Game Over~Összevont!

Indította reflexecske3, 2010-07-14, 14:23:52

2011-06-09, 19:45:36 #260 Utolsó szerkesztés: 2011-06-09, 21:51:07 Szerző: BridgetNinja
Nos hát ez is elérkezett..
BridgetNinja/Miraculous eltávozik a ddmt2 játékosoksoraiból..
Hol is kezdjem?
Ja igen. Elég régóta játszok, akkor kezdtem mikor még nemvolt ennyi értelmi fogyatékos a szerón. Régi szép idők..Hajajj.. Amikor havalakitől

segítséget kértél szívesen segített, legyen szó bármiről.Manapság már nem így van..
Régen még barátságosak voltak az emberek, ma már ha békésenálldogálsz valahol ok nélkül nekedesnek és ha kikapnak te vagy a hibásamiért

létezel.
De térjünk a lényegre..
A mai napon rájöttem, hogy a 'barátok' semmit seszámítanak.. Ha baj van nem segítenek, ha érzelmileg mélyponton vagy ők méginkább

beletaposnak. Ritka az igaz barát.. Szerencsére én találtamegyet WrongWay.<3 személyében.
Elegem lett azokból, akik mindenért szidnak, ha barátkozolők elutasítóak, a 12 éves nyomorékokból akik a cuccodra hajtanak, akadályoznak

a szabad, szórakoztató játékban, a folyamatosveszekedésekből, és még folytathatnám..
Szeretnék pár embert felsorolni akik hiányozni fognak, és mindigemlékezni fogok rájuk:
aalleexxaa Angelin Boldii DonBosqe dreamspell Energie Equuleus ExpertDoDo Feri93 Garas0204 Granturismo HaRcOsKa123
HardyPetikee Heavenly Kachiri Kamija kismeszi KözelNinja77 Lucilla McLaren MiciMackoo miki1997 Nóriii Nyx15 pistyyy Porsche911
ProMage ProStars RépaNaci Styleshaker Tequila03 TheKillah TigerWarika  vikicica wNZbALLSTAR xButhersx xXDarkDragon xXStreetXx  zh
<o:p> </o:p>
Búcsúzom emberkék, sziasztok, további jó játékot :)
BridgetNinja nem elérhető.

2011-06-11, 18:56:18 #261 Utolsó szerkesztés: 2011-06-12, 12:24:49 Szerző: [BA]THymea
Sziasztok
Itt az idő hogy én is befejezzem. Nem a pistik miatt, hanem a sok cucc elvesztése miatt. Elveszett FULL 5WARI50TÁMADÓ a törlődés miatt, és 97-ről 86 lettem. Szép kis dolog mondhatom.

Nem magyarázom túl, csak ennyit mondok:

-Amikor fel fogtok lépni, és rám próbáltok írni, csak ezt fogjátok látni:

Bl3ro nem elérhető.

További jó játékot, fórumról is törlöm magam,

Üdv
}STRGT

2011-06-11, 20:47:26 #262 Utolsó szerkesztés: 2011-06-12, 11:21:24 Szerző: Rem1x

Sziasztok! Nekem is eljött az idő. DDMt2őn már értelmesen játszani nem lehet.
Hazudnak,káromkodnak,szidnak,lopnak.
Itt már nem lehet NORMÁLISAN játszani.
Nem akarok sok embertől búcsúzni.

DarkKiller007 = Tesóókám. Nagyon-nagyon sokat köszönhetek neked. Segítettél mikor baj volt. SEGÍTETTÉL mikor abba akartam hagyni.
te voltál a legjobb barátaim között.

Eowyn [Trinien] = Hát csajszikám Nagyon sokat köszönhetek neked. Te is segítettél a bajban. Nagyon jó barát voltál. Aztán jóó legyél

WrongWay = Hát tesó. Hiányozni fog a sok ökörködés "füvezés xD" Meg mikor critelni próbáltunk.. Soha nem felejtem el.

Angyalgyarto = Tesa ^^ Hiányozni fogsz... Aztán vigyázzál Darkira

xXVinnyXx = Tesó... Nagyon sokat köszönhetek neked. Tartottad bennem a lelket. Segítettél a bajban. Estig sorolhatnám

SchokoShaman = DéDanííí   Legyél jóóó tesó

xXDargonXx = Légy jó tesó. Igaz hogy te is abba hagyod. Hát

vinetal111 [Vinetal] = Szebúúúsz tesó Nagyon régóta a haverom vagy. Hiányozni fog a sok ökörködés és a sok war

Derios = Tesó. Rég nem beszéltem veled. Te a legjobb barátaim között voltál .

oBryne = Légy jó tesó.

[BA]THymea = Szerintem te vagy a legjobb fórum moderátor. Te mindig segítettél akármilyen problémám volt.
Simán megállnád játékban is a helyed. Hiszen olyan tűrő képességed van,hogy nagyon nehezen lehet kihozni a sodrodból. Köszönöm neked

Hát igazából ennyi lenne.

Rem1x [Powwa,Prewiew] voltam.

Hát ennyi volna belőlem.
Fórumon még leszek. Egyenlőre nem törlöm magam.
Ha valamelyik haverom fel akarna venni MSN-re : [email protected]

Sziasztok!
Rem1x Game over

- Rem1x

Sziasztok.
Szerintem ez az utolsó hozzászólásom DDMt2vel kapcsolatban.
Bő egy éve kezdtem játékot,több kari cserével, jelenleg xXDragonsXx néven találhattak meg az illetők.^^
Nem sok embertől búcsúznék, és nem nagyon szeretném elmondani miért hagyom abba,néhány ember tudja,sokaknak nem is kell.
Na mind1.;)

XBmSuRaBm  -  Jóbarátom voltál,örülök, hogy megismertelek és egy cseppet sem harakszom rád.:) Ha te nem lettél volna, az önbizalmam is elveszett volna az elmúlt 1-2hétben míg eggyüt voltunk.:) Hiányozni fogsz jóbarát:)

IIGreenPeace - Neked is sokat köszönhetek, ott voltál mellettem amikor senki és rád bármikor számíthattam,sokat segítettél a mindennapi DDs életemben:) Köszönök mindent,örülök, hogy megismertelek.

randrover - Hát Te voltál mindenek felett a legjobb barátom veled még mindig tartom a kapcsolatot Skypen, örülök, hogy megismertelek:)

BIOHAZARD - Hát tesó,ez van:) Nem bánok semmit,örülök, hogy megismertelek, jóbarát voltál bár a végén fajultak a dolgok de nembaj ez is kell ;) Soha nem feledlek el:D Ha kell valami MSN-en Megtalálsz.

BeniStar - Tesó bocsi,hogy nemtudtam játékban elbúcsúzni úgy, hogy itt teszem meg. Jóbarátom, sok mindent köszönhetek neked, én és a céheim is. Jókat beszélgettünk, örülök, hogy meg ismertelek.Remélem nem bántad meg, hogy a céhembe jöttél:)

AmericannBoy - Hát ez van tesó, látom te is abbahagytad de örülök, hogy megismertelek, neked is sok mindent köszönhetek és sok mindent tettél értem amiért nagyon hálás vagyok.;)

Szerintem ennyi lenne a szűk baráti köröm, amennyiben valakit ki hagytam Pm vagy szerkesztem, fejből írtam.
A karakteren már nem én leszek
Mindannyiótoknak további sikerekben, yangban, expben, barátokban gazdag DDMT2-t kívánok.

W1ng alias xXDragonsXx.

Hello. Most énis egy kisidőre elmegyek de még láttok. addig is.

ĐDani/SchonkoShaman- Tesó msn :) megyek fel ígérem.

BozZ/ĐevilDragon- te idegbeteg állat szeerlek. :DDD

Kalrissa ( az igazi)- Grétám <3

Dragasztosz- gery :D

ProStars-ő Pro :D (volt=/ )

DiscoHit- Haver rég beszéltünk.

GetSkillz-HelloFuture-Stronghold.

ROGER elérhető decsak rangol mert 900rang kell és lovagias ( x.X)

Üdv! Nekem is eljött az időm...

Hát , úgy kezdtem az egészet 3. osztályban, böngészkedtem a neten. Egyszer rá találtam a Metin2 HU-ra. Eljátszottam rajta egy kis ideig keményen 11es szintig mentem fel :DDDD. Aztán 1év szünet után visszamentem magyarra de nem Dracora hanem, Aurigára mert haverok is ott voltak fent.  Ott elvittem magam 16ig :D. Aztán jött a DD. Úúúú, mennyire csodálkoztam, amikor megláttam. Ott csináltam egy WP surát Thundét. Őt elvittem 63ig. Aztán újra 1év szünet. Thundét kitöröltem. Elkezdtem egy karit Zeradost. Őt elvittem 84ig. Őt meg kitöröltem mert, már untam. Aztán jött, Đeuce és king333. Az egyik 80an volt a másik meg 82. Aztán jött a csere-bere időszakom. Most meg itt tartok. Sok küszködéssel eldöntöttem, hogy abba hagyom a DDMT2-őt 2évre! Mivel már jönnek a bulik, a csajok és a strandok! Szóval majd 2év múlva találkozunk! Üdv: Thunde, Zerados, Đeuce, king333, MRjoe, Kruger és BenceFarM.

Legjobb haverok:
    Bl3ro/ßodyWari/AngelKiss/StrongerBody/iLLuSiO/WARRIORS123: Egyik legjobb spanom. Igaz veled még találkozunk mivel közelről ismerjük egymást;)
    NAGA97: Veled rég beszéltem, de jó span voltál
    zh: Ő egy nagyon jó barátom és jókat dumáltunk egymással :)
    QQQninjahQQQ(Nem tudom, hogy volt írva xD) Veled, amikor öltük a nagyképű surát :)

Hát, több ember már nincs:) Üdv: Lampoon!

EDIT:2év múlva találkozunk.....

2011-06-13, 21:30:46 #266 Utolsó szerkesztés: 2011-06-13, 21:37:19 Szerző: FEAR

Sziasztok.

Nekem is eljött hát a ~Játék Vége ~ .
Különösebb bajom,magával a szerverrel nincs,csupán a játékosokkal.

Megfigyeltem,minden második percben,~krva anyázást~,más ocsmány trágárságokat hallok.
Az emberek nem tudnak köszönni,kárörvendőek,egyből lehülyézik az embert ha nem tud valamit.

Ez lenne a Nagy Magyar Becsület,Összetartás?
Gratulálok minden ilyen kis emberkének,legyenek büszkék magukra.

Ez állítólag egy játék,ahol jól kell szórakozni.Hát ez itt nincs meg :/,pusztán pusztítom az idegeimet...Mi értelme? Semmi.

A tanulás,a felnővés,maga a LÉT sokkal fontosabb kell legyen,mint egy virtuális világ.
Majd ha a halálos ágyán fekszik valaki,és visszagondol : " Mit értem el az életben?..."
A válasz erre az lesz: Semmit.

Ezt próbáljátok elkerülni !

Emberek,akiket megismertem,tiszteltem ,szerettem:

Inspektah : Legjobb barátom,legjobb ember akit megismertem. Köszönök mindent.
Danger00 : Nagyon jó ember,barát és játékos.Köszönök neked is mindent !
Emberek,akiket annyira nem ismertem,de jó embereknek bizonyultak :
felfedezőőxd,Cassy,MarcusHUNasd ,Eclips15,tej,iDEALER,MIzumi,Mollycicaa és még jó páran.
Üdv.

Sziasztok.
Hát nekem is eljött a GAME OVER! Sajnos!!
Mennyire jó volt 
ez a játék RÉGEN,amikor normálisan lehetett JÁTSZANI. Mert ez MÁR NEM JÁTÉK!
Elbúcsúzok tőletek,de nem szívesen teszem,mégis ezt úgy érzem,hogy MUSZÁJ!
Így is el vagyok TILTVA a gametől,családi okok miatt,de azért még nem hagynám itt!

Azért hagyom abba,amiért sok gamer..Miért is??!

A Sok kispista
A Szokásos köszönés: CS!
Szokásos IQ szint: ÁL GM
És itt jön az ACC jangot?
huzol?

Ebből lett elegem,és még elég sok playernek.
Régen még volt KüZdElEm!
Ez volt a legjobb szerver,de el lett szúrva.
Engem GYUROT karakteren láthattatok,kis vicces név,kés humoros ember,HARCOLTAM.
De már elég lett...

Nem akarom húzni az időtöket,el szeretnék köszönni egy csomó embertől.. De sajnos nem tudok.
Egy embert szeretnék kiemelni,de ő sem játszik már.

VINETÁL: Te egy akkora *férfi nemiszerv* vagy,annyit hülyültünk,el se tudjátok képzelni. Kár hogy már nem tartjuk egymással a kapcsoltatot.

Vigyázz magadra DDMT2! Örökre emlék maradsz! Régi szép idők!
Köszi Dorka,ATAG ezt a sok szép emléket!    :'(

2011-06-14, 15:07:34 #268 Utolsó szerkesztés: 2011-06-22, 14:51:45 Szerző: FIRESNAKE
Én azért hagytam abba ddmt2-őt mert már nincs miért küzdeni mindenkinek meg van ami kell nincs semmi amit meg kéne szerezni (maximum a 6-7 optokat de azon kívül semmit)legtöbben már 90 fölöt vannak.

DeathSabre: jófej voltál jókat hülyéskedtünk de te is abbahagytad ddmt2-őt mint a hogy most én nélküled még unalmasabb volt ddmt mint veled.

NÉV:BOSSSNAKE
bir.:először kék,azután sárga
kaszt:kardsura
céh:dragon

ha esteleg látnátok ezt a karaktert az már nem én leszek.
GAME OVER!!!
amúgy air*rivals-on megtaláltok:)

Itt vége az egész metines korszakomnak... Inkább w*w ozni fogok. A jobb rársaság,  jobb történet, jobb játék élmény miatt. Itt már fel idegesitet a sok senkiházi pista... már téll elegem van az egész játékból ennyi volt Helló mindenki....

By: SoldierGhost

Sziasztok.

Úgy érzem,nekem is eljött az az idő,mikor abba kell hagynom.

régebben cukrosbácsi-karakteremen találhattatok meg PIROS birodalomban.

Ez még az az időszak volt,mikor még nem igazán tudta senki sem,hogy mi is az a "6-7opt".

Imádtam azt az időszakot..

Rengeteg kedves-segítőkész ember volt.

Sajnálatos módon,karatkeremet ellopták még abban az időszakban,mikor e-mailt lehetett változtatni.

Akkor megfogadtam,hogy megpróbálok 1 jobb karit összehozni.

Sikerült is,6duplás karit össze hoznom,mai napig is megvan,de ez már nem a régi ddmt,tudom hogy sokan mondták,de ez az igazság..

Elég nehezen beszélek erről a témáról,mert azért nagyon jó háttért hagyok itt..

Röviden ennyi..

Pár embert kiemellnék,akik a mai helyzetben is kedvesek voltak..
cronaldo9
Mage93(Feri)
TheLeader:)
McLaren

Nagyjából ők voltak azok,akik nem éltek azzal,hogy hány duplája volt,vagy mire jutottak emberek tudtak maradni!

ATAG:Köszönöm,hogy lehetőséget adtál nekem,és még számtalan embernek e remek szerveren való metinezésért.

Minden Team-tag-nak sok sikert,és egézséget kívánok.

Sziasztok!

cukrosbácsi.

Sziiasztok. (:
Háth Kelszii is leteszi a lantot... Igen, van még Isten. ^^

Miért?   - Ez már nem játék. - Csak a SÉről szól... - Pistikék is elszaporodtak.  - 1-2 normális ember megmaradt, de a többiek is rég abbahagyták.. - Túl sok időt csesztem el erre a játékra.... =DD

Rengeteg embert ismertem meg, sok barátot szereztem. ^^
Köszönöm, hogy mindig kiálltatok mellettem... ;)

Soha nem foglak elfelejteni titeket. :] ! 

Nyuceee : Köszönöm ezeket az őrült napokat.. Szeretlek fészbukoscsajom. :$(LL)

És a többiek [ összevissza írom, bocsi :D]
HardyPetikee, VampireGirl, ZsoltiiBacsi, Copland, harki, Garald, Daxx, TureszBm, BlackBestia, Dalmi, Equuleus, DonBosqe, Arpiii04, NaDi, DettyLove, FairyWing, KisEstiMaci, Chidory, FreestyleBmx, Klaa, LegendRocker, Ein, Rolíí, BridgetNinja, McZola, Nórii, Monyoo14, Cassy, Ninjush, BmCsászár, ProMage, Salvador, Csőőőrike, SkillTeso, Eclair, Waricom, Rosa, Robbes, NaGySoMa, Methanek, Matexus, Miley8, Sanyi21, MirageBoy, MoravicaBuff, RosszCica, Mizumi, Sickn3sS, Smog99, Spachet, SpecialGirl, Stablee, pinyo, Suzii, °Csucsu, Arisa, vikicica, xHunt1x, xXxMark7xXx, Nyefike, Yihad, WrongWay, ThunderMagee, miki1997, FlowerGirl, wNZbALLSTAR, peti2010, kovyyy, exetnerr, totyaa2, TigerWarika, SzisziKigyo, StarShaman, BukoBM, MézesBagoly, Allure, [ bocsi ha kihagytam valakit. >.< ]
Velük mindig, minden körülmények között tökéletesen elvoltam... ;DDD

msnen, skypeon, facebookon mindig elértek... ^^
Meg, ha kell valami, akkor pm. *-*

Nah Viszláát ddmt2. ^-^ <3
Kelszii / Nóriii voltam Jinnobol. ^^

[HIGHLIGHT=#ffffff]
Sziasztok

Hát nekem is eljött az idő hogy, abbahaggyam...
Nem szaporítom a szót

Akik számítottak és jó haverok maradnak :)

iDEALER
Meti
MaxSkill / MaxiIjasz
Tomy
(ők a legfontosabbak)

sokan nem ismertek mert mindig váltogattam a karikat h ne legyen sok olyan haver aki azért szeret mint a szerver 80%-a

Sok sikert a további játékosoknak

Sziasztok
[/HIGHLIGHT]

2011-06-29, 12:47:53 #273 Utolsó szerkesztés: 2011-06-29, 13:05:46 Szerző: Aiko
Sziasztok!
Tudom hogy már elbúcsúztunk Cassyvel egyszer, viszont volt még valami, ami hiányzott. Egy videó még hátra volt. Mindenképpen meg akartunk csinálni, és most végre kész. :) Ez után viszont örök álomba tettük a két pici gyógy sámánt. :)
Mi ezzel búcsúzunk:

http://www.youtube.com/watch?v=tYqMvbwCB_0

Üdvözlettel: Cassy & Mizumi

2011-06-29, 13:44:41 #274 Utolsó szerkesztés: 2011-06-29, 21:49:13 Szerző: ÉdesAngyal
Sokak örömére, elérkezett az én időm is. Több ok miatt fejezembe a játékot.

1. A régi emberkék elmentek, már allig van pár értelmes emberke (tisztelet a kivételnek ugye).

2. Mostmár minden arról szól, hogy mennyi az anyagi támogatásod. Természetesen nem fogok soha,
semmiféle formában költeni a karakterre.

3. A játékosok modora, viselkedése.
4. Azthiszem, én már eleget játszottam. Meguntam az egészet, értelme nincs.

Akik fontosak számomra (nevek sorrendje nem számít):

Boltikka87: Ha még emlékszel rám, szeretném neked megköszönni a sok támogatást. Neked köszönhetően,
sikerült megszerezni a 8. duplámat is :)
Clyde/ProSámi: Kata, az egyik legjobb barátnőm :) Sajnos már Ő is befejezte, mindig fel tudtam nézni
rá, habár nem beszélgettünk olyan sokat.
Csattly/Daxx: Dóóóri... Mennyit hülyéskedtünk mi :D Te úúristen ^^ Nagyon, de nagyon hiányozni fogsz.
Majd írok fészen :$$
DragonKiss/hugiii: Veled is mindig nagyon jóban voltam, habár mostmár te is abbahagytad :/ <3
eSh: Veled jókat szoktam beszélgetni :D Teis hiányozni fogsz... Kecsáp :$
FallenDog: Habár te is befejezted már, benned egy nagyon tiszta lelkű, lelkiismeretes embert ismertem meg.
Te voltál az, aki mindig meg tudott nevettetni ha szükségem volt rá.
Harcoska123: A legnagyobb perverz akit valaha megismertem, bár Ő is nagyon sokszor meg tudott nevettetni.
Köszönöm a felettébb humoros beszélgetéseink. :)
Kelszii/Nóriii: Jajjcicc... Tőled nem is szeretnék elbúcsúzni, remélem tartjuk még a kapcsolatot. Köszönöm, hogy
boldoggá tetted az utolsó hónapom. Jó érzés volt közelebb kerülni hozzád. Imádlak :$  *-*
Kachiri/KeshaCica: Neked is köszönöm az utolsó 1 hónapot. Imádlak tégedis.. :$  És mindig szexi maradsz :')
Ne változz meg senki kedvéért, és csak a legjobb pasit találd meg, tudod a szőkéket... :$$
Marmiell: Bár nem beszéltünk sokat, te voltál mindig az egyik legnagyobb példaképem. Hiányozni fogsz *-*
RockerMage: Te tartottad bennem a lelket az utolsó percig a folytatáshoz, habár most mégis itt a Vége. Örülök, hogy megismertelek. :)
RosszCica: Az én egyes számú csajom :$ *-* Sajnos most én is leteszem a lantot, de remélem folytatjuk a beszélgetéseket, hamár nem a játék keretein belül :S
ShaadyxD: A lóv :O Téged sem foglak elfelejteni :'D
Sweetie: Há' :$ Egy jóbarát, akire mindig lehet számítani. Örülök, hogy tegnap tudtunk beszélgetni.
xButhersx: Te tudod a kis titkom, már megbeszéltük a dolgokat. :)
xXxStreetxXx: Te lóv :D Majd úgyis írok fészen, és kapsz pár száz like-ot :'D

Ha valakit esetleg kihagytam volna, attól elnézést kérek :S

Nyuszit átadom egy másik tulajdonosnak, én örökre befejezem...

Sziasztok, további jó játékot. :)

Nyuceee voltam.

2011-06-29, 15:11:21 #275 Utolsó szerkesztés: 2011-06-29, 15:17:47 Szerző: dts996
Hát eljött az én idom is :S

azért fejezem be dd-t mert meguntam a sok bunko embert, a regi jofejekbol meg mar alig vannak :S
meg azert is mert ha nincs anyagi tamogatasod akk mar ugynevezve Low vagy kozben leutod azt aki
hetente tolti  a sé-t hát kb ezért távozok :)

Karaktereim : Gyuk
              TheBlack
              xXSpeedManXx
              ĐärkNinja

Akiket nem felejtek: Allure,Cheek,SzéthSaman,xXMage93xX,eselytelen,fapadoswarior,sura01,zolistar,kamiz,kamuz,Allternative,Kamcsika,
Kampokez,Bojka  <- bocs nem toom az egesznevet :S,GrapeFruit,Arisa,Equeles<- ez tuti hibas de kitalalja akinek szol :DBMNemes,Harcoska123. Hát kb ennyi a sorrend nem jelent semmit bocs a hibas nevekert.

Ha beszelni akartok gyertek forumomra. cimet Pu-be adok.Persze olyanok is johetnek akiket nem ismerek gyorsan haverkodok ;)

Hát kb ennyi sokan utaltaok,sokan szeretetek ez van ilyen a vilag dd sem olyan mint régen.
Üdv:Gyuk

2011-06-29, 20:33:19 #276 Utolsó szerkesztés: 2011-06-29, 20:40:12 Szerző: Fr3ak
Hali
nekem is annyi.
Nem ismertek sokan, karaktereim: xXkEmEnCeXx, Bl3ro
Barátaim:
Rozsdás:-korrodált p*cs xD veled még tartani fogom a kapcsolatot, személyesen is ismerlek elvégre ><
JohnCenaXD: kicsikét névlopó de nagy arc :D
Sallow: téged is ismerlek személyesen.
zh: már új karid van, Wishcraft, de talán emlékszel rám, volt céhtársad voltam,  ßodyWari. Köszönöm hogy a céhedben lehettem. WannaBeAHero forever! Őrizd a lóval a területet! :D

Példaképeim: TheLovag, Eclips15, kamu, és saját magam, hogy képes voltam leszokni a játékról.

Fikafal:
xXStreetXx/BuffbarbieISMET: felrakott aranyköpésekbe amikor ő volt a szabadozós blokkolós pisti. Megvan még a kép amikor kereskedést nyitottál rám ne hidd hogy megúszod :D
David1996: anyázott, blokkolt
xDkapsz: kék kispista, nem mentem vele PvP-t és szabadozott
Zoli95: átvert farkas OX-al

Ennyi volt.
xXkEmEnCeXx pihen.

U.I.: a fikafalhoz nem írtam oda Dancek/JustLikeMe-t, akivel úgy volt hogy cserélünk, odaadtam neki a cuccokat, és visszavonta a cserét. Látszik hogy 12 éves agyad van.

Hát Jo3bLaCK3.^-nek is el jött a Game Over!!!^^

Oka:
- Sok kis pista -.-"
-meguntam...
-meg nem csak a metinböl ál a világ... :)

Bucsozok:

-xXazXx(Nikky^^): hát mit is mondjak drága nikim?:) az északai hülyülések,bolondozás,sok jóó pillanatok:) ui:vigyázz magadra:))^^
-Joeblacke(sogor): hát tesokám mit is mondhatnék? :) vigyázz tesomra:) és köszi a sok dd-s hülyülést :)^^
-Cassy: emlékszem mikkor együtt öltünk:) sok jó pillanatok(én csábittotalak ide:D) hát vigyáz magadra cassy és jo sima metinezzést:)
-Goldenstar(tesom^^): vigyázz tesóóra :) ^^
-és sok más ember :)))

Hát útóirat:) Jo3bLacK3.^ visza vonull. :)
vigyázatok magatokra:)

ja és  a team tagoktol is bucsuzok :) ATAG naon jo kis szerot dobtál össze :) grat és igy tovább :))))

ŰDV:Jo3bLacK3.^^ alohá :)))

Sziasztok :)

Kezdeném is.
Elbúcsuznák:xXSeriXx-től nagyon kedves lány nagyon jól ismertem
        Eclips15-től ő is jó barátom volt
        Amnesia¸¸¸¸-tól nem nagyon ismertem de kedves
        Tugykos-tol őt is jól ismertem
         NinjaTerens-Jó barátom volt.
         suraSniper-ő ir jó barát volt és az egéssz karia-i.
         HarcosTesti9-ő volt a legg jobb barátom akit megismertem a szerón.
        FairPlayer-től is őt nagyon ismertem és a céh-e is tetszett.
         KuTyAkApArAs-tol és kösszönök de őt utáltam. xDXD
        Katt-tol is kösszönök ő is nagy barát volt
         Sorolhatnámis még.
És akitől elkösszönék ATAG-tol és aeveres-től
(Ő Joshi)

Kiknek köszönhetem amiért elmegyek?
VasPist,Foter. ezeket is tudnám sorolni

UI:ATAG/Joshi ha még 1 ien szervert csinálnátok én jönnék rá egyből. ~Lewi
Név.:Sh4mE
Lv.:90
Ló:20
Kaszt:Menta-3P,2g skill..