iPhon 5 vagy Lumia 920? o.O

Indította Paranesis, 2012-09-13, 06:23:21

2012-09-15, 20:31:57 #20 Utolsó szerkesztés: 2012-09-15, 20:33:28 Szerző: OneStyle
azért én nem hajítanék el 1 iphonet.
on: Én még mindig az iphone-al vagyok, de jobb ha ezt tudod.
Én csak a te javadat akarom.
http://index.hu/tech/cellanaplo/2012/09/14/nagyjabol_36_000_forintot_er_az_iphone_5/
És még mindig nem tetszik a lumia sorozat.
Edit:
A rajozós szöveg.
Nekem még soha semmire nem mondták, hogy raj meg minden.
De itt a városba senkise használja ezt.
Lehet akár 200.000 Ft-os aranyórád lehetsz te erdélyi vajda nálunk nincs ilyen.
iphoneod van?
jó neked.
aranyórád van?
jó neked.
Ez a rajozós szöveg csak egy kitalált hülyeség.

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék  mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
              Bertrand Russel

Lumia 920 mert iPhone nagyon elszállt magától max ha 5g-s lenne :D

Ha már választani kell akkor Nokia..

Az iphoneról annyit, hogy csak menőzni lehet vele nem tud többet vagy ha tud is nem sokkal többet egy átlagos okostelefontól..

Ez a videó remélem szemlélteti mire nem képesek az emberek azért, hogy menőnek tűnjenek..

http://www.youtube.com/watch?v=vc9bMY6lGw0&feature=player_embedded

Nokia Lumia 920. :33
IPhone egy divat telefon (lett)... És semmivel se tud többet mint a Lumia 920, sőt még kevesebbet. : )
És ha már divatnál tartunk, szerintem egy Lumia jobban feltűnik mint egy IPhone..

Nekem a kis lumia 800-am is eléggé bejön!
De pályázok  a 920-ra!
[color=yellow]~TheKillah[/color]

2012-10-05, 14:54:38 #26 Utolsó szerkesztés: 2012-10-11, 16:08:45 Szerző: [MOD]Aegist
Sziasztok ^^
Olyan vicces amikor olyanok szidják az Apple iPhonet akiknek még életükben nem volt és szerintem nem is lesz vagy csak képen láttak, egy ismerősnél, de még különösebben nem használták :D
Olvasgattam a hozzászólásokat ismét kezdődik ez a dolog, hogy ilyen - olyan /MODERÁLVA/ az iPhone milyen telefon jobb nála, milyen nem... És amint láttam egy kedves illető olyannal is illette, hogy azért ne vegyél mert Divattelefon. A Divattelefonon azt érted, hogy mert mindenkinek ilyen van? Tudod miért van ilyenje mindenkinek? Mert többet tud mint a mocskos androidos telefonok vagy mint a Windows Phone-ok.
Ha össze kéne hasonlítani egy Nokia Lumiat vagy egy Samsungot az iPhonenal lehet, hogy az első két telefonnak leírtak szerint jobb paraméterei vannak de nem véletlen gyártank 500féle telefont 1 év alatt. Lehet benne olyan proci mint egy laptopban, hogy ha az Android vagy a Windows megeszi a felét és a maradékból meg még játszani sem tudsz. Azok a telefonok addig jók amíg ki nem adják az újakat aztán imádkozhatsz, hogy jobb játékok, programok elfussanak rajta. Az iPhone "kis" paramétereket kapott viszont az A5-A6 Chipek olyan erővel bírnak mint a Samsung / Nokia 3xor^^ Ha az AppStoreban veszel valamit pénzért/ingyen/letöltesz a gépedről azokat hibátlanul akadás mentesen elfuttatja, azért mert az Apple esetében nem úgy van, hogy a telefon paramétereit veszik elő a programok, ha nem az operációs rendszerét. Megsúgom nektek az iPhone belső dolgainak fejlesztése(pl. proci stb.) azért szolgál, hogy maga a telefon gyorsabb legyen.
Bizonyíték:
http://www.youtube.com/watch?v=oO51iL5308s
A játékok ugyan úgy futnak, maximum gyorsabban töltenek be és nem gondolkodnak annyit.
Másrészt sokszor azzal is érvelnek, hogy az iPhone gyorsan törik? De miért? Hmm..
http://www.youtube.com/watch?v=X1PobOh_A-8&feature=player_embedded
Gyakran előveszik a kameráját is mert, hogy kisebb mint a többi készülékben. Ezt sem értem miért.
http://appleinews.hu/2012/10/03/ugyan-az-a-kamera-vagy-megse/

Nem szeretnék senkit megbántani de nem a pletykáknak kell hinni, ha nem annak akinek van iphoneja és tudja, hogy mit tud és mit nem. De van egy nagyon szuper cikk is erről. Bár nem Nokiás, ha nem..
http://www.iphoneblog.hu/egy-iphone-imado-harom-honapos-szamuzetese-az-androiddal/

Tudjátok az Apple nem véletlen a világ leggazdagabb cége és nem véletlen veszi mindenki a termékeit. Ez nem divat űzés, ha nem minőség követés! Én is lecserélhetném a szeretett iPhone 4emet egy 5-re. De most őszintén minek? Csak gyorsabb, nagyobb, frissebb néhány újítással.

Vehetsz iPhone 4-4S-t is ugyan azt tudja mint az iPhone 5 nem mindig a papírra írtaknak kell hinni és nem az itteni hozzászólóknak, mert a hozzászólók 90%-a azt sem tudja mi az hogy ÁJFON csak azt, hogy jajj ilyen van az ellenségemnek is azt egy rakat kaki mert nekem nem ilyen van dolog folyik :)
Akinek nincs pénze rá így járt, akinek meg pénze van az élvezze.
Mielőtt döntenél szerintem lehet olvasgatni Apple termékekről szóló oldalakat, itt van pár:
iphoneblog.hu
appleinews.hu
iphonehungary.hu
9to5mac.com

Nem szeretnék több HSZ-t írni mert ebből mindig csak viták vannak, de én magát az Applet védtem be és azt, hogy nekem is az van és marhára nem divatból vettem meg  ;) SŐT Még meg sem bántam és még vagy 2 évig nem fogom lecserélni az is biztos. Majd ha jön a holografikus iPhone 6 majd elgondolkodom azon, hogy érdemes e még fecsérelni az időm amikor nézhetem holografikusan a filmeket sőt még ujjlenyomatos rendszerrel is védhetem a telefonom.

Mielőtt döntesz ajánlom, hogy olvasgass jó pár oldalt erről a telefonról és arról is. Viszont amikor én vettem androidos telefont akkor rá 2hónapra le is cseréltem. Windows phoneom még nem volt, de egy jó barátomnak igen és nem épp a legfényesebb véleményeket mondta róla. :)

Teddy
A legfontosabb, hogy mindig önmagad legyél..
Kivéve akkor, ha lehetsz Teddy. Akkor inkább Teddy legyél.

2 db Iphone-t kellett használltba beadnom mert közel se vetekszik a lumiákkal!
És hidd el hogy én a minőségre megyek és mégis a lumiát választom!

Ne papolj tovább róla mert évente több száz teló megfordul a kezemben!

Üdv 1 telelefon tesztelő!!!!

Tapasztalatból én is Lumniát tartom jobbnak, annak ellenére, hogy nem kicsinylem le az iphone minőségét és tudását.

Az már csak egy vicces dolog, hogy általában a felét sem használják ki a felhasználók a telefon tudásának. Alacsonyabb árkategóriában is vannak olyan telefonok, amik a használathoz kapcsolódó tudásbázisban rávernek az iphone-ra. Hozzá teszem én nem játszom a telefononon, csak dolgozni szoktam vele.

Nem értem a "nincs pénze rá" dolgot, nem nagy költség már egy iphone. Akinek meg annyi sincs, az meg még mindig tudd venni egy régebbi modellt. Túl sok különbség nincs, ha valaki azt a márkát akarja.

Amúgy Apple a 2012-es világcégek "versenyében" a 2011-es évet 33 milliárd nyereséggel zárta, amivel 2. helyen végzett az Exxon (41,1 milliárd) mögött.

(Iphone 4s -t használtam)

Egyértelműen az Iphone a világ legjobb telefonja.

Akinek az a véleménye róla hogy hulladék,vacak, divat telefon stb..

Az csak azért mondja mert nem futja rá neki :))

Ilyen egyszerű,köszöntem :)

Nem futja?
Biztos?
Kell?
Nem biztos.
S még valami nehogy már Aplle döntse el mit telepitek telóra, ha már megvettem
Nem kénne ilyet irni

[GA]RajZoL

2012-10-06, 16:07:48 #31 Utolsó szerkesztés: 2012-10-06, 16:11:29 Szerző: AnonimT.
Iphone jó? Igen.
Sokat tud? igen.
Feleannyiért lehet venni androidos telót ami annyit vagy többet tud mint egy iphone? Igen.

Amúgy Androidos telók sokkal jobban testre szabhatóak mint egy iphone.

Na szóval offolás elkerüléséért ha iphone vagy lumina között kellene választanom, én a 920 luminát venném meg.

Ez mindig igy van
1-2 hónap s kb 30% -éri teloó mint amikor megveted
[GA]RajZoL

A témát vélemény nyilvánitásnak nyitottam!

Nem vitatkozni!

Mindenki azt veszi amire futja!

2012-10-06, 16:20:23 #34 Utolsó szerkesztés: 2012-10-06, 16:22:12 Szerző: RajZoL
Aha akkor néz meg egy rendes "androdios" telefont ne az alsó kategóritát
S igy ?

Félreértés végett volt iphonom

Most Android van

Kérek engedélyt meghunyászkodni

Egy volt SII tulajdonos akki elkövette azt a hibát hogy egy HD multitouch magyar billes, hangfelismerös Note -t vett
[GA]RajZoL

Sony Ericcson Xperia X10 Mini Pro nem egy olyan telefon,mint egy iPhone vagy egy Lumia,de nem kell kalapáccsal ütni a képernyőjét,hogy csináljon is valamit...Szóval nem értelek.

Offolást elkerülve:

Már írtam,hogy Nokia Lumia 920.Egy az,hogy nem 200-300E Ft hanem 100-120E...Tudja,sőt lehet még többet is,mint egy iPhone.

<Szerintem még jobb a kinézete is a Lumia 800/920-nak.>
Fairy Tail & Naruto Shippuuden :3

Iphone 5 vs Lumia 920 képstabilizátor:

http://www.engadget.com/2012/09/25/iphone-5-lumia-920-image-stabilization-face-off/

Az eredmény szerintem magáért beszél. :D

Szerintem egyértelmű a válasz:
-Nokia lumia
Hogy miért?
-nem azért mert drága az Iphone
-nem is azért, mert a Nokia többet tud
Hanem:
- azért mert a Nokia már akkor csinált okostelefont amikor más örült annak, ha mp3-at tudott lejátszani a készüléke. Mondok egy évszámot is 2006 (de lehet még elöbb) Samsung menőzött a VGA kamaráival a nokiákban meg már 1,2mp-s volt némelyikben symbian rendszerrel :)

Szerintem gondolkodjon el mindenki hol van nagyobb szakértelem.
(Mellesleg a Nokia is biztosítja pénzért ugyan azokat amiket az Iphone csak azokat neked külön kell intézni)

Iphone --> MAX iphone 4-et vennék, Steve Jobs utolsó telefonját, miért? mert már a 4S-t is teli rakták fölösleges, haszontalan, de sebezhető dolgokkal -> 4-nek nincs feltörve a titkosítása míg a 4S-nek régesrég feltörték, 5 nem rég jött ki, és gyalázatosabb a biztonsága, mint a 3GS-nek, már feltörték, bluetooth-on keresztül egy Nokiáról bejutnak a telefonodba, ez persze csak azoknak számít, akiknek bankszámlák, felhasználók vannak a telefonjában, mert neteznek vele néha

Nokia Lumia -> Gyalázatos lett a windows phone, bocsi Sanchez, kipróbáltam és meggyűlöltem, de jobb, mint az iphone 5, igen a Nokia, mint név minőséget biztosít, csak hatalmas hibát követtek el, hogy nem csatlakoztak az Android-hoz, windows alapbiztonsága nem éri el az Android-ét ó, szóval arra kell védelmi rendszert építeni, innentől kezdve, lassabb, mint az Andriod, pedig alapon gyorsabb

Igazad van, a Nokia csinált okos-telefonokat, de nem sikerültek jól, csak "menőzni" tudtak vele, gyakorlati haszna nem volt.
Az igazi áttörést az Iphone jelentette, az ios-sel. Miután megjelent az első iphone, a többi gyártó csak kapkodta a fejét.
A Nokia elkövette legnagyobb baklövéseit, leszerződött a windows-szal. Emellett fejlesztgette, feleslegesen a symbian-t. 2008-2011 a Nokia a mélypontján volt, amiből mára kikeveredett.
Közben megjelent az Android, eleinte nem tűnt túl használhatónak, de a 2.0-ás verziótól látni lehetett, hogy valami nagyon innovatívat alkottak. A legnevesebb gyártók, LG, Samsung, HTC mind az android mögé álltak.

Ichigo milyen szakértelemről beszélsz? :D
Nokia neves gyártó, és nagyon értenek hozzá, de a többi is legalább, ha nem jobban értenek hozzá.

Alone igazad van abban, amit írtál, de valljuk be, hogy egy átlag felhasználót nem szoktak feltörni... xD
Te egy szempontból vizsgáltad a telefonokat, mégpedig a biztonság szempontjából. Az iphone 4 mára már nagyon elavult hardveres szempontból, mert ugye arra is felmegy az ios6. :D
Ha fogtál kezedbe iphone5-öt, s3-mat, lumnia 900-at, akkor elmondhatod, hogy melyik a jobb, így nehéz.

Amúgy a win8 mobile nem rossz, csak furcsa, ha az android/ios-t szoktad meg.

ON:
Lumnia 920-at vegyél, ha számít, hogy nagyon jó minőségben fényképezz a telefonoddal.
Ha a támogatottság, szórakoztatás, design szempontjából vizsgáljuk, akkor iphone5-el jobban jársz, csak jailbreakeld. :D