Régi DDMT2 Új DDMT2

Indította adriano333, 2011-12-10, 23:07:34

Sziasztok,Gondoltam megkérdezlek titeket milyen volt a régi DDMT2 és milyen most a jelenlegi mások szerint "túl spirázott ddmt2".

Hát nekem véleményem:

Régi:

Nagyon jó volt,2010 első hónapjában nekem bejött,néztem csak elsőnap 70? micsodaa??? Akkor még nem volt az a pisti party,hogy volt hacker,sé csaló,karakter lopó... dehogy volt alig voltunk 100-an napi online,az volt az a rendes P szerver amit egy játékos érezhet :) (Sima metin után) Hiszen mikor még csak 1 CH volt? Mindig FULL volt?:9 200% szorzó? 2 nap alatt 90?:) ugye milyen jó volt? Alig árult 40 ember cuccot talán... ; ) Mikor még csak 50-es fegyvered volt? :D Alig volt valakinek lélektelen? Azt kérdezdted meglehetsz-e ma 50? kinevettek mert még 70 is ?:)

ÚJ:

Túl van növelve,most nézem vannak epicek stb... full dupla már "majdnem" mindenki,O,.o Mindenki már szinte valami ellen 115% Már nincs olyan,hogy nincs valakinek 99-es full valami elleni karaktere.Napi 800 online ha nem több player abból 300 csak abból él,hogy karaktert lop esetleg hackel! 2011 elsején már jött divatban sikeresen sé hack,sok pisti bejött. ; ) Most már aki elkezd egy karit annak nem sok esélye van hiszen mindenhol feszítenek 95+ karakterek és vagy leszabadoznak vagy másik birodalomból ölnek meg... Fegyverek? már lassan nem is lélektelen lesz...(Régen voltam már fent) .Tele lett ilyen hülye cuccokkal,pistikkel,meg mindennel :) Nem a 10-13 évesekell van a gond ; ) Hanem azokkal akik 14 és sé csalásból akkarnak karaktert szerezni.11-12 évesnek több esze van mint egy 15 évesnek néha.Ezt most komolyan mondom,13 éves jobban vágja mint a 15 éves hacker.... ; )

Ez igy igaz, én is játszottam a "régi" ddmt2-őn, és valóban úgy volt ahogy leírtad, nagyon jó közösség volt, élvezhető játékkal.
Az "új" ddmt2 viszont már túl zsúfolt, új fegyverek, vértek, küldetések, mountok, itemek, meg minden... az ember lassan "eltéved" benne és -. Mivel a Gm ek (ahogy általában minden szerveren, max mást állítanak) konkrétan elvannak magukkal foglalva, és minden 2. ember hacker, vagy elakarja lopni a karaktered - segítséget sem tudsz kérni.
Tehát az én véleményem:  a régi ddmt2: élvezhetőbb volt, barátságos emberekkel
                  az új  ddmt2: sok felesleges item, tele pistikkel, hackerekkel

Nem azért mondom de régen meg sírtatok hogy legyen újítás meglett és ere ne legyen...menyetek sima metin2 az is ugyan ilyen lesz..^^ miért?
Mert a ddmt2 a sima metint követi fejlesztésileg ..^^

2011-12-11, 08:56:23 #3 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:12:08 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok!

Nem mindig rossz szemmel kell nézni a ti véleményetek szerinti "új ddmt2-öt"!

Játszottam én is régen vele sima szerverröl jöttem át ide és nagyon könnyű volt minden!
Fejlődést a fegyverhuzást és optolást értem ez alatt!Ezért hamar változtak az erőviszonyok még eleinte szerverindulásnál!
Tele volt még buggal és nem volt leforditva rendesen!Hát igen némeik embernek ez a régi ddmt2!
Nekem nem tetszett de mindenkinek saját maga vélemény:)

Az "új ddmt2" vel más a helyzet!Nagyon tetszik!
Persze pont azért mert mindenki fullos valami karakterre!Nah de kérdem hogyan?
Nem csak a duplák számitanak azért ezt itt leszögezem!Vannak a mezei duplák meg az igazi duplák a 2 közt ég és föld a külömbség!Nehezebb lett csinálni jó cuccot és igy az igazságos:)
Nem a szerverindulás a trendi nekem amikor még csak azon küzd az ember kinek nagyobb a szintje és ki tudja kihuzni elöbb a cuccát!
Hanem az hogy vannak nagyon erős szinte már felül múlhatatlan kararakterek/duplák és megpróbálok jobbat csinálni és ha sikerül akkor az nagyobb büszkeséggel tölt el engem,mindt amiről ti beszéltek!
Bugra visszatérve meg nagyon sok javítva lett és így nagyon sok kiskapu is bezárult talán ez a gondotok?:)

Ennyit fűztem hozzá
Üdv:Rick67

2011-12-11, 10:04:50 #4 Utolsó szerkesztés: 2011-12-11, 10:57:30 Szerző: Dani502
Pár szóban elmondom hogy mi a pálya gyerekek.

Miért volt jó anno a DD?
Mert nem tudtuk mi hogy és miért.
Most tudsz mindent, tudod az optokat.
Sose lesz már ugyan az az élmény.

Fogjátok már fel.....

Uff.

Hát...
Jó volt a régi DDMT2 is , de az új is jó :)

2011-12-11, 10:28:32 #6 Utolsó szerkesztés: 2011-12-11, 11:41:57 Szerző: mehi
"Mindenki már szinte valami ellen 115% Már nincs olyan,hogy nincs valakinek 99-es full valami elleni karaktere."

Mit vártál 2 éve nyilt meg a DD , szerinted 2 év alatt nem lett sok cucc le gyártva?:) és mindenki csak +6-os kővekel járkál ?:D istenem :D

Most már aki elkezd egy karit annak nem sok esélye van hiszen mindenhol feszítenek 95+
Pont az a lényeg benne ki hívás ember :) , ki van tűzve 1 cél hogy igen is el fogom érni és hajtók rá :D

DD követi a sima Metin2 Hu -t , és aki át jön ide onnan , úgyan olyan otthonosan érezhese magát ( Atag valahogy így írta le forumon :D )

"túl spirázott ddmt2"

Miért is lenne az ?:) bent van az Epic vértek, új cipők , és a fegyverek rendes szintjük szerint vannak bent:)
Menny el 1 másik nagyobb szervere itt Magyaro. és ott nézd meg milyen cuccok vannak bent , nah az már teljesen felesleges volt be rakni :D , valamelyik meg röhögtettő :D

2011-12-11, 10:52:54 #7 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 17:12:24 Szerző: [MOD]Bluebell
Én szeretem így is az "Új" DD-t,  de őszintén meg mondva hiányzik az a régi játék élmény, mikor kék map1-re be léptünk és "awh mekkora lagg", új ismeretségek sok sok új barátok és ellenségek, SD2-be harcok a termekért, mikor valaki elérte a Lv. 80-at már nagynak számított ... és még sorolhatnám
De se baj, hisz változik az idő vele változik a ... DDMT2 is

Nekem DDMT2-ről az igazi nagy warok hiányoznak. Nagy Céhek már abszolút nincsenek,mint AraTisan,Immortalteam,Bears,Atlantis,Ancientblood....
Blau&Weiß eine lebe lang <3
S04 <3 FC Schalke mein verein

a warok elmenye teljesen kulombozott a mostaniaktol... az nagyon hianyzott mikor meg jatszodtam itt.... 

valamit kihivas volt fejleszteni magunkat... mind jobbak es jobbak lettunk.. mostmar ez nincs meg...
[color=lightgreen]99[/color] [color=yellow]iDEALER[/color]  end .

Haladni kell a korral, egyszer minden változik, az idővel nem csak az ember, a szerver is.

Ezt el kell fogadni, ha tetszik akkor nyugodtan lehet maradni és játszani, ha nem akkor sajnos abba kell hagyni. :/

Ez nem csak kívánságműsor.

Én a régebbi DDMT2-n játszottam csak, tervezem hogy felmegyek a mostanira is, körülnézek és  végül is szembesülök majd a mostani helyzettel.

A nyugdíjasok nagy része 20 éve nyomja, hogy milyen jó volt a szocializmusban, a rendszerváltás előtt. Ahhoz képest az emberek szinte teljes tömege az újítást akarta, így rendszert is váltottunk. Nem függ a kortól a butaság, ahogy látom itt sem.

Lehet sorolni mikor milyen jó volt. Azt is akár, hogy mielőtt "megnyílt a szeró" és az itt irkálók többsége még nem volt, közösséget alkotott s1, normális emberekkel és hozzáállással. ...vagy akár említhető az is, amikor még csak pega volt...

Sok minden fel lehet sorolni, de akár tetszik akár nem, változás mindig van. Ahogy az emberek változnak úgy változik az internetes "közösség" is.

Szerintem értelmetlen téma. Tényeken felesleges vitázni.

Aki akar játszik, akinek nem tetszik az meg abbahagyja.
http://hu.wikisource.org/wiki/A_magyar_helyesírás_szabályai

Sziasztok!

Nézzük csak, miről is van itt szó... Leírom a gondolataimat a 'régi-új' DDMT2-ről :)

Régi....
Annak idején, mikor még csak a sima Metin2HU volt, mindenki azzal játszott, és akkor jött az újdonság, ugye az első magyar privát szerver! Mielőtt valaki azt gondolná, hogy a könnyűsége miatt jöttem át az téved :) Akkor, mikor még a Metin2HU is újdonságnak számított, akkor hagytam ott egy 61-es Testi Warit, ugyenis volt egy lábsérülésem, amivel bent feküdtem hosszú időt a kórházban, a Felfegyverzett Ló meghalt, és már nem is tudtam nagyobb figyelmet szentelni rá......
Szoval a témához visszatérve.... Annak idején tényleg jó volt, mikor felléptem a szerverre, orbitális lagg, amit világ életemben utáltam :d... Akkor is 1 dolog volt, ami igazán jó volt... Az elsők között, még el lehetett érni valamit... Úgy képzeljétek el, 2 nap után voltam talán 75-ös, szereztem magamnak egy TÜNDE kard-ot, amit feltoltam +6-ra, és felnéztek rám, mert a legtöbb embernek még az sem volt... Nem mertek kiállni velem PvP-zni, ismétlem Tünde kard+6 ról beszélünk... Akkor is voltak már lámák sokan, viszont sokkal érettebbek voltak átlagosan az emberek, mint most... Nem volt az a nagy szitkozódás, mindenki elvolt foglalva a maga kis dolgaival :))

Új....
Be lettek rakva ugye az epic-vértek, cipők, sapik,mountok stb.  Emlékezzetek! Ti szerettétek volna, hogy újítás legyen, hát megkaptátok! :) A sok full duplás... Erre csak annyit lehet mondani, amit már említettek előttem, hogy 2 év alatt el lehet érni. A mai DDMT2-es 'társadalom' nagyrésze, az anyázós, cigányozós 10éves anyuci pici fiából áll... Őszintén szólva, egyszerűen gusztustalan, mit meg nem engednek maguknak, emellett, még hívásban is verik magukat, hogy 'Tudják-lássák-hallják' .. Azt mondom, jó ez így, ha az ember a playereket el tudja viselni, kitűz célokat, és azokat éri el :) És ne felejtsétek... Jófej emberek még akadnak, csak meg kell őket találni ;)

Az a ti választásotok, hogy játszotok e, vagy sem :P
Büszkén jelenthetem ki, hogy visszatértem DDMT2-re!

Youcanseeme0 ***

Sziaszotk!
Akkor leírnám én is mit gondolok.

Rengetegen vissza kívánják a "régi" ddmt2-t, de mondok én valamit..
Mikor megnyílt a ddmt2, 2009 évvége felé, ha belegondoltok, akkor azért tetszett mindenkinek ez a szerver, mert akkor még senki nem nagyon tudott arról, hogy van olyan, hogy Privát szerver. Mikor én 2009-ben átjöttem ide, nagyon tetszett a szerver, de bevallom, és szerintem mindenki bevallhatja, hogy nem tudott arról, hogy milyen is egy privát szerver.
Nem volt magyar kliens, csak kínai, és angol. (Volt egy magyar kliens is, nem tudom kiknek, de nekem megvolt. ^^)
Szóval akkor azért komázta mindenki, mert nem tudott a német szerverekről.. Alig volt másik magyar Privát szerver..
DDMT2-n kívül én egy másik magyar root szerveren játszottam, azt hiszem Disco szervere volt. ^^
Elég nehéz ezt szavakba önteni.. De mégis ha belegondoltok, hogy akkor "nem" volt német szerver, se magyar.
Csak a DDMT2 és a GF. : D
Ha nem lennének Német privát szerverek, valljátok be élveznétek, és megbecsülnétek az újításokat.
Vagy úgy mondom, hogy ha nem lennének ilyen "fejlett" Német(vagy akármilyen nyelvű) szerverek, akkor tetszene minden!

Bár lehet, hogy hülyeséget mondok, ki tudja... (?)

[Ezt leszűrve azt mondtam, hogy örüljetek a fejlesztéseknek, mert végül is ez befolyásolhat egy pvp-t, és a szerver életét befolyásolják az új dolgok.. Mint a GF szerverekben, mint a külföldi privát szerverekben.]

És akkor mint elég sokan, egy másféle vélemény nyilvánítást is teszek:

Régi DDMT2:
Igen csak jó volt. Minden apróságnak volt értéke.. Lehet, h a fejlődés is élvezetesebb volt, mint most.
Első karakterem 62-ig tudtam felhúzni. Nevezhető volt "jónak".
Elkezdtem még egy karit.. Rendeltem SÉ-t, vettem rá egy kinget, a többit pedig 6-7 optolóra költöttem, amit akkoriban jól vettek. (bár most is)
Majd elkezdtem egy ninját, és 92-ig igenis felszenvedtem king nélkül. :D
Rengeteg barátom volt, sok emberrel jóba voltam. Szóval jó volt.
Olcsóbb volt minden.. És annó még volt az a tipikus húzd fel +9-re és add be a boltba 60milláért bug. :'DDD

Új DDMT2:
Kicsit nehezebbnek érzem a fejlődést. A kis apróságok már nem érnek semmit, és talán olcsóbb minden. :'D
Fejlesztésekről csak annyit, hogy szerintem ráfért már a szerverre egy kis újdonság.
Kb. 1évig semmi új nem volt! Személy szerint örülök nekik.^^
Pistikről annyit, hogy részben hülyeségnek tartom. Egyrészt azért, mert mindig voltak kezdők, mindig vannak, és lesznek.
Másrészt pedig az már tényleg idegesítő, hogy nem kezdő, de mégis az ember agyára megy a hülyeségeivel.
Hackerek inkább az úgymond "új" DDMT2-re szaporodtak el.
Bár én már csak ritkán megyek fel DDMT2-re, inkább a PvP szerverekért rajongok.

(Lehet nem ide tartozik, de Én a DDMT2-t úgy alakítottam vna, hogy egy Olyasmi szerver mint S1, egy OldSchool, és egy PvP. De nem én döntöm el. Csak nekem ez így tetszene. : D )

2009 ben volt a legjobb a ddmt2 s2 on 15-20m volt a 6-7 optolo es cserelo most 140+ ...

Sziasztok én is tok mondani sok mindent a régi dd-röl. A regéi ddmt2-ön 3-4nap alat eltudtam érni a 90-et nem ugy mint most-.-.Régen Akinek volt lélektelnje vagy Szirie Az már profi volt.) És AKinek volt csatája tündéje vagy Szirije ellene nem is mertek ki állni .Nem hogy még Mint az ujj dd-ben full duplája van mindenkinek.Tehát ennyit szeretem volna megosztani tehát szerintem az ujj dd-1 ratyi:) De mindekinek más a véleménye:)

Nekem is Hasonló a Hozzá fűzni valóm Szerintem az ujj DDMT2 Nem a Legjobb de azért ellehet vele Játszani , Másképp meg a Régi ddmt2 1000000000% jobb volt Nem volt ennyi pisti ..de a multat nem lehet vissza hozni (pedig jó lenne :D )
Én csak ennyit akartam hozzá fűzni
!

BY:Lovag11

Régi DD: Volt 45 kardefem és alig vertek, mert nem tudták mi az a def..
Mostani: a lów cs bann pistikének is fullwarija van..
Mostani se rossz, de régen jobb volt..:)
"Nálam az a hagyomány, hogy péntekre, fél tízre
Több alkohol van bennem, mind két üveg Bayleis-be..":DD
"Nem vagyok gengszter, büszke vagyok hogy anyám, és nem az utca nevelt fel."

Én régen szerettem, mert volt egy ninjám éd hát full 5 opt cucokkal alig volt ellenfelem... Most
Átváltozó gömbbel mentem pvp-zgetni és volt, akire jó sokakat vertem. Ha esetleg valaki emlékszik rám:
KillerHölgy
Valaki kitörölte ezt a karit :S (oszt. társamnak 1 napig adtam oda...)
1 nap kb. 75 lvl
Másnap 85-90
(Én 2009 telén kezdtem.)

Most:
Mindenki duplás és nem nagyon tudok olyanról, akinek nincs 7 optos cucca.
No comment...
Lv.99 Barátságos Immediate
Karmát + ba, köszi

akkor volt a legjobb mikor s2 elindult, ott könyörögtem egy surának hogy a 2k tp-s cipőjét adja oda 6millába (7milla volt az ára)
, Mivel alig volt pénzünk optolni és féltünk elkezdeni szóval inkább vettük a tp-s cuccokat :) 

Egyik barátommal ott öltünk egész nap SD1-be hogy meg legyen a 61.. :O mikor 61-esek lettünk (Félhold kard+7, Sárkány isten vért +6-ba megöltük egész sárga map2-t :D) akkor ezekbe a cuccokba olyanok voltunk mint az istenek.. :D 80asoktól félt mindenki xDD