Game Over~Összevont!

Indította reflexecske3, 2010-07-14, 14:23:52

2011-05-20, 18:04:15 #240 Utolsó szerkesztés: 2011-05-20, 18:27:42 Szerző: T3ch

Hi all.
Itt a vége az én játékomnak...
Oda a dupláim az összes INT-es cucc.
Team THX (Y)

És egy páran már leírták csak a [MOD]-ok törölték a HSZ-eket hogy úgyse kapjuk vissza a cuccokat.
Nem nagyon búcsúzkodom mert nem sok barátom volt és regényt se akarok írni .
Itt a Nyári szünet a nyakunkon lehetne kockulni, de én inkább a csajozós,bulis nyarat választom nem azt hogy egész nap itt ülök ez a szarláda számítógép előtt.Mindenkinek ajánlom, hogy ne itt üljön egész nyáron a gép előtt, mert kiesik és szétesik a szemetek xDDD.
Nah mondtam, hogy nem leszek hosszú msn-em van ha haweroknak kell dobjanak egy PÜ-t....
És itt a Pont...

Csőő all *-*

T3ch~NemesBM~Ábel
l
UI.:Tudom hogy törölve lesz a HSZ de nekem már úgyis mindegy....

Háth assziszem nekem is eljött az időm.
abba hagyom a metin2-őt
Nincs nagyon oka.
Csak már unom.
Nem bucsozkodok senkitől.
iLLuSiO

Úgy gondolom nekem ennyi elég is volt a Metin2/DDMT2 MMORPG játékból.

Mind sokaknak nekem is több okom volt h abbahagyjam a játékot amit ha nem bántok nem osztok meg veletek.

Markinho007: Apa :D Köszönöm a sok jót amit értem tettél a játékban.

Tomininja2: Haver ;) Ne feljets el engem :) A cuccokat és a karit rádhagyom a pvp bajnokság után mert ezt nem lehet kihagyni :D

VatiG: Szomszédgyerek :DD Sokat lógtung meg dumáltunk. Te se felejts :P

Persze azért nevet írom :) :

Üdv: Lv.99 Lovagias Berzerker

N0n4m3 búcsúzik:)

Itt a vége a játékomnak, köszönöm a sok barátomnak a megannyi szép élményt és köszönöm az ellenségeimnek, hogy volt miért optolni:) Kiemelnék pár személyt:

M4RK: Tesó kösz mindent, sok sikert a továbbiakban:)

Megtorlo666/Gyuribacsi/PaulWall : Skypon kapcsolatban maradunk, hiszen barátok lettünk:)

Siraly7: Sirálypapa kösz mindent:)

Spartacus1: Köszönöm a sok tanácsot:)

Wadocka: Te mindig ott voltál, ha bajom búm örömöm volt:)

Hedoras: Köszönöm, hogy ellenségekből barátok lettünk:)

XxK1LLB1LLxX: Köszönök neked is mindent tesó, sok sikert a top1-hez:)

CandyMan: Ne csináld a fesztivált:)

Felisha: Neveld meg M4RK-t:)

N0n4m3 Game Over:)

Ui: Cuccaimat leadtam vegyesbe, amit nem vett be azt meg eldobtam. Én forgattam én ahsználom más senki:)

BB

Sziasztok:)
Ahogy mindekinek nekem is eljött az idöm most enyi volt abahagyom ddmt2...
Köszönök mindekinek mindent nagyon jó volt sok jó élményem volt köszönök mindent:)
Szeretem ezt a jatékot!!De sajnos sok mindenböl elegem lett!
ÖSSZES HAVEROMAT szeretem:D
Sokat játszotam több mint 1 évet amikor indult a szero nagyon szeretem a ddmt2...
De sajnos nekem is eljött az idöm:D
Hát nem is akarok többet mondani:D
Aki ismert az tudja milyen voltam:D
XBmSuRaBm voltam de mások ismertek xXHELLxXX másik karim köszönök mindent még egyszer:D
Nem akarok bocsuzkodni mert nem szeretek:D
Néha lesz idöm és visza oldják a bannom visza megyek:D
A Game Over videom:
http://www.youtube.com/v/UfBnBzW48qM&feature=iv&annotation_id=annotation_164023
Üdv:XBmSuRaBm
Link: http://www.youtube.com/watch?v=UfBnBzW48qM&feature=iv&annotation_id=annotation_164023
KÖSZÖNÖK MINDENT

2011-05-23, 17:30:17 #245 Utolsó szerkesztés: 2011-05-23, 17:34:35 Szerző: Granturismo
Na Sziasztok!
Mint már sok mindenkinek, nekem is itt az idő, hogy búcsúzzak! (:
Akiktöl búcsúzok:

lDeeJaYI: Rohadt jó haver vagy, és veled még tovább is tartom a kapcsolatot.

Eclips15: Szintén teis nagyon jó haver vagy, mindig segítettél, amikor kértelek.:D

SlimShadey: Veled az utobbói időkben beszélgettünk el jól tes.:D

markinnho007: Teis nagyon jó haver maradsz, teis mindig segítettél tesó:D

És ennyi lenne..
Néha talán még fel-fel nézek, de csak azért, hogy beszélgessek a barátaimmal, és hogyha megtudom, hogy mikor lessz a pvp bajnokság, még arra elmegyek! Fórumon továbbra is leszek!:D

by: Granturismo

2011-05-23, 17:36:36 #246 Utolsó szerkesztés: 2011-05-23, 17:39:14 Szerző: razzer95
Én nem búcsúzkodom  abba hagyom ennyi

Viszlát További jó játékot nektek.

By: Pr0KIll3r

2011-05-25, 12:31:50 #247 Utolsó szerkesztés: 2016-09-02, 06:59:40 Szerző: [BA]THymea
Sziasztok. Nekem is eljött a vége asszem nem irok sokat csak h kitől búcsúzok kiket szerettem .

~Apeh~ kicsit ismertelek jóófej voltál
~MeLINdAxxx~Nem felejtelek el....:)
WrongWay:Légy erős.(Y)
Shaady:TE bolond:D:D
Joci15:Csinálj még több száz top 1es céhet csxd
SlimShadey:Jó volt meg ismerni
levendula:Téged felkereslek hisz egy városban lakunk jóó vóótá te'soxD
Heidi:Szia te drága ^^
Nórííí:Lányom szeretlek:$$
Halmos:Teee Te voltá a példaképem amikor meg ismertelek köszönöm a sok pvp-t és tippet köszönöm h voltál nekem.
YellowCub:jó volt meg ismerni:)
xXxMate75Xx:Barátocskáhm..:D<3
Nem jut több eszembe most:S neh hariiii(kutyaszem *-*xD)

Akit mindig lájkolni fogok: Darjeeling <333
Pm ben bárki irhat sőt szeretném is minden kedves barátomat felkérni ráá mindig minden körülmények között :D

2011-05-25, 14:26:01 #248 Utolsó szerkesztés: 2011-05-25, 16:18:36 Szerző: [MOD]Niix
Énis abbahagytam :3 hála a magasságnak h megjött az eszem... csak az életemet vesztegettem ezzel... :3

amien néven ismerhettek:
KillMaster
MarcyStar
KillMage

nem én vagyok egyik karin se már ha láttok :)

Kisebb betűvel is látjuk képzeld el! ~Niix

Hát srácok, nem hittem volna, hogy én is ide jutok, de láss csodát itt vagyok. :)

Sok szép élményem volt. Sok embert ismertem meg..
Közülük néhányat mondanék el.
A tisztességes embereket egy kezemen megtudom számolni. .:)
Akkor lássuk.:D

Ziggi: Tesó. :) Veled annyit gyökérkedtünk veszekedtünk annyi jó emlék.  Segítettünk egymásnak, de mind a ketten elbuktuk.
Szép volt, de még mindig tartjuk a kapcsolatot és MINDIG IS FOGJUK!

Zsivány7: Hát te gyökér.. :D Annyit állatkodtunk csak eltűntél.. Nem felejtelek el SOHA!

Angyalgyarto: Hát most őszintén nem tudok semmit sem hozzá fűzni. Örülök, hogy ismerlek!:)

Vinetal111,Vinetal123: Vini... te majom:D Jókat ökörküdtünk .. RHUT! Ezt ne felejtsd el Soha.. :D

Tulajdon képpen ők hárman. Sokan vannak akiket bírok, de csak ennyi. :)
Ja és Meido rólad majdnem elfelejtkeztem. :) Időtlen idők óta ismerlek! Vigyázz magadra drágám . :DD

Hát úgy érzem nekem VÉGEM! :)
Majdnem a szerver indulása óta itt vagyok kisseb nagyobb kihagyásokkal, de itt.
De ez ezentúl nem lesz így tovább.
Hogy mi miatt?:D Azt elég ha 1-2 ember tudja.. :)

VISZLÁT DDMT2.
Én voltam : SebiS, WaterSri, SámánPowwa és sorolhatnám. Nagyon ritkán felmegyek ha van valami, de többet, nem!
SZEVASZTOK! :DDDD

2011-05-28, 12:14:08 #250 Utolsó szerkesztés: 2011-05-30, 14:53:27 Szerző: ricsike52
Ohh je :)..Meggondoltam magamat és énis elbúcsúzok a ddmt2-töl és ami a metin2-vel kapcsolatos.
Élményekkel teli,jó játékot biztositottottatok.Ha újrakezdhetném 13éves koromtól,újrakezdeném.De már idösebb vok sajnos.
A régi ddmt,istenem de jó volt.Voltak nehézségek is,nagyon rászálltam a játékra-kicsit függö lettem, de amit akartam mindent elértem.
Azért hagyom abba,mert nem minden a játékról szól-(metin2-ről).És erre későn jöttem rá.Igaz hogy valamivel lekell magadat kötnöd ha unatkozol,de költeni nem kéne,de miért?Ez csak egy játék, egy grafika amin egy szines emberke vagy.

Akik ismertek elbúcsúzok tölük.:Crusio,és Winboom néven.

Ha fent van a karim,nem én vagyok.

Sziasztok,lehet 2-3 év múlva még remélem meglesz,és akkor visszanézek.

VÉGÉRVÉNYESEN BEFEJEZTEM!

Mai nap során egy jó barátom kihasznált és feltörte az accom!onnan fentről amiket elértem mély pontra sülyedtem!És nincs erőm Újra kezdeni innen lentről rengeteg idő volt még 1 szer lehetetlen lenne!
PoOwI
GnRicho
LonelyHuter
jó barátaim voltatok hiányzni fogtok!Sziaztok

2011-05-31, 14:23:00 #252 Utolsó szerkesztés: 2011-06-11, 23:03:46 Szerző: Sura6002
Nekem is eljött az idő :)
Valószínűleg VÉGLEG abbahagyom a ddmt2-t, nem  a szerver miatt-bár már úgysem volt izgalmas ezen a szerveren játszani-
És amiért abbahagyom: A felhasználómból eltűnt 1 pró cuccos sura,95ös,(Sura6002), Valószínűleg valaki valahogy megszerezte a pwmet, meg az idmet is-Bár nem értem h az id-m et hogy szerezte meg, nemhogy  a pwmet, senki nem tudta se az ID-m, se a PW-m:S -Se a barátaim, senki nem tudta
Nem tudom hogy történhetett hogy kitörlődött a surám, de egyébként is max2hetente léptem fel 1kis időre
A fórumot nem hagyom itt, folytatom a kliensem, de DDMT2-n már nem nagyon fogtok látni

Nem nagyon volt hű de hatalmas barátom -akit nem személyesen ismerek-
1 olyan barátom volt aki-t nem ismertem személyesen , de normálisnak ismertem meg, és jól el tudtam vele hülyülni:
EarthSura 
És akit személyesen is ismertem:

A karaktereim:
sami6002(kb 3napot nyomtam vele),és Sura6002 <3

Fórumon megtaláltok...

2011-05-31, 16:14:06 #253 Utolsó szerkesztés: 2012-07-09, 01:14:49 Szerző: LightNinJaa
Sziasztok! Eljött a game over nekem is... Amilyen neveken megtalálhattatok: - ZoLa07
                                                                          -DarkKiller07
                                                                          -LightNinJaa
Nos, hát mit is írjak.:S Meguntam a játékot, a sok Pistike miatt,a sok eltűnt cucc miatt(emiatt vesztettem el pár jó barátot). Akit ismertem, nekik köszönöm, hogy megismerhettem (Remélem olvassák ők is ezt). Köszönöm, azoknak is, akik biztattak, hogy maradjak, rájöttem, hogy nem csak egy senki voltam az ő szemükben...(Eddig se azt hittem, csak most rájöttem, hogy ennyire fontos vagyok nekik). Akik nagyon-nagyon számítanak, ők már felvettek MSN-re (páran nem) és velük tartom is a kapcsolatot... Nos és most jön pár ember, akit megemlítenék:
- FoDi ( allas Dagííí)  : Egyik legjelentősebb ember,még norm.-ról, nagyon sokat hülyültünk, balhéztunk együtt, remélem még tudunk beszélni...
- ßlackWind : Te is jó haver voltál, mindig mellém álltál, ha baj van.
- Angyalgyarto : Sajnálom, hogy nem ismertelek meg hamarabb, nagyon jó haver vagy és remélem nyáron beválik, amit elképzeltünk(tudod). :)
- Zalan97: Téged is régebben ismertelek meg, de nagyon jót hülyültünk együtt:D (Sajna nem tudom az MSN-ed)
- öti07 : Téged ismerlek a való életben is, tőled nem búcsúzok....
- Feri93 : Nagyon jó haver vagy, sajnálom, hogy eltűntek a cuccaid.. Remélem egyszer meglesznek és tudunk beszélni
- FelfedezőőxD (fölfödözőő): Hát tesó veled is sokat hülyültünk,bányásztunk(xD), remélem még tudunk beszélni valaha :)
- Tomlock : Te is nagyon jó barát vagy, remélem sikerül megszerezned az MSN-em és tudunk dumálni, hülyülni
- McLaren : Mercííí veled is nagyon sokat hülyültünk, remélem tudunk még beszélni:)
- PapírSura: Még pegáról jó haver voltál(rem. az is maradsz) ,miattam lettél piros, és felveszel MSN-re te is.
- Alternative: Tesóó, együtt ló küldiztünk, remélem emlékszel rám és te is olvasod ezt. Téged sem hagylak ki
- P3NG3R/KySubR : Téged sem nagyon ismertelek meg, őszintén egyszer beszéltünk, de rendes voltál és remélem az is maradsz.
- Sum41(az igazi) : Te is nagyon jó haver voltál, kár hogy abbahagytad...
- KillMaster : Téged is norm-ról ismertelek(kb 2éve ismerlek) és remélem tudjuk tartani a kapcsolatot
Ez nem az egész barátlistám, ők állnak a legközelebb hozzám, ők a legfontosabbak, akik jelentettek valamit és velük nem bánnám, ha tudnám tartani a kapcsolatot... Akiket itt felsoroltam, ismerőseim bárki felvehet MSN-re( csak akit ismertem) :
[email protected] (síma live).
Szeretnék köszönetet nyilvánítani az összes [GM]-nek a szeveren, legfőképp Nemesis-nek:)
Nos, hát ennyi lenne, kicsit hosszú lett:) Sziasztok!
ui.: Remélem nem baj, hogy több színben írtam! Ha igen elnézést...
ui.: Újrakezdtem a játékot(már régebben)!:)

2011-06-01, 15:36:20 #254 Utolsó szerkesztés: 2011-06-01, 16:18:45 Szerző: TheRock
Hát jó volt meg nem is :)
GAME OVER
http://www.youtube.com/v/5Yhc7Gxrq2g

Sziasztok!
Befejezem én is:).Sokan örülnek biztos:D(sokan nem).
Nem akarok csöpögős kaksit.Bocsánatot kérek akit nagyon megsértettem:).Sziasztok!Végleg:).
By:schonkninja,schonksámán:).

Sziasztok Befejeztem én is =/
Hát már ki nőttem az az igazság.
Sokak örömére sokak kárára =/ Akiktöl el bucsuznék:
Nyuceee: Kedves vagy nagyon örülök hogy megismertelek =)
vinetal111: Hát vini jo volt veled is nagyon sokat lehetett hülyülni és az OnlyWe volt a legjobb :D:D
BMKrisz974: Kár hogy banoltak veled is nagyon jo volt ^^
Hollo: Téged sem feledlek el a legjobb haver voltál aki segitett bármiben ^^
NiNjAcSkA123/HaRcOsKa123: Te nagyon jo fej voltál ha bármivolt te is segitettél nekem bármibe :D

BMBlader/xProBladerx voltam akit ki hagytam sry

2011-06-02, 20:05:28 #257 Utolsó szerkesztés: 2011-06-12, 22:15:39 Szerző: Wadocka
Sziasztok!

Eljött az idő végleg leköszönök. Ha nem is acsúcson akkor számomra a "csúcson". Nem bíztatok senkit semmire, de ez csak egy játék, nem szabad engedni, hogy átvegye a mindennapi dolgok helyét.Sok barátot szereztem a játékban, sok öröm, s néha csalódás is ért. Nem akarok nagy gondolatokat ide írni, de higyjétek el a valódi életet élni jobb, hisz minden játékban töltött perc, óra és nap az életedből megy el, ahol viszont nincs újrakezdés.
Már biztos vagyok benne végleg vége a DDMT2-es énemnek, amit egyáltalán nem bánom. Rossz bele gondolni mennyi pénzem és időm ment rá. Jobban örülök egy mosolynak... egy-egy vidámpillanatnak, mint bármilyen metines droppnak. A DDMT-re forditott időt semmi nem fogja nekem visszaadni... majd egy év, ez a legnagyobb veszteség. Nefeledjétek ez csak játék, nem több.
Kívánok mindenkinek minden jót és gondolkozzatok el megéri-e. Hiányozni fogtok, ég veletek! Azéletben még találkozunk! :

BmKermoon, BMNeon, Zolcsy, Tibi16, M4RK, N0n4m3, Valmont,J0ker, DaNgErBoY, Gyilkosallat, xMonotonx, crazymagic, Mazsola01 azaz HIDALGOvagy GERIDOS ki hogy ismeri  QQRIQ,NIckBoY17, SmileOfHell, xKismuchAx, XGodofWarX, CoRRuPt, xDurexx, UnderBM,YoungG, Ateszka, Messias, KiLLeR47 

"Sok ember fog ki és besétálni az életedbe, de csak azigaz barátok hagynak lábnyomot a szívedben."

2011-06-03, 16:57:34 #258 Utolsó szerkesztés: 2011-06-05, 03:08:15 Szerző: Alexababa

Sziasztok!
Ideiglenesen (szandra99) én és a párom(HejjjjSura) abbahagyjuk a játékot! Úgy érzem koromhoz képest sokan elfogadtatok ,sok barátra ismerősre tettem szert, de sajnos ellenség is akadt az utóbbi időben nem is kevés.Többek közt ezért szüneteltetem kis időre a játékot, még egyenlőre nem tudom mennyi időre. Jogtalanul bántottak olyan miatt amit el sem követtem. Lácika10 olyan pletykát terjesztett ,ami miatt úgy érzem nem vagyok képes játszani a közeljövőben. Anno volt párom lecuccolt, az most lényegtelen miért tette, belátta hibázott.Azt mondták miattam bannolták volt párom mert a cuccaim nála voltak Lácika10 pedig ennek a baráti körnek a tagja akik lecuccoltak, azt hiszem így érhető nagyjából az hogy miért tőle indult, gyerekes bosszúhadjárat olyan miatt amit nem követtem el.Mindezek ellenére olyan pletyka terjedt el, miszerint én lepakoltam Angeel karakterét és ebben segített nekem CrazySura17. Kolnynos Angeel párja is részt vett ennek a pletykának a terjesztésében( amit azóta sem értem miért ). Nem tudom miért terjesztették ezt,hiszen Crazyvel nem igazán voltam jó viszonyban, többek közt azért mert sárga lett és Brute, ShokoShaman illetve DivineFight , valamint Die és YourFear  illetőleg még jó néhány sárga kikezdett pusztán mert egy győztes war után mely anno Brute céhe volt nem vállaltam a rewelés. Ennek pusztán az volt az oka,hogy a tagok lementek hiszen késő volt.Ugyanezek gúnyt űztek belőlem, beleszóltak olyasmibe ami szerintem nem igazán rájuk tartozott. Talán én voltam a hibás mivel nem szabadott volna összekevernem az életet a játékkal, én mégis hibáztam. Ennyi csupán a bűnöm. Sok mindenkinek segítettem akár fejlesztésben akár cuccban.Ezt sokan elfelejtették , nem  meghálálni ,hanem mikor én kerültem pletyka össztüzébe nem védtek meg nem álltak mellém.Nekem a becsületem az erényem, amit így elvesztettem a pletykák miatt.Egyenlőre befejezem a játékot.
A céhem átadtam kissadam666-nak a DeathRace újra erős lesz mint anno régen.( És most már nélkülem!)
A barátokat nehéz lenne felsorolni és félek sok mindenki kimaradna ezért nem írok ki külön -külön.
Köszönöm mindenkinek aki a barátom volt és maradt, és sajnálom,hogy így alakult és köszönöm a szerver üzemeltetőinek is hogy játszhattam ,hiszen nélkülük ez nem jött volna létre.
További jó játékot mindenkinek!!!! Hajrá DeathRace...

http://www.youtube.com/watch?v=4eXiHnNjTCg&feature=related Egy kis szabadság mindenkinek kijár! Focus elment kicsit pihenőre , de ne csüggedjetek! Kicsit mindenkinek kijár a szünet amikor az életére tud koncentrálni leginkább a munkájára és a családjára no meg persze a barátaira megjön a jóidő, kicsit értékeljétek át a dolgokat , de úgy mélyen és meglátjátok nem hülyeségről beszélek! http://www.youtube.com/watch?v=NmctsmACV7E Szép estét mindenkinek aki látja itt adja tovább ismerőseimnek! A Teamnek meg sok sikert semmi bajom velük kitartást csak Black kicsit besokalt Bocs THymea Puszi a hasadra.

PS: Nyár végéig sem fogtok tudni felcuccolni lélekbe, amig pihenőn leszek...