Game Over~Összevont!

Indította reflexecske3, 2010-07-14, 14:23:52

2010-11-16, 19:49:33 #120 Utolsó szerkesztés: 2011-01-05, 11:09:17 Szerző: ddmt1996
Szevasztok .
NyakogASD is búcsúzik tőletek.
Nem izgat hogy ki mit mond vagy gondol erről de én semmit nem csináltam és ban-t kaptam nekem ebből elegem van.
Mindenkinek sok szerencsét  a jövőben.
Vigyázatok magatokra !

Jah és köszönetet szeretnék mondani néhány jó barátnak.

hardyy: Jó barátom volt
makralovag: Ő is sokat hülyültünk
Csak1Ninja16: Meg bízott bennem talán ő volt a legjobb barátom.
WIXIKEE: Ővele még mindig tartom a kapcsolatot hamán:D de azért amit értem tesz  azt meg szeretném köszönni neki !
PROsiak: Jó barát
DOR1: Volt barátnőm.
McLaren: Jóó barát
vikicica: Jó barát
SpeGa: Egyik jó haverom
HadyyPetike:Jó barát
Andy95:Jó barát
BoHoCaRcU:Jó barát
marcusHUNasd:Jó barát
Tokken:Jó barát
ßenceSura:Jó barát
SpeadDeath:Jó barát
kAzZz:Jó barát
AssianBoy:Jó barát

Meg sok más ................

By.: NyakogASD

2010-11-17, 15:36:37 #121 Utolsó szerkesztés: 2011-05-29, 00:14:29 Szerző: Aiko
Sziasztok!
Tudom hogy egyszer már elbúcsúztam, de utánna még megtaláltatok a szerón. Viszont eljött az a pillanat amikor többet nem fogjátok elérhetőnek látni "Mizumi"-t. :)
Valakinek lehetséges lesz egy olyan kérdése hogy: Miért?
Erre inkább nem válaszolnék senkinek sem. Voltak kellemes perceim, de rengeteg rossz. Nem emelnék ki senkit hogy kivel volt rossz percem, viszont úgy gondolom páran megérdemlik hogy elbúcsúzzak tőlük ha már normálisan nem tudtam.

Monaco: Na hát Bence veled mindig rengeteget beszéltem, és ez most sincs másképp, ezért neked mindent köszönök mert mindig elmondod a véleményed legyen az jó vagy éppen rossz. :) Remélem továbbra is sokat fogunk beszélni, és nem hagysz itt többet. ><
ProMage: A találkozásunk felejthetetlen volt :) Sokszor segítettél és vigasztaltál.
DarkNaar: A találka veled is szintén nagyon jó volt. :D Csak továbbra is maradj olyan amilyen. :)
ReQu: Hát téged nem nagyon ismertelek eddig :P De amikor taliztunk a hétvégén akkor másképp álltak a dolgok, ugye tesó? :) "Csak egy képet" :D
4everFight: Nagyon kedveltelek mert mindent elmondhattam és úgy gondoltam hogy Te megértesz engem és nem csak üres szavakkal vigasztalsz, de aztán leléptél és nem tudom mi van veled. Hát sok sikert az életben. :)
halmos: "Meleg szenyó" :)
ShamanJashin: Jashika, veled nem is egyszer találkoztam és tudom hogy mennyire rosszul viseled amikor lelépek vagy nem tudod mi a bajom, de előbb-utóbb eljön a pillanat amikor elválnak útjaink. Nyugodt szívvel hagylak egyedül mert téged nem kell félteni, de tudod hogy mindenről tudok ezért ha baj ne aggódj, ott leszek és fogom a hátad. :)
Crew: Nem tudom elmondani mennyit köszönhetek neked, de tőled nem is búcsúzom. :P

Akit kihagytam azért bocsánat, de én sem figyelhetek oda mindig mindenre. Van olyan akit azért nem írtam bele mert sokat beszélünk és úgy gondoltam minek búcsúzni ha el sem engedem?  :)

Sok sikert mindenkinek. Jó játékot, a Teamnek pedig kitartást a munkához. :)

Mizumi voltam.

Úgy látom én vagyok a következö.....

Tudom h. nem fogok senkinek hiányozni,de otthagyom..sokat probaltam segiteni a szerveren,de nem naon jott ossze(bocs az angol billentyuzetert).Sok jo percem volt...De nagyon erdekes h. elejen ugy orvendtem h. volt 25k yangom...most meg 100 milla szinte semmi...sok 7 optos dupla wari cuccom volt de nem zavar..meguntam a jatekot a sok pistivel

Legjobb baratok akiket itt hagyok:

visit:nagyon sokat segitettel.tudom h. te is keszulsz itthagyni a szervert de miattam ne tedd meg..legjobb baratom voltal,es az is leszel

csendes1:sok mindent neked koszonhetek..nagyon sokat megtanitottal,egyutt halasztunk,egyutt jutottunk fel dt. 8ik szintjere,kar h. utana lejutott...

edi2004:te is nagyon sokat seigtettel,jo haverok voltunk,sokat hulyultunk,es mindig versenyeztunk h. melyikunk az erosebb...vegere te lettel de sokszor en is vertelek

rocsika:te voltal a kedvenc cucclopom..nagyon szerettel lopni tolem..persze mindig visszaadtad mert csak viccbol vetted el:Pde jokat hulyultunk egyutt

bestman:kedves voltal velem,bocsika..teged sajnallak a legjobban

Tudom h. senkinek nem fogok hianyozni de megirtam azert,persze forum tovabra is maradok....

MasterKiller neven jatszottam....neha majd meg felnezek de 1 honapba max 10-20 percet

[HIGHLIGHT=#0c0c0c]hellosztok

címből gondolom fogjátok mivanXD
1.is^^ azért nem a "GAME OVER"(bocs ha rosszul írom)témába nyitottam mert sohasem
értem el semmit ddmt-be(mivel nincs accom>_> és mostmár nemis akarok)
akiknek eddig mindent köszönöök:D:
Goren1
TeckTonik----<hatalmas tagXD de amit Vidictive-n csinált#_X neki 3mp=dupla ninja-s karoso.O
FanTasY<----kösz hogy segítettél a ninjam-ban nemis keveset^^

fórumon...:
WarriorJacki-te is a PvP ninja-ban helpeltél kösz nagyon:D
[SMOD]THymea-legjobb fej MOD;D sokmindenben segített őis^^(fizetést kap?XD)
S4JT-ha csak 1xis de kiállt mellettem^^
paccyk
nagyábból ennyi^^ >_>

UI.:gondolom mindenki tudja h 12vagyok...(emiatt jöhet a lowozás minden..csak pisták lowoznak KHM)

azért hagyom abba mert:heti 4 edzés...hétvégén meccs.. mivel center vagyok mindig mennem kell>_>és mert psp-re adtak ki pankis játékokat^^
[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#0c0c0c]na ennyi;) hali mindenki[/HIGHLIGHT] >_>                        

[HIGHLIGHT=#0c0c0c]                                                  StingeR[/HIGHLIGHT]™[HIGHLIGHT=#0c0c0c]                       [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#0c0c0c]
[/HIGHLIGHT]

2010-11-19, 16:32:42 #124 Utolsó szerkesztés: 2010-11-19, 18:03:38 Szerző: adamszkia
HAVEROM ACC JÁ BA VAGYOK.

Na nekem is GAME OVER a élet tőbbet ér mint napi 15 óra gép.És a egyik haverom ki rabolt mert ki bannolták ......

D1a2d3a4,Moha,Suraa,ExpMenta,LovagMenta,OrochimarU ... voltam 3 éve Metin2-zők de szerintem itt a vége 11 éves vagyok  NEM kell lowozni .

DaMeX,DaeDara19 vagy mi:D.....  Szerintem most rendbe szedem a jegyeket mert 2-3-1esek vannak .... néha felnézek majd nem voltam nagy ember szerintem :DD

Űdv

UI:Haverim acc-ja és bocsánat a helyes irási hibákra forumon leszek rejtve csak ezért kértem kőlcsőn a acc-t na mindegy majd egyszer vissza térek. Na Sziasztok nagyon nehéz volt le irni:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Ja téleg DaMeX sokat ettetelek msn.enen:DDDDDDD

2010-11-19, 17:22:26 #125 Utolsó szerkesztés: 2010-11-19, 20:04:26 Szerző: ze0n
Sziasztok!
Nos mint szinte mindenkinek, nekem is eljött az, az idő amikor már nem bírtam tovább.Ahogy láthattátok, utóbbi napokba keveset voltam fenn. Ennek természetesen megvolt/van az oka. Valaki sajnálni fogja, hogy elmegyek valaki pedig nem (Utóbbiból szerintem több van.)Kis fórumon ,,pályafutásom" alatt csináltam bár ismeret bővítő topicot,ezeket az alábbi linken megtalálhatjátok:http://metin2hungary.net/index.php/topic,26951.0.html
                 http://metin2hungary.net/index.php/topic,28778.0.html
                 http://metin2hungary.net/index.php/topic,28387.0.html
                 http://metin2hungary.net/index.php/topic,28735.0.html
Szóval pár embernek fórumon, ddmt2-n tartozóm sok-sok köszönettel.
-Refresh.: Te értelmi fogyi:D. Kösz, a sok gyökér dumádat^^
-Cassy.:Háát, régen beszéltem veled, ahogy tudom abbahagytad. Köszöntem neked is mindent
-đripone.:Öcsém, beszólásaid és lenézéseid miatt lettem olyan, amilyen voltam. Te szinte ,,megtanítottál" a dumáiddal arra, hogy annyira ne nézek le másokat, akiknek baj van az agyukkal.
-Tobee.: Mindent köszönök neked is:)
-TheGenesis.:Tesó, tőled annyira nem búcsúzok, hisz még dumálunk.De, neked is köszöntem mindent ami ddmt-n volt.
-W3P- Utóbbi időbe veled se beszéltem sokat, nem voltam fenn msn-en>.<. Majd dumálunk.
Röviden, tömören ennyi.Fórumosok közül csak egy embert emelnék ki.:
-[SMOD]THymea.: Benned egy csodálatos személyiséget ismertem meg. Szintén Neked is köszönök mindent.
És még THymea érdeméhez fűződik ez a téma. Köszönöm, hogy megadta ezt a lehetőséget.Végére még valami. Ha lowozol, pistizel, mivel leszel előrébb?Jobb vagy, mint ő, hogy lowozod? Nem, épp ezért nem kell semmi féle ilyen értelmetlen hozzászólás... És MOST lehet lowozni, hajrá-hajrá.Rémélem ettől jobban érzitek magatokat.
Báj-Báj Fórum&Ddmt2
http://ddmt2.net/
http://s2.ddmt2.net/
"Winning does not make you strong. Struggle develops your strength."

a búcsúzásom kiegésziteném, egy kedves barátom remekművével :)

http://www.youtube.com/watch?v=KalecDg3aZw

Sziasztok.Nem gondoltam volna,de elmegyek én is.Próbáltam segíteni a fórumon,amikor OFF-oltak,vadászkodtak.Nem minden esetben.
Találkoztam egy pár jó emberrel.Nem biztos,de szerintem,amiért beleírtam a témáitokba,hogy ha nem zárjátok ne írjatok bele,mert nincs értelme.De segítettem valamit is?Nem.De hát én ezért csatlakoztam az ELITEK-hez.
Na,hát muszáj megemlíteni a barátaim.
Hessianbaby/Deiadara19/Heni.-Te vagy a legkedvesebb csaj akivel találkoztam életemben.Volt egy-két dolog amit elkellett magyarázni.De nem volt baj.Sőt,örültem,hogy segíthetek.
[SMOD]THymea.- Te vagy a legjobb Fórum Tag(GM csapaat)akit ismertem.
Lipmt2-őn.Mostani nevén VHLMT2-őn,volt egy nagyon kedves ember.Tőle sokat tenultam.Mindig szórakoztunk kicsit.Sokszor szólítottam  más néven mint ahogy gondolná.:)Ugye tudod,hogy rólad van szó,Typhoon bácsi?^^
Ha egy történetet elmesélnék,biztos nem lennél a barátom.Ha FullPVPMT2-őn TE voltál Typhoon.Egy sárkány sámán,akkor nem lennél a "papám".Egyszer DT-runon találkoztunk.HiDaN volt a nevem.Többet nem mondok.Úgyis tudod az egész storyt.

http://www.youtube.com/watch?v=LIfiTVeiV1g

Sziasztok.
Exedra/Hiraxxx

Ja,és itt fikázhattok.

Eljött az idő, hát nekem is. Most én is megyek, és végleg.
Nem köszönök senkinek semmit, nem akarok szólni senkihez se.

BB all.

Sziasztok !

Én is itthagyom a ddmt2-t.Mindent elértem, amit egy átlagos ember elérhet. Nagyon köszönöm azoknak, akik végig segítettek nekem, ha szügségem volt rá.
Külön köszönet : SzerintemIs, Szandra99(neki nagyon), zöldalma és a többiek.

A fórumon még elérhető leszek.

Mindenkinek további jó Game-t.

"Ja, és a sámánok verhetetlenek ! "

Üdv : Dawen Lv. 95

Sziasztok.

Nos mint a mellékelt ábra is mutatja már nem vagyok [MOD] elköszönni jöttem csupán ez maradt hátra.
Amíg olvassátok ezen sorokat egy szám búcsúzóul:  http://www.youtube.com/watch?v=FHHxrkPRpvA&feature=fvw

Először is a moderátoroktól búcsúzom el:
Tisztelt volt kollégáim kikel együtt dolgoztam nap mint nap szembenézve sok mindennel ti érdemlitek az első búcsúzó szavakat.
Kívánok számotokra több nyugalmat rengeteg sikerrel és kitartással.
Köszönöm a lehetőséget hogy veletek dolgozhattam megtiszteltetés volt számomra. Minden tiszteletem továbbra is a tiétek.

A team többi tagjának.
Nektek is kívánok kitartást szerencsét és minden jót. Bízom benne hogy ezek után is ugyanilyen színvonalas munkát fogtok nyújtani tudom nektek sem könnyű de jól csináljátok csak így tovább.
Előttetek is tisztelgem.

A fórumozóknak is jár a búcsú szó.
Fórumozó fiuk és lányok:)  Köszönöm azt mit az elmúlt időszakban láttam (legalább is a ddmt2 magyar p szerver részben).Ugyan sok sok dolgon mentünk át de láttam hogy sokkal jobb irányban indultatok el értem ezalatt a fórum használatát.
Valamint azokat a szobákat amelyekkel mosolyt csaltatok az arcomra. ( pl: Pár dolog, ami arra utal hogy függő VAGY!!! szoba)
Szeretnélek titeket a búcsú utolsó szavainak jogán arra kérni hogy folytassátok a jó úton való haladást. Bízom bennetek hogy megtudjátok csinálni.
Hallgassatok a moderátorokra a játékban a GM-ekre és más rangúakra, tegyétek úgy a dolgotokat hogy az helyes legyen és hogy egymásnak ne okozzatok problémákat.

Megkérek mindenkit hogy mellőzze az offot és a vitát mint most, mint máskor más szobákban.
Szeretnék úgy elmenni innen. De ezt gondolom mind megértitek.
A szobát természetesem pár nap múlva összelehet vonni. Csak ennyit kérek semmi mást, és hogy ne feledjetek el. :)

Fórumozóknak még valami így a végére. Nem szeretném ha az itt eltöltött moderátori időmben történő dolgokról bárki bármit is kérdezne az a múlt mit lezártam és titok fedi. Nem fogok róla sem mesélni sem nyilatkozni.

Tisztelettel:
Az Utolsó Árnyékangyal. 

2010-11-24, 21:49:38 #131 Utolsó szerkesztés: 2010-11-24, 22:10:01 Szerző: Lolth
Sajnálom hogy vége lett... A legjobb moderátorok közül való vagy :)
Fogadd szeretettel ezt, azt hiszem a címe sokszor jellemez téged(Sötétség Angyala) de a szíved mélyén csodás ember vagy... Én már csak tudom :)
Üdv: Anjah

2010-11-26, 21:01:24 #132 Utolsó szerkesztés: 2010-12-19, 18:11:43 Szerző: whyadam
Nem szóltam

Én egy rövidebb hosszabb időre leálok a metinről.Több oka is van,de persze volt jó élményem is.

Az okok mért hagyom abba:- Lowozók
                           -Hackerek
                           -És azok akik tragárul írnak

Fórumon NÉHA leszek fent még mai nap fent leszek de holnaptól...

Csak enyit akartam nyugodtan írhattok ti is ha abba haggyátok a játékot vagy bármi.

2010-11-28, 15:20:54 #134 Utolsó szerkesztés: 2010-11-28, 16:42:27 Szerző: [TMOD]Niix
Na én pont az ilyenek miatt hagytam örökre abba a DDMT2öt én a kezdetek óta játszom lehet nem ismersz ragacska voltam nem kockultam igazán 1év alatt 95voltam rengeteg jó cuccal és duplákkal sé nélkül... de egyszerűen meguntam  a lowozgatást vagy hogy felvettem alapcuccot bevertem a hozzám közel álló lvlt és elkezdett hackerezni ... végül ninja karakteremmel noname134-nek (azthiszem :D) odaadtam összes cuccom ami elég sokat ért és kitöröltem az összes karakterem.

Hivatalos magyarra visszakartam térni mert ott normálisak voltak velem és rengeteg barátom volt viszont 1 az 1be lehuztak az összes +9es fullos cuccaim azt is abbahagytam ott 53as voltam....

Most perpill New World MT2őzök amibe az a jó hogy bár magyar van akik normálisak a németeket meg ugyse értem :D szov ha csúnyán beszélnek, szidnak stb.. Nem  értem szóval nem is érdekel :D

A helyesírási hibákért bocs :D

2010-12-06, 21:52:56 #135 Utolsó szerkesztés: 2012-09-11, 17:21:11 Szerző: bENGEr
csak vicetem baratom a laszloka mar reg jacok megin
Jampi vagyok!!!!!!

2010-12-08, 21:39:18 #136 Utolsó szerkesztés: 2010-12-08, 21:43:37 Szerző: Esztike
Sziasztok. Abba hagyom örökre ddmt2-öt. Mivel kiraboltak kb 3 hónapos munkámnak lett annyi. Köszönöm egyik legjobb havernak akit 1,5 éve ismerek metinről nah de mind1 nem húzom fel magam ezen hiszen ez csak egy játék. Örüljön magának a kis rohadék :) Jó volt ddmt2 de vége. Bár nem tudom hogyan tört fel hiszen csak az id-met tudta....

Üdv: Nore voltam

2010-12-11, 11:02:56 #137 Utolsó szerkesztés: 2016-09-02, 07:02:06 Szerző: [BA]THymea
Sziasztok!
Először is ezt ajánlom olvasás közben a figyelmetekbe....
Épp itt az ideje hogy én is búcsút mondjak a ddmt2-nek, lehet hogy hosszabb lehet hogy rövidebb időre, lehet hogy örökre :)
Hogy miért? Nem nekem való...:) Hiányolni se fognak sokan.

Köszönetet szeretnék mondani sok mindenkinek, de az nem férne ki.
félvérangyal - Drága férjem játékban és párom való életben, ez az egy igazán pozitív dolog történt velem, hogy megismerhettelek itt :)
DarkHorses - Plátói szerelmem( :) ),  nagyon sok mindent kaptam tőled mint játékban mint lelki támaszként :) lehet rád mindíg számítani, Te vagy majdnem az egyetlen akinek nyíltan kitudom önteni a szívem :)
Halmos - Dinnye... Mindig lehet rád számítani ha egy kis csetepaté kellett vagy hogy helyre billents, ígérem ha veled beszélek mindig egy kép lesz kint, amin én vagyok : ))
Lois - Papa :) Nagyszerű ember vagy egy kis szeszéllyel,de ettől vagy önmagad.. Te is sok mindenen segítettél át, köszönöm neked!
SuperNova77 - "Ájmoszka", Te ezt ragasztottad rám... Imádom is :) Téged is, nagyon jó ember vagy.
testiHarcos - Bár az utóbbi időben nem sokat beszéltünk, de attól ugyanúgy megmaradt minden ami régen, mikor először álltam közéd és Dark közé táncolni na ott kezdődött minden :)
xMZunehmerx - Hogy is? Ja igen.. megvédtelek lélekbe mikor fejlődni próbáltál :) Azóta is nagyon jó  barátom vagy :)
4everFight - Első vezérem akire felnézek és tisztellek a mai napig. AncientBlood céhet és a tagjait örökre az eszembe véstem :)

Sokan vagytok még.. Mindenki akit jól ismertem megemlítenék.. Senki ne érezze magát lemarasztalva, én tudom hogy voltatok/vagytok, ez a lényeg :)

Fórumra felfogok járni, magyar metinen is megtaláltok, msn, skype.... Itt is PM-ben.

Zárásképp még Lostrish sámánomnak megcsinálom a profi lovat és ezennel búcsút intek a játéknak. Szép volt, jó volt, elég volt :)
Búcsúvideót sajnos még nem csináltam de, talán majd egyszer:)

Üdv: Anjah

Befejezem a metin2 itt egy videó ez mindent elmond!.  http://www.youtube.com/watch?v=waof9adXULg

2010-12-12, 09:06:24 #139 Utolsó szerkesztés: 2010-12-12, 09:07:58 Szerző: expensive
Sziaztok !
Én örökre abba hagyom a ddmt2őt(S2).
Kb. fél év játszok deh ez nem nekem való ! :)
Hogy mennyit költöttem a játékba ?
Kb. 13.000 Ft-ot SÉ feltöltésre, hát volt egy-két karim kellett a king vért :)
Abba hagyott/már törölt karik:

QueeN1
Lv.80
Gyógy. Sámi

MALLy
Lv.80
Tőr Ninja

Tot
Lv.70
"Testi"

LADyF4RM
Lv.66
Farm Kari

UI.: Nem akarom hogy kárba vesszenek ki szúrok egy-két embert és oda adom neki őket :)
Tudom azt is hogy senki nem fog hiányolni.....

szervervadász
Ha tudsz egy jó root szervert pm!