BM Sura vs MENTA Harcos?

Indította yaken09, 2012-07-13, 17:35:08

A mentának is van védelme, viszont a BM-nek is. Ha ugyanúgy van be optolva mint 2 fél, akkor a BM a győztes.

a BM veri a mentát,saját tapasztalat.

Előbb  írták,hogy a menta skillje 8-8k. Igen,a Bmnek tényleg a csak a köve erős. Viszont van Láng Lelke,amivel gyorsan sebez,és sok kicsi sokra megy..
[color=red]Reily[/color]
Céhet keresek!

Ez érdekes kérdés, az az igazság, hogy egy nagyon erős menta (jól optolt + harmat, csontok) képes elverni a BM-k többségét, de alapvetően a BM erősebb mint a menta, de nekem van videóm arról hogy hogyan verem el a 8 duplás BM-eket itt DD-n, menta warival 7-10K feletti HP-ra!:) De ennek sok követelménye van 1. FULLOS CUCCOK, 2. Minden segédlet használata: harmat,csont,italok stb., 3. Tudni kell kezelni a mentát egy esetleges futkosó BM ellen is!:) De nem lehetetlen, ha többet akarsz tudni róla, küldj PÜ-t! üdv
YOUTUBE CSATORNA http://www.youtube.co/user/nemfelejt?feature=mhee

Név:    [color=red]Markiway[/color]

Lv:      [color=red]99[/color]

Kaszt: [color=red]Testi[/color]

Rang:  [color=white]Kegyetlen[/color]

[color=blue]GAME OVER [TUDOM FÁJ][/color]

Bocsi, de ez a topic így nem oké xd szerintem ezt elkel mondanom, hogy a Bmnek nincs sok ellenfele kivéve a gyógy sámit és a wp surát. De ha úgy nézzük gyógy sámit elveri a tőr nindzsa és a wpt is elveri viszont a Bm meg elveri a tőr ninját. Tehát most folytathatnám hogy ki hogy ver el mit de ez egy nagy körforgás.:D Nincs olyan, hogy legjobb kaszt kinek milyenek a cucai és, hogy kezeli a karaktert...

Pedig én is sura fan vagyok.(BM) De mivel sok a "PISTI" akik lowoznak kihívod 2óra múlva(túlzás) szólás nélkül hátba támadnak potiznak stb... ezért WP leszek mert az jó ilyen váratlan helyzetekre a kioltás miatt stb. Én nem ajánlom a warit mindenki wari... meg mindenki waris. Szóval:

Sura forever!!!!!
Mindegy, hogy egy centivel nyersz, vagy egy mérfölddel.Ha nyersz, nyersz!

Ne vitatkozz hülyékkel,mert lehúznak a saját szint

2012-12-03, 19:42:08 #24 Utolsó szerkesztés: 2012-12-03, 19:44:54 Szerző: Z3D
Szerintem, ha úgy nézzük, hogy mind a kettő fullon van, akkor a Bm a nyerő, főleg, ha kihasználják azt, hogy távharcos. Tudni kell bánni mind a kettővel, és bármelyik jöhet ki győztesen.

Naiv emberek mindenhol...

ÉN , azt mondom h.-ha 1 pro BM és Menta kerül egymással szembe [ fullos d.-k] a menta betol 30% mágiát + csont stb... képes lehet megfogni 1 BM-et .. :)
2013...vs Danger00 0-5 cs.

Szia !
En szerintem is a BM Sura jobb mint  a menta, mivel ott a lang lelke is es mikozbe tolja  a tobbi skilleket van deffje is es lang lelke is bekapcsolva nem mintha sokat szamitana a deff a suranak ez az en velemenyem :D

Egy BM-et se nagy dolog megfektetni megfelelo athatoval.Az egyetlen dolog ami er ellene valamit az athato.
Meg a mereg , a tobbi mind kuka.Anno en 65-on (testikent) vertem 80-ig a surakat.De szerintem egy mentanal erosebb a BM.Eros test nem ved , viszont a + vedelem ad magja defet is.
WÉWÉWÉPONTJUTYUB/user/S0NYxMETIN2

Simán megeheti a menta a bmeket:D full áthatóval 30% mágiával nem nagy dolog az..:Dés azért a mentának erősek a skilljei is:D

Igen?Lattal te mar 90+os BM-et a hivatalos szerveren?Hiaba a sok athatod a menta lomha karakter , a BM is gyorsabban ut nala.A P-s vedelem melett meg elbujhatsz a 30% magja deffel :D Nemfogod tudni att skillezni a vedelmet.

ezmegitt ddmt2:D 30 mágiánál sima szerveren 100 nincs 1 sötét kő:D

Akarhogyan is erolteted , full int melett P-s vedelemmel nem igazan van eselye az ellenfelnek.Folegnem mentanak.De legyen igazad , a menta hatalmas harcos....csak 90+on hullik mindegyik PvP-be. :)

BM veri akárhogy is nézzük:D
mert BM ellen a test szinte csak -esély(szerintem)
+surának ott a láng szval esélytelen h menta nyerne xd

itt is azt lehet mondani hogy opt függő!

Nincs olyan hogy verhetetlen kaszt....

BM össze vissza rakja a mentát.... BM sura ellen testinek van esélye..
Nerf me.. :|

Bm alapbol +15% Deffel indul.. + menta lassu , kicsi ütés..
Szerintem egy jól optolt BM ellen csak is Testinek van esélye
"Ránk ragadt az utca mocska és nem mossa semmi le,
Minden nap azt hallgatom, hogy nem vittem semmire."

opt függő az egész:)
jól be van optolva minden akkor van esélye a mentának:)

BM a legerősebb karakter. A szintet, ha megemelnék 105-re bámely szerveren akkor 6P és az verhetetlen 'állat' lenne.

Üdv. Sunlight

8D vs 8d-ben és más egyenlő esélyekkel a BM surát 1 menta sosem fog meg verni, ddmt- legalábbis biztos hogy nem.Atag első kommentét még annyival ki egészíteném hogy ha a menta wari az erős testet be nyomja akkor a BM nek még nagyobb előnyt ad mert ugye minél több valaki védelme annál több lesz rá az átható (ugyan ez vonatkozik arra is ha sárkány csontot használ ellene).
Tegyük fel hogy a menta be nyomja a dupla mágiát(30%) és a tigris csontot a BM tol rá 1-2k követ így van esélye a mentának.Ha viszont a BM is be nyomja a +200 deffes harmatot és a +70 deffes vizet a menta örülhet ha le karcolja.(Hiába a csont,harmat,víz,stb)

Sunlight
A gyógy sámán kúrál bugg nélkül egyszerűen el ver 1 BM-et.
Minden kasztot meg lehet fogni csak tudni kel hogyan, ezért is nincs verhetetlen ember.(Aki azt hiszi magáról az még nem nézett tükörbe).
[COLOR=red]http://www.youtube.com/watch?v=PtrLjjTdF9A (QuicklyFrost PvP Movie)

[COLOR=red]Katt a kép-re

Mentanak siman kikerulod a skilljeit bmel..
Jatekban: UnTouchWp
                 WpSd2Los
                 drbolt