iPhon 5 vagy Lumia 920? o.O

Indította Paranesis, 2012-09-13, 06:23:21

Mindkét készülék precízen megtervezett zseniális és megjelenéssel bír. Nyilván ez a témakör főként ízlés kérdése, szóval most te vagy a zsűri. Személy szerint én a Lumia 920-at választanám mert tényleg újszerű, és remekül kitűnik a szürke okostelefonok sorából.:DDD
[color=limegreen]lv 105 [/color][color=teal]Lovagias [/color][color=yellow]Dolostiel[/color]

A biztonság a legfontosabb, 1x félre nyúlsz, talán megtud menteni, és nem lesz másé a bankszámlád, ha gyenge védelmű a telefonod és utalnod kellett, esetleg nehogy isten feltölteni a telefonodat, de nem akartad bankkártyán keresztül, vagy paypal-on utaltál egy ruha darabért (igen úgy olcsóbban megszerzed azt a ruhát, amit a boltban látsz 12.000-ért, nem rég vettem 1 sapkát 12.000 volt boltban, utána néztem ugyan azt, ugyan abban a színben 6.500 ért megszereztem, szóval megéri és van úgy, hogy telefonon gyorsabban megvan, mint géppel, mert ugye ahhoz haza kell érned)

És mivel az iphone-val egyedül a 4-et nem törték fel még, de az újabbakat mind, ezért valószínűleg az éri meg a legjobban, iphone termékek közül, Andorid linux alapú, a Linuxosok írják a vírusokat windows-re és mac-ekre, Linuxra kevés a vírus, Androidra szintén kevés, és a Google nagyon ügyesen befoltozta a hátsó ajtókat

Windows-ra a legtöbb a vírus az a legveszélyesebb, ha nem értesz ezekhez, és arra használod a telódat, mint én használtam az okos telefonomat

iPhone 5 jobb, nekem is az van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.

C++ programmer at Gameloft

Jaj istenem miért civakodtok ennyire
Vegyél Nokia 3310-et
Miért ezt???
Beléd kötnek?? fejbe b*szod vele kiterül
Gyorsan szöget kéne beverni, de nincs kalapácsod?? Nem probléma, 2 mozdulat az egész
Valamit ki kell támasztani???Tedd oda
Feltörik az új telefonokat??? Ezt nem fogják
Ellopták az ÁJFON 78677865-ed hát ezzel a telefonnal ilyentől ne is félj mert ha elveszik nehezn fognak elmenekülni
Az érintő képernyőn mellé nyúlsz??? Hát itt nem fogsz :D
Amm off elkerülése véget : IPhone öt

Lumina 920

Windows phone nagyon eltalát 1 teló. AJÁNLOM MINDENKINEK!

2012-12-26, 18:56:50 #46 Utolsó szerkesztés: 2012-12-26, 19:04:40 Szerző: ivorka007
Nekem csak iPhone 3G-m van. De szerintem 2007-be elég jól eltalálták ezt is :) nagyon jó telefon mind2 de én az iPhone 5-öt választanám ha megtehetném. Vagy, ha nem akarsz annyit költeni akkor az iPhone 4S ami még nagyon megéri ha mindenképp iPhone-nál maradsz :) ! nem tud sokkal kevesebbet mint az 5.

Üzenet összefésülés: 2012-12-26, 19:04:40

Ja, és még annyit, hogy amint leírtam nem éri meg az árát az iPhone 5. 3GS 40-50 körül van és már bánom hogy nem gyűjtöttem tovább arra :) ugyan azt lehet vele csinálni mint a 4-4S-el mert a legfrissebb iOS rá a 6.0.1 mint a 4S-re úgyhogy gondold meg hogy költesz-e ennyit.

2012-12-26, 20:46:20 #47 Utolsó szerkesztés: 2012-12-26, 21:28:35 Szerző: Λʟonє
Hmm, Teddy, most akkor áruld el, hogy ha rátudsz rakni 1 normális hardverű telefonra 1 iOS-t ami nem olyan bonyolult, akkor 6x jobb telefonod lesz, iPhone-ban nem a minőséget, mert ha utána nézel a win8fon gyorsabb az iOS-nál, hanem a márkát füzeted meg, méghozzá egy olyan cég márkáját, akik szándékosan rontanak a minőségen, igen ennyit jelent 1 fejes csere.

Miért vesznek az emberek iPhone-t? mert menőőőőőőő http://www.youtube.com/watch?v=xt1KW22i2xQ szóval ennyit erről...

Android egy alternatív megoldás, ami mára a 4.2-essel jobbá fejlődött, a windowsphone meg azoknak van kitalálva, akik utána járnak a dolgoknak, és annyira nem számít az oprendszer szépsége, míg szerintem a lumiák a legszebb telefonok szerintem, csak az oprendszer csúnya, de rá rakok 1 andoridot ééés ennyi

Jahm igen, én most 1 sonyericsson xperia neo-t fogok venni, miért? mert szép és használható, bőven elég az igényeimnek, ez olyan 35.000 körül van, ennyiből vehetek iphone 3gs-et is, csak mégse teszem, mert kevesebbet kapok ugyan azért a pénzért, és itt most a pénz számít

ez segít dönteni http://www.youtube.com/watch?v=IvnV2Jt_ZqY

2012-12-26, 20:51:15 #48 Utolsó szerkesztés: 2012-12-26, 23:08:34 Szerző: Gilroy
Csúcs Nokiát sohasem érte meg venni, a kettő közül iphone, de ha ütőset akarsz, ami nagyon nagyon jó ár/érték arányban van, az a google nexus 4. Kár hogy az LG gyártja.. Mindegy, sztem megéri. Amúgy iphone 5 árban Asus PadFone 2-t vegyél, annál nincsen jobb jelenleg.

Gilroy nézd meg az első oldalt... ott pont azt írtad h Iphon-t...

Gilroy

xD
Asus egy androiddal!

Nem nagy szám hanem nevetséges!

Komolyan az asus padfone éri meg.
CiTrOm félreírtam, most is az iphone mellett vagyok ;).

Szerintem meg vegyetek egy nokia3310 est.

Mi a faxnak basztok ennyi pénz ilyen szarságokra?

Elégciki ha már a telefon többet tud nálad..
Fektesd/sétek inkább értelmes dologba...

Egyik barátom a megjelenés után pár nappal rendelt magának egy iPhone 4-et.. másnap hozza a telefont megmutatni darabokra törve, nem tetszett neki, felidegesítette , aztán vett egy Note-t, az annyira bejött neki, hogy ahogy megjelent Note II meg is vette, és el van ájulva tőle hogy milyen jó.

Egyébként: Note II > SIII > iPhone 5 > Nokia

( A note gyorsabb, pörgősebb mint az SIII, csak 1 baj van vele: túl nagy)
[color=yellow]Princceeuj[/color]

bírom amikor olyanok szídják az iphone-t akiknek még életükben nem volt a kezükben sem.

az ilyen 20cm-ről leesik és darabokra tőr dolgot hagyjuk is mert kamu az egész

ha iOS vagy Android akkor 100%hogy iOS.
tapasztalat ugyanis volt Samsung galaxy Ace-m most pedig egy I.4S összese hasonlítható a két oprendszer..
elég ha azt nézzük hogy az android egy nyílt forráskódú op.rendszer az iOS-en pedig profi szakemberek dolgoznak.. Most ezzel én nem fikázni akarom az Androidot, csak ha a 2 közül választani kell akkor 100% hogy iOS.
fél éve van Iphone 4S-em eddig semmi problémám nem volt vele, és lassan lesz 1éves az ipad2-m szintén semmi probléma.(Ui.: az ipadet nem egyszer ejtettem el Pl elaludtam és leesett a kezemről a padlóra..:D és semmi baja..;)
Én nem vagyok rasszista, de az ember színe fehér.

Hát én annyit fűznék az egészhez hogy a Iphone az jó. Csak drágábban adják mint amennyit ér. (És ez sajnos igaz, remélem nem köt ebbe bele senki mert nincs kedvem vitázni.)

Android hmm, Ha a ledrágább Androidot nézzük (Galaxy S3) , (Ami nem kicsivel olcsóbb mint az Iphone5) akkor sajnos rájövünk hogy ugyan annyit tud, szinte teljesen ugyan olyan gyors (Talán még gyorsabb) mint az Iphone5.

Ez a táblázat szemléltet mindent: http://www.hirado.hu/Hirek/2012/09/13/17/Csucskategorias_mobilok_iPhone_5_vagy_Samsung_Galaxy_S3_.aspx

Arról nem beszélve, hogy elv. még Idén kijön az S4, ami meg merem kockáztatni hogy az is olcsóbb lesz mint az Iphone5. (És sokkal jobb.)

Ezekből ítélve mindenki vonja le a tanulságot.

mi köze az androidnak a lumiához?xDD
A tudás.....

A lumia 920 windows 8 oprenszert használ nem androidot!

Téma cime: Iphone 5 vagy Lumia 920!

Nem Galaxy Ace

Hogy jön ide! ;)

Nokia Lumia 920.! :)

ASUS P8H61-M LX3 || Intel Pentium Dual Core G860 2x3.0GHz || 4GB Kingston DDR3 1333MHz || NVIDIA GeForce GT 620 2GB DDR3 || Hitachi 500GB