Game Over~Összevont!

Indította reflexecske3, 2010-07-14, 14:23:52

Sziasztok
Abbahagytam..
3 Karakteremről tünt el a cucc köztük a d.warimtól kezdve a legértéksebbig.
97ről 90re ugrottam.Minden cuccom eltünt a karakterről.
Emellet az a kari amin az összes cuccom volt véglegesen kitörlődött..

Úgy, hogy sziasztok én Abbahagytam a játékot.:(
Jó barátaimtól elbúcsúzok msn-en .:/

DoNgOkA voltam.;)

Sziasztok! Mivel mod zárta az előző Game Over témát, nyitom ezt.  Ugye ma sokaknak eltünt cucc/lvl/karkater törlődött. Hála Istennek nekem semmi cucom nem tünt el, csak 98 lvl ről 90 lettem. ATAG annyit írt , hogy cucokat vissza adják, de lvl-t nem. Nem fogok megint szenvedni vele, hogy 98 legyek...  Talán ha a szórzókat feljebb tolnák van rá esélyem , hogy mi hamarabb 98 legyek.. de így nincs :/  Szóval nekem is Game over.

Sziasztok,

Nekem is eljött az idő, hogy otthagyjam s2őt :)
Akik ismertek tudták, hogy már jó párszor elmentem 1 hónap pihire, de ez most más:)
Amíg 800as szorzó volt, nem éltem a lehetőséggel, hogy felfejlődjek 90 fölé, mert minek a cuccaim készen voltak, lvl pedig nem kellett. Aztán bejött a gf kliens, és a 80as fegyókból egyszer csak 90esek lettek, a szorzó pedig lecsökkent 1%-ra, így a pici 82es szintem, máris nemért semmit. Fejlődni nem fogok, nincs kedvem, nincs értelme.
Nem húznám tovább a szót.

EtwasNeue, OneWarrior(az eredeti, és nem holmi s1-es másolatok) Én voltam.
Mindenkinek további jó játékot, sok új élményt, sikerekben gazdag fejlődést, PvP-t kívánok

Sziasztok
      Krisi :)
ddmt2 s2: OneWarrior, Xavi
Máshol: Krisi     : )

Mivel el tűnt minden cuccom, és nagyon kevés esélyt látok rá, hogy valaha is visszakapom, ezért egy jó időre befejezem énis..:)
Talán ha visszakapjátok a cuccokat, akkor fellesek rakiba, ha ottvannak az enyémek is akkor talán újrakezdem.:)
Addig is további "jó" játékot mindenkinek!

BaZoO.

Nah én is lépek dd-röl..:S
Nem azért mert a cuccok eltüntek vagy valami, hanem ink azért mert rá jöttem valamire, h nem minden a metin,
vannak fontosabb dolgok mint a metin, pl. csajozás:P rég volt már csajom xDD v 2hete:$ :D
Nevem: Sum41, ma cseréltem a karit ^^
Elég jo voltam kasztok ellen :D sok def em volt..:P
Nah csősztök <3 azért voltak jo emberek is..:D

Sziasztok! Ezennel én is abbahagyom a hiba miatt eltűnt mindenem. Mit takar a minden? 97ről 87re estem, a boltosom eltűnt mind a 7duplával, és 1milliárd 950millió yanggal. A másik kiskarimról eltűnt 1milliárd gold, és a fele felszerelés, a 2napja kezdett fullos ninjám is odaveszett. Nem is sorolom tovább. Kárpótlás? Mivel tudnak kárpótolni? Építsen össze mindenki a semmiből 6-7duplát és érzi mekkora súlya van a dolgoknak. Szerezzetek több milliárd yangot majd egy "aprócska" hiba miatt bukjátok el az egészet. 115% wari volt a kiskarimnál mellékesen ami most eltűnt.

Akiktől búcsúzok: [BA]Thymea, sokat segítettél bármit kérdezhettem, mindig számíthattam rád. Hiányozni fogsz
                  [SA]Nemesis, alias Ghoul :) Köszönöm, minden segítséged és a karakter cserét, hiába vágytam a 95+os BM surára 87ről már nem erőlködöm.
                   Frogi, sok jó beszélgetésünk volt, hiányozni fogsz, remélem te nem vesztettél ekkorát.
                   CruelFate, jó volt veled hülyéskedni, mindig jófej voltál.

Nem tartok hosszú búcsúzkodást, nem így gondoltam a játékom végét. Tudom senki sem tehet róla, de már nem érdekel. Nem fogok megint a 0áról kezdve fullos karit építeni. Ennyit akartam jó volt, Viszlát mindenki.

Örömmel jelentem, hogy egy logból kb az összes eltűnt kari id-ját ki lehet hámozni.
Technikailag minden cuccot vissza tudunk adni a gazdájának, ám a mikéntjén még agyalni kell.

Valószinűleg a raktárjába fogja kapni mindenki... Ezt ATAG írta. Ha ez megtörténik mégsem adom fel.

UI.: És a yangot hogy tudjátok visszaadni? Mert azért ez nem kevés pénz.
[color=limegreen]Lv98[/color][color=blue]Nemes[/color][color=yellow]youcanseeme[/color]

Sziasztok!
Nem semmi,hogy "ekkora" hiba mire következtet..! : )
Játékban a nevem Lyon. 2 napja kezdtem/csináltam egy 90es sámánt,22 duplát átadtam a sámánra,de nekem nem csak a cuccok tűntek el,hanem a karakterem is törlődött..!!  Peersze,ha rakiban valamilyen oknál fogva megtalálom a cuccokat,akkor természetesen kockulok tovább!
Kapunk kárpótlást.. haha.. kárpótlásként kérek szépen 32 duplát és úgy csinálok,mintha nem történt volna semmi...
Játékosoktól nem köszönök el,mert feljövök néha beszélgetni hozzátok,de egy pár nevet azért mégis csak megemlítenék ,hogy érezzétek kikről is beszélek.. : )
noname124,Die,YourFear,SzisziKígyó,CrazySura17 és még akit kihagytam... Hirtelen az Ő nevük jutott csak eszembe,akit kihagytam annak bocsi,majd pótolom,ha eszembe jut még pár közel álló cimbi neve..
Nem így szerettem volna elköszönni a játéktól,de hát sajnos ez jutott nekem több mint 2 év után..
Nah további jó játékot minden kedves és nem kedves playernek!!

Bízzunk benne,hogy még "találkozunk"!

[HIGHLIGHT=#000000]Sziasztok.[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]Én is be fejeztem a DDMT2 őt leginkább abból az okból kifolyólag hogy nem lett mentve és ami vissza lett állítva az nem igazán kedvezett nekem mert el vesztettem a 99 es nindzsámat és csak 95 ös most e-miatt...és még sok elégé sok yangot is valamint a lovamnak a szintje is le csökkent.[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]Nem akartam így befejezni de 1-1,5 hetet szenvedtem azzal hogy 99 legyek mert ugye le csökkentették a szorzókat és az azt is fel vitték amennyi tapasztalat kell a következő szinthez.[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]Nem búcsúzom el a fórumon csak a játéktól mert a többi privát szerverre még fel fel járok mint ahogy a fórumra is.[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#000000]További jó szórakozást és fórumozást mindenkinek :) .[/HIGHLIGHT]

2011-04-29, 15:27:31 #228 Utolsó szerkesztés: 2016-09-02, 06:59:06 Szerző: [BA]THymea
Sziasztok :)

[/SIZE]Hát, nem gondoltam volna, hogy egyszer nekem is eljön az az idő, mikor abbahagyom a DDMT2-t, de azt se, hogy így...Tegnap felléptem a szerverre, hogy PvP-zek és stb. kicsit szórakozzak, dumáljak a barátokkal. Erre mi fogad? Full üres az összes karakterem, nincs pénzem, se semmim...(nem törtek fel) Így hát, nincs más választásom, nem fogom újra előröl kezdni mindent, hanem inkább abbahagyom, amúgy sincs már rá időm, se idegem, hogy a sok pistit hallgassam. A DDMT2 "pályafutásom" 2éve kezdtem és idáig erősödtem, fejlődtem és rengeteg barátot illetve ellenséget szereztem. Ezek közül néhányat fel is sorolnék, akit véletlen kihagynék, az küldjön 1 PÜ-t :)
Angyalgyarto: :D Hozzád nem tudok mit írni, talán annyit, hogy köszönök mindent neked, nagyon jó barát vagy <3 4ever tesó ;) ha kellek, tudod hogy hol találsz :)
SebiS: A kis PvP bajnok :D Hajrá tesó, egy erős karaktered van barátom és talán össze tudsz hozni egy olyan karit, ami eddig senkinek nem volt a DDMT2-n :)
DarkNaar: Tesóóóó :D Sokat hülyültünk veszekedtünk, mint 2 házaspár xd de mindig jól elvoltunk :D Top1. PvM... Kár, hogy törölted magad =/
ReQu: Veled nemsokat dumáltam, de amikor igen, hát akkor nem bírtam ki röhögés nélkül azt a sok h*lyeséget xd
Heaven: Aranyos csaj vagy nagyon bírtalak, sok sikert kívánok neked is minden téren. :D
Picujkaaa: Pici *-* Sok sikert a céhben. :P [azt hiszem így írod a neved >.<]
[GM]Zseby: A legaranyosabb és legkedvesebb GM akit valaha is ismertem. Sok sikert kívánok neked az életben és jó bulizást! :D
[GA]Abyss: Céhbajnokságon király volt veled :D Köszi mindent. Nagyon jó [GA] vagy, csak így tovább és Sok sikert a továbbiakban, jó munkát! :D
[SGA]Dorka: Köszönöm a Lovagias rangot, amit a Céhbajnokságon minden céhvezérnek adtál, és a nevükben is megköszönném. Sok sikert a tanulásban :)
[SA]ATAG: Nagyon jó szervert hoztál össze, csak így tovább. Kívánom neked, hogy még hosszú ideig működjön a szerver! :)
Valamint a youtube-n sok videóm van fennt és még csinálni akartam egy utolsó videót, GameOver-em előtt, de erre sajnos az imént említettek miatt, nem került sor. :S

További jó fórumozást és játékot kívánok mindenkinek! Sok sikert skacok! :)
[GM] Team: Jó munkát kívánok nektek! :)

Üdv Ziggi ~ ProSkill GameOver örökre! :)

2011-04-30, 17:35:45 #229 Utolsó szerkesztés: 2011-05-08, 12:06:40 Szerző: Wadocka
Sziasztok! :) Igen, Jól látjátok Wadocka búcsuzik :)

Miért is? Nem a szerver miatt, hanem a Játékosok többsége miatt.

Nem tudom már "élvezni a Game élményét" mint annó, egyre több a csalás s' átverés.

De ez idő alatt sok Barátra leltem :)

Zolcsy: Köszönöm hogy megismerhettelek..Jó volt az a sok bolondozás :) remélem egyszer még életbe is találkozunk és folytatjuk amit Game-ba elkezdtünk ;) Soha nem foglak elfelejteni :) (L)

N0n4m3: Köszönöm a sornak hogy jobban meg ismerhettelek, te voltál az ki annó rá bírt hogy ne haggyam abba :) De sajnos itt már végleg vége :) Köszönöm azt a sok tanácsot amit adtál :) Sok sikert a továbbiakba :)

CorVeniT: Szökik a menyasszony.. :) Ne haragudj hogy így alakult.. (..ki lesz akkor az én kis wadockám?.. ) Kívánom hogy minnél elöbb találj egy hozzád való és nálam jobb wadockát :)

BMNeon: Igen, te leszel nekem Game-ba mindig is a "NAGY Ő" :P Mindig gondolni fogok rád :)

Tibi16: Köszönöm azt a rengeted Jót, Szeretetet s Támogatást amit tőled kaptam. Sajnálom hogy mindig megbántottalak nem így akartam. Remélem még egyszer meg tudsz nekem bocsájtani!

KiLLeR47: KiLLer te kis maki :D Jó volt veled sokat bolondozni, híányozni fognak azok a napok :)

És a Többiek :) BmKermoon, Valmont, J0ker, DaNgErBoY, Gyilkosallat, xMonotonx, crazymagic, Mazsola01 azaz HIDALGO vagy GERIDOS ki hogy ismeri :) QQRIQ, NIckBoY17, SmileOfHell, xKismuchAx, XGodofWarX, CoRRupt, M4RK, xDurexx, UnderBM, YoungG, Ateszka, Messias :)

Köszönöm nektek is hogy megismerhettelek titeket :) Soha nem foglak titeket elfelejteni :)

Bocsánat ha valakit kihagytam!

További Jó Játékot, és Sok Szerencsét s Kitartást Kívánok :)

Pussy: Wadocka :)

"Sok ember fog ki és besétálni az életedbe, de csak az igaz barátok hagynak lábnyomot a szívedben."

Hát igen, nekem is eljött az én időm, mikor megálljt mondok a "KOCKULÁSNAK" !!!! Mostanában kicsit tul sokat "kockultam" "DDMT2"-vel. Kezdtem/kezdek rájönni, hogy a DDMT2 nem midnen, sőt messze nem éri meg ezt a sok időpocséklást, barátaimtol "eltávolodtam" kapcsolatom sem ugy megy ahogy kéne..:( Tehát, néhány barátra tettem szert, tőlök búcsúznék el csak.
Réges-régen, még LordOfDrinks fénykorában valahogy én is bejutottam a "Lord"-okba.:D Ott kezdődött. QQLiFeQQ, BMDorgi, LordMaster, ők nagyon rendesek voltak hozzám mindig, 1 szóval meg nem báántottak soha. Shadow888 segített surám felépitésében. Aztán ott van még SlimShadey, vele utobbi időben beszéltünk néha, szerintem jó fej a srác..:P Posedion, nah ő 1 nagy b....óóó, gndoltam barátom, de átvágott.:D Akit kihagytam bocsásson meg.:) Nekem is voltak vannak és mindig is lesznek hibáim.

ÜDV: Ocimaru / Becks
Ilyen az élet, kegyetlen játékokra képes.
A szeretet és a ragaszkodás pedig a cinkosai.

Név: BiOKexX
Lv.: 99
Kaszt: Harcos Testi.:D

Hát ez is eljött, abbahagyom a játékot egyrészt mert már szinte függő vagyok meg unalmassá is vált. De a legfőbb ok az hogy a modor vagy esetleg az emberi beszéd teljesen megszűnt, gondolom nem kell felsorolnom hogy a napi 1000x-es üzenet bomba a acc jang->nem nem adok->dögölj meg te csi.... és gondolom innen már érti mindenki, vagy az hogyha valakit elverek pvp-ben akkor már 10 alkalomból 9 azzal zárul hogy mi a f... hackelsz te csi... ge... (a maradék 1 meg megöl bosszúba). És mert már túl sok pénzem van benne.

FägyíGomboc: Sosem felejtelek mester, köszönöm neked mindazt amit tettél.

GOODBYE EVRYONE

Amíg nem jönnek meg a cuccok és a szintek (amit remélek hogy megjön..)addig én szünetelek ddmt2.őn :)..addig is viszlát.

Háát.sziasztok.:)  Nekem is eljött a vége.:D Szerintem aki ismert tudja kivagyok.:)
VampireGirl.~ ninja.:)
PowerShit.~ régisámim.nefikázda nevét.xdd.
Hysera.~ sámán.:)

Szerintem az okot sokan tudják.-Pistik.-Unalmas.-Van jobb dolgom.:DDDD  de örülök hogy ien barátokra tettem szert a játék alatt.nemis gondoltam volna.:D. Akik közel állnak hozzám,azok tudják hogy érhetnek el...:D Megemlitek néhány.(jópár.xd) személyt.Pár emberhez nem irok oda szöveget,csak tudják hogy kik voltam.:).:D

Ein.-Amphetamine.:D ~ te örült..:D nemis gondoltam volna hogy egyszer találkozunk.xddd. kár hogy levágattad a hajad..:|. jókat baromkodtunk.:DD. mégbeszélünk.:D
ShaadyxD  ~ teee.:DDD Roli..><. veled is hülyültünk áám.:DD
ßunnyßaby , Csajsziih,Huusiish ~ <3 szerintem ebből mindent értetek.:D.:D
Candyfloss.- MollyCicaa ~ Vikii.<3 jajhát.:$  veled is van ám emlékem.:D  nyáár. már akarom.*-*
CloudX.~ péééter.:o  hát szerintem ide se kell sok mindent irjak.:D  tudod kivagyok.:)
Dokuro.~ hát nemrég ismertelek meg.:D de nagyonmegkedveltelek.:) 
HunterZ.~ Huntikaa.*-* .Dááávid.:DD  hát igen.:D 
Suzii.~ *-*.
Zuler ~ tebarom.xd régen kbszottul rüheltelek,azt a nagy arcodat amit mutattál nekem.:D  de mostmár nagyhaverok.:DD remélem.OO"
Kelszii,Nórii. ~ *-*.:$$
T3RR12.~ te LOV .! xddd.
GesztiKulal.~ Gesztii.:DDD
BlackBestia. ~ <3.
MeLINdAxxx.~ :)
NinjaNetti. ~ Netti.*-*  téged se akarlak elfelejteni.:$  kevesett beszéltünk egy ideig.még talán most se sokat,ezért potolni kéne.:D <3
SárgaMulti.~ blőőő.xddd.  tehülye.:D:DDDDD
Metalica..~  jujj.xddd. zolii.xddd.
szandra99.~ hát veszekedés volt.:D demár minden okés.:)
Hátigen.:D És itt van még egy két név.:)
joci15. ZsoltiBacsii,TheNinjaAss,Sandrax3,CopLand,Razor0104,Urfi,domi1415,vikicica,wNZbALLSTAR.zolistar1,§ura,Seprate,DynowX,Prériiii,Dastan,LegyozhatoXD,McLaren,Safari,Alternativee,Boyka,Cheek,Dexu,Lucilla,MaguChan.

Sosem felejtelek el titeket.:D nem hiszem hogy fogtok látni,ha igen akkor télleg ritkán.:D   
Kőszőnőm az élményeket .:) 
naa.Tsőőőő.;DDDDDDD.

2011-05-07, 21:33:46 #234 Utolsó szerkesztés: 2011-05-08, 21:28:15 Szerző: Lachrymose
Sziasztok!

Búcsúzom én is a DDMT2-őtől.
Nem mondhatnám,hogy a hiba miatt hagyom abba ez már csak a hab volt a tortán.
Mostanában esélytelen lenne egy jó karit összerakni úgy,hogy ne sézz ezért is nem fogom újra kezdeni.
Másrészt meguntam,hogy amikor kikapcsolódásra vágyok csak felidegesít a napi sztár gyerek.
De nem akarok panaszkodni úgy érzem elértem itt mindent amire képes voltam ezért nem csalódottan hagyom itt a szervert.
Egy kis "önéletrajz":
Metin2.hu-n kezdtem a pályafutásom ahol egy bm surám volt, 47-es +8-as fms-el, ez akkoriban még ritkaság volt. :D Aztán,már  nem emlékszem miért,eldobáltam a cuccaimat és abbahagytam a metint. Egy barátom viszont szólt,hogy ő ismer egy szervert ahol könnyű fejlődni és minden cumód +9-es lehet,nagyot is néztem akkor. :D Hát így kezdtem el DDMT2-őzni.
Tehát Chunjo birodalomban kezdtem el játszani, egy ninja karakterrel több, mint egy évvel ezelőtt,Arxer volt a neve. Akkoriban még gyöngyöket vettek az emberek item shop-ból a 6-7opt pedig csodának számított. Veterán surás lévén hamar meguntam az íjjászt és kezdtem egy fekete mágust. Nem is kell mondanom,hogy nekem sokkal jobban bevált és hamar elég nagy hírnévre tettem szert mivel egy ideig én voltam a legerősebb sura sárgában. Aztán jött TheKiller20 és elvette a top1-es címemet hát elkezdtem még jobban erősödni. Igen ám,de közben megismerkedtem egy lánnyal aki a feleségem is lett majd pedig kirabolt, így lett vége Nasuada karakteremnek,akire a legtöbb időt áldoztam. Itt egy hosszabb időre abbahagytam,mert mindenem elveszett,de aztán egy barátom hívására visszajöttem és elkezdtem a Wp surámat Shordon-t majd pedig egy mentát Lachrymose-t. Ezen a ponton ért a másik szívmelengető esemény amikor is bannoltak. Egy-két hónapig ismételten nem játszottam majd elkezdtem egy mentát akivel elég sokra is vittem,Bartimeus volt az. Utána úgy gondoltam kezdek egy utolsó karit ami minden eddiginél erősebb lesz, hát igen ő lett volna Devour akinek a törlés után mindene eltűnt a 95 szintjével együtt.
Ha olyan barátokat kéne felsorolnom akik végig kitartottak mellettem,minden újrakezdés után, akkor elég rövid lenne az elkövetkezendő pár sor. Rengeteg embert ismertem meg és sokakat barátomnak is tartok,tartottam. Remélem lesz olyan aki nem felejt el és olyan is akivel még sokáig tudom tartani a kapcsolatot.

Mindenkinek jó játékot kívánok a továbbiakban és több szerencsét,mint amennyi nekem volt!
ui.: Valóban kihagytam egy nagyon fontos dolgot. Az egyetlen embert akiben teljes mértékben megbízhatok és a legjobb barátom:DragonKiss. Szerencsésnek mondhatom magam,hogy megismerhettem.
Sziasztok!

2011-05-07, 21:59:51 #235 Utolsó szerkesztés: 2011-05-09, 16:58:04 Szerző: AssasinKid
Sziasztok.

Hát nem gondoltam hogy fogok ide írni , de eljött az időm nekem is.
Nem a frissités miatt mert csak 6szintem 100millám és a rangom ment rá,ez még nem sok.
De már meguntam.Vannak fontosabb dolgok is.
Nos pár ember akikkel nagyon jól összebarátkoztam :D

xXxKittixXx:Hát te veled nagyon ellehet hülyülni,bár mostanában nem láttalak.Nemtudom mivan veled :D

lácika10(még az első) :Hát annyi eszed van mint nekem kbxD De már teis elmentél:/

OdnixDragon:Neked köszönöm hogy felhúztad a kis harcosom 75re pedig nemis láttalak még az előtt :D

SuiGetSUu:Hát te is állat vagy jó értelemben:D Téged se láttalak egy ideig csak pár napja a kékeknél :D

Sok embert kihagytam mert sokan vagytokxD
Hát rólam nem lehet elmondani hogy low vagyok meg stb. mert mindenkivel eltudtam beszélgetni akár ismerem akár nem :D

Karaktereim:ImKira , ImKiraa , AssasinKid , ßMKira , ImKiraFarm , ßMKirafarm , JokerWarrior(banned)

Fórumon még leszek de a karimon nem én leszek:)

DDMT2 GAME OVER

2011-05-08, 21:57:38 #236 Utolsó szerkesztés: 2011-05-09, 14:33:30 Szerző: NandiShop
Sziasztok:)
Nem gondoltam eljön ez a pillanat de hát mégis:D okot nemírok mert az személyes. akitől elbúcsúznék:

Arisa: Mindigis szerettelek és nagyon régóta ismerlek. sose felejtelek el:) caé(L) :D

GrapeFruit: drága anyum:) a legaranyosabb ddmt2 játékos akit ismertem. téged se felejtelek el

F4ll3nH4r0: veled nemindult a legjobban az ismerkedés de azért egészjó barátok lettünk:)

ReQu,Necromanser: veletek mindig jót hülyültem nagyon hiányozni fogtok tiis

CrazySura17Methanek,harki,BountyHunter,Copland: nagyonjó barátaim vagytok mind a 3-an és rmeélem tudunk még beszélni

akik már abbahagyták de nagyonszerettem őket: ProDiKaa,Kampokez,Bigfoot,AYATOLLAH

Zuler: háát veled nagyonsokáig rosszba voltam de mostanra kibékültünk és örülök neki nagyon rendes vagy.:)

Köszönöm hogy megismerhettelek titeket!!:)
Kariaim voltak: DarkBlade,HotBlade,Razer,MirageBoy 

2011-05-19, 19:07:15 #237 Utolsó szerkesztés: 2011-05-19, 20:07:43 Szerző: [MOD]Niix
Sziasztok. Nekem is eljött az idő itt a vége..:D
Nem csináltam semmit~ ma 2011.máj.19.
17:43 kor kiléptem war-ról és erre:
Ismeretlen okokból: BANNED

Ennyi lett itt a vége fuss el vége:)
BMKrisz974[HIGHLIGHT=#000000] ~GameOver~[/HIGHLIGHT]
U.I:Mennyi mindent fektettem bele ='(

Kisebb betűvel is látjuk!~ Niix

Sziasztok:)
Eljött az idő hogy befejezzem , mert kezdtem új karaktert átpakoltam rá 35duplát és másnap eltünt egész karakter a cuccokkal együtt.
És mivel most megtudtam ,hogy azt a felszerelést nem látom többet, igy döntöttem.
Igaz maradt 17duplám de mit kezdjek vele ha az összes ékszerem eltünt...
Nem irok regényeket , meg nem is búcsúzkodok senkitől ,mert azért ritkán lehet fellesek beszélgetni ,mást már úgyse tudok csinálni .
Igaz ,nem az én hibámból tüntek el a cuccok , de hát ez van rosszkor kezdtem új karaktert .
Karaktereim voltak :
lv98 xXMage93Xx (top1)
lv96 Feri93-mentális harcos
lv95 Fece-tőr ninja
lv98 xXSura93Xx-kard sura
lv95 Mage93-gyógysámán
lv95 Sámi93-sárkánysámán
Feri1, Feri2, Kriszte, xXPopeyXx, és végül NetSura ami lv91esen eltünt full duplával :(
Jó volt veletek, jó játékot mindenkinek és sok duplát :)

Sziasztok.

Már kisebb időkre abba hagytam de,nekem is eljött az időm,végleg abba hagyom a DDMT2-őt. Több néven játszottam:

Kezdtem: xxmesixx néven a harcosomat amit elég sokan ismertek,aztán kezdtem 1 bm surá: xxmesixx2.őt a vissza állításnak köszönhetően el let cseszve az egész kari. így kezdtem egy ujj karit: ĐeathSura

Oka hogy abba hagyom: a teamot nem érdekli a játék nem olyan mint a régi szép időkben... Most már megy 1 pvp-t :hú grat de erősvagy. Válasz: ja 8 dupla.....  ezért aztán mek 1 másik bm surával... aszta h-h 3k a kövem?:D azért mert full 5 int 5 sura vok... erre megy ki az egész játék...

Volt/van pár jó haverom tőlük búszúzok röviden:
LordMaster
ĐarknessLord
Epuuleus
HaRcOsKa123(NiNjÁcSkA123)
ÉSZLÉNY
rider15 (asszem 1éve abba hagyta)
És még 1 jó pár barátom.

Ennyit szerettem volna mondani... Köszönöm annak aki végig olvasta.... Sziasztok,mindenkinek további sikerekben gazdag játékot... Legyetek rosszak :P