Game Over~Összevont!

Indította reflexecske3, 2010-07-14, 14:23:52

2010-07-14, 14:23:52 Utolsó szerkesztés: 2010-11-23, 15:44:12 Szerző: [TMOD]Niix
Mivel nem találtam a "GAME OVER" Topicot csináltam egy Újat. Első sorban saját érdekem szerint. Mert abbahagyom ..:) Köszönöm szépen a sok "pistinek" ,mert egy kicsit idegesítőek. xD

DevilBM -nek külön köszönet ,h segített nekem ...

Gm-ek szerintem jól végzik munkájukat , úgyhogy nem szídni őket ;)  

Úgyhogy aki abbahagyja nyugodtan írhatja ide :)

U.I: Nem szidni a topi-cot xD

Szerintem jó ötlet.

Kezdeném is:
Már október óta ddmt-zek, elég sok mindent tudtam meg a játékról. Elég vicces, hogy kezdetekben egy 65ös tőr +6-al királynak éreztem magam, mostanra már mit sem ér :')
Kifejlett a szeró, olyan értelemben, hogy már többség full 6-7opt, és nem lehet őket leverni pvp-ben. Harcost már meg sem éri kezdeni, mert szinte lehetetlen megállni a helyed. Vagy beletörődsz, vagy elmenekülsz..
Én az utóbbiba tartozom. Bocs, hogy nincs energiám ennyi időt belefektetni a játékba
Alapjában véve már nem nyújt örömet és izgalmat. Belefáradtam abba, hogy ugyanazt a mobot 35325467edszerre ölöm meg, és ugyanazt az lv-t 546462edszerre érem el, a skillekről nem is beszélve.. -.-"

Nem sokaknak fog feltünni, hogy nemvagyok, max annyi hogy onlineSHOP többé nem árul fajja kis cuccokat

hűde nagy barátokra nem tettem szert, de kiemelném:
Old-ot, akivel mostanság már nem nagyon beszéltünk, de jó arcnak ismertem meg
DarkNaar-al is beszéltem párszor, nekem nagyon szimpi és rendes embernek tűnt.
ĐreamTrance-el jókat hülyültünk. <3
IHitYouSit-et is lájkoljuk :D

Csak ennyi lenne. Sok sikert mindenkinek a továbbiakban

üdv, addicted

2010-07-24, 20:12:13 #2 Utolsó szerkesztés: 2010-07-25, 10:41:27 Szerző: spatula
Sziasztok!

Én is elmegyek...Nekem nem a Pistikből lett elegem...Sőt nem is lett elegem csak egyszerűen nem indul a ddmt2 mert mikor a bejelire nyomok egyből hibát ír...

Hát, igen..Vannak szerencsétlen emberek, de kívánok nektek sok sok poit, sirit, dwct amit csak lehet!

Ha megoldást találok vissza jövök!
Mentalistaa kilép...

Sziasztok. Egy időre felfüggesztem Cashhhhis-t . Meguntam hogy kitűztem célnak a Lovagias rangot de már -10.000 rang a warok miatt. Meguntam a sok anyázó gyermeket gondolom engem is sokat meguntak. Köszönök mindent a barátaimnak legelőszöris Rowlend aki már régóta nem játszik. Meguntam hogy a legtöbb ember megtanulta kezelni a telefont és naponta tölti a karakterére a SÉ-t hogy mindenből 115% os dupla kasztos karakter legyen. Aztán meg öl két skillből és le lowoz.
-BlueBear,Teddy,мαяқ
-Rowlend,GAZvezir
-Sawßlade,Gumikacsa
-ROLI111,Prodigy akikkel kevés de vidám órát töltöttem el :)
-FullFull-Chunjo/StayAlive-Jinno/Suprise-Shinsoo/StayAlive-Shinsoo
Ti voltatok a legjobb barátaim nagyrészt miattatok DDMT2-ztem.

Régi ddmt2 amiről a játékosok nagy része nemtud.Bár ezeket ők sose lássák:
-Zzzsssolt,godzy és a többi TheFirstKlan-os :)

Viszlát DDMT2.
S1
Lv 96 Lovagias Cashhhhis TÅ'rnindzsa

én már fél éve abba hagytam ... és nem is izgt az a kari hiába votak fullos 6.7 optok nem nagyon izgat már nemér semmit amit beleöltem ebbe az egészb a nagy semmiért huuu de igan azok a  régi szép idök amikor elindult a szerver elsöként regiztem és akk még military lovat is adott atag :) de ez már szinte szánalom .. na mind1 de a régi széép idöket sirom vissza :) na sziasztok

Sziasztok! Én is szeretném leírni, hogy miért hagyom abba a ddmt2-őt! Egyrészt, mivel énis fullos voltam, stb profi ló....stb-stb...feltörtek :'(....Én is 2. részt a pistik miatt, mikor kihívom pvp-re elfogadja szólás nélkül, leütöm és elkezd rinyálni hogy hacker stb...szeretném megköszönni hogy mellettem álltak: Dencsike, Ryder18,  ArChErBoY, Thessos, Tomiii (egykari :)) nagyon jófejek voltak.
By: Swade2

Hy all... Hoztam lérte 1 uj témát mer ezt nemsokan látogatják bár most töben de lezárták...

Na az a mondandóm hogy énis bemondom ddmt2őn az unalmast a sok semit érő idegesitő pistike miat...
ha lesz SÉ-m akor viszajövök nem lesz az ojan soká remélem :S de a pistikéket már jó lene kiirtani mert nagyon idegesitőek játékidőmet meg elveszik arol nem is beszélve mindenki mán ful kasztos csak én nem ezért várok SÉre sokan mondják pajzs bugot hasznájam semi értelme szerintem töb a fejlesztése +0árol xĐ hát sajna eről enyit viszatérve a pistikékhez meg az inekehez nem sokat mondok nekik csak azt h utálja mindenki őket..
Szóval enyit mondanék ha lesz SÉm viszatérek talán de nem biztos xĐ

Addig mindenkinek jó játékot és szeretek mindenkit (talán még elenségeim is 1 kicsit xĐ)

Ui.:Jó játékot és mingy it a suli :S

Én is abbahagyom a ddmt2-őt. Csak akkor volt jó amikor indult, abban a pár hónapban aztán a sok pistike elvette a kedvem a játéktól xD. De nem is baj legalább nem idegesítem magam rajtuk xD, meg hát már szinte mindenki full duplával futkoz. Igaz sé nélkül is össze lehet szedni, de mire 1 kaszt ellen összeszeded az majdnem 1 év xD nah jó annyi talán nem. De még nagyon vásárolgatni sem lehet másik országokban, kimész egyből rád jönnek 10-en és akkor még ők csodálkoznak ha mi is leöljük őket vásárlás közben xD. Jó lenne a játék ha nem lenne annyi pisti , de hát ez van :D igaz énis néha mások agyára mentem xD. De hát 1 idő után már nagyon unalmas a játék főleg hogy már szinte mindent tudok róla xD nah szóval Bye all :D (Sweetii)

2010-08-05, 21:44:42 #8 Utolsó szerkesztés: 2010-08-17, 18:52:01 Szerző: [SMOD]THymea
Énis abbahagytam anno ''kemény két hónapja''
Na mért???
Pityukák.
Kiraboltak,feltörtek meg minden sonkaság.

TeckTonikxD game over

Hajrá Cassy,Drip!!

Sziasztok!
Most már végleg elmegyek... Kicsit elegem lett hogy mennyire szerencsétlen vagyok, illetve sok értelmetlen elveszi a hangulatomat. Fel sorolok pár embert akit nagyon szeretem tiszteltem.
Cassy: Óó te drága hiányozni fogsz:) Mindig jó kedvre tudtál vidítani mindig tudtam rád számítani. Köszönöm neked.
TheName: A másik arany ember szint úgy mint Cassy ő-rá is lehetett számítani mindig. Nyavajoghattam neki ahogy ő is nekem...
đripone: Tesa. Hiányozni fogsz te is.
Dinuu007: Te értelmi fogyatékos :'D Mindig olyan hülye voltál és lehetett veled szórakozni jó haver voltál.
kismeszi: Nem tudtalak nagyon megismerni de ahogy levettem jó fej vagy
DarkNaar: Papa<3 Hiányozni fogsz=/
CsokiBaby: Mama <3 Te is hiányozni fogsz....=/
Aqua15: Nagyon jó haverom voltál...:)
4everFight: Nem tudtalak nagyon megismerni de mint ahogy meszinél jó fejnek vettelek le
zeroisti: Tesaaaa. Jó volt veled. A közös Runok ah, régi szép idők =/
OldSchool: Tesa. Jó volt =)
FrenkEin: <3 :D Hiányozni fogsz tesa :/
IHitYouSit: Hit te is jó fej vagy mint amennyire haver te is hiányozni fogsz...=(
És ezután. Törlöm magamat fórumról
Holnap búcsúzkodom =(
Sziasztok!

2010-08-06, 01:55:21 #10 Utolsó szerkesztés: 2010-08-06, 02:03:32 Szerző: HungaryMan
Sziasztok.
Én már majdnem hogy féléve nemjátszok,de szeretnék elbúcsúzni pár embertöl.
De még előtte írom a búcsú szövegem. Eleinte még jó volt a szerver,de az sem sokáig.
Sok pistike miatt, túl sok a játékos és így tiszta lagg az egész, alig lehet belépni,de ha sikerül max 20 percre.
Panzer, Tejpor- Ti voltatok a legjobb fejek akiket ismertem.
Hidrogén- Te voltál a legjobb barátom.
Már régen játszottam elfelejtettem a sok jó ember nevét,de el szeretnék még a régi céhemtől is búcsúzni, az Espada-tól.
Napi 30 warból 20at biztos nyertünk.
És még a FlegmaDogs céhtől, igaz nem ismertük őket, de ők voltak a fő ellenségek.
Napi 7 war ellenük kb és valamikor ők nyertek valamikor őők, illetve ő velük waroztunk a legtöbbet.
Ajánlom midnenkinek a tunamt2 szervert, német de nagyon jó. Most itt játszok, most kevés a Magyar de longju-n nyomulnak a többiek. De remélem itt is leszünk Páran Hurkász néven megtaláltok. A szerver weboldala: http://tunamt2.us/
Részemről ennyi. Üdv: HungaryMan

Énis abba hagyom véglek a ddmt2-öt , köszönet a sok kis pistinek bár nem nagyon ismertem játékon belüli embereket de a fórumon akik vannak emberek  normálisak tehát ég veletek igaz nem nagyon ismertem senkit , egyszer talán vissza térek de azt még meg láttom :D Fórumon azért maradok tehát aki még játszik annak jó játékot és mindenki jó pl Cassy , Drip , SANYI , Gomez meg a többi .... ég veletek!!!!   

Sziasztok!
Énis végleg úgy döntöttem hogy abba hagyom a metines pályafutásomat!
Nagyon sok emberrel megismerkedtem köztük sok értelmes,kedves.jó emberrel!
Hogy miért hagytam abba?Én nem a "pistikék" miatt mert engem nagyon ők nem zavartak ha pedig igen akkor jót nevettem :)
Más okok vannak amibe most nem szeretnék bele menni !
Ahogy említettem sok emberrel megismerkedtem !

Cassy:Hát igen.. ő vele fórumon ismerkedtem meg majd nagyon szoros barátság lett belőle ! Nagyon kedves,értelmes és okos lány! remélem sok sikere lesz az életben mert megérdemli! (L)

SANYI:Igen-igen a mi SANYI-nk hát nagyon jó barátom volt és sokat hülyéskedtünk együtt és sok dolgot együtt beszéltünk meg nagyon sajnálom hogy ő is elment :(!

LuXi:Hát őbelé teljesen belezúgtam :$ Nagyon kedves és vagány lány aki a fiúkkal is felveszi a versenyt! voltak köztünk viták de én NAGYON szeretem ha tehetném akkor vele maradtam volna :(!

Suanii:Őneki is sokat köszönhetek sok mindent megtett értem (régen értünk) Őneki is boldog jövőt kívánok sok boldogsággal!
Hát..még kit említsek!
Nagyon sok barátot szereztem CsokiBaby :D DarkNaal (ővele annyit nem beszéltem de nagyon vicces és jó embernek ismertem meg) Domina69 (ővele is néhányszor összevesztem de ilyenkor kibékültünk)

Remélem jól fogjátok magatokat érezni a jövőben!

A fórumosoknak is köszönöm a sok segítséget amit kaptam ! (szerverkészítés és egyebek..)

Köszönöm a TEAM nak ezt a 8 hónapot amit itt eltölthettem!

Fórumon még lehet leszek de nem nagy a valószínűsége!

Mindenkinek boldog jövőt kívánok sok örömmel és nevetéssel !

SZIASZTOK!---->ÉSZLÉNY GameOver
Szerver: ddmt2 s1
Név: ÉSZLÉNY(GameOver) ArtistofLife
Lvl: 95  /90
kaszt: BM /BM
Céh: -/változó
Ló: 21 /-
Örök barátaim: ProMage <3 xButhersx DarkNaar(L)Zahii Cassy
Újra visszajöttem:)2012.06.21
Jó játékot, fórumozást mindenkinek!:)

2010-08-10, 22:27:32 #13 Utolsó szerkesztés: 2010-08-10, 22:34:33 Szerző: Kisszaki
Sziasztok

Ma az egyik legjobb haveromnak kölcsön adtam az összes fontos cuccomat,de ő visszaélt vele és mindent ellopott.
Nagyon rég óta ismertem és persze megbíztam benne,eddig csak neki adtam kölcsön,de ez hatalmas hiba volt.

Nagyon jó volt veletek és nagyon sok barátra tettem szert rövid "pályafutásom" alatt:)
De tényleg nagyon sokat hülyültem és nagyon sok kedves emberrel beszéltem.
Szinte mindenkivel jóban voltam,de persze 1-2 kivétel volt (dehát nem lehetek mindenkinek szimpatikus).
Annyi jó haver volt hogy nem tudnám mindegyiket leírni mert az hosszú lista lenne mint a csuda:D
Pár emberrel is nagyon jól elbeszélgettem a GM teamből,de persze közülük is mindenki nagyon kedves és segítőkész volt és sztem nagyon nem fer hogy őket szídjátok ha valami baj van a játékkal,mert ők probálják jobbá tenni a játékot.
Ja és akiket netán megbántottam valamivel attól szeretnék bocsánatot kérni.
Na de persze xTestiiHkex mostantól az én cuccaimmal fog PvP-zni,amit én több mint 8 hónap alatt szedtem össze nagynehezen.
De nem akarom senkinek a sajnálatát mert tudom az én hibám volt hogy odaadtam és ezt nem is vitatom.
További jó játékot kívánok mindenkinek és a GM team-nek további jó munkát:)

Sziasztok

By:McLaren

Egy bucsú kép:

Név: McLaren
Kaszt: Testi harcos
Szint: 99
Birodalom: Jinno
Céh: -
Ló: 21

Nagyon sok mostanában a lopás, amiről ti, játékosok is tudtok, ennek ellenére mutogatjátok/kölcsönadjátok a cuccaitok. Elnézést, de én nem fogok sajnálkozni, mindenki magára vessen, aki ilyen buta.

És mielőtt valaki azzal jönne, h a team miért nem tesz ilyen esetben semmit, emlékeztetnék mindenkit, hogy mindenki saját maga felelős a cuccaiért is.

McLaren, te is buta voltál, hogy odaadtad neki. Mellesleg egy jótanács: válogasd meg a haverjaid, jól. Milyen barát az, aki meglopja az elvileg barátját?

az okos ember más hibájából tanul, a buta a sajátjából sem. remélem ezek után nem a buta táborhoz fogsz tartozni. én mióta metinezem, csak és kizárólag olyannak adtam oda cuccom kölcsön, aki személyes jó barátom, tehát a valóságban is ismerem. ha ő ellopja, rajta letudom verni (xD). ne bizz meg senkiben, amig csak játékban találkoztál vele. ismerek egy karit ddmt2-ről, akit mindenki lánynak hisz, de ezt úgy értsd hogy akár még te is "ismerheted" hiszen elég "hires/hirhedt". nem fogok mondani nevet, mert a valóságban jó barátom és nem rosszindulatból csinálja, hanem egyszerüen élelmes, és kihasználja az emberi naivitást, így neki önmagának sokkal könnyebb a játék. de az ő példájából is tudom, hogy csak abba bízz(metin2 témában), akit személyesen is ismersz. mert ő se gyenge dolgokat lopott már el itt és metin2_hu-n is. gondolok: ddmt2 S1: sirius+9 2db, méregkard+9 2-3db, fekaruhák+9esen és ezek mind full opt és kő.
lényeg: soha senkinek ne add oda a cuccaid "kölcsön", esetleg olyan embernek, akit a valóságban is jól ismersz, hiszen tőle van esélyed visszakövetelni. gondolom pl legjobb barátod (való életben) nem fog meglopni és nem fogja a barátságot szétbombázni egy rohadt játék kedvéért.
igaz, te nem irtad, hogy nem a te hibád lenne. de azért el lehetne gondolkodni mindenkinek rajta, hogy hogyan lehet valaki ilyen buta? ez a tipikus kisgyerek szindróma. anyuka mondja: "ne bizz az idegenekben". idegen mondja: "szija XY bácsi vagyok. most már tudod a nevem, nem vagyok idegen..."
metin2 "karrierem" során SOHA nem tudtak meglopni/feltörni. miért? mert nem adok még csak célzást se arra, hogy mi lehet az acc-om ID-je vagy Pass-ja, nem adom kölcsön cuccaim "Mari18"-nak csak azért, mert "ő egy cuki sámánlány és az életben biztos egy szexy csaaaaaj:P". gondolkodjon el mindenki azon, hogy perr pillanat ki az a játékban, aki tuti nem veri át éppen. nézz szét a barátlistán, a céhedben, és mindenkit nézz meg, akit "ismersz" itt. lehet, hogy épp a legjobb metines haverod ejt majd át. lásd a témanyitó példát....
Tisztelettel: Yodafone

2010-08-13, 22:18:27 #16 Utolsó szerkesztés: 2010-08-13, 22:20:35 Szerző: aronka
Sziasztok!
Én se hittem volna,hogy eljön ez a pillanat,de úgy döntöttem,hogy befejezem a Metin2-t.Mivel nem voltam híres,nem voltak barátaim akitől elbúcsúzzak így csak pár sort írok.Még sima metinre visszamegyek,de szerintem ott se leszek sokat...De persze fórumon,msn-en meg esetleg sima metinen(Aurigán meg majd pegán)megtaláltok.Csak ennyit akartam.
További jó metinezést kíván Muse(metines nevem).

Üdv!
Igen, nálam is eljött az idő:).
Már szerintem nem játszható a szerver, és mindenki tudja miért, ne keljen ezt minden témában tisztázni.
Mint sokan, én is hátatfordítok a ddmt2 nek, és visszatérek sima metinre. Tudom, hogy valaki úgyis azt mondaná hogy: Na, te is felattad! Nem, nem adtam fel, csupán józanul gondolkodtam. Nem fogok minden nap küszködni a sok idiótával, ezt az életbe is megtehetem. Úgy érzem nem voltam sikeres a játékban, ezért is hagyom el a játékot. Ám de csakhogy tudjátok, ezt a döntést nem úgy hoztam, hogy nah, akkor ennyi volt. Mivel számos barátra tettem szert, és volt pár ember akihez kötődtem, ezért sokáig tanakodtam mi legyen. Azért pár embert megemlítenék ha nem gond:

Methanek: Sajnálom haver! Eddig bírtam, köszönök mindent neked :)

DanyeL: Az utóbbi időkbe összevesztünk, de ha nézed most ezt a topicot, akkor anyit hogy: ne haragudj haver!

THymea: Öröm volt megismerni téged ^^ .

Proxy: Sokat hülyültünk az utóbbi időkbe a többiekkel:) jó embernek ismertelek, te is hiányozni fogsz:)

És persze az egész Team. Akiket felsoroltam ők azok, akiknek nagyon nagyon sokat köszönhetek:). Persze több haver is volt, de ők itt a legfontosabbak:) Elnézést ha valakit kihagytam.

Csak annyit tudok mondani, hogy azért sok szerencsét a többieknek a továbbiakban is, és remélem hogy ti boldogan fogtok játszani tovább:).

Ha kell vkinek az MSN címem, vagyhogy mi a nevem Aurigán az dobjon egy PM et.)
Még néha néha nézem hozzászólásaitokat és így gondolok vissza rátok:

"Akár csak én :)"

2010-08-15, 08:49:25 #18 Utolsó szerkesztés: 2010-08-15, 08:58:51 Szerző: [SMOD]THymea
Igen :) sokat hulyultunk eggyut...akar te...akar en...eggyut :)

Sajnalom hogy elmesz...Ujabb egy fontos ember tavozott :) Igaz...csak forumrol ismertelek teged...nem a jatekban...DE akar hogy is...Sokat jatszottunk...Mint latod csak itt ismertuk meg egymast...

Sok sikert a tovabbi eletedhez :) Ismerj meg sok jo csajt...DE persze csak eggyel alj meg :)

Sajna hogy el mesz...Nah hat akkor bucsu nehez :) de akkor is...SZIA!

Szia!

Nagyon -nagyon sajnálom hogy elmész, egész meglepett a hír.
Gondolom nehéz  volt  ezt a döntést meghoznod.
Bízom abba a fórumra visszanézel, minket azért  csak nem hagysz el teljesen.
További sikereket, kitartást kívánok neked.
Visszavárunk.
Szia