Melyik internet szólgáltató a jobb? ( m )

Indította Konyak BarBec, 2012-06-15, 07:49:14

Nálunk már kb 5 éve t-home-os net van, a tévé és a telefon mellé, nem tudom miért fikázza mindenki, szerintem megbízható, és gyors...
IPTV csomagba váltottunk kb egy hete, azelőtt volt 15mbites netünk, lefele max 1,8mb/s, felfele meg 260kb/s-el töltött.

Most viszont(lent lehet látni) 25mb le, és 5mb feltöltés, tapasztalatból 3,2mb-el tölt lefele, felfele eléggé ingadozik az 500 és a 800 körül, de így is nagyon gyors.

No aztán lehet hogy csak azért vélekedem így mert még soha nem volt más:D Na jó, régen invitel, de az akkoriban jó volt, rég lecserélve  ;D

kállónet forever xdd ( a mi kis városunk internet szolgáltatója)
"MielÅ'tt meghalok tuti szívok egy kis zöldet, behunyom a szememet és elhagyom a földet! "

Faluban lakom,mindig van netem,korlátlan,gyors letöltés.

Lil Wayne,Tyga,Kid Ink,Eminem,2Chainz,Wiz Khalifa,Lil Jon,Snoop Dogg...

2012-12-27, 21:12:50 #43 Utolsó szerkesztés: 2012-12-27, 21:14:34 Szerző: AnonimT.
Idézetet írta: LiLWaYnE Dátum 2012-12-27, 21:01:36
Faluban lakom,mindig van netem,korlátlan,gyors letöltés.

Akkor irigyellek. Szintén is is faluban de nálam nem rózsás a helyzet, meg am anyám bement a T-homeba és azt mondták neki hogy itt nálunk nincs lefedettsége. (WTF?)

Amúgy amit írtam előző hsz-emben tényleg ilyen. (Falunevet nem mondok senkinek mert Anonim troll maradok, U MAD?)

Na a lényeg: T-home-ra szavazok, sok ismimnek az van és nem panaszkodnak rá, sőt dicsérik.