Laptop vagy Asztaligép!:D ( m )

Indította adriano333, 2012-04-10, 15:02:41

2012-04-10, 15:02:41 Utolsó szerkesztés: 2012-07-23, 22:17:27 Szerző: [MOD]Niix
Sziasztok!:D Szavazás adott!;) Laptop vagy Asztaligép!:D

Indokoljátok,hogy miért!;)

Eggyiket sem :) Asztali gép 4 ever.. ha valamit cserélni akarok nem kell elvinni 20 szerelőhöz.. (Lásd: Laptop videókártya csere, miközben bele van hegesztve..) Sokkal kezelhetőbb akár 3 évig is mehet 1 huzamban baja nem lesz.. laptop: 2-3 napot megy egyfolytában tojást lehet rajta sütni..
[color=red]"Kellett volna a sorstól, egy büdös nagy pofon!
Ami akkorát csattan az arcomon,
Hogy eszembe sem jut, hogy melyik a rossz út,
Valami kéz, ami visszahúz!"[/color]

Jogos Jogos!;) sSzerkesztettem,Asztalit is lehet :)

Viszton régi gépem ment 3 évig ,semmi baja nem volt ;) Persze lassúság volt :)

Idézetet írta: Airon Dátum 2012-04-10, 15:05:08
Eggyiket sem :) Asztali gép 4 ever.. ha valamit cserélni akarok nem kell elvinni 20 szerelőhöz.. (Lásd: Laptop videókártya csere, miközben bele van hegesztve..) Sokkal kezelhetőbb akár 3 évig is mehet 1 huzamban baja nem lesz.. laptop: 2-3 napot megy egyfolytában tojást lehet rajta sütni..

Ez tetszett:DD

Egyértelműen laptop....
Egyébként attól függ mire kell.
Nekem pl van asztali is meg laptop is, szerver asztaliról megy ez egyértelmű. De kisebb dolgokhoz nagyon jó a laptop, + viheted magaddal ilyesmi, én anno azért kaptam ezt amikor 6.-os koromba megnyertem az országos weblapkészítőversenyt és mentünk ki pozsonyba a következő fordulóra akk kijelentettem apámnak h kell egy laptop (valamiért nagyon csunyán nézettxDD) hogy visszakanyarodjak a témához, ilyesmire jó a laptop egyébként meg asztali...a tablet ötletet pedig dobd ki gyorsan a fejedből...
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van..."

2012-04-10, 15:11:19 #4 Utolsó szerkesztés: 2012-04-10, 15:12:52 Szerző: Expendable
Nem akarok végülis venni!; ) Tabletot .)
Nah most akkor Laptop vs Asztaligép:D

Asztaligép:
Játékhoz kiváló, jó grafikával ... stb

Laptop:
Dolgozni lehet rajta, cipelhető, könnyű
Hamarosan...

Hmm..nem tudok konkrétan választani a 2 közül.van laptopom(IBM,tehát mindent lehet külön cserélni..) és asztaligépem is..és érdekes,nekem 3 év alatt nem kellett 1x se szerelőhöz vinni csak 2x újrarakni,míg anyukámnak fél évet bírt a laptopja_(ha jól emlékszem asus).az asztaligépemben viszont havonta elromlik valami.

Ez egyszerü.
A laptopot nem a kockáknak találták ki.
Aki mondjuk ügyvéd meg ilyenek az gondolom nem a gépházat vagy a monitort fogja cipelni.. (Láttam viszont már ilyet XDDDDDDD) Erre a célra van a laptop.
Persze már vannak olyan laptopok amik simán visznek mondjuk egy CoD MW3-at.

Asztali számítógép.... Probálj meg a laptopon kockulni.. xD 2 óránál tovább nem fogod bírni

Szerény netem

Jogos nah igen :D Aksi a másik dolog :D 16:6-al WINNELT Asztaligép!:D

Skullcanndy az asztali gép 1 másodpercet se bir ki vezeték nélkül ¢:
Hamarosan...

lajkollak testvirem yo ?!
Fl4T!K: Ich weib, aber az asztali akkor is kockulásra van.

Ha az árát nézzük akkor asztali :D
pl veszel 100.000Ft-ért laptopot
addig 50.000Ft-ből össze raksz egy full asztali gépet ami kockulásra jó (vagy kompletten is vehetsz,de össze rakni olcsóbb )

Üdv!
Én a laptopra teszem a voksomat. Lehet fikázni őket, lehet állítani azt, hogy játékra nem alkalmas csak netezésre. Természetesen van olyan amelyik nem, ez a 60-70 rongyos árkategóriába tartozik.
Én magam is laptoppal vagyok és teljesen megvagyok vele elégedve, nem keveset fizettem érte de megérte és nem bántam meg. Több nagyobb játékot lefuttat lagg és minden más egyéb nélkül. (Értem itt pl ezeket is: Battlefield 3, Assassin's Creed - Revelations akár Skyrim vagy Call of Duty MW3). Minden a választáson és a pénztárca vastagságától függ. Vannak az asztali gépek is melyek szint úgy nem bírják a játékokat mint az alsó kategóriájú laptopok. Sokan azért gondolják az asztali gépet jobbnak mert, hogy bármikor tudod fejleszteni és napi szinten tartani( Értem videó kártya csere stb. ) Természetesen ez laptoppal szintúgy megoldható csak hosszadalmasabb, fáradalmasabb folyamat illetve az alkatrészek nem tudom egy árban vannak e.
De nézzük egy laptop előnyeit:
-Nincs több millió zsinór az asztalon, az asztal mögött így tűzkeletkezés esélye minimálisra csökkentve.
-Bárhova viheted magaddal a kezedbe, táskába avagy hosszabb utakon tökéletes film nézésre.
-Sok asztali géppel ellentétbe(Természetesen ezek a drágább kategóriájú asztali gépek tartalmazzák) tartalmaz a legtöbb laptop Bluetoothot, Wifit, HDMI kimenetet illetve az én gépem Blu-Ray lejátszóval is rendelkezik.
Avagy nézzük a jobboldalát:
Nem kell billentyűzetre, monitorra, egérre, hangfalra költened, mert minden laptop tartalmazza.(aki játszani akar az mondjuk vesz egeret...)

Ez mondjuk csak az én véleményem, ízlések és pofonok. Nekem szerencsém volt egy asztali géppel és egy laptoppal is rendelkezni és ezek csak szimpla összehasonlítások az én tapasztaltaimmal. A szavazók többsége csak azért teszi az asztali gépre a voksát mert nincs saját laptopa.

Üdv,
Blista

Amit Blista mond az is jó!;) Most mindenki GAmePC szemmel nézi,... De mondjuk ha megnézzük akkor Laptop igen vinne mindent ha nem játékról lenne szó mert haverom is játszik laptopról és?:D 250FPS fix cod2-ben,cod4.-->MW3 fut ;)

nincs miről beszélni?! Csak Asztali azzal jobb,hogy tölteni nem kell és jó sokáig is szokta bírni...

De egy Laptopot venni fogok a közel jövőben!:)

Valami olcsót tudtok linkeni?:D

Ez mondjuk igaz.
Ha nem 60-70 e. Ft-ban keresel hanem, mondjuk rá szánod magad, hogy egy fullosat veszel az megéri, viszont kockázatosabb.
Mert egy laptopnál nem olyan egyszerű megállapítani, hogy ez futna-e rajta lagg nélkül.

Én asztali gépre szavazok.
Hogy miért?
Azért mert például ha egy asztali gépbe elromlik valami akkor fele olyan áron megkapod az alkatrészt mint a laptopnál.
De ha van egy eszméletlen zsír laptopod(pl Blista-é) akkor az is megteszi. De akkor is drágák az alkatrészek...
[color=lime]Lv98[/color] [color=aqua]Lovagias[/color] [color=yellow]Szabika888[/color]

Nah igen!,Vennék én is egyet internetezésre csak,valaki tudna adni egy olcsót :D

Ha valaki laptopot szeretne venni akkor ne azt nézze, hogy jajj ASUS jajj Samsung meg stb. Én mindenkinek a Packard Bell-t ajánlom abból is az Easynote-TK szériákat hiszen annak nagy része játékra van tervezve és kitűnő a kialakítása, hosszadalmas életűek.(Bár ez szerencsétől is függ kifogsz e egy jót vagy nem..)
Mindenkinek ajánlom ezeknek a laptopoknal nézzen utána mert ez jó választás. 120.000Ftért már egy jó laptopot lehet vásárolni ebből a márkából. Én amikor vásároltam a laptopomat akkor néztem a samsungot és az asust is. A samsung a gépem adatainak negyed részével rendelkezett mindössze annyi volt benne a "nagy szám", hogy piros színű volt így a női vásárlókat már is megfogta...
A packard bell nem a szépségre, ha nem a minőségre törekszik így a leendő laptop vásárlóknak is azt javaslom, hogy ne szépség alapján döntsenek mert az nem minden esetben tökéletes választás.

2012-04-10, 19:04:30 #19 Utolsó szerkesztés: 2012-04-10, 19:09:30 Szerző: [MOD]TySoN
Hát nem tudom ti ,hogy raktok össze 50-60E.ből jó gépet.Nekem alapból a proci 55E volt és nem "csúcs" kategória :) .Aki kocka és hosszabb távra tervez gépet az csak is asztalit válasszon max 3 évig megy rajta minden :) .

tibiking összeraksz nekem egy jó gépet 50E-ből? ;)