#000000]Blonde/Azarjaved[/HIGHLIGHT]: A legjobb céhvezérek! Hát igen... Ők régebbről :D

[HIGHLIGHT=#000000]DevilBM[/HIGHLIGHT]: Utóbbi 1-2 hónapban nem láttalak. De te segítettél talán a legtöbbet.

[HIGHLIGHT=#000000]kicsiharcos[/HIGHLIGHT]: Te ott tudtál segíteni ,hogy... Várjunk csak.. Te nem is segítettél :O Csak én neked. :D (Köszönet nekem):)

[HIGHLIGHT=#1d1b10]Proninjaku[/HIGHLIGHT]: Veled ha akarok, találkozok élőben :D(De nem akarok)>< :D

[HIGHLIGHT=#000000]KILLERMANBUS[/HIGHLIGHT]: Közel napokban ismertelek meg. Nagyon rendes srác vagy. :D

Ha valakit kifelejtettem volna, akkor vágjatok nyakon. (virtuálisan.) :D

RefLeeX , TakiSámán , ReFLeXNinJa , RefLeXSuRa , AsDRefLeXAsD , RefLeXFaRm , CloudD , OzZzy ××RefLeX××
                                    Voltam!!! :D

A fórumon még itt leszek

Sziasztok!
Na, sokaknak örömére végre elhagyom a ddmt2-t. Igen-igen szabad ujjongani is. :)
Van egy-két ember aki fontos és ezért lenne egy kis üzenetem remélem elolvassák.

halmos: Ugyan már te is abbahagytad, de örülök hogy megismertelek, köszönöm a zenéket és a bátorító szavakat. :)
ShamanJashin: Találkoztunk életben is, felejthetetlen élmény volt, de most elengedem a kezed. Nem vigyázhatok rád örökké, és nem lehetek mindig melletted hogy segítsek döntést hozni.
Tiffany: Régen sokat beszéltünk, aztán ez a kapcsolat megszakadt, szóval nem tudok nagyon mit mondani.
Diaspro: Diasom, az utóbbi időben veled sem beszéltem szinte semmit, ezért nem tudom mi van veled, de sok sikert a továbbiakban.
Cassy: Jaj te :D Köszönök neked mindent, a beszélgetéseink életmentőek voltak, mindig ott voltál nekem támasznak, és remélem tudod hogy ezek után is számíthatsz rám.
Crew: Dani :) Sokszor mosolyt csaltál az arcomra amikor senkinek sem sikerült. Bátorítottál és nem hagytál cserben soha sem. "Menjünk motorozni" :D:D
DarkNaar: Tesó :) Az utóbbi napban sokat beszéltünk. Köszi a bátorítást, és hogy sírhattam a válladon :')
vikicica: Sok sikert a továbbiakban, és dance 4ever :D
Ein: Hát.. nem olyan régóta ismerlek, de a beszélgetéseinket nem fogom elfelejteni ><
hardyy: Neked köszönöm a legtöbbet, de tőled nem búcsúzom. :) Mert ugye ettől mi még beszélünk :)

Ha valakit lehagytam hát... ez van. Sok sikert nekik a továbbiakban :) Fórumon még megtaláltok néha napján. Köszönök nektek mindent. :)

Fragnatic 4ever :D <3

Nah pacsi csacsik :)

Bocsi MOD hogy ide nyitom nemnagyon érdekel hogy hova szabad hova nem... :)
"Csak" annyit szeretnék mondani h befejezek minden metinnel kapcsolódó tevékenységet :)

ATAG báttyónak szeretném megköszönni a szervert...mert legjobb magyar szerver volt ...télleg GRAT hozzá :)

[SMOD]THymea- The Best (L) :D nagyobb arc nálla a világon nincs ;)
                 Üzit dobok neki, ő 10 mp-en belül válaszolt.. :D
                 Aki panaszt bir rá mondani ....max Isten ;)

eggyesével nemszeretném elkezdeni h te-meg te meg te...ezért azért amazért.... I <3 U Metin2 Playerek ;)

és nem megbántásból hanem unalomból hagyom abba...már "sajnos" mindent elértem amit szerettem volna... kb fórumon majd megtaláltok hetente.. ;)

és sajnálom h ezzel is zargatnom kell a népet :D

nah pacsi....csacsik :)

2010-10-19, 15:28:40 #108 Utolsó szerkesztés: 2010-10-19, 22:20:43 Szerző: Cassy
Cijasztok.
Eljött hát az idő, hogy én is elbúcsúzzak. Gondolom ilyenkor felmerül bennetek a kérdés miért is. Akkor lássuk csak az okokat:
- idegesítő, agyilag nem normális emberkék
-unalom, elértem már mindent amit akartam, már más álmaim vannak
-és végül, egy jó ideje már csak a barátok miatt jártam fel, akik sorra elhagytak:(
Hát ezért jött el a nap, mikor Cassy karakterem elmegy egy nagy pihenésre. Vége egy nagyon szép álomnak. Néha felnézek még dd-re de csak már heti 1-2x max. Búcsúzásomban csak a legközelebbi barátaimat említem meg, így elnézést kérek, ha valakit kihagyok.
ÉSZLÉNY: Dárga barátom, testvérem, fiam. Szinte minden voltál már nekem. Tudod jól, mennyire fontos vagy nekem, és hogy mindent köszönök, amit értem tettél. A fórum köszönete, hogy téged megismertelek, és azóta is hálás vagyok az égnek. Köszönöm még a szervereden töltött csodás napokat, amiket sose felejtek el. Örökké a "családom" része leszel.
Mizumi: Egyik legjobb, legrégebbi barátnőm, lelki társam. Sose hittem, hogy valaha elmész dd-ről, de látod, eljött az idő mikor én is elköszönök. Életmentő volt mindig a veled való társalgás, számíthattam rád jóban rosszban. A te Dance videód 4 ever (L)
hardyy: Legjobb haverom, aki mindig ott volt, hogy megvédjen:) Köszönöm neked a sok beszélgetést, a lelkizést, és az együtt töltött vicces órákat, veled meg Mizumival. Tudod a mondást, örökké ott leszek melletted<33
ProMage: A legrégebbi barátom. 6 hónap. Igen, még kimondani is rossz, pláne azt, hogy itt hagylak téged:( Tudod jól hogy már régóta érlelem ezt a döntésemet. Sose felejtem el miket össze hülyültünk mi ketten. Régi szép idők voltak, amik nagyon hiányoznak mai napig. Emlékszem, még sárgáknál öregasszony előtt, mikor először megszólítottál. Azóta is barátok vagyunk, és örülök, hogy elmondhatom, megismertelek téged.
DarkNaar: Darkucim:) Tudom, hogy te is abbahagytad, szóval tudod nagyjából mit érzek. Rád is mindig számíthattam bármi is volt, te kiálltál mellettem. Köszönök neked mindent, és remélem egyszer viszonozni tudom még kellően. Bugyi(L)
CsokiBaby&TheName: Barátnőim. Bár mindig elvitt minket a sors, messzire sodort, de tudom hogy bármikor kell valami szólok, és ti ott vagytok. Vigyázzatok magatokra, ha már én nem leszek ott. (L) Csokis mazsola^^
Erisz&Gourry: Erisz, mindig segítettél, meghallgattál a nyűgjeimmel, és próbáltál békét teremteni ott is, ahol már csak az isten tudna talán. Jótét lelkű, csöndes, de bátor és kedves vagy. Ellentétetem, mégis ezért szeretlek annyira. Vigyázz a bolond férjedre:) Gou neked köszönöm, hogy mindig feldobtad a napjaimat, és a véget nem érő pvp-zéseinket.
TheGenesis: Testvérem. Feldereng még amikor map2-őn találkoztunk. Sose hittem volna, hogy ennyire megkedvellek, és azt mondhatom a testvérem vagy:) Remélem boldog leszek Csokimmal, vigyázzatok egymásra nagyon. Tudod hogy Láwcsi.
És emberek még, akire ne haragudjatok, de nem lett elég hely:
Diaspo&Meee, Jashin&Tillus, Refresh007, Mollycicaa, Tiffany, Mézescske, Mercenary, Marmiell, Daphne, Yeniuma, IgazAngyal, Eclips15, Feri93, Dassy, WarYou,Vivy, monaco, Lolllypop, Moor, Sered, halmos, Majdnemhíres, Cashhhis, Lil, SymbOl, Lucilla, PinkPrincess, W3P, 4everFight, DirtyLove, dada6666666, Frezer, Pudling, lácika10, Luxii, Die, MijagitoSan,bENGII, Vincenzo, Rachett, G4ll, Av3nger.
Köszönöm még a Team-nek, hogy összehoztak egy ilyen jó szervert. Tisztelet [GA]Dorkának, akit nagyon megkedveltem a fórumos írásai alapján.
És végül férjemnek Crew-nek, akit örökké szeretni fogok, bármi is lesz:) (L)
Cassy voltam
Ui: Továbbra is megtaláltok fórumon, és magyar metinen:)

Sziasztok!
Eljött az én időm.Én is elbúcsúzom tőletek , köszönöm hogy eddig itt lehettem mindenkinek , és az idegeitekre mehettem , tegnap óta ez megszűnt , igen azt mondom PÁS, elmentem.:)
Az hogy miért van? Azért mert találtam fontosabb dolgot. :)
Pár ember hiányozni fog , igen is nekem is voltak kedves emberek a szerón. :) Kezdeném is , ha nem haragudtok meg:
Cassy: Tőled búcsúzom a legfájdalmasabban , te nyújtottad a támszt nekem amikor szükségem volt rá , szinte legjobb barát voltál , nagyon hiányozni fogsz."Nővérkém"
Crew : Drága barátom...Utóbi rossz pillanatokba egymás válát támasztottuk. Sok sikert neked a továbbiakban becsüld meg ezt a nőt , azaz Cassyt.
Mizumi: Igen tartjuk a kapcsolatot.És köszönök amit a játékban nyujtottál nekem.
eSh : Drága barátom te mindig felvidítottál a kis jó beszólásaiddal.:)
Thessos : Te pedofil állat :DD Rossz skorpió! :D De legkedvesebb barátom te vagy :) Msn-en besz. :)

Igen nekem ők voltak itt dd-n a legkedvesebb barátaim.Tőlük búcsúzom fájó szívvel.:) De tudjátok : hardyy mindig ott van veletek , és mindig ott is lesz! :) És igen örülhettek , megszabadultatok tőlem :)
És szeretnék ATAG-nak is köszönetet mondani , hogy megcsinálták ezt a szervert , sok sikert a továbbiakban.

Jók legyetek. Sok sikert ebbe a hülye játékban , itt nem fogtok elérni semmit . :) Erre rá kell jönnötök. Gl & HF.

2010-10-19, 16:42:10 #110 Utolsó szerkesztés: 2010-12-28, 19:58:42 Szerző: LightNinJaa
Sziasztok!Gondolom nem sokan ismertek, de szeretnék elbúcsúzni mindenkitől!Az történt velem is mint McLaren-el. :S Remélem még találkozni fogok valamelyik hamás szerveren régi barátaimmal!:)) Na, elmaradt a bemutatkozás, hogy ki is vagyok én!
Karakterek:
-ZoLa07
-DarkKiller07
-LightNinJaa
-NoLimitBoY
-McDragonxX
Az utóbbi neveken találhattatok meg a szerveren!Köszönök mindent barátaimnak, akik kiálltak mellettem!Pár barátot megemlítek, akikkel a minden napjaimat tölttem a szerveren!:)
-McLaren,xĐarkNinJax,ßlackWind,ÉSZLÉNY,Majdemhíres,xXRa1z3nXx,bmsuta,AKATOR,papa92(ELTAX)
-Feri93,öti07,GanxtaHUN,Ratchett,gaaar,DangerG,wour,szászrobika,domba156!
Köszönöm nekik, meg mindenkinek aki ismert, hogy ilyen jól tölthettem velük a mindennapjaim!:) Mindenkiben megbíztam, ők is megbíztak bennem!Hát igen, szerintem ez a barátság!Akit véletlen kifelejtettem, tőle bocsánatot kérek előre is!:) Fórumon néha-néha el fogtok érni!
Na, további jó játékot kívánok mindenkinek!A barátaimnak kiemelten!
Ja, és barátaimnak! Elérhetőségem:MSN: [email protected] (sima live)
Na Sziasztok, további szép jövőt mindenkinek!:))

Már nem publikus, mivel újra kezdtem:) Jah és köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki tett értem!:)

Na jó mostmár végleg abbahagyom :S Ez tegnap s2-őn egyrészt az event miatt másrészt elkurtam minden pénzem és kövemet mikor tüncibe lévő köveket akartam felhúzni, akk mondtam hogy elég mentem map1-re és kidobáltam a cuccaim. néhányan tüncivel wari elelni pajzs +9-el lettek gazdagabbak . De attol még s1-en megtaláltok

pvpSuraman voltam
S2=Game Over
S1=IntErr       /pvpSuraman
         90        / 90

Nos..Itt az idő hogy én is elmenjek.(Fórumon még azért leszek!)
Okok:
- Pisták, bolti kinggel, csórt cuccokkal.
- "csáhuzol";csáaccjangot";"csáacccucot" kölkök.
- A sárgák akik sohanon sértegetik a kékeket úgymond. Irtjuk a r.dves kékeket és a f.s pirosakat.!!
- Pvp-mániákusok,akiknek ha oroszlánon vok,és pvp-zni akarnak, már egy a-a-tól elkezdik: (csira vagyok) L.OW FÉLSZ?
És a többi....
Barátok,akiknek sokat köszönök:
- DarkNaar:Előző ninjámnak rengeteget segitettél,köszönök mindent
- csaaki: Céhtárs, jó haver,csajkarimnak pasija voltál, megvédtél ha szemétkedtek velem,még ha erősebbek is voltak :). A horgászós hülyülések megmaradnak,felejthetetlen volt.Sok további csalihalat és mogyoróvajat xD.
- Beeeenceehhh(Elfelejtettem hogy hányxor voltak a betűk :|): Te és csaaki voltatok, akik nem hagyták hogy feladjam. A skillpróbákat is köszi :D
Lélekkő xD: Neked köszönhetem 73-on a négy p skillemet :D
Majd irok még ,ha kész a gépem :)
By: Dan

Sziasztok!

Nekem is eljött az időm, hogy a dd-s pályafutásom végére érjek. Hogy miért is maradjon az én titkom:) Csak annyit mondok, hogy köszönök mindent annak akit a barátomnak tekintettem, de kiderült, hogy mégse azok..:) A többit nem osztom meg veletek, ha nem gond. Szóval ezek miatt én inkább távozok sokak örömére, vagy nem azt nemtudom, de inkább sokak örömére..:) nem írok barátokat, mer sok volt és nem szeretnék kihagyni senki, ezér inkább el se kezdem. Egyedül 4everFight-nak szeretnék üzenni, hogy: Tudom rosszba vagyunk, a sok hülyeség miatt, de én nem akarok haragot tartani veled, mer jófejnek tartalak. Köszönök mindent annak aki segített bármibe is és az összes GM-nek akivel néha volt összetűzésem, de nem utáltam a TEAM-ból senkit csak szimplán kimondtam a magam véleményét ami nekik nem tetszett különböző okokból.
Szeretnék mindenkinek sok sikert kívánni élethez illetve játékhoz egyaránt. Sokan érjétek el a maxmimumot. Egy utolsó tanács, hogy az itteni legjobb barátodba se bízz meg, mer történtek egyéb dolgok velem is is mással is:) Tartsátok be amit a GM-ek mondanak és nem kell hisztizni.

Üvözlettel: Die :)

Sziasztok!

Én is abbahagytam, bevallom a saját hibám miatt.(Szinteltem magam ma amikor átált a szeró és GM kódokat lehetett használni)

Ha esetleg erre jár 1 ismerős vegyen fel msn re : [email protected]

Kellemes játékot mindenkinek!!!

Hivatalosan most hagytam abba a játékot :D A GM-ek munkáját köszönöm.
Map2-n emlékezetes tárgy dobások voltak :D:D

"Szerinted érdekel ,hogy emlékeznek a nevemre?
A válasz itt van csak nézz jól a szemembe."

RefLeeX Voltam :D

Csáóbambínó!

Először is, elszeretném mondani mi történt 2010.11.2.-án...
Fel szerettem volna jönni dd-re ám mikor bejelentkeznék..."Ellenőrizd a megadottakat".
Egyből tudtam, hogy baj van.Azonnal mentem netre h gyors lekérjem jelszót, hát de nem email csere történt!?!
Hát igen... egy nagyon jó barátom mondta, hogy elvileg aznap megint történt vmi a szerverrel. "Feltörték" vagy miazisten>.<.
Mind1 következményeket én szoptam.
Jó pár barátom is így járt mint én, feltörték őket ellopták mindenüket(karaktereiket, cuccaikat).

Nembaj "így jártam"... Ez van cumi .

Régi barátaimnak üzenem/üzenném , hogy aki látja karimat ne hidjen neki semmit nem én vagyok.
Új karakterem:KicsiPetikee
De szerintem ez már csak ugy mond "beszélgetős" karakter lesz, mivel az előző karakterembe annyi időt,pénzt.... szóval magánéletemből jó sok időt elpocsékoltam rá.(ezek szerint)

Csak ennyit szerettem volna. Jahm és vszínű nekem is GAME OVER!

Üdv:HardyPetikee <3
[color=limegreen]Lv.105[/color][color=aqua]Lovagias[/color] [color=yellow]HardyPetikee[/color] Menta

Sziasztok

Nekem is elérkezett az idő amikor abbahagyom a Metin2 nevű játékot.
Hogy miért? Mert a suliba bajok voltak, nem tanultam stb....
Nem hiszem, hogy sokan ismertetek volna... De volt pár jófej ember akit megismertem.

-Lace- Game Over

Sziasztok!

Úgy érzem nekem is eljött az időm,hogy elbúcsúzzak...

Hogy mért is? Sok pistike van. Az utóbbi időkben valaki folyamatosan megváltoztatta a jelszavamat és lopkodták el a cuccaimat...

Nem sokan ismertetek. Fórumon még elérhető leszek.

Üdv:ßlueßull

2010-11-11, 16:49:50 #119 Utolsó szerkesztés: 2010-11-11, 16:51:29 Szerző: Csabika678
[HIGHLIGHT=#000000]Sziasztok!
Már 3kemény éve metinezek.:) Metin2_HU-n kezdtem egy sámánnal még semmit nem tudtam nagyon új volt minden. Rá két-három hétre  ''kitapasztaltam a játékot'' és rájöttem hogy a buffer sámán pvp-be nem az éppenséggel első osztályú:)
Teltek a napok kezdtem egy harcost mert nagyon fényezték a barátaim
[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#000000]  Nagyon tetszett 48ig fel is vittem de meguntam ...[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]Ekkor halottam olyanról hogy "privát szerver" hogy ott milyen gyorsan fejlődsz stb.. Elképzelhetetlen volt akkor hogy 1-2nap alatt elérem azt amit Metin2_hu-n elérek egy év alatt.. Így hát ahogy hazaértem egyből :Google ---> Privát szerver nagy nehezen rátaláltam a DDMT2 nevű szerverre elég sokat kockultam aznap bevallom[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#000000]   Lvl.88 1nap alatt wáo azt éreztem a már a fellegekben járok ,jó fej emberek jó fejlődés g-s képességek:) Egyszer eljött az a nap amire nem szívesen emlékszem ugyebár a regisztráció nyitás és ezzel együtt a ''pistike '' faj kialakulása...[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#000000]  Jöttek a következő szövegek :''LoW hacker nyomorult '' S persze a mindenki által jól ismert:''cs húzol'' hát ezek eléggé rongálták az idegeim de túl éltem . [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]De végül ezis+ az én bénaságom juttatott ahoz hogy abbahagyjam ... [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]Nem részleteznék ennyi elég , nagyon jó volt veletek ...[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]Üdv:Csabika678 alias PRGQ.  [/HIGHLIGHT]
Oldschool player