Game Over~Összevont!

Indította reflexecske3, 2010-07-14, 14:23:52

Sziasztok!

Nos én is arra a döntésre jutottam, hogy abba hagyom a ddmt2-őt.
Sajnos muszáj lesz abbahagyni hiszen ami már van a ddmt2-őn, az már... egy szóval "K.O." hisz PvP-ben akit leverek csak azt tudja mondani hogy pistike vagyok, vagyhogy hackelek.. Ez így már nem játék.
Búcsút kell vennem a 2 legjobb haveromtól is itt DDMt2-őn: Vegzet50-től és 0Pyrlo00. Vegzet50 BANN-t kapott már régebben de kezdett új karaktert, de nem írok karakter nevet. 0Pyrlo00-t személyesen is ismerem, ő már személy szerint már a "tesóm" volt ,de az is marad. Aki nem ismert volna, én DDMt2 S1-en voltam Jinno(kék) birodalomban, xXxDeviLxXx néven.
De most véglegesen a metint nem fejeztem be hisz áttérek magyarra, Pegazus birodalom-ba. Ott Kamel1 néven találtok majd meg.
Na BB DDMt2, Playerek!

Sziasztok!Úgy döntöttem, hogy végleg abbahagyom a metint, mert már rohadt unalmas csak rohangál az ember meg üt karddal, mint egy hülye gyerek meg PvPzik.Nem olyan a játék élmény, mint kezdetekkor elszaporodtak a pistik, akik 6v1be ölik az embert, és lowoznak.Osztály társaim már WoWoznak azt mondják ők is, hogy sz*r a metin így úgy dönöttem befejezem a metint.Köszönöm a haverjaimnak a sok metines trükköt, tippeket.
HUwarriorHUN te jó fej voltál kösz neked, hogy veled metinezhettem
XxmajerXx a "pisti"nem olyan pisti csak én nevezem így =) vele mindíg hülyülök, ha tudok.Ennyi lenne, Sziasztok!

Ehh, a WoW-osok mondják, hogy a metin szar?
Én látom, hogy milyen emberek WoW-oznak, nekem ne mondja senki, hogy ott kevesebb a pistike...

2010-09-06, 16:49:19 #63 Utolsó szerkesztés: 2010-09-17, 12:25:49 Szerző: Kroenen
Sziasztok!

Tudom, számotokra már nem új, de úgy döntöttem, felhagyok a további játékkal a Metin2-n belül.

Hogy miért is untam bele?

Mert 1-2 h.ülye fórumos(Neveket nem mondok)a kezdőket csak szidni tudja. Mi is voltunk kezdők, mint mindenki.
Nem kellene azért  "lelowozni", "lepistizni", mert mondjuk véletlenül rossz helyre nyitotta a témát.(Velem is megesett ez legelső témámnál, és a Team készségges segített! Köszönet nekik! :) )
Egyesek szerintem azt se tudják mint jelent pl. a low szó.(Akinek nem inge...)

És őszintén megmondom legszivesebben jól felpofoznám az ilyeneket.

Hogy képzelik ezt?

És, hogy kik a kedvenceim?

-[SMOD]THymea - Szerintem az egyik legkedvesebb Team Tag, nem kell leszidni, hiszen Értetek/Értünk áldozza a napjait. Köszönet neki! :)

-[MOD]Lasek71 - Ő is az egyik legkedvesebb Team Tag, hiszen bárkinek bármi ügyes-bajos gondja van, szivesen segít mindenkinek, ahogy Nekem is. Köszönet neki! :)

-SeanPaull - Ő az egyetlen, akivel bármit meg tudok osztani, a legjobb haverom! Amíg metinezett, sokan hülyültünk! Köszönet neki! :)

-copycon - Igaz, őt annyira nem tudtam megismerni, de nagyon sok jó tulajdonsága van. Például vele is sokat hülyültünk! Köszönet neki! :)

-DarkGirlL - Ő volt a párom nagyon sok helyen! :) Örökre megőrízlek a szívemben. Köszönet neked!

Szóval, itt és most befejeztem a Metin2-t, egyszer talán még újra visszanézek a játékba!

De van, amit soha nem hagyok abba:

-A játékosok segítését.
-A kezdők "eligazítását".

Itt, a Fórumon továbbra is aktív maradok. Tehát bármi kérdésetek van, nyugodtan PM.

Ezzel zárom soraimat.

További jó Fórumozást és Jó Játékot!

Kroenen voltam.

Üdv

Én már leírtam hogy a játékot abba hagytam de most is leírom hogy elhagyom a fórumot végelegesen.
Elnézést hogy még egyszer leírom.
Röviden: Meguntam már magát a fórumot és a játékot is.. Aki akar felvett MSN-re. További sok sikert kevés "pistit" stb...

->UI.: Hogyha valaki felveszi a nevem vagy azt mondja hogy ő én: HALOTT! HALOTT EMBER! : D

Soha nem jövök többé a fórumra de köszönet mindenért:

Richy102: Nagyszerű szervereden jó volt GM-nek lenni
Dawe10: Neked is köszönet a szerverért amit Richyvel működtettek

My Lord (Játék-ben Edwing VOLT) Neked is köszönet minden segítségért. Add át üdvözletem Szericsay-nak
Herz: Jó volt veled hülyülni.
Továbbá a TEAM-nek a MOD-oknak és ATAG-nak. További jó szórakozást remélem nem bántatom meg senkit.

->UI2.: Sajnálom hogy leírtam még egyszer de szerintem kevés ember nézi vissza azt hogy ki mit írt így a módosítás hiába való lett volna.

Sziasztok!
Énis feladom:)
Megyek sima HU-ra..:D
Aki jönne irjon rám mert akkor sztem csinálok egy buffert vagy lurest:D

Idézetet írta: rooney Dátum 2010-08-30, 18:19:03
Hamár ti akkor énis:)
Köszi annak aki kirabolt:(

GAME OWER

DDMT2-ShadeAssasin lv95
céh:LostMemory
Ló:22

Nagyon sajnálom, hogy te is elmész innen Shade.. :(
Szóval ezért nem láttalak egy jó ideje..
Nem igazság, hogy minden jó ember elmegy. Visszaolvasva az egész topikot, teljesen ledöbbentem, mennyien mennek el..
Szerintem gondolja mindenki át 2x is hogy tényleg befejezi e a játékot.
Sajnálok mindenkit, és remélem, hogy ezután sikereket érnek el..
Cassy

MarkyStaR game ower :D nemvoltam híres de megmondom xD cuccaim kidobáltam :D
Vesszen Trianon!
Adjon a jó Isten Szebb JövÅ't!

2010-09-10, 02:09:56 #68 Utolsó szerkesztés: 2010-09-27, 20:32:37 Szerző: TheSky
Hát én már nyár elején abbahagytam, de most lett végleges^^"
Abból az egyszerű okból kifolyólag hagytam abba, hogy én szerintem elértem a csúcst
és ugye a csúcson kell abbahagyni : )

DDMT2-n több karakterem is volt
többekközöt TheSky és LordOfSky esetleg valaki emlékszik még rájuk : )
Mostantól fórumra néha néha betévedek(eddig nem tettem)
Nah ennyit rólam!
Jó szórakozást! : )

EDIT:Szöveg tartalma.

Na én is beállok a sorba sztem.
Sok mindekit megismertem aki jófej volt és sok baromarcút is sajnos.De a kicsiken aki nem tudtak semit néha nevettem v segítettem kedvemtől függöt mindíg.Nagyon nem búcsúzkodom innen mert most abbahagyom néha felfogok nézni még talán ha lesz kedvem de egyenlőre enyi.Elég volt!!!!Majd ha kevesen lesztek szóljatok és akk visszatérek.Am Exes02 és Lacee karijaim voltak velük mostmár GAME OVER!!!Külön köszönet Cerelmednek,Aressnak,Tusyyy-nak,Hoditonak,kismeszinek,Energienek,ProMagenek,és még sok mindenki másnak is.Túl sok ember lehetne felsorolni akivel jóban voltam.Majd ha nem lesz ennyi a veszekedés és lovozás össze-vissza meg értetlenség majd akk jövök talán.Addig is pá all!!!

Ui:Beni a céhből ha akarsz vágjál ki nem haragszom meg érte!!Hardyy am thx h anno bevettél és megadtad a bizalmat!!

Sziasztok!
A ddmt2-öt már fél éve abbahagytam bann-ért cserébe persze.
Sky-vel együtt vagyunk meguntam az összes metin2/p server/pvp server-t mindet.
Kivettem mindegyik kasztal a 99lv-elt hu-n 67lv-t ami elég szép eredmény.
99lv-es karaktereim Testi/Menta WP/BM Tőr/Táv Gógy és végül a sárkány sámán.
Legunalmasabb dolog a metin-ben egyértelmű a p skillezés...
Most már végleg eldöntöttem mindegyik p szerón abbahagyom a játékot.
DDMT2 karakterek:
BrutalAssasi:96lv
Gleveron:93lv
x.XTestiiX.x:89lv
Hugom kariai
WhiteBarbie 91lv
Sámánja nevét elfeljtettem:88lv
Hát nem nagyon tudok elbúcsúzni senkitől inkább a magam embere vagyok.
Jó metinezés/ddmt2-özést is persze fórumon még maradok,segitségnek.
Üdv:Hugom&Én

Sziaztok!
Én volnék XxdjsanyaXx és XSky§rockerX lehet nem ismertetek és én sem titeket de akárhogy is a ddmt2 el szivot a kül világtól igy most már hogy el kezdődik az Iskola igy én is abba hagyom a ddmt2-t,költötem a játékra NEM is keveset.Most már komolyan hajtani kell az iskolára és tanulni kell!!!!!!!
XxdjsanyaXx lv 91,
XSky§rockerX lv 86,gondolom nem hiszitek mert nagyon erős voltam a karikkal és nagyon meg bántam hogy rá szenteltem 3 évet az életemből hogy DDMT2-ek és pazaroljam az időmet.

Napi 6-10 óra játékkal.

Nem nagyon akarok sokat írni.

Jó barátok:
skating és karijai
igazából nem is volt már mert csak ő vele voltam nagyon szoros kapcsolatban és most is tartom vele a kapcsolatot msn-en.

4 karim volt 2 harcos 1 sura és 1 nindzsa ennek a 4 karinak 4 KING vértje volt!!!!!és nem 1 szer és nem is kétszer rendeltem sé-t,kb olyan 4 szer ha rendeltem.

És én fent voltam a DDMT2- szerver 2-n ott volt 2 karim,ott is volt 2 db king vértem volt egy nindzsám és egy harcosom volt !7optos cuccok nevem szerver2-n :
XxdjsanyaXx
és
TheLike
Ennyit akartam írni és mondani.

By:XxdjsanyaXx,XSky§rockerX

Sziasztok!

Nem simertek sokan esetleg a SOM/SOMS playerek,de egyszer mindenkinek eljön az idő,hogy távoznia kell.
Nekem ez az a pillanat,hogy abbahagyom a metin2 nevezetű mmorpg játékot!Sok barátot szereztem ddmt2-őn meg sok más szerveren.Akikkel jól megvoltam(neveket nem említek)azok hiányozni fognak,de az élet megy tovább így én sem állhatok meg.
Mostantól más mmorpg-n játszok majd például amin most is játszok a cabal német változata.
Fórum-ról tőrlöm magam!
Sok szerencsét mindenkinek más szervereken.

Sziasztok!

Ui:Sorry ha nem ide kellett volna írnom.

2010-09-14, 17:29:43 #73 Utolsó szerkesztés: 2011-03-24, 01:26:30 Szerző: kaszáspok
[HIGHLIGHT=#0c0c0c]Sziasztok![/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT=#0c0c0c]Hát eljött az én időm is, persze nem ön szántanból...[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#0c0c0c]Kb. Október óta kezdtem a DDMT2 őt, és nagyon megszerettem.3 kasztom volt ami nem volt erős, de átlagon felüli volt, és ott volt GYERŰNK...Fullos kari.Sokaknak hacker, és GM kiskari voltam, de persze egyik sem igaz.Most valami heck terjed mint valami vírus, és nagyon fogyatkoznak azok az emberek, akikre azt mondták, hogy heckerek.(Közben nem) Bizonyítás nélkül bannt adnak csak, mert valahány esztelen player vádol.Az én történetem itt kezdődik: Aki ismer tudja, hogy milyen vagyok aki nem, az meg tudja, hogy milyen vagyok azokkal akik nem barátok.Amiben lehetett segítettem mindenkinek, aki normális volt.Aki okos az már tudja, hogy bannoltak, és bizonyítás nélkül.Említettem egy klienst ami át van "írva", de egy szóval nem mondtam, hogy használom...Csak mivel vádoltak, és kérdeztek, én pedig válaszoltam.Fogalmam sincsen, hogy hol lehet letölteni azt a "heckelt klienst", de halottam róla mint szerintem itt kb. a 3/4 része a társaságnak.Régen is volt egy esetem [GM]Casus-t hívtam, hogy bizonyítást nyerjek az igazamról, és igazam volt.Nem volt okuk engem vádolni, de igazából nagyon nem érdekelt.Most pedig az, hogy még bizonyítani sem tudtam hanem egyből bannoltak, nekem egy kicsit gerinctelenségnek látszik.(Mondhatni mondhat akárki akármit, nem de?)[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#0c0c0c]Végül is így is úgyis abba hagytam volna, mivel velem együtt barátnőmet is bannolták.Ha csak őt bannolják én is megyek.(Még szerencse, hogy ez a lány élőben is a barátnőm :) )[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#0c0c0c]Szóval DDMT2, Soha viszont nem látásra.[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#0c0c0c]Fórumon maradok mások örömére, és "bosszantására" ;) (Egy darabig)

Pár embert említek akik közel álltak hozzám és helyt álltak mint barát.(Köszönet nyilvánításban majd fogok írni többet is...Vagy nem.)

cicus16: Egy csodálatos lány, és persze a szerelmem :)Ő mindig mellettem állt, de ez nem is kérdés.A DDMT2 semmiben nem befolyásolja a kapcsolatunkat, mivel egy játékon nem fogunk fent akadni semmilyen formában.
4everFight: Ő neki nagyon sok mindent köszönhetek nagyon jó fej, és jó barát...Kb. majdnem az eleje óta ismerem :) Mindig kiállt értem, és sosem hagyott cserben:) ( De egyszer...mikor vissza ment Chounjoba....:P)
Meee: Hát mit mondjak róla:D Nagyon jó fej, és egyik legjobb barátom.Sok mindent köszönhetek neki is.Főleg, hogy mindig neki öntöttem ki a lelkem, de ő is nekem.:) Köszönöm.
MijagitoSan: Kb. mint Meee :) egyik legjobb barát ő is...Voltak hülyeségeink. :D
Erisz: Na ő is egy nagyon jó barát mindig őszinte, és megbízható.(Sosem beszél csúnyán:P)
Gourry: :) Voltak veszekedések meg persze néha bolond, és nem tud vissza írni ugye:P, de jó fej ő is :) Ő is jó barát.
[SGM]Abyss: Ő a legjobb "GM" mindig segít ha kell, és tényleg jó fej.Egész DDMT2 ben ő a legjobb TEAM tag :)
PróMájsztör: Ő is jó fej, és jó barát :)
Volleybal:Ő rá is mindig számíthattam, ha baj volt ott volt...Rendes nagyon:)
LadySzonja99: Annyira nem ismerem, csak Voll-on keresztűl, de jó fej nagyon és rendes :)

Biztosan hagytam ki valakit sőt, tuti...Elnézést, de nem lehet mindenki az eszemben.Ha köszönet nyilvánításba írok, akkor oda bekerülnek akiket ki hagytam.

Akik meg örülnek, hogy bannoltak...Így jártam.Remélem, hogy boldogabbak lettek ettől és  örülök, hogy boldogságot okoztam:D
[/HIGHLIGHT]

GYERÜNK barátom most végleg kibannoltak??Mert multkor mikor Eclipse suráját ott oltogattad ugyebár akk azt mondtad h csak a cuccaidra vársz h visszakapd őket.Most akk mi a tényállás???

H ne offoljak:Én már 1xer elbúcsúztam de azóta még néha vissza-vissza nézek h mi minden történik.Mellesleg észrevettem ezt a "hackelt" klienset én is mivel találkoztam olyan surával (nem monodm meg nevét) akinek a sötét köve 7xer sebzett rám.(ha átható még akk is csak 2xer sebez)De hát mind1 ez van ilyen lett ez a ddmt2.

By:Exes

Ui:Lacee kari végleg megszünt ne keresd!!!

Sziasztok!
Én is abbahagyom csak szeretnék elköszöni Frridától(LLL)
És minden barátomtól(Senki nem játszik mér közölük csak 1ember)
Ennél még Metin2-ő is jobb(Kösz Dorka :D)
Szertem :( Elsőnek a világ legjobb szervere volt azt :D

RoliFightter búcsúzik!

Üdv mindnekinek! Talán van aki ismer, valaki nem. :) Én is szeretnék búcsúzni, mivel tegnapi esetek alapján már nem bírtam tovább. 96-os testiharcos voltam. Volt egy siriusom amit ügyesen eltradeltek :D. Nem mentem siránkozni, mive l tudtam az én hibám. majd nagy meglepimre találtam a leltárba egy csatakard+9-et, aminek nagyon örültem is. Semmi opt, semmi kő nem volt benne, felakartam taláni magam ígyhát elmentem gondoltam csinálok belőle siriust. DE! Mikor odaértem...  Akikett láttam toplistán 99-eseket meg 90+osokat, ott verték egymást szídták egymást. Jó gondoltam ugyse ártottam egynek se, oda mentem és látták a kezembe a csatakard+9-et egyböl nekem ugrottak. Jó röhejesen sebeztek. 3kt bekritelték rendesen.  :D  Levertem a 8 bol 5-öt. A többi kék és sárga, amint látták hogy még nem huztam rá a fegyvert Seonra, vagy 10 métterről kaptam egy 58k-s száguldást. Nézem, sehol senki. De felkelni nem tudtam mert valami Coderol magyarázott. Majd mikor a tökmagok meglátták hogy kidroppoltam a csatakard+9-et, tömegesen szaladtak érte. nagynehezen felkeltem, erre fölöttem terem egy harcos, aki ügyesen blockolt és felis vette a kardot. nah azt mondtam nekem mostvan elegem! Nejemtől könnyesen elbúcsúztam, gyors telószámot és msn címet cseréltünk, kiléptem de a karit nem engedte törölni. Az accom azóta is megvan, de ne várja senkise hogy fellépjek rá mert nem fogok!
Szeretnék megköszönni sok mindent ActiveGirlnak aki mindig segített ha baj volt, sokat hülyültünk, és persze hogy mindig megvígasztalt és mellettem állt. (nem felejtelek el soha. :) )
Köszönetet szeretnék mindeni Picurnak, akivel szellem erdőbe találkoztam és azonnal ki szemeltem magamnak. :P

Köszönetet szeretnék mondani Elender98-nak, szintén a sok hülyülésért. Őt külön szeretém kiemelni, mert ő oylan lány aki nem rinyál semmiért. Amikor kidroppolta a harag kard +9-ét (elég szép darab volt) akkor is csak  xD-zett és szakadtunk a röhögéstől. Sose felejtelek el. :)

Köszönetet szeretnék mondani Roland99-nek amiért ő is mellettem állt, amikor 23 db kék jött nekem és ő lerendezte mindent sose felejtem el. :) Sok szerencsét Rolikám. :D

A többi barátomnak is köszönök mindent, sok sikert nektek főleg neked Picurkám. (L) :)

Nah sziasztok!
Csak annyit szeretnék,hogy mostmár fórumról is megyek.
Elbúcsúzni nincs kitől szóval...
További jó metinezést mindenkinek!
aronka lelépett

Sziasztok nem írok nevet inkább a karimról mert hát már nem az enyém :(

Magyarul mondva feltörtek a pistik :(Jó nagy kari voltam 6millió SÉ king és 1 csomó minden bent volt amit soha életemben nem fogok elfelejteni 1 +9es 80as legyi amit 1 baráttól kaptam amit sajnos így ahogy a karimat ellopták ha már karimat vissza is adják a legyi nélkül hogy is mondjam mi lessz tuti kivesznek minden cuccot.Na mind1 a pityukáim már túl sok mindent megengednek maguknak nekik xart kell adni nem kakót :) De azért nem gondoljátok hogy elég 1 hülyeség feltörni mást? Tudod mit pityukáknak nem hülyeség ők balfaxok nem bírnak fejlődni és ezért feltörnek mást.Ez 1 akkora baromság hogy csak na.Most ha feltörnek 1ilyennel van dolgunk:
-1Béna fax aki nem bír fejlődni
-1Low pityu bácsi

Elsem tudom képzelni most mit csinálhatnak a karimmal amit 8évig fejlesztettem

Na pityuknak: NYALDZSGEM

Sziasztok my game over

2010-09-23, 14:44:56 #79 Utolsó szerkesztés: 2010-09-23, 16:56:23 Szerző: [SMOD]THymea
Sziasztok!

Én is abbahagyom a metint!
Unom hogy nincs normális szerver.DDMT2 is nem olyan mint régen,belépek rögtön az meg "k*r*a any*d ATAG" meg a többi.Na mind1. Ha van egy jó szeró is akkor 2 nap és the end .

Mostantól mást csinálok :)

Jó játékot mindenkinek!:)