Laptop vagy Asztaligép!:D ( m )

Indította adriano333, 2012-04-10, 15:02:41

Egyértelműen asztali..
Én 3mérnöknél  vettem személyesen bementem érte 125 volt jobban megérte mert raktárról nyomtak bele jobb cucokat 2,8ghz helyett 3,10 ghz procit.
Csak is ajánlani tudom őket.

játékra 100% hogy asztali gép.

a laptopot NEM játékra tervezték, hanem munkára (az 1 másik dolog ,hogy vannak már bivaly erős laptopok )
de pl egy 2gb ram-os asztali, és laptop közül egyértelműen  a gép fog jobban teljesíteni (ez 1 példa volt)

Tyson.

Unokatesóm 60E ért vett gépet(ugy emléxem ő s a 3 mérnökbe) és egész jópofa gépet összehozott. Megy rajta MW3, Fifa12,GTA IV, és még sok-sok új játék.
[color=lime]Lv98[/color] [color=aqua]Lovagias[/color] [color=yellow]Szabika888[/color]

Nah hát ennyi :D Netezésre valami laptopot esetleg,:D tud vki?:S

Idézetet írta: Geniuss Dátum 2012-04-10, 19:26:43
játékra 100% hogy asztali gép.

a laptopot NEM játékra tervezték, hanem munkára (az 1 másik dolog ,hogy vannak már bivaly erős laptopok )
de pl egy 2gb ram-os asztali, és laptop közül egyértelműen  a gép fog jobban teljesíteni (ez 1 példa volt)
Nem és nem és nem! Egy bivaly erős laptop akkor az jobban teljesít mint egy asztali gép. Ha belegondolsz sokkal több mindent kell egy asztali gépnek csinálni mint egy laptopnak. A laptop operációs rendszertől függetlenül egy közepes processzorral már jól tud teljesíteni ha sok baromság nem viszi le a memóriáját.. Egy asztaligép meg egy idő után marha lassúvá válik..:)

Akkor elmondanám.!
Laptopom van! Ezek vannak benne: 1gigás vidikártya, 4giga RAM, 2x 2.0 gHz proci
Ezen LAZÁN elmegy MW3, GTA4, Fifa12, laggmentesen. Emellett semmitől sem laggol, hordozható, wifis. És 10E forintért kaptam (ajándék volt keresztanyámtól, de azért ingyen egy ilyen laptopot... ennyit azért adtam neki)

U.I.: NEM GAMER LAPTOPKÉNT vette keresztanyám. Ahhoz képest....
Hát 10ezerben nem megérte? :D

ASUS P8H61-M LX3 || Intel Pentium Dual Core G860 2x3.0GHz || 4GB Kingston DDR3 1333MHz || NVIDIA GeForce GT 620 2GB DDR3 || Hitachi 500GB

Elmondanám a laptopnak van elég sok hátránya
1. 2x többe kerül mint az ugyan olyan teljesítményű asztali gép
2. nehéz szervizelni
3. túl melegedés miatt napi 1-2órát pihentetni kell

Asztali gép hátrányai
1. nem hordoztatható
2. billentyű egér stb... kiegészítő

Na de viszont 4 és fél éve nem tettem újra az asztali gépem és 1 picit se lassult
ennek oka a CCleaner a fizetett nod32 vírus irtó és persze informatika szakra járok

Az asztali gép 2 nagy előnye
1. gyors szerviz amit magad is megtehetsz akár
2. olcsóbb az asztali gép és a hozzá tartozó alkatrészek (RAM , Proci stb...)

én azt mondom mindenki maga döntsön ( főleg pénzről szól  ;D )

Túl melegedés? LOL. Én gépem 1xer nem melegedett túl, olyan is volt hogy 1 hétig megállás nélkül ment és még mindig hibátlan. Ventilátor függő.. Packard bell laptopok elég jókkal rendelkeznek..:)

Hát gyerekek ha 1 laptop annyit menne mint a gépem kb már a kukában lenne....

Hogy miért kb a gépen nem túlzás de 2 hónapja nem volt kikapcsolva csak (néha 1 resi)

Nappal metin este tv XD ha 1 laptop ennyit megy az kuka.Hozzá teszem nagy szám a gépem semmi extra de ez birja xd

Miért lenne kuka a laptop, ha ennyit menne?

ASUS P8H61-M LX3 || Intel Pentium Dual Core G860 2x3.0GHz || 4GB Kingston DDR3 1333MHz || NVIDIA GeForce GT 620 2GB DDR3 || Hitachi 500GB

Mert a laptopot nem nos-stop -ra tervezték XD Szerintem keményen melegedne.....

Én laptop-ról vagyok... vagy Apple mac-ről (ekkor 150% hogy a játék eszembe se jut, mert hiába a windows apple-re, nem futnak a dolgok) vagy Fujitsu siemens-ről

Apple -> abszolúte katasztrófa a grafikai meghajtója, hiába bele a 312mb-s videokártya, nem játékra van tervezve

Fujitsu -> élvezet róla játszani, van hozzá egy külön billentyűzetem és egy egerem, jobban bírja, mint a néhai Pacard bell asztali gépem (6éven keresztül bírta, tényleg borzasztó jó minőségű, 6éven keresztül bírta, tavaly ment tönkre, és lazán cod4-eztem vele 6éves gépről, és nem tuningoltam)

Én laptop fanatikus vagyok, mert nem tudok sokáig egy helyben lenni, de ugye nekem is vannak ismerőseim és néztem meg mások dolgait is

Samsung laptopok -> 1. osztályú szem romboló... vissza tükröződik a monitorjuk, kb. fél év alatt megvakulsz (én nem vagyok szemüveges se, csak matt kijelzőjű dolgokat veszem meg, és a szemem eddig semmit nem romlott)

Sony -> Egy Sony Vaio-t akarok, borzasztó jó laptop, jó minőség, kijelző tökéletes, billentyűzet maga is olyan, mint egy asztali gépé, és emellett lehet vele villogni is, gyönyörű a kinézete

Toshiba -> Ebből egyet láttam, egy 3éves példányt, még windows vista op rendszerrel rajta, hát nem minősítem, mert a vistának köszönhetően fél évente vittem szerelőhöz, utána lecseréltem a Fujitsumra (XP van rajta, de a 7-et is elbírná, ha nem lenne egy szemét)

HP -> kijelzőjük szerintem nekik a legjobb, egyáltalán nem csillog, nem terheli az ember szemét, de használatára még nem volt szerencsém

Ezekkel volt kapcsolatom, pontos modelljeik nevét nem tudom megmondani, de nem is az a lényeg

(2-nek megtudom MacBook Air, és F. Esprimo)

Asztali gép -> csak egy pacard bell-em volt asztali gépem, 6éven keresztül és már 1 éve nincs meg, és nem kellett lecserélni, engem a helyhez kötöttsége zavart, de attól függetlenül ugyan úgy átpakoltam, de már a laptopok tökéletesen helyettesítik (bár most igen bika asztali PC-ket adnak hihetetlen olcsón, mert már senki sem veszi, tehát nagyon jó gépet lehet szerezni 200.000 alatt?

2012-04-12, 13:19:11 #32 Utolsó szerkesztés: 2012-04-12, 13:23:11 Szerző: FunaiSlec
Hát igen  A MacBook semmire se jó maximum dj-knek meg üzleteknek. de árát sem éri meg...
Toshiba- nekem 5 éves példány van anyukámék szobájába... tökéletes minőség monitor nem jó fárassztotta  szemem de 5 éve vettem.
Szerintem laptopot ne vegyetek ha hordozhatót akartok INTERNETEZÉSRE kiemelten netezésre akkor tablet.
GAMEL-ni számítógép  vezeték nélküli billentyű és egérrel és persze jó monitorral..

2012-04-13, 15:25:13 #33 Utolsó szerkesztés: 2012-04-13, 16:06:22 Szerző: Vilmos
4 éve laptopom van egy Acer :D semmi gondom nincs vele nagyon jó kis laptop :) annyi hogy az aksiára nem vigyáztam.
Ezen pl. m2 szerver futott, cszek rajta, GTA, minden játék megy lazán szóval szerintem sokkal jobb mint egy asztali

Intel Celeron 2.3 processzor
DDR2 2GB RAM
Videó kártya 256 MB-s Mobile Intel 4 series Express Chipset Family

Laptop,könnyü,használható,praktikus,és ha jót fajtát veszel semmi gond nincs vele;)

Idézetet írta: Danki Dátum 2012-04-11, 09:38:04
Hát gyerekek ha 1 laptop annyit menne mint a gépem kb már a kukában lenne....

Hogy miért kb a gépen nem túlzás de 2 hónapja nem volt kikapcsolva csak (néha 1 resi)

Nappal metin este tv XD ha 1 laptop ennyit megy az kuka.Hozzá teszem nagy szám a gépem semmi extra de ez birja xd

Képzeld nekem is Laptopom van. még pedig egy MSI GE620, és nekem kb 1hónapja, anyi hogy este a nincs képernyő kímélő, és csak fekete a kép. És egy kicsit se melegedett(oké, átlag hőmérsékleten felül van de nem vészes) És nem tervezek újat venni, nekem ez tökéletesen meg felel, játékra, net-re,filmekre!

2012-04-13, 17:29:52 #36 Utolsó szerkesztés: 2012-04-13, 18:18:51 Szerző: korobence
Amúgy meg a táp a gépbe is bármikor tönkre mehet mint a laptopnál az aksi szóval ha ugyanazok a paraméterek akkor, szerintem a laptop a jobb. (Szerény vélemény) Jelenleg lenovo T61 van volt 1 HP-is amit unatkozásra használtam :S

de egy tápot kapsz 5k ért mint egy aksit 10-30 ért és géphez is lehet venni kölsö aksit

csak, azt felejted el, hogy mint nővéremnek csak nem tölt amíg a táp ha meghal akkor nem kapcsol be a gép :S

Egyértelmű hogy asztali gép. De azonban vannak Brutál Gamer Laptopok amik sokkal jobbak :)