iPhon 5 vagy Lumia 920? o.O

Indította Paranesis, 2012-09-13, 06:23:21

hali
nagy vita lesz a 2 gyártó csúcs mobilja közt!

Már pár oldalon utána néztem és az jött le belőle hogy a lumia 920 maga mögé utasítja az iPhon 5-öt!

Mondjuk épp idelye már hogy megint kiált maga mellett a Nokia!

[color=yellow]~TheKillah[/color]

Inkább Lumia 920 , mivelhogy elég vissza gondolnom az I Phone 4-es emlékeimre :D én soha nem fogok i phone-t venni:DD
[color=red]aki menonek erzi magat jelojon skype-n : nabuk.asd12[/color]

[color=white]ket fajta ember letezik :
-akinek bejovok
-akinek rossz az izlese
[/color]

[color=green]hihi[/color]

Ez  egyértelmű:) IPHONE 5

Samsung Galaxy S3 > Lumia 920, iPhone5

iPhone 5.
Megbízható, és a Lumia sorozat nem olyan régóta létezik...
De ízlések és pofonok.
Nincs olyan hogy jobb a mai világban.
Amit akarsz.

iPhone 5...

Mért kell mindig azt venni ami a legújabb?

Nem fog többet tudni a 4. generációnál sem..

Sőt, Galaxy S3 szerintem többet tud mint az iPhone 5..

Azért ne vedd meg, mert most kijött, és húúha neked olyanod van..

1-2 napig csodálják, aztán kész..

De kinekmi..

Szerintem jól fontold meg.

Szerintem galaxy vagy lumia

Iphone 5!
Aki nem ezt mondja az elfogult.
1. Nagyon jó videóprocesszor.
2. A piacon (41 megapixeles nokiát leszámítva) ebben van a legjobb kamera.
3. Kiváló oprendszer (IOS)
4. Ha elromlik a telefonod és garanciás, akkor nem javítják, hanem cserélik teljesen új készülékre.
5. Jó támogatottság
6. A legjobb minőségű zenei hangzást kaphatjuk ennél a telefonnál.
7. Szép design.

2012-09-13, 15:56:53 #10 Utolsó szerkesztés: 2012-09-13, 23:07:07 Szerző: Fl4T!K
én iphone 5-re szavazok!

nekem szép, okos, még sok jó alkalmazásokat is lehet le tölteni!
Hamarosan...

hát igen csak mostanában olvastam hogy a lumia 920 sokmindenben maga mögé utasítja az IPhone 5öt!

És most van 1 lumia 800am elég  komoly kis teló de vannak kisebb op hibályi,de javithatóak!

A nokia még kezdő ezen a térem,de megtesznek mindent a fejlődés érdekébem
[color=yellow]~TheKillah[/color]

Szerintem is iPhone5 :) Eddig iPhone4S-t használtam de egy ideje lecseréltem Samsung Galaxy S2-re.
Mind a kettővel megvoltam/vagyok elégedve.. Imádtam az iPhone-t de majdnem mindenkinek az lett, divat telefon lett belőle.. :) (lehet lesz még iPhonom de egyenlőre bejött a Samsung)
Most a Galaxy S2 szerintem tök jó. Kijelzője nagyon oda csesz :D Szép képeket csinál és szinte minden olyan appot megkapsz hozzá amit az iPhonehoz.. :) Galaxy S3-al nem rég ismerkedtem bejön nagyon, még szebbek lettek a widgeteg stb.. Viszont az alakjával nem vagyok kibékülve, kicsit mintha csajoknak tervezték volna.. :d

Barbus jól döntöttél, de mivel te nem értesz a teló moddoláshoz sosem fogod azt mondani, hogy az iPhone egy szar. :) De ha már tapasztalgatod az S2-t akkor nézd meg mire képes, mert nem hiszem, hogy nagyon kihasználnád. ;)

Egyértelműen lumia920. Mindenben veri az összes iphonet.

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék  mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
              Bertrand Russel

Nálam is egyértelműen a Lumia a nyerő...Iphonet sose vennék annyiért amennyibe kerül.

Idézetet írta: Ted Dátum 2012-09-14, 20:41:05
Nekem az iPhone-ok nem nagyon tetszenek mivel leejted , és vehetsz újat :)
Ez annyira hülyeség istenem... Honnan vetted ezt a marhaságot?:D Nekem is van iPhoneom, szekrény tetejéről is esett már le, még sem lett baja. Amíg nem volt iPhone-d ne alkoss róla véleményt.

Másrészt én iPhonera teszem a voksom:) Az iphone alapból megbízható telefon, folyamatos javításokkal és nem az van mint az androdinál, hogy kiadnak 2 új készüléket és a telódra rootolás nélkül op rendszert sem tudsz frissíteni. az iPhone alapból megbízható és nem az van mint a legtöbb telefonnál, hogy havonta szerviz.
Arról nem beszélve, hogy elérhető benne az iCloudos funkciók sokasága, pl. iPhone keresés vagy lopás gátló. Az utóbbi olyan, hogy iCloudot bekapcsolod, adsz üzenetet-telefonszámot és akkor a telefonodon megjelenik az üzenet, a szám és mást nem lehet rajta csinálni. Minden mást leblokkol és ezt a funkciót nem lehet kikapcsolni. Illetve az iPhone keresés azt a célt szolgálja, hogy ha ellopják betudod mérni.
Ezeket a funkciókat lelehet kódolni, hogy ne tudják kikapcsolni.

Nem szeretnék vitákba bonyolódni, viszont szerintem nem itt kéne ezt a kérdést feltenned. A válaszadók többsége még csak interneten vagy más kezében látott iPhonet vagy Lumiát és hallások szerint nyomja róla a hülyeségeket, állításokat. Ilyen kérdéseket a gyakorikerdesek.hu-n tegyél fel, ott még értelmes válaszok is születnek értelmes emberektől. Mert elég nagy hülyeség, hogy leesik és összetörik. Minden telefon összetörik, ha leesik olyan magasról vagy olyan helyre. Ez lehet Samsung, Nokia és Apple is. Nincs különbség köztük. Ha törik, törik.

A legfontosabb, hogy mindig önmagad legyél..
Kivéve akkor, ha lehetsz Teddy. Akkor inkább Teddy legyél.

Nekem még nem volt szerencsém a Nokiához, az iPhone alapból nem tetszik a fizetős dolgok miatt. Androidos telefonom van (Galaxy Ace), és tökéletesen megvagyok vele elégedve mert minden alkalmazást meglehet rá szerezni a VPN-től kezdve a DOS-ig. :D
Szerver: S3 | Karakter: BM Sura | Birodalom: Kék

Ne a fizetős programok miatt ne tetszen.. :) Ha jailbreak-elteted akkor lehet rá tenni egy olyan aplikációt amivel letöltheted ingyen a fizetős programokat is.(nekem volt ilyen rajta és kiváló volt)
Ezt Androiddal is meglehet csinálni csak ott más a menete. Ha te merész vagy és értesz hozzá akkor megcsinálod magadnak, ha nem akkor bemész egy mobiloshoz és ott a szervizesek általában nagy kockák és sepercalatt megvan.. mind a kettő..(ne voda/t-mob/telenor hanem egy sima).
Telefonnak baja nem lesz. Még a garanciát se kell félteni mert telefonon belül nyomsz egy visszaállítást és visszaáll alap állapotra és senki nem jön rá, hogy megvolt nyitva. :)
Ez tuti, mert csináltuk 3GS-nél és 4S-nél is.

Nincs baj az iPhone-okkal, szerintem jók.

Lehet, hogy már írtam,de én Lumia-t venném!Iphone...én úgy gondolom túl van árazva.Sokaknak csak azért van Iphone-juk mert menő..Ma odajött egy brazil egy parkolóba és zsír új 4s-t akart nekem eladni..Persze lopottat...de nem ez a lényeg, döntsd el az ios tetszik jobban vagy a wp8..szerintem akkor már tudsz dönteni.Amúgy 124k lesz az olcsóbbik wp8-as lumia.(?)