Laptop vagy Asztaligép!:D ( m )

Indította adriano333, 2012-04-10, 15:02:41

Asztali gép. Ha bemérgesedem és kidobom az ablakon az nagyobbat csattan.

Hát. ha jól rémlik elmondtam, hogy laptop inkább munkára, asztaligép inkább otthon játékra a legjobb opció. Mivel egy 300kFt-s asztali gép teljesítményét kb. csak fél milla körüli laptop übereli :) Ezt tapasztalatból mondom, mert egyik ismerősömnek Toshiba Qosmio X770-11C-as laptopja van, és még lassabb is mint az én asztali PC-m. Igaz nálam van 16 Giga ram(2000mhz-n), AMD Fx-8100as proci és 7970es videókártyám ^^.  Lehet nincs 300k-s a konfigom, de ha sikerül szereznem 2db Full HD-s monitort akkor már szerintem a közelébe érek :).

Szóval ÁR/Érték arányban sokkal jobban megéri egy asztaligép :) Ha kell laptop semmiképp sem csúcskategóriásat vennék, hanem maximum egy jó középkategóriás laptopot úgy 200-250kFt körül, bár már lehet az is kiadás 1 munkagépért :)

Nálam egyértelműen asztali gép. Annyi pénzből amennyibe egy profibb laptop kerül ezerszer komolyabb gép rakható össze. Laptop számomra elég kényelmetlen még külön egérrel is.

A laptopnak az utazás a dolga az asztaligép-nek pedig a játékok gyors futtatása.
Name:CaptainSkull
Lvl:99
Kaszt:Test,Warrior
Birodalom:Shinsoo
Rang:Lovagias
Céh:NyuzsikDog

Szerintem is Asztali gép a legjobb... a laptop drágább és gyengébb is:/
[color=purple]Párom:Titok:D

[COLOR=#00b050]Lv99[/COLOR][COLOR=#00b0f0]Lovagias[/COLOR][COLOR=#ffff00] Sámán[/COLOR]         

Nekem Mind a Kettö Be jön Nagy Gépemel Sicsen Probléma :) Meg Laptopal se Jó Erös Mind A Kettö

én asztalit szoktam meg maradok is nála
Tehát asztali

2012-05-21, 22:52:17 #47 Utolsó szerkesztés: 2012-05-21, 22:56:02 Szerző: TheOneAndOnly
http://shop.amd.com/uk/All/Detail/Notebook/LX.RNZ02.049?SearchFacets=category%3ANotebook&SearchTerms=apu

~175 rongyért röhögve megéri 1 ilyen laptopért szerintem :) A mostani gépem lehet eladom, meg a régi laptopom és még úgy is jobban jövök ki :) Ahogy olvasgattam mindennapos használatra megteszi, 4 mag, 8 giga ram, dupla videókártya, 750GB HDD, hát nem is tudom hogy megérné-e :D Holnap meg is rendelem :P

UI: Csak az a baj, hogy a HDD nekem a munkához túl lassú, nálam már alap, hogy mindenhol USB 3.0 meg SSD van, szóval muszáj lesz holnap egy 512-es SSD-t vennem amit már ki is néztem magamnak :)

Én és kapok nem sokára még tervezem,hogy milyen legyen de ha minden igaz,rakatni szeretnék össze!

Asztali gép jobb mindenre!
SZERETLEK HIKARY...<3 A LEGJOBB NŐVÉR VAGY A VILÁGON.:P NIKOL.:))))

2 magos 2 giga ramos asztali gép nem jobb mint egy 4 magos 8 giga ramos laptop :)

Rakatni kell össze ahogy én is megtettem.!..:)

2012-05-31, 19:08:48 #52 Utolsó szerkesztés: 2012-05-31, 19:11:11 Szerző: [MOD]Wallace
Szerintetek jól választottam?
Minden játékom tökéletesen fut rajta, minden 1 másodperc alatt bejön, bár az inkább a procinak köszönhető.
http://kepfeltoltes.hu/120531/amd-radeon-hd-7970-gpuz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hát elmegy egynek,de sok dologba hibázik az ati

Hát hibázott amíg nem vettem 1 ilyen jó combot :) Egyébként tegnap hoztam a nagykerből.

Ha laptop én az Alianware-t ajánlom, minőségi! :)
Íme a weboldaluk: http://www.alienware.com/
Bár ha mégis asztali gép mellett döntenétek, szerintem az Alianware asztali gépe sem kutya:)
Ajánlom nagyon őket, elég jó árban vannak és megéri.
"összebékül az árnyék a fénnyel
az emlékezet nem törÅ'dik a ténnyel."

2012-06-01, 21:47:31 #57 Utolsó szerkesztés: 2012-06-01, 23:44:20 Szerző: [MOD]Wallace
korobence3

Ahogy mondtad, hogy megakassza a gépem a ... én még meg is vettem aznap. Mivel csak most vagyok szabad most nyílt lehetőségem arra, hogy kipróbáljam. Full vonalsimitás, antriztóp szűrés 16szoros micsodák, stb. 1920*1080 minden detail a legmagasabb fokozaton, és 180 FPS-em volt kb. végig.

Tilos más játék nevét említeni.
Wallace

Lehet jobb a laptopod de bárhogy is nézzük abból a pénzből
2x erősebb asztalit rakok össze
a másik 1 jó tanács a márka nem a legmegbízhatóbb figyelj a hűtésre
vagy különben rossz vége  is lehet a dolognak
de viszonylag jó de az Nvidia még mindig jobb videokártyát készít
bármire is használod

Sok szerencsét hozzá :D