Game Over~Összevont!

Indította reflexecske3, 2010-07-14, 14:23:52

2010-08-25, 08:14:26 #40 Utolsó szerkesztés: 2010-08-25, 20:58:12 Szerző: [SMOD]THymea
                                                  [HIGHLIGHT=#ffff00][HIGHLIGHT=#000000][HIGHLIGHT=#fdeada]Sziasztok

Befejeztem a ddmt2-öt...
Ez már akkora negatív erő, amivel már én sem bírok.
A forumon továbbra is, segítségre állok, és ki állok a szerverért. 3, dolog  miatt hagyom abba :

- A szorzó, és nem izgalmas és hangulatos  játék miatt.
- A sok kártevő, kedv rontó kis gyerek miatt.
- Csak pénzér játszó gyerekek-felnőttek miatt.
(Aki Itemshopba min : 3000 Ft több...)

Karaktereim :

LvL :             Faj :          Kaszt :      Bir :

ĐooĐge :    89              Harcos      Test         Jinno

[KékPusztio] : 86             Sura          BM         Jinno

DzsakumDzsia : 76          Harcos      Mental       Jinno

ViharLady :      81          Sura          KardSura     Jinno

[FőKarakter]

Barátok :

99lv,Laccer,XxXPullerXxX,virag,DAMAGED,Rolcso,köszimiki,

és még sokan mások ...

Amit szeretem a szerverbe :

-Harc, a birodalom és igazságért.
-Farmolás, küzdés saját ITEM-ért.
-Izzadságos PvP-k.
-Horgászat, baráti hangulat.
-Együtt vereség,Együtt győzelem.

Ennyi köszönöm. Viszlát
[/HIGHLIGHT]
[/HIGHLIGHT]
[/HIGHLIGHT]

Én már rég abba hagytam mert feltörtek.. Még mikor én abbahagytam akkor még nem voltak olyan nagy számok DDMT2-N...
Igaz nekem is volt full kard def full wari meg fullninja de mit tegyek?Kiraboltak :/

Bye:xxHardProxx

egyetértek mindenki szöveg ével am én is abba hagytam engem is kiraboltak :S

Birodalom:shinsoo v h irják xD
Név:XxXtesti2 (minden kasztom volt) xD
üdv..

1.elöször is én is a szorzó miatt

2.hát igen amig nem volt senki se duplás jobb voltak a pvp-k is
na ennyi bb

ezek voltak a legjobb haverok:ProStars lvl 90+-os,csak1sura16 lvl +80-os, HarciBMSura lvl 95 (uncsi tesóm XD),Joci15 <3 xD naon nagy fej :D lvl-je 95
és még sokan mások bb :D

2010-08-25, 21:03:33 #44 Utolsó szerkesztés: 2012-06-17, 11:18:47 Szerző: [MOD]Niix
SZiasztok sajnos nekem is game. over.

akkor kezdem is miért:-a szorzo nagyon gyenge volt=/
                   -sok pisti akik azzal nyagattak adjam nekik oda kölibe a cuccom -.- ez szánalom teteje
                    -És hát igen itt merül fel a példa asszittem a legjobb barátom de várjj mégse-.-

Karaktereim: mezosierik      Warrior       testi    LVL 88
             mezosuraxD      Sura          BM       LVL 88
             mezoninjaxD     Ninja         Tőr      LVL 86
             Mezoo          Sámi        Healer    LVL 86

ÉS hogy mért hagytam abba mert sé nélkül ki 6-7 optoltam az összes cuccom ami tök  jo érzés volt amig 5 perc alatt ki nem loptak sok pistikének köszönöm.-.-"

Amugy ha érdekel full wari full sura 95% ninja  85 % sámi erö és hát szépen ellopták

De viszont örökké barátaim maradnak:Niker,ZoleexD,TamasxP,ÉSZLÉNY,BMProtex,ProMage,Wednesday,DAMAGED,dripone,Eclips15Thekiller20 öket örökké becsülöm és tisztelem és nekik szivbaj nélkül odaadnám a cuccaim mert tudom hogy nem olyanok mint sok pisti
Nektek köszönöm az egész ddmt-t:Köszönöm hogy elkeztétek hogy megismerhettelek titeket az tuti hogy nem felejtem el a veletek töltött pillanatokat a pvp ket a warokat a kis szinteket amikor 30 as kis karakterek voltunk s öröltünk a 60 fegyver +2 nek is!!

Nekem szinte a vilgon bevallom a ddmt tetszett a legjobban amig nem jött el 2010 nyara és a sok pista lerohamozot minket és hát 10000 a 100 elen kudarcot vaalottunk!!DDmt én ugy szerettelek ahogy voltál nem most az összes pisti lop amit az anyátol elkér pénzt sé re bassza el!

Remélem tecccet a  fogalmazásom DDMT2 örökké ha vissza mehetnénk 1 évet az volt az álom!

DDMT2 4 EVER

Pistik 4 ever akik miatt abbahagytam
Remélem az életbe találkozok ilyen jo szerverrel mint a ddmt2

Én annak örülnék a legjobban ha az egész ddmt2 ujjá életdne vagy nemtom

Én még most is sirok utána!!

DDMT2 imádtalak tudd meg

[HIGHLIGHT=#000000]
Amikor olvastam a témát belegondoltam... Amióta elvesztettem a GF szerverekénti elkötelezettséget, aztán DDMT2őn a számomra legfontosabb ember(Cru3l)   elhagyott így én is a DDMT2-őt. Aztán Locmt2őn kezdtem új pálya futást és ott is elvesztettem a  legjobb barátaimat. Próbáltam Hamás szerverekkel pótolni és persze a szerverek nem tartottak sokáig, de szereztem két igaz barátot( Jumpstyle hacker és Jeremias).  De  tőlük is elrángatott a sors... Egyre magányosabban vándoroltam a szervereken. Végül eljutottam YnlMt2ig. Próbálom elhitetni magammal, hogy szeretem, de nem. Rühellem, hogy a kínaiak rosszabbak, mint az összes magyar pisti együtt véve. És most, hogy egy gyönyörű zongora előadást hallgatok ami kicsit megindító rájöttem, hogy kiéltem minden élvezetet a Metin2ből. És így az egész Metin2őtől távozok, és hát itt vége is a játszásnak is a gépen. Csak a Metin2 és a Counter Strike tudott megfogni, de ezeknek vége. Már csak Msnre fogok feljárni. A forumot még nem hagyom itt, mivel sok érdekes dolog s ember van itt.

Üdvözlettel: Nándor elvtárs
[/HIGHLIGHT]

Áhh......
Végleg eldöntöttem,Ott hagyom a DDmt2-őt.....
Mért is?
1.Kihívás nincs
2.sok pisti(2skill és low vagyok stb....deffer... áhh)
3.nem lehet rendesen warozni:ki a karom hívni a TOP1-es céhet de mindegyik kihívásra nem válaszolnak,azt mondják ˇkevesen vannakˇ<---- rossz céh Lista,rosszul lett megcsinálva az egész sorrend
4.Szorzóra már nem is mondok semmit...
5.Fölös idő és kedv belefektetés...

A fórumon még itt maradok.Segítek akinek tudok.Mivel ddmt2-őn és itt sincs barátom így nem tudok kitől elköszönni..... karim megvan de nem fogom használni többet.....

Hát igen!
Sziasztok!
Én még nem fedtem a nyilvánosságra, de már régota én em játszok DDMT2-n.
Én egyszerűen meguntam az olyn emberek táraságát akik csak azon tortetnek hogy minél
rosszabb legyen neked.
Igaz én nem vagyok olyan ismert, de szerintem sok emberen segitettem.
Én kb. 6-7 éve metin2-zöm. Sima GF szerveren elértem az 52 es szintet és nagyon sok emberen segitettem.
Sima GF szerveren nagyon sok ill. rengeteg barátom volt. Sokat elvesztettem belöle.
Akik megmaradtak azok átjöttek velem DDMT2-re.
Aki ismert Gf-en: Medgyesi11 ill Szarun voltam. Akik megmaradtak barátok: Farao, Kiskarix, szarun1234, Bryni(Y love you)
Mikor átjöttem DDMT2-re még én is pistike voltam, de az évek során nagy tapasztalatra tettem szert.
Elöször aki segitett a beilleszkedésben: Tova(a világ leg rendesebb emberének tartalak, és köszönök mindent)
Itt is összeszedtem pár barátot: Szarun, Farao, Tova, akit most is tanitok: szarun01-alias-kiskarix, és persze a barátnöm xXVajszi97Xx.
Engem aki ismert az tudja ki vagyok és milyen vagyok: BMBéci, OhhBéciOhh, efranko.
Köszönök mindent töletek!
Sok szervert kiprobáltam de mindenhol a nyomor uralkodik. Ami azt jelenti mindenhol a rossz emberek vannak(kivétel pár ember).
Mostantól már csak forumon találtok meg. (esetleg szarun01 néven ha éppen segitek tanoncomnak.
Mégegyszer köszönök mindent!
Atag gratulálok ehez a preciz szerverhez.
Sok boldogságot.
Ezen kivül minden MOD-nak és PLAYER-nek kellemes játékot és szép metn2 beli jövöt kivánok!
Remélem mindenki megtalálja a jövöben az igazit! Én már megtaláltam és boldog vagyok. Köszönöm "Vanessza" a kitartásodaat és mindent.
Remélem megbocsájtotok a helyesírási hibákért.
Köszönöm hogy elmondhattam az én pár sajátos mondatomat.

Üdv. Én is abba hagynám a gamet ^^ Kb. ua az ok, mint Pepinek (CyberHero) Én is teljesen zárkózott lettem, ha haverok hívtak bringázni sose mentem le. Bulikra se jártam el, mert inkább megléptem a szintem. Még valaki írta CS-ben egy wőrdofwárcráftos gyereknek, hogy képes 1 hétig vad disznókat ölni egy számért? A válasza természetesen igen volt. De utána mondta, hogy törődj a magad dolgával, kis lov:D(kocka) Kb. én is ezen a szinten voltam. Égő ezt mondani... De a metin miatt lett év végén 3.0 az átlagom.

Akik hiányozni fognak( mármint nem fognak, mert felveszem őket msnre, de azért leírom XD)

CyberHero( Jófej, lehetett vele hülyülni)
ReQu(( ő egy egoista, de épp ezért jófej :D)
ProMage( ő is segített nekem, amikor blokkolt valaki)
ShamanJashin (NEFUSS:DDDDD)
Tillus( hozzá ennyit tudok fűzni: x_x)
Tiffany( őt bíírom :D)
noname124( cs lov miva me nem ac jang. ha épp olvassa, akkor tudja mit jelent :D)
Zelgadiss( ő az igazi r3wl, nóném áthozta dd-re>.< de csak 4 napot volt itt. m1, nagyon jófej és vele is lehet szórakozni:D)
ProStars
Dettz(csmizubu**... :D ő is tudja, hogy mire gondoljon, ha olvassa =)
HunNinja
kismeszi
4everFight
LuXii
Die
Kewinq23
Prodigy
Nezumi
Atompocok
DarkAngel002
rider004
DeathBat
Caos
ROLI111
Majdemhires
Immortal
laca93
Daweed
Dinuu007
OnlyGigi14
Cashis
kovyyyy
ProLoKe
Rocked
pistyyy

Ennyi jutott eszembe eddig :D. Ha valaki még eszembe jut be editelem.

FikaFal:

SirMamutPL(ehh, anyázott, blokkolt stb...)
Samanka97

Ja, persze, az msnem. [email protected]

Énis abba hagyom a ddmt2-őt!!!!
Hogy miért?
A kispistik , lagg , folyamatos leálás ....és persze minden haver abba hagyta.Akik sokat tetek értem.
Elöször WideBoy-nak köszöném meg  Bozsa , Adrian(ninjahahaha),Bendeguz(bende2000)aki már töbször is elérte a 99-et
És énis visza sirom a régi szép idöket amikor lagg nélküli volt a szero.
Nem votak anyian mint mostanság.
Nem volt nyitva állandoan a reg.
A s2 meg csak pazarlás és persze Team ami nem is rakotfell most uj itemet vérteket.
Igy unalmas lett az egész játék.
Remélem megujul a szero ha meg nem akor nincs is sok értelme játszani.
Legalább anyit bevezethetek volna hogy napi 1 feltöltés pl:. szerver gép frisités , bug javitás , és persze mindig a legujabb verziora frisités .

Atagnak köszönöm azt a két évet (meg joshinak).

A atag nélkül a team meg 1 szar.

Enyi  köszönöm.   ..                (Jah ha valaki tud olyan szerot ami 700%nagyobb szorzo van és mükszik az dobjon 1 üzti.)
                   ,
                  V

By. Lipot             

Helló ugy dönötöttem nekem is GameOver nem a pistik nem a szorzok miatt hanem a már nem létezö játékélmény miatt
semmi nincs ami le köttne fejlödni nem nagyon szeretek pvp-t  meg hamar meg lehet unni unom nah de mind1
amugy xXHeAdShOtXx voltam :D
akiktöl el kösszönék:
NyXninya nagyon sok hülyültünk
davXfame 1 jó barát rá mindig lehetett számitani :)
ééééén ööt nem rég ismertem meg de nagyoon jó fej
Meg még sokan de hirtelen nem jut eszembe <.<
néha fent leszek Metin_HU-n on Draco-on jinno birodalomba oOoOooOoOo néven XD
Nahh további szép napot

hali én is rá hagyom senki sem fizeti vissza a elpazarolt perceket ami a pistikre!(annyit nem ér az egész hogy idegesítsem magam)
további szép játékot By VagoSura

Már pár hete abbahagytam de azért leirom
Tudom hogy csak 1 senki voltam mindenhol tehát csak annyit irok hogy engem NEM a pistik tettek tönkre
Sok barátot vesztettem és emiatt döntöttem igy
Erröl a játékrol az a véleményem most hogy felesleges időpocsékolás a semmiért
Valóságba nagyobb leszel attol ha 1 mmorpg be elérsz valamit?
Szerintem nem,csak elrontod az életed és ha például iskolába jársz később nem lesz majd emiatt munkád
Nekem röviden ennyi csak ez és az aki azt hiszi ha elér valamit attól sokan tisztelni fogják a való életbe téved
Helló

2010-08-28, 20:43:02 #53 Utolsó szerkesztés: 2010-08-28, 20:45:58 Szerző: MartyN
Sziasztok
Abbahagyom a ddmt2-t nem irok sokat annyit mondok ha valaki szidja a gm teamot ne tegye
Haverok:LadyNyusz,KryS vagy más néven zZoOzZo ha valakit nem emlitetem akkor sry és [SGM]Abyss tőled is elköszönök tudod te ki vagyok:D nah ennyi aki játszik további jó játékot

Idézetet írta: MartyN Dátum 2010-08-28, 20:43:02
Sziasztok
Abbahagyom a ddmt2-t nem irok sokat annyit mondok ha valaki szidja a gm teamot ne tegye
Haverok:LadyNyusz,KryS vagy más néven zZoOzZo ha valakit nem emlitetem akkor sry és [SGM]Abyss tőled is elköszönök tudod te ki vagyok:D nah ennyi aki játszik további jó játékot

Jo volt veled játszani...
További szép életet . helo!

Új kalandokban részesültem..Sok jó barátot szereztem.A Team-al se volt bajom.De hát ez van..

Aszt nem tudom miért bannolták ki mert semmi olyant nem csináltam hogy ki kellet volna bannolni.Na de már vége

Köszönet nyilvánitás: köszimki: A világ legjobb haverje.És ha nem is tudunk már többet beszélni egymással,usgyem foglak elfeledni

kismeszi és céhe:Mindig segitettek, a legjobb céh volt számomra sok war stb..Jó haver maradsz kismeszi és minden céh tag,,
OldSchool Forever *-*

Hayme:Te kis árva angyal..Nálad jobb barátnőt kétlem hogy fogok kapni,,De sajna vége.Ez a bann elszakitott minket egymástol

Ha eszt olvasod akkor aszt üzenem hogy ha nem is láthatlak többé ugyis szeretni foglak.

IceT:Kezdetektől együtt fejlödtünk hülyültünk..Nagyon jó haver voltál..

DarkNaar:Sokat dumáltunk..Jó volt :D Te is jó haver voltál:

TheName:Te kicsi Námé.Jó volt téged látni..Mostmár mindegy..Nem foglak elfelejteni soha

Ratchett:Mi még msn-en tudunk dumálni.De hülyülni már nem..Jó haver voltál és vagy :D

Még sorolhatnám de sok van :S

Jó volt veletek! Sziasztok jó játékot mindenkinek!!

Engem is bannoltak.. (Persze okkal:S) Én sem kaptam e-mailt..
Amúgy Lewoo.. Ok nélkül nincs bann :-) 1 oka biztosan volt:D
Üdv: xXDarkDragon

2010-08-30, 17:51:28 #57 Utolsó szerkesztés: 2010-09-12, 16:29:18 Szerző: Kolmen
Na hát számomra is eljött ez a pillanat amikor abba hagyom ezt a játékot.Nagyrészt azért is mert ha volt is "igaz"barátom azt mind-mind kiraboltak/ellopták a karijukat másrészt meg azért, mert van a Szerver2 ön is pár olyan ember aki nem oda illene és engem mindig megtaláltak.
Nektek csak jó játékot kívánok.
És remélem azért a céh telkemre vigyázni fogtok(KolmenSura céh telek)

Na sziasztok és még egyszer továbbiakban jó játékot.

KolmenSura   

Sziasztok!

Én is abba hagytam a pályafutásom DD-n Mert ellopták a karim : Steyle: Testi wari Lv.89 Skill: All P Chunjo

DDMT2 (Pistike miatt aki ellopta a karim) GAME OVER! Mindenkitől bucsuzok akit ismertem! De legföképpen xXSámikaXx xXPLATINAXx És  a volt céh vezérem DevilMayCry és a legjobb barátomtol szolykalac-tol Sziasztok!

További jo játékot ddmt2-őn !

[color=green]Sajnálom,hogy már nem engem szeretsz:(

Hamár ti akkor énis:)
Köszi annak aki kirabolt:(

GAME OWER

DDMT2-ShadeAssasin lv95
céh:LostMemory
Ló:22