PvP: Skill sorrend - Taktikák.. :)

Indította Scitec, 2012-06-22, 23:53:07

Idézetet írta: Lava Dátum 2012-08-14, 20:47:59
Hülyeség:D

BM-el ha van mérgezésed legjobb ütéssel kezdeni,majd csapás,utána,sötét,szellem,kő...
Ha nincs akkor se jó kővel kezdeni...Jobb a gyorsabb skilleket...
Sötét,szellem,kő,csapás,kis ütés,ha nem töltött be semmi,majd ami betölt azt..

Ez egy emeletes baromság, szerintem.
Kezdjük ott elsősorban, hogy ha valaki "BM Sura" akkor adjon annyit a karakterére, hogy meglegyen a full varázsseb.

Nekem megvan, miből áll?
-Epikembe: +20%
-Szent Kardomba: +20%
-Eufóriában: +20% (alap bónusz)
-Gyöngy Nyaklánc: +22%
Tehát összesen 82% ez.

Ilyen varázssebsebégnél én így használom a skilleket:
1.) Sötét támadás
2.) Láng csapás
3.) Sötét kő

Mire a sötét követ ellőttem, addira betölt az első 2 skill..  ;)
Ez az én véleményem.

Hát én elég sok szerót meg jártam már, és eléggé sok pvp ben is részt vettem már. Így hát az én taktikáim 1-2 kasztra:
BM:  1. sötétkő(+ ugye betalál a láng lelke is)
        2. a többi kövek
        3. lángcsapás
ui: azért kezdeném sötétkővel mivel: lassú skill így ha sokáig tart a párbaj akkor akár 2x is betudod nyomni
és mivel az a legerősebb skillje a surának ezért eléggé sokat számít és benne van a krit lehetőségis.

Testi(ha van mérgezési esélyed) :
1. szági ( hátha beájul)
2.ütögetés amig be nem mérgezed
3.forgó
4.3 irányú
5. ha nem halt meg akkor szági és utána betöltött a 3 irányú megint

Menta(ha van mérgezési esélyed) :
1. kardcsapás( hátha beájul)
2. távolságtól függően, ha közel vagy akkor áthatolás ha nem akkor heves
3. a 2. lépéstől föggüen áthatolás/heves
4. dübi
5.ezalatt a mérgezés jól levette a hpját szoval ütögetésbe belehal

Tőr:
1.Köpés (mérgezés miatt)
2.ütés+forgó (2x sebez mint azt tudjátok)
3.rögtön utána leshely
4.villámcsapás
az ellenfél kb egész végig földön maradt így nagy esélyed van hogy nyertél is

WP:
1.kioltás
2.ujjcsapás
3.forgó
4. ütögetni addig mig be nem tölt a skilled

Sárkány:
1.ordítás ( tűz esélye miatt )
2.lövés
3.talizmán
4.visszatöltött vmelyik skill     

Ami fontos: ezek a "taktikák" akkor a leghatékonyabbak, ha van esélyed mérgezésre, illetve van egy kis varázssebességed:)

Nekem annyi az egész véleményem ezekről a "taktikákról", hogy egy nagy hülyeség.
Érezni kell a karaktert, nem egy bizonyos taktikát követni.

Mellesleg aki a mentához kardcsapást írt 1.-nek az szégyelje el magát!
“Ha életedben a sikert A-nak vesszük, akkor A=x+y+z. x a munka, y a játék, z pedig az, hogy befogod a szád.” ~ Albert Einstein

Nagyon kicsit olvastam bele de aki azt mondja hogy nem ér semmit az álca az nem ért hozzá :)

Testi(ha van mérgezési esélyed) :
1. szági ( hátha beájul)
2.ütögetés amig be nem mérgezed
3.forgó
4.3 irányú
5. ha nem halt meg akkor szági és utána betöltött a 3 irányú megint

Legnagyobb hiba igy kezdeni:))

Wariknal utes nagyon fontos, testinel kezdesz 1-2 utesel medig megfogja mereg,legtobeen szagival kezdenek,mielot szagizna azelot utsz parat es foldon van ,ezutan 3 iranyu hogy te ne kerujel foldre, ez nekem mindig bejon mert legtoben nemtudnak testivel pvp ni:) azert mai nap 99% menta.
[color=yellow]LVL99:[/color][color=red]LOVAGIAS:[/color][color=teal]2Pacalypse[/color]
[color=yellow]LVL96:[/color][color=red]LOVAGIAS:[/color][color=teal]ThugLifeC[/color]

MefX

2012-09-16, 10:48:40 #25 Utolsó szerkesztés: 2012-09-23, 06:35:00 Szerző: [BA]THymea
adosremus

ezt cáfolom xdd
cicam eszt honnan kukaztad

pvp verseny meg sima pvp kardal teljesen más müfaj :p
Sima pvp-be nincs semmi +-od (pl. 30támadás seb.) szval ott más technika kell xd
Hogy a forgó sikerüljön külön tudomány kell
1., Sima pvp: köpés, ha az ellenfélnek az a technikája hogy köpés utána mingyár forgót akar és odajön hozzád h üssön az ő 3-4. ütésénél nyomod te a forgót és beleforogsz a pofijákába.
utána villám és leshely. (ha nincs defje az ellennek átlagba 1 skill krit pl.: 3k köpés 8k forgó 12k lesi azt már fekszik is)

2., Sima pvp: köpés, villám ugyanugy forgó a pof.ájába amikor ő ütni próbál (erre rákell éreznixd) és legvégén leshely ( ez az egyszerü pvp módszer köpés villám forgó lesi )

3., Pvp verseny (tőr): van +30 támado seb.-ed.
ez nagyon meglátszik mer sokkal gyorsabban üt xd
Köpés, lesi, villám és ha forgózni akar az ellen akkor nyomod teis, vagy elfutsz előle és ujra köpés vagy valami

4., Pvp verseny (íjjász): ha van defje és futkosik kiestél csá XD
ha nincs defje: a forgót máris elfelejtheted mert az ugyse fog sikerülni
köpés, villám, lesi (futsz utána....), köpés villám lesi v ahogy betölt, ijász ellen vértbe is meg kardba is 20 varázs fontos. (itt ne bizzatok az áthato ütésekbe mert igaz h gyorsan ütsz de nem annyira h utol is érd miközbe futkosik és még adja is a missek után a sebzést)

Ha van az ellenfélnek kard defje akkor nem éri meg kardozni ezt jobb előre tudni h van e vagy nincs
mielőtt azthinné valaki olyan egyszerű "Kardnincsa"-nak lenni mert nincs defje az ellennek hát elmondom h nem keveset gyakoroltam haverral és volt hogy ő elvert tőrrel mert sokkal jobban ért a ninjához mint egyesek..:) (neki is 6% kard defje volt és ugyis elvert)

Sok sikert a kövi pvp versenyhez kard ninja padavanok
by: Redox

2012-09-18, 21:46:47 #26 Utolsó szerkesztés: 2012-09-23, 06:36:04 Szerző: [BA]THymea
redox

Amit írtam az pvp versenyre vonatkozik. (Akkor televágod magad erősítővel)
Sima pvp-ben NAGYON NEM AJÁNLOTT, mert pld. Blody el fog verni mint a **ar xD
Amúgy azért kell a Felhőt utoljára hagyni, mert az mágia alapú, jó ha van kard def az ellennek akkor méreg először de nem nagyon láttam, d.ninja szettet kard deffel.
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

Sura :

Szellem csapás / Sötét tám. / kö / szelem / sötét / kö cs.
2013...vs Danger00 0-5 cs.

2012-09-19, 21:32:19 #28 Utolsó szerkesztés: 2012-11-10, 05:22:15 Szerző: [BA]THymea
Sziasztok én nagyon más kaszthoz nem értek de bm hez vagy ninjához nagyon mutatok statikát

Stástus:
1. Dex!!!!! fontos pvp ben
2. Vit
3. Erő
4. Int a maradékot csak.

Skillek:    Csak tör ninjához értek de ez is a leg jobb ^^

Pvp ben igy kezd amenyiben lehetséges
1.Álca fontos leshelynek
2.Leshely
3.Méregfelhö
4.Ez egy kisé speed re kell alapozd magad mert ha nem sietsz kárba megy üs anyit mig elütöd s rögtön ad be a forgotört  ha ez sikerült akkor az a skilnek 3 ütést számit nagyon hasznos!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
5.Vilámcsapás :)ha nem sikerülne a skill s elmenél a csávo melet ezt ad be:)

Pvp bonuszok: Csak tanuj s figyelj hogyan lehet egy pvp csatát könyen megnyerni ajánlom full ájulás
ha nincs meg akk ne csodálkozz hogy nehéz a pvp tehát Full ÁJULÁS...TP...Krit...Dex...Kaszteleni...stb marhaság

Egy jo tanács pvp re  minden kaszt jo ha van full ájulásod :) tapasztalatbol tudom sok sikert kasztépitésre jo kis taktika aki 43 as on nyirni akarja a 60 as luereket menyen mestere szegyen ájulást s nyirjon.

persze ha az iéetönek van imunja ájlásra akk is elájul de több esélye van nyerni de hijétek el sok az a luzer ki nem rakja be mert fontos a marhaság és ha vkinek imunja van ne agodj akkor ezt csináld

Pvp bonuszok kicsit másként: Full tp krit félemberek 6-7 boni kaszteleni s dex pajzsba imunt rakjatok meg dex et vagy amijen kasztu vagy de ne feled hogy legyen sok a dex ed vagy int ed meg félembered s krit ed én igy megütötem már az 360k t egy igen csak nehé metin2 ön de fullos voltam.

Sok sikert kivánok fedezétek fel a kasztotokat én a ninját fedeztem fel ezel élek ehez szoktam hozá ti is probájátok saját kasztotokat s taktikáit s hogy mi hogy jo. Én 3 évig voltam sura de nem tudtam ojan jol kitanulmányozni a surát igy kezdtem ninját is mert untam s pár hét alat kitanulmnyoztam mit mongyak ki mihez ért sokal jobban ne feledjétek tanulmányozni s felfedezni kell a kasztot nem másra haégatni hogy ö hogy kezdte de ha ti igy akarjátok akk sok sikert mert sok napba fog telni mig meglesztek a jo kasztal én surát kezdtem van ki 4. ra kapja  el vagy van kinek egyböl megvan meik a jo mert a barátom harcos és már nagyon jol nyomja vele életében nem látam más kasztal de kinek mivel könyü ne feled

A legjobb taktika

FEDEZD FEL A KASZTOD   ;)

Testi : 1 szági
           2.3 irányú
           3. forgó
           4.6-ik skill
           5. ütés míg be nem hal   (vagy kezded előről ...)
Amire most szükségem van, azt nem lehet szavakba önteni... de pohárba igen! ;.D

Hali.
Én Wp-nél úgy szoktam,hogy:

Először úgy szoktam,hogy ütök egy párat,mert full mérgem van.
Utánna egy kioltás.
Aztán ujj csapás.
Ütök még egy párat,aztán forgó szél,hogy eldobjam.
S ismét varázslat kioltás,és ha minden jól megy ,bele is halt.:)

2012-12-04, 17:17:38 #31 Utolsó szerkesztés: 2013-05-26, 08:04:36 Szerző: Z3D
Tőrninja: felhő, (ütés után) forgótőr, utána egyből villámcsapás (ha gyors vagy, az is ellöki a forgás után), utána leshely.. 6. skillt nem ismerem, szóval nem tudok róla nyilatkozni.
BM sura: sötét támadás, sötét kő, láng csapás, szellemcsapás..
WP sura: kioltás, ujjcsapás, sok ütés (míg be nem töltődik vmelyik skill), örvény, ujjcsapás...

Naiv emberek mindenhol...

Sak egy tipp warinak az ujj Skilje mâgia deffet igènnyel
èn most egy ujj taktikât probàlok
kihivom az elenfelet
megvàrom mèg közeledik mire èn tolok egy forgot aztàn hirtelen szàgi 3ütès kombo 1be elököm szàgi 3irànyu forgo

2013-01-12, 22:33:17 #33 Utolsó szerkesztés: 2013-02-27, 21:49:05 Szerző: Tejkaramella
Tőr ninja:   1)  Villám csapás
                  2)  Lesi
                  3)  Méreg
                  4)  üt üt üt üt ---> kardforgatag (jól csináld, hogy többször sebezzen!)
                  5)  Ütés (vagy kezded előről skilleket ha betölt)

Persze  nagyon sokféle képpen lehet csinálni, mindenki ahogy gondolja.
Amire most szükségem van, azt nem lehet szavakba önteni... de pohárba igen! ;.D

Wari: 1:Aura| 2:Mámor| 3:Száguldás| 4:Forgó Kard|5: Három irányú|
[/shadow][/glow]

Ninja:lesi,méreg, villam csapás,kardforgatag,álca
Testi wari:aura,mámor,forgó,3irányú,szági

Hali, mivel Sura vagyok, így azt említem meg, amiről biztos tudom hogy hogyan kell skillezni, meg persze én is sokat gondolkoztam hogy mit hogy toljak, de a legjobbnak ezt találtam :
1, Sötét Támadás
2, Sötét Kő
3, Láng csapás
4, Sötét Támadás
5, Láng csapás
6, Sötét Kő
Majd az egész megint elölről

Bm nél:)
Sima pvp-n ugy mint fatalys v sotet tami lang csapas sotet tami kő lang sotet:D
Jatekban: UnTouchWp
                 WpSd2Los
                 drbolt

Ninja tőr:

1.álca
2. leshely
3.ütés
4.elütöd és utána forgatag
5.villám (ha a 4. skill után nyomod akkor tovább dobja az ellenfelet és így a mérget messzebről köpheted nem ér oda addig mielőtt te köpnél!)
6.méreg (mint kegyelem döfés)

A méreg a végén az ellenfél meglepetésére használom, mert azt hiszi hogy nem használod a mérget és egyből támadni akar de a végére még egy nagy sebzést is be tudsz vinni, ezért az ellenfél megtorpan és te támadsz megint!

ANNYIRA EGYSZERŰ és EGYÉRTELMŰ

Sziasztok!

1.Ütés és forgó egyből az arcába!(ha csulával kezd az ellenfél így a legjobb főleg ha fullmérgezésedvan)
2.Csula!
3.Ütés és villám!(Villám-al is ellehet dobni!)
4.Lesi!
5.Ütés és 6.Skill(Itt is az ellehet dobni ha jól időzítessz!)

+Varázssebeséggel a forgót ha elején nyomod 2x er is eltod sütni!