BM Sura vs MENTA Harcos?

Indította yaken09, 2012-07-13, 17:35:08

Kerestem ilyen topicot,de sehol sem találtam.
Kérném a válaszokat,hogy szerintetek BM veri-e a mentát vagy fordítva van-e?

BM simán veri, nem is értem a kérdést.
A test semmit sem ér a BM ellen, mert minden támadása mágikus, a surának viszont tökéletes a védelme a menta ellen + több támadó skillje is van (+ gyorsabban is töltődnek)

PVP szerokon ugyailyen optokal menta warival az osszes surat megettem...
Max 1-2kard vert el ha oltott es nem talalt skillem viszont bm nagyon gyengus volt.
Meregel fel elet volt kb:)
Szerver:DDMT2 S3
Kaszt:Wari
Szint:95
Rang:-
Ló:-

Idézetet írta: ATAG Dátum 2012-07-13, 17:37:04
BM simán veri, nem is értem a kérdést.
A test semmit sem ér a BM ellen, mert minden támadása mágikus, a surának viszont tökéletes a védelme a menta ellen + több támadó skillje is van (+ gyorsabban is töltődnek)
Nekem pedig nagyon úgy tűnik,hogy veri.
20%-surával 4k-kat ütök rájuk,úgy hogy még kövem sincs a fegyverbe

A válasz egyszerü a bm sura könnyedén veri a mentát..
No Bajner, no party

A kérdés nem az, hogy van-e olyan opt amivel veri a BM-et. Az alap helyzet az, hogy a mágia védelem közelében sincs a fizikai védelemnek, + nem is lehet annyit beoptolni belőle, mint kard/kétkezes ellen (3x15 vs. 4x15).

Oblady te ugy jatszasz PvP4You-n nem?
Csinalok egy 8 d.suras mentat te meg egy 8d.waris bm-et es majd meglatod az eredmenyt:)

Okés nevem OnlyOne
No Bajner, no party

Idézetet írta: ATAG Dátum 2012-07-13, 17:53:54
A kérdés nem az, hogy van-e olyan opt amivel veri a BM-et. Az alap helyzet az, hogy a mágia védelem közelében sincs a fizikai védelemnek, + nem is lehet annyit beoptolni belőle, mint kard/kétkezes ellen (3x15 vs. 4x15).

De ottvan ugy 20% harmat es 10% mong ami 80-60% aranyban lesz:)

Szerintem eleve,azért gyenge a sura mert gyengék a skillei.Én játszottam surával nagyon sokat,menőztem is vele,de egyszer rájöttem,hogy csak a sötét kő nyom 10k-t,mellette a többi alig 5-öt.Ezzel ellenben a mentának 3 skille is képes 7-8k-kat ütni.

Jó, ennyi erővel akkor a BM távharcos és a menta meg sem tudja ütni.

De esküszöm, csinálok egy BM surát és minden mentát felborítok vele -.-

A mentának 2skillje bir a heves csapás meg a átható
No Bajner, no party

Idézetet írta: Oblady Dátum 2012-07-13, 18:00:58
A mentának 2skillje bir a heves csapás meg a átható
De ha úgy nézed,akkor az mindkettő 8-8k+a maradék 2 4-4k
Ha a suráét nézzük,akkor sötétkő:8k,a maradék 3:4-5-5k

Hát ha ugyaolyan cuccaik vannak mind2önek a bm veri...De persze szerintem az egyik legjobb kari a bm ellen.Tör Ninja ,testi wari ,buff sámi esélytelen.

Nekem legjobban egy olyan kari kellene ami veri a bm-et

Ez egyértelmű:D Sámán kari kell neked yaken09 kb. fele "ddmt2-ezönek" nincs sámi ellene:D Én mikor csináltam egy sámit a duplás BM -eket is vertem:D SŐT AKINEK DUPLA SÁMIJA VOLT szval sztem sámi erős:D

Szerk.: Gyógy sámira gondoltam:D

Kösz BencEE de nekem a sámán nem oké,mert cuccot nem lehet rá olyan könnyen találni,szóval gondolom érted. :)

Ezért is élvezet, neked kell kioptolni :D
Név: MiniBuffer
Kaszt: Gyógy Sámán
Szint: 90
Rang: Lovagias
SegítÅ'késznek tartom magam , de csakis azokkal az emberekkel , akik velem is azok , illetve akik nem bántottak meg.

Ez a kérdés alapból hülyeség!
Az nem kérdés hogy a BM veri a harcost... Sajnos most tényleg le kell törjem sok wari fan szarvát (tudom hogy azért csináltak warit mert az olyan erős) de igazándiból én farmólásón kívül semmi másra nem használnám.
Bár mostanában már farmólásra is wp surát használok két okból is: van pengéje  és védelme is ellentétben a harcossal aminek vagy csak védelme vagy csak támadója van...
Én WP surával elverem a warit, nem nagy kunszt egy kis mozgás és úgy melléd trafál hogy csak na...
És most jöhetnek az ellen érvek de sajna nem fog senki az ellenkezőjéről meggyőzni, még wari ellen opt se nagyon kell és az igazság az hogy nem véletlen vannak PVP és PVM karik a játékban opttol függetlenül, mert távnak csak táv az ellenfele, aki meg közelharcól távval és elverik az vessen magára!
Aki ezt cáfolni tudja szívesen meghallgatom :)
 NO ACTA!

Nm. yaken09 de ha én előröl szeretném kezdeni a dd-t akkor én gyógy sámit kezdenék mert szerintem elég erős kaszt meg tud gyógyítani, és van élmény:D mert a többi kasztra elég könnyű megszerezni a cuccokat erre viszont nehezebb:D szval van játék élmény:D És szerintem a skillei nagyon jók:D:D Én nem unám meg sztem:D