BM Sura vs MENTA Harcos?

Indította yaken09, 2012-07-13, 17:35:08

Atagnak igaza va mit vitáztok?? ember itt DDMT" röl VAN SZÓ nem más metinröl

Figyelj énmár pár éve mentázok és volt olyan amikor volt 8 pro d surám varira És egy szar 5w5 intes BM SURA SZARÁ APRITOTT ember a menta nem üt a surára 8k t még skilel se ember esetleg akkor ha a surának rohadt szar szettje van és neked meg sima 10 sura :DDD

Szerver: S1
Birodalom: Chunjo

[color=green]Lv.99[/color][color=teal]Lovagias[/color] [color=yellow]3l3ktroBoy[/color]

[move][color=red]"Az élet olyan mint a paradicsom, egyre rohadtab"[/color][/move]

Lehet itt logikázni... de azért azt tényleg vegyétek figyelembe , ez ddmt2... van harmat +mong.. azaz +30% mágia def..(1.elöny mentara..)...van áthato harmat(ugyan bm is tolhat.. de mentának hatásosabb..)...van csont...(ugyszint tolhat bm is.. de mentának hasznosab..xd.)... és sztem hacsak a bm nem fut végig , akkor a mentának könnyü dolga van... és sztem a pvp nem arrol szól , hogy szaladjunk... magyarul, ha azt a pvp.t nézzük , amit profx stb..folytat...(magyarull full harmat) akkor a menta nyert..
Ha egy gyerek lop, az mánia.
Ha egy felnÅ'tt lop, az kleptománia
Ha egy ország lop, az Románia

2013-08-20, 19:46:37 #42 Utolsó szerkesztés: 2013-08-20, 20:42:09 Szerző: GRAY
"sztem a pvp nem arrol szól, hogy szaladjunk..."

A PvP tehát szerinted arról szól, hogy állsz egyhelyben, és skillezel az ellenfélre, miközben várod, hogy az ő skillje is betaláljon. Felettébb izgalmas lehet! Mesélj még! - Nem! A PVP lényege a lehető legjobban beszerzett itemekkel való sokszínű, taktikával teli küzdelem. Az, hogy minden legális lehetőséget bevetsz az érdekében, hogy győzz, a támadásokat elkerüld, és bevidd a sajátod!

Az, hogy a Mentális harcos lassú, előnyére fordíthatja más kaszt, méghozzá kitéréssel. Ezzel semmi baj nincs, hisz a legunalmasabb Párbaj lenne az, amiben csak pár gombot nyomogatsz, és lesz ami lesz. - Gondolj bele. Hiába "erősebb" a karaktered, ha a "gyöngébb", de ügyesebben taktikázó ellenfeledet nem tudod megölni, ellentétben veled, ő legyőz. Teljesen szabályos és igazságos.

Megfelelő taktikával, eme két kaszt bármelyike győzhet, de alapjában véve, a BM Sura sokkal jobb arányokkal indul.

~ GRAY
"A legjobb éppen az, ahová aznap teszem a mércét."
Draven

kivitelezhető, ha megvannak az adott cuccok hozzá.. értem ez alatt a cuccokat,potikat,stb..  de amúgy meg 8 duplás 5/5 optos sura nem hiszem, hogy eltud verni egy 8 duplás 5/5 optos warrit.. bár kíváncsi lennék rá.. :)

2014-01-29, 14:26:02 #44 Utolsó szerkesztés: 2014-01-29, 14:33:44 Szerző: Renegade
Fel lehet jönni bármilyen PvP Oldschool szerverre (Mert ugyebár ilyeneken könnyen ki lehet fullozni mindkét karit.), és csinálni egy mentát, meglátjuk, leveri -e a BM -emet.
Szerintem a menta az egyik legeredménytelenebb kaszt a Bm ellen, bár ez személyes vélemény - mondom, lehet jönni megpróbálni. :)

EDIT: " Egy PvP nem abból áll, hogy szaladjunk. "
Bár a folyamatos futás, minél messzebre szerintem sem egy fair dolog, az, hogy kitérsz az ellenfél skilljei elől, teszi érdekesebbé a PvP -ket. Német szervereken alig találsz olyan PvP-st, aki lelow -oz azért, ha kitérsz a képességei elől. Max kinevet, hogy az arcodba kaptad az áthatóját.

PlayHard2 | Renegade | Shinshoo
I'm back again . . .

2014-01-29, 15:06:58 #45 Utolsó szerkesztés: 2014-01-29, 15:09:18 Szerző: Wexox
Én kiprobáltam free-n 8d vs 8d be :) ugye ott 5/5 minden volt és vértbe +15mágiát lehet tenni mong nem volt de 20 as harmat igen.. azaz olyna mintha 105 vértbe mong + 20haramt lett volna.. 10/2 re nyertem :D tesóm futkosott ide oda de sapi cipő 8-8 támadó seb nagy zöld szegény 1.4k átható ütéseket kapott és "leragadtt" nemb írt elfutni, 2.4k áthatóm volt neki kő (85mágiába) 1400-1500 a többi skillje 800 :D
Úgy ,h nem igazán a menta a legsz*r*bb bm ellen:) végig toltunk minen kasztal :D 85mágiába itt és ott még a sárkány sámi is leverte:) tűz+méreg. Igazából tisztán top1 ,de senki se tolja tisztán:) így 8. legjobb kaszt:'D
;)