Melyik operációs rendszer gyorsabb?

Indította DulcetMage, 2011-12-19, 19:13:59

Nekem volt Adobe és Ubisoft is, de még soha nem okozott gondot.

A Win7 több ramot zabál.
(Mondjuk xp-töl is függ, hogy ki milyenre csinálta meg.)
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

Én a FreeDoom xP-t ajánlanám fel mivel az teljesen játékra épülő kb egy 256mb ramos gépen is megy és azon is elindul a Need for spped mostwanted akadás nélkül [Nem az én gépem 256mb ram] Szinte a FreeDoom-on minden játék elindul amihez a minimális rendszer igényed meg van.

Viszont az XP vezeték nélküli hálózat felismeréséhez kell egy kis szakértelem..
ha a driverek hez nem ért sokat,akkor inkább win7 ezt ajánlom..

de én malcolm965 bejegyzésében lévő Sabayon linuxot kibróbáltam és tényleg jó...
persze van egy kis tapasztalatom a linuxhoz..(de felhasználó barát)

És a windows 8 mennyi RAM -ot eszik? :)

Nincs se gyorsabb se lasabb op rendszer:DDD ez sok minden kérdése!(alkatrészeké)

Legegyszerűbb.:Egy pl120gb-s ssd- oszt cső!Arra az op rendszer meg a progik!Hozzáse érsz az ikonhoz és már be is hozta!

Egy Windows sosem lesz olyan gyors mint egy Unix alapú rendszer (pl. Linux, BSD-k..). Viszont szokás mondani, hogy a Windows és a Linux között annyi a különbség, hogy a Linux feltételezi a felhasználóról, hogy tudja, mit akar csinálni, míg a Windows azt feltételezi, hogy a felhasználó s...hülye.

Én az xp-ét ajánlanám mert elég megbízható....!

Win 7, Win 8

ASUS P8H61-M LX3 || Intel Pentium Dual Core G860 2x3.0GHz || 4GB Kingston DDR3 1333MHz || NVIDIA GeForce GT 620 2GB DDR3 || Hitachi 500GB

Win xP és Win7 is van a gépemen, de az xP sokkal gyorsabb  ;D  Valamennyivel jobban is futnak a játékok rajta.

Mennyi, mennyi butaság egy helyen.. :DDD
Amúgy a nagy metinesek tudják hogy Sony vegas 11 után nem jött XP-re?
Vagy ti Movie Makerrel dolgoztok?:D
XP nagyon jó. 10 évig használtam... ideje fejlődni! :)
WIN 7 32 BIT
(Kevés a ramom... 64 csak lehúzná)

2014 áprilisáig nyugodtan lehet XP-t használni, csak utána már nem gyártanak rá programokat....attól még nem elavult, mert "régi".
Win7-et használtam fél évig, de mit ne mondjak, hogy Ultimate verzióban is van hiba bőven.

Egy XP-ből többet tudtam kihozni (tuning), mint egy Win7-ből.

2013-11-11, 16:19:41 #92 Utolsó szerkesztés: 2013-11-11, 16:24:28 Szerző: NeXu$
Azt hallotátok hogy MO-n hivatalos helyein már nem is XP-t nem is WIN7-et, sőt nem is WIN8-at (engem kiráz a hideg WIN8-tól), hanem vagy Linuxot vagy OS X-t használnak.
Persze nem kell elhinni, én is csak hallottam.

http://index.hu/tech/2009/10/22/legyozi_a_windows_mac_os_x-et/
Linuxra, és OS-re sincsen vírus.

Így én OS X-re szavazok.

Idéz120gb-s ssd
Szép és jó az SSD de 120 GB gyorsan elfogy. Egy pár év/hónap múlva majd belefér a pénztálcánkba nagyobb is.

még egy pár link:
http://www.expertreviews.co.uk/general/1283776/ubuntu-10-10-vs-windows-7-vs-mac-os-x-10-6-snow-leopard
http://www.expertreviews.co.uk/general/1286485/ubuntu-11-04-vs-windows-7-vs-os-x-10-7-lion/2

Idézetet írta: xXDaweedXx Dátum 2012-09-11, 14:01:28
Nincs se gyorsabb se lasabb op rendszer:DDD ez sok minden kérdése!(alkatrészeké)

Legegyszerűbb.:Egy pl120gb-s ssd- oszt cső!Arra az op rendszer meg a progik!Hozzáse érsz az ikonhoz és már be is hozta!

SSD-re "progik". köszönjük.

Aki átállna Linuxra Windowsról ajánlom a Lubuntu disztribúciót.

Most váltottam Windows 10 Pro-ra egyszerűen imádom stabil gyors és sokkal jobb mint a 8.1 ^^

Akkor ki sem próbálom SSD-vel. Nekem a Windows 10-ről továbbra is az a véleményem hogy a tudatlanok álljanak csak át, rakjátok csak fel. Aztán ha a kísérleti nyulaknál ( nálatok ) előjön a sok hiba, azzal szenvedtek, akinek van egy kis esze az még chillel win8.1-en pl, ti szívtok amíg nem javítják, aztán a maradék ember majd átáll rá ha stabil lesz és hibamentes. Állítólag a játékok nem igen szeretik :)

Nekem is hasonló a véleményem, én 2-3 hónapot váltok, utána pedig nem "felfrissítem" hanem újrarakom normálisan 10-el. Bár azért aki most teszi fel az sem szív akkorát szerintem.

2015-07-30, 18:27:51 #98 Utolsó szerkesztés: 2015-07-30, 18:32:55 Szerző: Critter
Idézetet írta: Minton' Dátum 2015-07-30, 18:05:53
Akkor ki sem próbálom SSD-vel. Nekem a Windows 10-ről továbbra is az a véleményem hogy a tudatlanok álljanak csak át, rakjátok csak fel. Aztán ha a kísérleti nyulaknál ( nálatok ) előjön a sok hiba, azzal szenvedtek, akinek van egy kis esze az még chillel win8.1-en pl, ti szívtok amíg nem javítják, aztán a maradék ember majd átáll rá ha stabil lesz és hibamentes. Állítólag a játékok nem igen szeretik :)

természetesen formázás , boot stb és eddig nem tapasztaltam hibát nem tudom miről beszélsz, minden progi ami volt win8.1n ezen is fut, ;)

ja és nem previewet kell leszedni hanem amit kiadtak tegnap már ncorera is felkerült én meg onnan szedtem le

ha hiba van úgyis ott a windows update amit rendszeresen használok(:

Az lehet, de majd jönnek elő hibák, és fogtok szenvedni, de ha átlag felhasználó vagy akkor ez téged úgy se érint.