Melyik internet szólgáltató a jobb? ( m )

Indította Konyak BarBec, 2012-06-15, 07:49:14

2012-06-15, 07:49:14 Utolsó szerkesztés: 2012-07-23, 22:10:37 Szerző: [MOD]Niix
UPC?

DigI?

T-Home?

Nekünk UPC van elég jó .)
suprafaintos

UPC-nél sokszor elmegy a net kb 5percre viszont elég jó netet tudnak biztosítani kedvező áron ezért rá tettem a voksom.

T-Home, már csak azért is mert nekünk még sose ment el a net és 2 éve megvan :) Eggyetlen egyszer még 1 másodpercre se szakadt meg, és csúidőben is hozza a garantált sávszélességet. Jelenleg 5Mb/s csomagunk van ami biztosít: 600kb/s letöltési sebességet és 65kb/s feltöltési sebességet.. Elvileg az utóbb említett lenne a max, de torrentezésnél ennyire kihúzza: 912kb/s letöltés 104kb/s feltöltés.. szóval az ígértet túlszárnyalja, és egészen 80Mb/s ig lehet növelni a csomagok számát. A 80Mb/s net esetében a havidíj (nekünk) 8400Ft lenne. (TV - Teló - Net egybe olcsóbb..) + megvan az Arany hűségkártyánk. szóval én a T-Homera teszem a voksom.

Nekem 1 hétig volt T-Homes netem, de gyakran elment. Viszont jó benne, hogy segítőkészek az emberek.
Az UPC olcsó és jó is szerintem, de még nem próbáltam ki. A DIGI net is nagyon jó ez olcsó de viszont a sávszélesség nem olyan jó.
Én vagy a T-Home-ot vagy a DIGI-t választanám.

2012-06-15, 08:46:16 #5 Utolsó szerkesztés: 2012-06-15, 09:25:11 Szerző: BencEE
UPC a legjobb, nagyon kevésszer meg el a net.

2012-06-15, 11:30:51 #6 Utolsó szerkesztés: 2012-06-15, 11:34:23 Szerző: [VIP]Disco
Nekem régen T-home volt de brutálisan utáltam. Még a garantáltat sem voltak képesek biztosítani, és mindig én voltam a hibás ha elment a net. "Biztos rossz a router"
Jelenleg DIGI van ami nagyon jó. Olyan kb még nem is volt, hogy a Maximum sávszélesség alá esett volna a sebesség. Garantáltat meg még meg sem közelíti. Elmenni soha nem megy el, P2P korlátozás nincs, egyszerűen jó. Csak ajánlani tudom.

2012-06-15, 11:36:47 #7 Utolsó szerkesztés: 2012-06-15, 11:40:46 Szerző: milan111
Szerintem a Bell Aliant is elég jó én azt használok :). 50megás net csak 20dollár :).
Ez nem vicces de igaz! parapara paaaaaa I'm love in it

Hát én a DIGI-t ajánlanám, mer nagyon stabil és soha nem volt vele gond ez alatt a 2év alatt.
Nekem 80/25 net van, amiből 10Mb/ s garantált és a feltöltés olyan 3-4Mb/ s szóval szerintem a DIGI olcsó, megbízható és gyors. : )
[color=#00FF00]-[Lv250]-[/color][color=#00FFFF]Lovagias[/color] [color=#FFFF00]Bucii[/color]

~Azorismt2

UPC VS DIGI

Egyértelműen: Digi.
PL: UPC-nél 6-7 ezer a 25/10 megás net, holott a diginél 3-4 ezer.
Ez csak egy elmélet. a lényeg benne van.

;)

Hello nekünk T-home van 15mb-os net és teljesen meg vagyunk elégedve vele a torrentezésnél is jól remekel illetve az oldalakat is gyönyörűen behozza én merem ajánlani és elég kedvező áron (analóg Tv-vel kb. 5-7000 forint körül van az ára) Igaz volt néha szünetelés de attól eltekintve remek :) :)

2012-06-17, 16:33:22 #12 Utolsó szerkesztés: 2012-06-17, 16:35:31 Szerző: FullDupla
Hát...T-home-os 5 megás netem van(Elvileg)

És ez általában ilyen...de az is közbejátszik(nem tudom mennyire),hogy jö messze vagyok attól a központi routertől és csak wifi-vel tudom fogni.Júliusban költözünk,ott már vezetéken fogom majd azt mondták bent,hogy 5x ilyen "gyors" lesz majd meglátjuk.Egyébként most kifejezetten szar a netxD

Nah így már más...

Digi net a legjobb (Tapasztalat!:D)

Sokan tévedésben vagytok azzal mikor azt mondjátok ,hogy "elment a net"!
Kérlek szépen sokszor az oka a korlátlan letöltésre állított torrent.....
és ha a router nem bírja akkor viszont "megzavarodik" és a kapcsolat romlik...
szóval vagy erősebb nagyobb netet bíró routert kell keresned, vagy a torrentet kell korlátoznod...
És mivel kinullázza a torrent  általában a routert ekkor szokott hiba lenni a kapcsolatban...
Amugy T-Home...alap....
De ezek az álítások csak példák(számtalan oka lehet...)
de nállunk x gép van(x értéke nem fontos) és ha minden torrenteznek korlátlanuk, a router nem bírja!! nállunk is elmegy..:)

Nekem 1mb/s Invitel netem van..
Mondhatom nagyon gyors :D

nekem UPC internetem van  50mb / sec elég jó vele a letöltés és egyben a feltöltés. Én ezért a UPC-re szavaztam

Sziasztok!
Nekem T-home-m van, utálom.  ::)
Elsőnek DIGI-m volt, imádtam, egyszer sem ment el, és gyors volt. ^^
Arra emlékszem, hogy 2,5mb/s -el töltött le, feltöltésre nem emlékszem. Csak elköltöztünk, és ide csak T-home lehetett, ezért értelem szerűen sajnos ez lett.. Utálom, lassú és viharoknál még lassabb lesz, van, hogy el is megy..
Szóval DIGI-re szavaztam, ajánlom mindenkinek, mert olcsó, gyors, és biztonságos. : D

T-Mobile neten van 16GB-os a korlátja ált. 14-15 nap alatt elmegy és 15 napot szenvedhetek a korlátozottal.
De ha nincs korlátozva 5Megával megy ami nem rossz egy hordozható nettöl.
De ha bejön a kábeles akkor egyből át lesz kötve arra xD
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

a digi jobb mert olcsó,gyors és nem megy el