Laptop vagy Asztaligép!:D ( m )

Indította adriano333, 2012-04-10, 15:02:41

Szerintem egyértelmű, hogy asztali gép... Olcsóbb, játékokra inkább ez való. Hátránya, h nagy hely kell hozzá.(laptophoz képest). Laptopnál pedig gond az, h alapból maga a laptop is drága + hogy ha valami elromlik sokkal drágább a cucc bele mint az asztaliba...
[color=lime]Lv98[/color] [color=aqua]Lovagias[/color] [color=yellow]Szabika888[/color]

Hali.

Nekem a Laptop sokkal inkább bejön, de lehet, hogy csak azért, mert sokat utazok, és avval lehet aközben is dolgozni, játszani. Asztali gép olcsóbb meg minden, de ha van egy jó laptopod és vigyázol rá akkor....

Én az asztalira tettem a voksom (itt , még régebben), de megbántam!!!
Ugyanis novemberben kaptam (követeltem) egy laptopot, BF3 , AC3, CoD Bo2  simán elfut rajta (persze nem erős grafikán, de olyan közepesen kb. mindegyiket visz) .
Szóval , lehet hogy a laptop nem olcsó mulatság , DE ha jól választasz akkor nem bánod meg, és amúgy nekem azt mondták a boltba hogy lehet cserélni benne procit és vidikarit is. Amúgy lehet hogy procit cserélek, mert elegem van  az intel integrált csodájából :D .

asztali pécé.. pár hete vettem egy használt pentium három procis lapost, de amennyit kockultam 5nap alatt meghalt XD
"MielÅ'tt meghalok tuti szívok egy kis zöldet, behunyom a szememet és elhagyom a földet! "