Régi DDMT2 Új DDMT2

Indította adriano333, 2011-12-10, 23:07:34

2012-06-20, 21:44:03 #40 Utolsó szerkesztés: 2012-06-20, 21:46:49 Szerző: lordnarunh
Hiányzol régi DDMT2 :'( :'(.
Egyszer valaki rohadtul felidegesített, és Én azóta ,, Jó ember '' lettem. Vagyis: Akárkinek csak tudok, annak segítek, remélve ezzel, hogy megkönnyebbítem a [GM]-ek dolgát és... És egyszerüen némelyik ember arra nem képes hogy megköszönje :-[
Az ember próbál segíteni neki, és nem hogy megköszönné hanem pl ezt írja: ok cs! vagy: Ku**a sokat segítettél, na cső. HÁLÁTLANSÁG -.-''. De nem érdekel, én továbbra is segítek mindenkinek, akinek csak tudok!!!

Az én véleményem, hogy régen mikor ide kerűltem(már nem játszom) érdekesebb volt, lehet azért mert még új volt nekem a metin fél év magyarozás után, de most vissza emlékezve teljesen másabb volt. Ha akkor gyenge voltál még sem voltál annyira gyenge, nekem pl. rosszul statolt menta, +7es feka egy +6ois defkővel, egy +7es lélekrabló +6os krittkővel, 54es int füles a kritt miatt :D, szoval minden cuccba amibe tudtam krittet raktam. Voltak nálam erősebbek is de ettől függetlenűl le tudtam verni jóőár embert ilyen "alap" karakterrel.
Most nézve aki gyenge az tényleg gyenge, bár akkor is voltak sé-sek de nem ennyi és nem ennyire. Igy már nem is annyira érdekes mikor az emberek 75-80%-nak ne lenne duplája és egy pár olyannak elég komoly előnye van a nem sé-sekkel. Régebb én örömmel léptem fel, tudtam vagy reménykedtem ma is valami érdekes fog történni, általában igy is volt. De mostanában a folyamatos monotonitás megy, régebb volt egy varázsa az összes metinnek, ma már a többi is mind egy lére megy, semmi jót nem adnak. Érzem már, jönnek a postok, a nagy fejektől, hogy ha nem tetszik ne játsz ezzel, bár ha tudnék Erdélyből sét tölteni és lenne másoknak is más országből lehetőség mindenkinek jobb lenne. Láttam régebb egy team tag hozzá szolását, ezzel a témával és egy eléggé könnyen kivehető rasszistaság volt benne :D Nekem most sem lenne bajom az egésszel ha nem lenne 6-7 optolo, akkor tényleg oldschool feelingje lenne, akik meg 6-7 optolra költöttek vissza kapnák valamilyen formában.
Pl a kingek ára sé-ben 50milla lenne és igy lenne értelme, ezt a sé-sek vissza kapnák pl sében stb.

2012-06-24, 19:22:22 #42 Utolsó szerkesztés: 2014-08-02, 23:50:07 Szerző: adosremus
Régi Jó. Mostani 0/10nél is rosszabb.
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

Üdvözlet! Hm egy kis nosztalgia mikor még a weboldal is kínai volt! :) és mindenhol ottvolt hogy Joshi!

igen régi szép idők nagyon hiányoznak mint itt mint GF-en!

Régi DDMT2:
Amikor elkezdtem kb mindenbe kritet meg tp-t raktam nem ismertem defeket félembert stbstb.
81-ig flementem és meguntam!

Új DDMT2:
Már sé-vel kezdik 32d és sorolhatnám igy nincs értelme a játéknak.....

Az amit le írt FullDupla az nekem is tetszett, hogy csinálni egy olyan szervert ami majdnem olyan mint GF, annyi különbséggel, hogy az optoló meg maradna a boltban meg egy két fontosabb dolog, 6-7 optoló mentes lenne. A 3. kezet pl lehetne küldiböl mint a vérkövet, exp gyűrűt 85-90es metin  itesm shopp, kesztűt  is itemből, szóval olyan dolgokat rakni az item shoppba, hogy ne kerűljön olyan nagy elönybe, pl akar venni optolót rendel sé-t vesz exp gyűrűt el adja és abból veszi, de nem lenne nagyobb előnye, csak kevéssel.
De sajnos az ilyen szerverrel az a baj, hogy a hasonló Old School-ok le nyúlták a többi OS fant, igy max úgy lehetne vissza hozni újakat, hogy hirdetni a metin wikipédiáján, vagy hivatalos oldalakon, de az eléggé költséges lehet szóval én nem látok nagy jövőt ez ilyenben de ha meg lenne az sokat playerbe vissza hozná a "metines lelket" ;)

Az lett volna jo ha nem lett volna be téve a 6.7 optolo akkor senki se lenne olyan huuu de erös :)

Régi 2010-2011 es ddmt2 volt az igazi avagy a nyitásokkor volt a tényleg igazi metin2 hangulata. Amikor elkezdtem uncsitesómmal játszottunk. Vörös erdő azt se tudtam mi az akkor mikor még metin2_hu-ztam uncsitesóm mutatta meg mi az a szellem erdő (én meg azt hittem szerelem erdőbe visz.) mikor bementünk azt hittem elromlott a monitorom vagy,hogy anyu lekapcsolta a lámpát mert sötét volt minden.
Aztán dd-re átmentünk amikor még angol klienssel voltunk fent az volt az igazi mondhatom élmény volt fent lenni sok jó haverom volt. Unokatesómmal sokat hülyültünk ami még mai napig megmarad emlékként. Jó lenne ha minden a régi lenne szóval 2010 vagy 2011 es emberek lennének csak többiek nem tisztelet a kivételnek. És még amikor egyszer boltoltam ott volt [TGM]Zsebi (mondtam magamba kicsit közelebb kéne menni...) Szóval régen volt minden igazi 2011 óta már nem is ddmt2-zök minek? Mi értelme van annak,hogy olyan emberekkel legyek egy "légtérben" akik nem tisztelik emberként a másikat?
Régi ddmt2 visszatérne régi hangulattal és úgy,hogy egy event nem arról szólna amikor van,hogy a másik ne érezze jól magát azért is mondják egymásnak anyud apud stb... ettől már rosszul vagyok.
Lehetne már egy igazi fegyelmezett DDMt2 féle 2010 es vagy 2011 es szerver amikor még 2010 volt régi notimon is elment a DDMt2 most meg á.... Remélem valamikor visszatér a régi hangulat ,de nem nagy esélyét látom.

A régi DDMT2 volt a jó,akkor még énis játszottam. :)
Bármi kérdés van,írj...

Sajnos én úgy vagyok, hogy akár milyen erős emlék jut eszembe ami miatt tényleg meg érte dd-zni régebb, sok olyan dolog van ami miatt most már meg sem éri el kezdeni, leg főbb ok a playerek miatt, mert ugye sokan nagyon csúcsra törők akarnak lenni igy veszik halomra a 6-7 optolókat, volt olyan szerveren ahol miinden 1 yang volt, a 6-7 optoló is. El gondolkoztam azon, hogy mennyi pénzbe kerűlhetett ennyi optolo, nekem átlagosan egy kaszt ellen kb 3-5 leltár ablakból jött ki a 8dupla ami 270-450 optoló, átlagot veszem 360db/8dupla. Ez száznyolc milló sé és 22352 ft, a 32 dupla 89408 ft, ami egy átlagos 13-18 évesnek eléggé "fájdalas" tud lenni. Ez régen nem volt meg nem volt ekkora hajtás a nagy "semmiért". Akkor mindenki élvezte a játékot a barátokat, furcsa számomra, hogy régen az apró hülyülés, mikor mentünk pirosakhoz sárgákhoz, csoportban voltunk és mikor nyomták volna a skillt akkor portáltuk a másikat magunkhoz és mindig azt hitték hack  :o
Ha most is akarnánk menni én valahogy még sem mennék annyira szivesen, mert most már a metiben önbizlom hiányban szenvednék. hogy semmi értelme mert az pár cucc amiben van kaszt ellni erő mit ér a 6-8 dupla ellen.
EMlékszem még mennyit szenvedtem hogy legyen egy +7es fekám és +7es lélekrablóm, szép is volt :)

Tudjátok az a baj kevés a player nem tisztelik az embert bunkó ember lepték el ddmt2 nem úgy mint régen akkor volt az igazi pl mondok egy időszakot mikor volt a Hunnia a ceh na az jó idő volt de most halom számra rendelik a Sé-t nem tudnak normálisan warrozni(harmat-bor-tükör) nem tudnak már tisztességesen játszani
Nagy gondolkodásba este abba hagyjam-e vagy ne

Régi DDMT2?
Mikor be akartál lépni annyira kellett nyomni az entert , hogy a billentyűzet ketté tört...(minden CH FULL..)
Nem volt annyi duplás...Lehetett normálisan PvP-zni...
Nagy fejlődések lélekben és vörösben.
A kingesek csodálása:P
Az első 80as fegyver megszerzésének örülése.
Nem voltak olyan PM-ek , hogy ''lehetek csajod/pasid''..(ez lehet , hogy volt..De én régen nem találkoztam ilyennel...)
Nem lowoztak le ha valamit kérdeztél...
Nem volt ez a ''ray duma''
Új DDMT2?
Ennek az ellentéte...
Mindenki full dupla..Fejlődni nem lehet mert mindig belenyúlnak a mobjaidba...
80as fegyvereket már a földön is lehet találni...(mostmár 90es..)
A king már természetes dolog...
Ha megkérdezel valamit , te vagy a legnagyobb low...
Annyi mindenki használja a ''ray dumát'' , és olyan ''ray'' szinten , hogy sokszor alig lehet elolvasni , hogy mit akarnak mondani....

Áh a régi ddmt2 maga volt a tökéj. :)  Volt olyan 1 órát vártam, hogy bekerülhessek ch1–re.  Amikor beléptem olyan furcsa, de egyben kellemes érzés fogott el..  De jó is volt. :)
Milyen az új DD?
Olyan stílusban beszélnek egyes játékosok..  Kegyetlen! Már nem lehet normálisan farmolni se... "Rajoskodnak", nem is kérdeznek, hogy idejöhetnek-e esetleg vagy ilyesmi(tisztelet a kivételnek!)..  Rögtön lowoznak, csicskáznak,  pedig azt se tudják mit jelent..

Lényeg a lényeg, visszasírom a régi DDMT2-t.!!

Tényleeeg. .emlékszem mikor tényleg majdnem kettétörtük a billentyûzetet....:-P
Egyébként ugyan ez van igazin is...csak ott mennyivel többet ér egy 70-es p aurás testi mint ha itt minden kasztod minden ellen toppos. ..

Szerintem magával a karakterek és a szerver fejlődésével nincs gond. Nyilván évek elteltével sokasodnak a duplák és az ehhez kapcsolódó minőségi alap optok is.

Emlékszem arra, amikor nagy cucc volt, ha valaki nem csatapajzsban nyomult :D ...de ez sem normális.

Kliens bejelentkezést annak idején úgy oldottam meg (amikor ugye a full ch1 volt), hogy amikor kidobta a bejelentkező ablakot megszakítottam a gépen a netet...katt a ch-ra, vissza a net és simán bennegedett :D

Azzal viszont egyetértek, hogy nem a DD változott leginkább, hanem a játékosok összetétele. Hülyék mindig voltak, de ez szerintem inkább generációs probléma, ami nem csak a metin játékosoknál mérhető.

Kb. 4 éve pegán mindig volt egy kisebb karim map2-re, -20k ranggal, mert már akkor is jöttek/beleütöttek...stb. Ezzel nem voltam egyedül :)

Hm. Olvasgattam a hozzászólásokat.. igencsak megegyező vélemények vannak többségben. na akkor leírnám én is :3 

Régi DDMT2 :  Akkoriban még nagyon az elején, harcossal csináltam dolgaimat[LVL75] (mentával mert metin2 Hu ról jöttem és low testi voltam így úgy gondoltam egy sokat bíró menta jól jöhet ^^)  akkoriba felhúztam az erőstestem g1re és monddhatni menőnek éreztem magam:D. Később lett egy Tündekard +9em fullkővel, és 5optal IGEN 5 optal. Az ékszereimben szinte csak 4-5 optvolt és már nem emlékszem mik, de biztos hogy foggalmamsem volt hogy mibe mit kell optolni:D emlékszem, 1 barátomat azért irigyeltem mert +5 fekája volt:) nade visszatérve.. később kezdtem egy surát. lvl88 ig felszenvedtem, fogjukrá hogy azmár akkor 'menő' szintnek számított:D már kezdtem kapizsgálni az optolás lényegét, és  még szert is tettem a hosszú munkából egy 115%os sura kasztra. Akkoriban nem  voltak elszemtelenedett "pistikék" .. Később rengeteg barátomlett, nem tudtam elszaladni map1en, hogy rámköszöntekvolna, vagy kölcsönösen  igen szép idők voltak. igen akkormég értél valamit. U.I.: a jobbak kihúzták az internetet mikor be akartak lépni a kliensbe, és amíg ...-ot írt addig bementek, majd visszadugták ^^.

Mostani DDMT2 :   Mindenki könyörgött, az újításokért mert így már mondhatni nem nyújtottak az embereknek elég játékélményt. NEM NEM TUDJÁTOK MIT BESZÉLTEK gondoltam magamban. és lám be is igazolodótt.  Eszembe jutottak a régi szép idők, és gondoltam visszamegyek, megpróbálok összehozni valamit. rendben. csináltam 1 farmkarit, a yangdropp egész jóvolt.  kifarmoltam egy 115%os kasztot, gondoltam kipróbálom hogy ér e még valamit. hát nagyot csalódtam. mindenki fejlesztett cuccokban, és 32 duplákban mászkált.  az árak az egekbe szöktek. énmeg gondoltam magamban, hát nekem nincs már itt semmi keresnivalóm. Ráadásul... elszörnyedtem attól, hogy minden ember 2. szava:virágom,cigány,nyomorék, stb egyéb cifraságok. Röviden hányigert kaptam a szervertől:S :-\

Azért vannak kevesen a DD-n mert mikor .co.cc-ből .net-es lett az oldal stb... azóta a sok pistike nem tudja hogy meg szűnt e a DD vagy mi a halál :DD ezért nem fullos már ch1 soha se a többi... jó régen mikor már 4 ch volt akkor az ch1 az vagy full volt vagy busy de volt olyan is régen mikor még 4 ch volt hogy ch1 full ch2 busy és volt olyan is hogy ch1 full ch2 full ch3 norm ch4 norm...

De sztem jó még mindig a DD csak már sokkal kevesebb az ember rajta xD

2012-11-27, 07:41:56 #56 Utolsó szerkesztés: 2012-11-27, 12:06:26 Szerző: [MOD]Aegist

Itt beszéltek új fegyók úgy dolgok énis játszottam a "régi" ddmt2-vel de szerintem ahogy most van pont úgy a jó én ellenzem az újítást amit most fognak betenni gondoljatok bele ez az eggyetlen olyan pszerver ahol 200% szorzó esetleg eventkor 400%.Igen valójában sokan lopni szeretnének de ha nem dőltök be a hülye trükkjeiknek úgysem tudnak elkezdtek sírni GM-nek hogy "Kiraboltak pls pls adj cuccot" meg hívást ferőzitek "GM KIRABOLTAK PM PM PLS HELP".Ez kicsit zavaró de ha nem eggyezik jelszó,Felhasználó név úgy sem fognak tudni megpersze nem adod meg másnak az adatodat.Meg ha átvernek karakter kereskedelemmel hogy te megveszed tőle ő E-mailról vissza kéri jelszó "-.- minek van velünk Nemesis nyittok egy témát és nem lessz ilyen problémátok átverés úgy nem lehetséges csak ha ti /MODERÁLVA/ már bocsánat.A lopással még kapcsolatban és a "sé hackes oldallal" ddmt2-re nincs semmi féle hack ATAG ezt a hackshield el mind levédte és feltörhetetlen.Ha hacket probáltok tölteni akkor szerintem keressétek elösszőr meg a Windows lemezeteket mert újra fogjátok rakni a gépet a vírusok miatt ;).A 10-12 évesekről meg annyit nem kell velük foglalkozni gondoljatok már bele GM milyen szánalomnak nézhetne hogy ovodás 15 éves vagy :D.Ne foglalkozzatok ilyen dolgokkal és nem lessz belőle problémátok.Ha leütnek szabadba minek van ott a kör?:D.Jönnek pirik verekedni?Ez a játékhoz tartozik hogy a birodalmak harcolnak :D nem arról szól hogy éjjel nappal ott PvP-zel.Hogy mindenki 8d arról azt tudom mondani ez van miért az jobb szeró ahol minden ingyen van és nem kell küzdened mert itt nem tudsz farmolni?Ennyit erről ha kezdők vannak úgyis rám írnak elmagyarázok mindent nekik szépen érthetően hogy ne legyen nekik ilyen problémájuk sőt valamikor felhúzok egy 71 karaktert levi gyűrüzöm ki optolok 20% yangdroppokat veszek egy king egy fms és oda adom a kezdőnek megmondom hogy kell farmolni és ezekből az emberekből akiknek segítettem erősek lettek :D.Meg a sok hülye donhuan aki csajozik őket sem értem mit perverzkedtek itt kirabolnak saját hibád nem adsz neki oda cuccot sem adatot megsértődik ennyit ér akkor mert úgyis akkor csak kirabolni akart.Elöbb gondolkodjatok épp ésszel utána sírjatok GM-nek vagy bárkinek.Ennyi lett volna lehet el kezdetek fikázni de én ezt olyan ívben leszarom.Köszönöm elolvastátok remélem értettétek mire célozgatok.Sziasztok.

By:Dewin,Marcury

Röviden: a régi jobb volt mivel az egyszerűsége rejtette az egész báját!

A régi DDMt2 nem volt annyira túl csicsázva mint a mostani! Nem arról van só hogy így nem lenne jó csak egy GF-es szerveren mit keres egy Epik Vért? Hát ez az sok jó szerver van ahol nincs Epik Vért...
Másik dolog! A Fél szerver karaktereket lop meg hackel... Legtöbb embernek nagy a pofája már bocsánat a kifejezésért! Régen nem így volt! Régen legalább voltak segítőkész emberek!

[color=white]A Fórum Szabályzat Olvasása Ajánlott![/color]