PvP: Skill sorrend - Taktikák.. :)

Indította Scitec, 2012-06-22, 23:53:07

Sziasztok!

Gondoltam nyitok egy témát, amiben a skillek sorrendjét átbeszélnénk a különböző kasztok / kasztok ellen.. :) Tehát, hogy te mivel kezded mi a 2. 3. 4. 5. stb.. milyen trükkjeid vannak, mit hogy merre csinálsz.. :)
Írjatok véleményt, másikét is lehet javítani, vagy hozzászólni.. Én megengedem itt.. :)

Tör Ninjával majd álca lesi 6.skill felhő osztcs xD
Íjásszal pedig majd meglátom :P
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

2012-06-23, 10:30:37 #2 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 19:59:52 Szerző: [MOD]Bluebell
~moderálva
Én így toltam ninjámon:
Köpés
Elütöm és egyből forgó tőr
Leshely villámcsapás (Skillek között 2-3ütés..)
[color=beige]Nameee(: :
-ThePerfectly
top1vokcs..

Mint mindig Birodalmam
KÉK!! (: <33

/)/)
(*-*)
  "|"
|ˇ|ˇ|
   |
|ˇˇˇ|

2012-06-23, 10:52:36 #3 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 20:00:15 Szerző: [MOD]Bluebell

Bm ellen:
6.skill (álca) Lesi Felhő
Ninja ellen:
Felhő (álca) Lesi 6.skill

A többi ellen amit elsőnek leírtam.
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

2012-06-23, 11:04:12 #4 Utolsó szerkesztés: 2012-06-27, 16:22:56 Szerző: [MOD]Aegist
PVP (sura) közben nem érdemes álcázni mer akkor már rád van 'kattolva' az ember és tud ütni miközbe álcázva vagy .
Ne idézgess feleslegesen!
[MOD]Aegist

DanethStarnak igaza van. Az álcázás PvPbe max akkor ér valamit, ha nem te vagy a kihívó, de akkor nem tartom fair-nek használni. :)

1. Köpés
2. Villámcsapás
3. Lesi
Elütöd magadtól és utána Forgó tőr.

Mivel rég játszottam DD-n nem tudom mit tud a 6. skill, de a lényeg, hogy az álca használata PvPbe csak az idődet húzza, mivel ha valaki már rádskillezett az előtt, hogy álcáznál onnantól folyamatosan tud rád skillezni.

Több megoldás is van erre az álca kérdésre,

pl ha tőr vs tőr ninja pvp van, akkor egyiknek sem illik használni.. mert pl egyik benyomja, addig másik fut.. elinditja a másik. .addig a másik benyomja.. és aki először benyomta annak előbb lemegy.. szval csak rosszul jár vele..

de pl sura ellen sem ajánlom.. mert ott elég ha sura mellette marad és láng sebzi, sura ellen egyből neki kell esni mint a gép.. full ájulással.. és akkor van esély..

de pl wari és ninja között lehet álcázni szerintem..főleg ha nincs kezd.. simán mögé tud kerülni és álcával + sebzést kap lesi.. :)

De pl ha olyan necces helyzet van, akkor be lehet nyomni álcát.. és kicsit kerülni az ellenfelet.. (le va nírva, hogy lehet futni pvp-be, tehát nem cél belefutni minden skillbe, ki is lehet kerülni, persze ilyenkor 90% mondja h ne fuss blabla.. és akkor ugye közbe mittom én méreg szedi az ellenfelet, és utána gyors egy skilt amikor betöltött már.. aztán vagy bejön vagy nem.. :)

2012-06-23, 12:04:55 #7 Utolsó szerkesztés: 2012-06-27, 16:23:53 Szerző: [MOD]Aegist
Hát a futás elég lowság főleg BM-nél.
Gyógysáminál megértem de hogy BM-nél.
Volt 1 gyerek aki szabadozott map2-n és toltam rá 1 szágit sajna nem ájult be és elfutott minden skill elől.

Úgy értem a BM-nek lowság ha fut és kikerüli a skilljeim pld. testi ellen :P
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

Tőr ninja:

1.:Méreg felhő
2.:Leshely
3.:Ütés+Forgó Tőr
4.:Villámcsapás
5.:ha nem hal bele akkor megvárom még lejár a lesi cd je és álca+lesi :)
Egyszer mindenki meghal, de tégy róla hogy becsülettel távozz el.

Karmát - ba pls :)

Sziasztok!

Én HARCOS,TESTI voltam eddig is,vagyok,és leszek is!

Nekem a "taktikám"

1. Száguldás (ha szerencse mellettünk van beájul az ellenfél)
2.Három irányu vágás (és mivel ha be van ájulva szerencsétlenségére elég sok TP-t veszithet)
3.Forgó kard (és végül sajnos a leglassabb Skill marad utoljára és elég szépen besokott jönni nekem )

Ajánlani tudom más TESTI WARINAK :) :)

Én szeritem:
BM Sura: Szellem csapás, Sötét támadás, Szellem csapás (Ha betöltődik) Sötét kő, és lángcsapás...

Tőr ninja: Méreg felhő, Villámcsapás... ütés, ütés... forgó tőr, és utána leshely.

Buffer sámán (Gyógy)

Hát.. elég jó kis ötletek! Csak kár, hogy nem írtatok sámánra! De írom az én "technikámat".

1. Villám könyörgés
2. Villám hajítás
3. (Ha kevés a TP akkor kezelés) De villám karom!
4. Kezelés

De a legelején  Támadás+,és Gyorsaság  :D.

~LidjaBuff

Tőrninja

1.felhő
2.6ütés forgatag
3.villámcsapás
4.3-4ütés leshely
ha pró vagy meghal ha nem akkor ütöd továbbXD vagy betöltődött felhő azt ráküldöd de annyi vari sebid nincs..

Ijjász

1.mérgezett nyíl
2.Tűznyíl
3.nyíleső
4ismételtlövés
(nincs 190+varisebed ne csinálj ijjásztxD)

Testi wari

1.2-3ütés szági
2.3-4 ütés 3irányú
3.1-2 ütés forgó
(ha betöltött szági akkor ismételten azt benyomod és meghat ellenfél..:D

Menta

1.6ütés heves
2.amikor el lett lökve ellenfél akkor rányomod kard ütést
3. 2-3 ütés átható
4.1ütés dübi

Gyógy sámi

1.villám hajítás
2.könyörgés
3.kúrál
(sámit akkor csinálj ha megvan a 200-240varisebed(240 gyorsasággal)

Sárkány

1.talizmán
2.sárkány lövés
3.sárkány ordításű
(ha van sok mérgezésid akkor skillek közt üss 1-2 őt)

BM sura

1.sötét támadás
2.szellemcsapás
3.ismét sötét támadás
4.sötétkő
5.megint sötét támadás
6.robbanás

Wp sura

1.kioltás
2.3-4 ütés ujjcsapás
3.kioltás megint
5. örvény
5.ujjcsapás

Sziasztok. Leírom minden kasztra én hogy szoktam.
Kezdem is a harcosokkal.
Testi:
1. (Ha van mérgezés esélyünk) Ütöd amíg be nem lesz mérgezve, ez után egy szálguldás.
2. 1-2 ütés és 3 irányú..
3. 1-2 ütés és forgó..
4. (Ha nem halt meg) Szálguldás, ha tudod mihez viszonyítani, tudod kb. mennyi a tp-je, és ütöeted, max még beiktatsz egy 3 irányút.

Menta:
1. Értelem szerűen itt is ha van 8+ mérgezés esélyünk, addig ütni, amig be nem mérgezed, áthatolás vagy dübi.
2. Kard csapás
3. Elütöd magadtól, és heves.
4. Ha nem halt meg, akkor ütöd, aztán legfeljebb még egy áthatolás.

Tőr:
1. Csula
2. Forgó tőr (3x) és itt jöhet be egy baki, hogy ellenfelünk is ezt akarja használni, akkor ne üssük tovább, hárítsuk el, és nyomjuk be egyből a forgót..
3. Ütés és leshely
4. Villám csapás

Íjász:
1. Mérgezett nyíl
2. Ismételt lövés
3. Tűz nyíl
4. Nyíl eső
(Ha nem halt meg azt a skillt, ami vissza töltött.)

Kard Sura:
1. Kioltás
2. Ütések, majd ujjcsapás
3. Ütések és örvény
4. Ütések, és ami vissza töltött. (Legfontosabb, h sokat üss, mert ha jól van megcsinálva, sokat áthatózik, ezért sokat sebez ütésekkel)

BM Sura:
(És talán az egyik legfurfangosabb, mert ha ellenfeleddel ugyan olyan erősek vagytok, nem csak a krit és átható dönt, hanem, hogy melyik skillt használod, hisz ha elnyomod random mindet, egy idő után nem lesz mit benyomni, amit idő veszteség, ezért ugye meghalsz xD)

1. Sötét kő (Sokan sötét támadást írták volna elsőnek, és használják elsőnek, de nem érdemes azzal kezdeni)
2. Sötét támadás
3. Szellem csapás
4. Láng csapás
5. Sötét támadás
6. Sötét kő (Ezzel kb végzel..)

Healer:
1. Hajítás
2. Könyörgés
3. Kúrál
4. Karom
5. Kúrál
6. Hajítás
7. Kúrál
8. Karom
9. Hajítás... stb (A lényeg, hogy ez legyen a sorrend: hajítás, könyörgés, kúrál,karom,kúrál... És innen megint az elejétől... hajítás, könyörgés stb.)

Sárkány:
1. Sárkány ordítás
2. Sárkány lövés
3. Talizmán
4. Sárkány lövés
5. Talizmán
6. ha nem halt meg akkor ordítás (az se rossz ha ütöd egy kicsit az elején vagy a végén)

Üdv. Bele lehet szólni, nem izgat fel, én így csinálom, és nekem jó ez így. xD

2012-07-03, 15:08:39 #14 Utolsó szerkesztés: 2012-07-03, 15:10:12 Szerző: prosaxoo
Tőr ninjánál

nálam ez beválik:

1.villámcsapás
2.méregfelhő
3.leshely
4. kardforgatag

de majd ha bejön az új skill akkor az feldönti a sorrendet:D

villám után érdemes 2-3-at ütni ! utána ajánlott a köpés mert igy az ellenfél a földre kerül utána lesitől megint lefekszik és igy jöhet a kardforgatag  utána meg már töltenek is vissza a skillek vagy ha nincs varázs sebid ütsz:D

részemről ennyi
játék befejezve!

sziasztok

Amit kihagytam:

Kard Ninjával:(PvP versenyen sok van xD)
Villám csapás
Leshely
Forgóig ütöd
Méreg felhő
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

Idézetet írta: adosremus Dátum 2012-06-23, 12:04:55
Hát a futás elég lowság főleg BM-nél.
Gyógysáminál megértem de hogy BM-nél.
Volt 1 gyerek aki szabadozott map2-n és toltam rá 1 szágit sajna nem ájult be és elfutott minden skill elől.

Úgy értem a BM-nek lowság ha fut és kikerüli a skilljeim pld. testi ellen :P

Heyho.

Off: nemtudom miért vagytok úgy oda ezért a futás dologért... BM is távharc kaszt miért ne mozoghatna? Belekéne ugrani a skillbe? ugyanmár...
On: 1. támadás
       2. kő
       3.szellem
       4.csapás..

Tőr ninja skillsorrend(full varázs sebességnél):
1. Villámcsapás(így egyből közel kerülsz az ellenfélhez)
2. Méregfelhő(ezt azért jó ilyenkor mert az ellenfél a földön van a villámnak köszönhetően)
3. Leshely(ellenfeled földre kerül, így kisebb a valószinűsége hogy blokkolja a forgót.)
4. Kard forgatag( 6x ütés után ajánlott miután eldobja az ellenfelet)

Utána villám és lesi betöltött!
Ez a taktika ak jó ha mimimum 80% varázs sebességed van!

Ha nincs:
1. Méregfelhő
2. Lesi
3. Villám
4. Kard forgatag

Sok sikert a tesztelgetéshez.

BM-el:
Sötétkő(nemtudom miért kezdi mindenki másikkal hisz a ha tovább tart egy pvp és késöbb nyomod be a követ lehet már nembirod használni de ha elsőnek elöbb betölt ;)  )
sötét támadás
szellem csapás
láng csapás

Hülyeség:D

BM-el ha van mérgezésed legjobb ütéssel kezdeni,majd csapás,utána,sötét,szellem,kő...
Ha nincs akkor se jó kővel kezdeni...Jobb a gyorsabb skilleket...
Sötét,szellem,kő,csapás,kis ütés,ha nem töltött be semmi,majd ami betölt azt..

Tőrninjának:

Ütéssel kezdj...Ellökésnél forgó,majd villam csapi,ezzel jól ellököd..amikor állna fel lesi,megint leesik,majd köpés...Aztán ha vmi betölt azt nyomod...6.skillt nem ismerem.