Melyik internet szólgáltató a jobb? ( m )

Indította Konyak BarBec, 2012-06-15, 07:49:14

2012-06-25, 22:47:06 #20 Utolsó szerkesztés: 2012-06-25, 22:49:56 Szerző: Revolution
Nekem is T-Home van.

De sose megy el stb.

Az alap modemmel van a baj.

Mondjuk a D-Link eddig nekem bevált.

Most nekem ez van D-Link DSL-321B
Kis fekete bestia de nagyon adja az ipart :D

25/2 Mb-s re képes.

Mondjuk most ADSL2+ -s netem van és gyönyörűen megy.

Persze itt Debrecen mellet a világ végén ez is jobb.

UPC hulladék ...
Folyamatos hálozati bajok vannak annál a cégnél kár is a szót fecsérelni rá.

Digi és a T-home elég jó.

T-Home is jó csak az alap modem az nem 101%-s

de egy firmware csere is jót tenne neki és nem lenne baja.

Ja vonalas netem van.

Akinek is az van zajszűrőt vegyen és jobb a net :)

Router :

Name   Hungary-Home
Model   Asus WL-500g Deluxe

Time   Mon, 25 Jun 2012 13:49:39 -0700
Uptime   8 days, 08:54:20
CPU Load (1 / 5 / 15 mins)   0.05 / 0.05 / 0.00
Total / Free Memory   29.87 MB / 18.24 MB (61.07%)

UPC :D szerintem elég jó a net kb. 2 hónapja let bekötve egyszerse ment el semmi probléma nem volt vele
50mb/sec-es

UPC kevés pénzért magas internet elérés + telefonnal és tv-vel együtt kis kedvezmény is jár, igaz néha elmegy a net de addig sem aszalódok a gép előtt  ::) a voksom a UPC mellett van :)
Egyszer mindenki meghal, de tégy róla hogy becsülettel távozz el.

Karmát - ba pls :)

Az UPC a legjobb,azt ajánlom mindenkinek!
SZERETLEK HIKARY...<3 A LEGJOBB NŐVÉR VAGY A VILÁGON.:P NIKOL.:))))

UPC legjobb! 5-6 éve használom!
Miért?
+Olcsó+Megbízható+Segítőkészek+Nagy sávszélesség
[color=red]Ha segítettem kérlek jelezd a profilomon hogy a többiek is lássák ne csak te tudd:D[/color]
Ha valami nagyon gyorsan akarsz HAMACHi
Név:bysK (nagy K)
Jelszó:123

INVITEL :D nekünk ez van de nemsokára váltunk de viszont: sajnos 500/sec-et üti a net igaz nem valami gyors de megbízható mert asszem 4éve van meg és tegnap ment el csak egy fél órára /amiről én tudok/ de azonkívűl semmi komolyabb . Ezután DIGI lessz tudtommal a szüleim a leggyorsabbat választják ... hát majd meglátjuk milyen itt békéscsabán a kertvárosban a DIGI

Szerintem a DIgi a legjobb mivel nekem is Digi van a TopNet csomag és ott garantál  40 Mb/el jönnek a cuccok lefele felfele meg akár 15/mb-sel mennek felfele a cuccok!
Az internetezö gépemen Naracom van ezt olyanoknak ajánlom aki csak internetezni akar :)
A kulcs a te kezedben van. Ismerd meg a képességeid, tudd meg hogyan javíthatsz ezeken!

T-Home-om van, utálom, viszont túl sok rosszat nem tudok róla mondani.

Pozitív dolgok:
-99.9%os rendelkezésre állás
-sose megy a garantált sávszélesség alá
-24 órás ügyfélszolgálat
-ingyen routert adtak (bár kétszer kiégett)

Negatív dolgok:
-vihar, vagy bármi egyéb külső probléma miatti internetkapcsolat elvesztése esetén rád kenik, oldd meg magad
-bár sose megy a garantált alá, eddig sose értem el az 5 MB-os nettel az 1 MB-ot
-rendkívül drága és sokszor beleejtenek különféle szerződésekbe
-ha egy másik boltba mész be, mint ahol megkötötted a szerződést, nem fognak segíteni (négyszer történt meg)

Revolution akkor ez a T-Home tényleg nem a legjobb....:)
Én az Invitelnél 15mb-s netet fizetek, 20at kapok és 2mb/s-es letöltési sebességem van.
Én a DIGI-t ajánlom vagy a UPC-t bár a UPC elég megbízhatatlan szerintem. Nekem nem volt, csak a visszahallások alapján

2012-07-17, 17:47:46 #29 Utolsó szerkesztés: 2012-07-23, 14:04:47 Szerző: [MOD]Niix
nekem invitel vam de ez a kép elárulja minden napi netezésem elvileg 2 megás de kb 10kb/sel tölt le mostanában régen úgy 200-300kb/s volt nem tom mi a baja lehet ujra kéne tenni na min1

de gondolkodok hogy váltok UPC-re mert a TV-n is az

inkább upc-re válts mert olcsón is ad jó netet

Egyértelmű, hogy UPC. Segítőkészek, mindig fix a le/feltöltés.
6100 Ft-ért.. 120 MB-os net.
DIGI-nél nem drágább. Ott, ha lenne [ ;)] 120 megás net 8-9 ezer forint körül mozogna.
Itt egyszer ment el. Akkor is csak azért, mert a villám megcsapta az elosztó központot, és 12 órán át nem volt net [fuuuu..]

Csak ajánlani tudom.

Ahogy látjátok, 120 MB-ból lett 132 ^^

Hát ahol én lakok ez egy falu szval itt nincs se UPC se DIGI net... Itt T-Home van és EuroCable... T-Homenál 15mbites viszonylag olcsó, csak régiek a vezetékek és akik messze laknak a központi szerógéptől azoknak nem jön 15el csak 10el és folyton megszakad a net... Nekem 5mbites T-Home van... EuroCablenél van 25mbites is csak drága...

Ahol én lakom az is egy falu.
Itt nincsen se Digi asszem se UPC ezért T-home van 5mb os
Pozitív: Jobb mint a naracom szóval garantált 5mb mindig meg van.
Ha valami baj van felhívjuk őket és jönnek szerelni.
Negatív: Digi nél gyengébb sebességű és nem ér 5 ezer valahány forintot az egész + a tv aminek a beltérije 5-6 mp múlva reagál mihelyt megnyomom pl a következő csatorna gombot szóval iszonyat "laggos"...
Feltöltés elég gyenge benne 60 valahány kb...
Őszintén egy diginek jobban örülnék mint a T-gagyinak...

2012-07-28, 14:34:01 #34 Utolsó szerkesztés: 2012-07-28, 14:35:39 Szerző: fetykaedu
Sziasztok!

Én nekem nagypapámnál digi van és nagyon jó.

Alig volt leállas én 2-ről tudok

közeps csomagunk van a letöltés 25mb/s körül van  feltöltés 6-8mb/s körül van

ÉN MEG VAGYOK VELE ELÉGDEVE

Sziasztok!

Nekem T-home-s netem van mivel itt csak ez lehet. ADSL-en keresztül. 15 megás csomag van, 12 mindig meg van, még csúcsidőben is. Sose megy el. Az elején csak 5 mega volt, de villanyoszlopon kicseréltek valamit és jó lett. Digiről is jót hallottan, de mivel csak ezt ismerem ezért T-homera szavaztam.

Igazából én UPC-t és Digi-t ajánlom! mivel sok jót hallottam roluk!
De mivel hogy Szegeden egy kisebb útcában lakok ide nem kötik be egyiket se :(((
De viszont nem rég jelent meg az Invitel Optikai kábal :))

De általában ilyen: (persze használva van a net valami által...)

25 le 10 fel!! :D

Ha telefonnal rendeled meg ilyet kapsz kb 4ezer forintért :)
Ha teló nélkül akk gyengébb és drágább
de telót nem adnak és nem muszáj hozzá venni :D

Kecskemét közelébe lakom (Nagykőrös) várostól nem messze lakunk.

Net: MicroSystem

Pozitív: Ahoz képest hogy wifin jön a net k@rva jó. 4mbit simán megvan feltöltés is mindig jó

Negatív: Túl drága.

Nekem kedd óta új netem van... átmentünk az EuroCablehoz és itt most 20mbites netem van és eléggé jóféle :D aláirásomba ott van h milyen :D

Magyar telekom családi díjcsomag (itt ez a legjobb, amit rendelni lehet)

nem ajánlom senkinek sem.
Amúgy a speedtest.net bit-ben mér, tehát el kéne osztani 8-cal az eredményt, hogy úgy lássuk, ahogy a torrent, vagy a chrome tölti. Szval nekem 1.9/112.5 a netem :S