iPhon 5 vagy Lumia 920? o.O

Indította Paranesis, 2012-09-13, 06:23:21

Idézetet írta: vazze001 Dátum 2013-02-28, 13:54:38
egyértelmű h samsung galaxy s3 vagy majd s4 :D
s4-et várom már nagyon mert s3masom aksija kezdi magadni magát...:/
De ilyen kérdés nem volt:D lehet hogy te azt tartod a legjobbank,tiszteletben is tartom,de itt most a 2 teló közt megy a téma:D

sry az előző offért!

szerintem a nokia :)
mert ugye leejted nem a telefon törik darabokra hanem a padló :"D

Ez a Nokia Lumia telefon nagyon odavág. Szerintem egyértelmű ebből következtetve a válaszom. Talán előbb lesz iPhone 5G vagy GS akkor az !!ESETLEG!! versenyezhet vele. Szóval a szavazatom a Lumia 920.

Az iphone 5  szériahibás szóval.. nem nagyon ajánlom meg kezdjük ott . nagy újítás nagyobb képernyő de semmivel sem tud többet.. inkább akkor már iphone 4s. A Nokia Lumia nagyon jól sikeredett normálisan működik minden jó.. Oda veri az iphone 5öt simán..:DDD
Én a Nokiára szavazok. :)

mivel en is alamtelo tulaj vagyok tuti azt valasztom, de itt egy kis indok.

Lumia szeria(nem csak a 920): Elismerem, hardverugyileg lehet jobb, meg minden, DE arban nem, es mindenki tudja, hogy az App Store-ban elobb vannak fent az app-ok mint a masik Storeban (nem tudom mi a neve:/). es nezzetek szet a vilagban. szinte minden harmadik embernek iphone-ja van, mac-et hasznal aki megteheti, ipad-et vesz aki megteheti es nem gagyi tabletet akar.
Az Apple pedig ott van a vilag 10 leggazdagabb cege kozott.
idegolo vadallat, aki nem ert semmihez.
DE!
van csaladja, baratai, baratnoje ES ELETE!

Idézetet írta: iLLusion Dátum 2013-02-27, 21:34:58
bírom amikor olyanok szídják az iphone-t akiknek még életükben nem volt a kezükben sem.

az ilyen 20cm-ről leesik és darabokra tőr dolgot hagyjuk is mert kamu az egész

ha iOS vagy Android akkor 100%hogy iOS.
tapasztalat ugyanis volt Samsung galaxy Ace-m most pedig egy I.4S összese hasonlítható a két oprendszer..
elég ha azt nézzük hogy az android egy nyílt forráskódú op.rendszer az iOS-en pedig profi szakemberek dolgoznak.. Most ezzel én nem fikázni akarom az Androidot, csak ha a 2 közül választani kell akkor 100% hogy iOS.
fél éve van Iphone 4S-em eddig semmi problémám nem volt vele, és lassan lesz 1éves az ipad2-m szintén semmi probléma.(Ui.: az ipadet nem egyszer ejtettem el Pl elaludtam és leesett a kezemről a padlóra..:D és semmi baja..;)

A barátom széndékosan törte szét mert sokat várt, de nagyot csalódott :D
éés ne Ace-vel hasonlítsd össze az iPhone 4-et, hanem SII-vel mert nem az Ace-vel(amin kb 2.3.7-es android van általában) hanem SII-vel mert azzal volt egy árkategóriában :D
[color=yellow]Princceeuj[/color]

Nagy Nokia fan vagyok :D

Ez a Windows rendszer hát sokkal jobb mint az Android mit mondjak jobban gazdálkodik erőforrásokkal :D

Ha lehet ha telot veszel vagy BlackBerry OS vagy Windows között válasz de Android mellet ne nagyon, jó meg minden de Windows meg BB OS nem annyira elterjedt egyszerű emberek körében pedig nagyon jó :)

Főkép hogy csak Windows rendszer amire könnyebb alkalmazásokat készíteni + ott az Xbox Live meg Windows Market azt hiszem ahol sok játék van :D

http://www.youtube.com/watch?v=s_ioUQSy3JA