Böngészők

Indította NoTname, 2011-08-30, 21:16:09

Nem tudom hogy minek minden hülye böngésző.

Opera a legjobb böngésző. Mozzillát használok.

Problem?

-Kuchiki

A safari az jó böngésző? sosem használtam még

Idézetet írta: ThePro~AkroMentos Dátum 2011-08-30, 21:18:24
Én google Chromo-t használok, szerintem nagyon jó kis böngésző...
A mozzilla a 2. az opera a 3. nekem ennyi van fent a gépemen (jah és az internet explorer a 9999999999999999999999999. helyen van xD azt senki se használja ^^)

Köszöntem: ThePro~AkroMentos

Hát van aki még használja:D

Én pont most töltöttem le,nekem tetszik ,
csak meg kell tanulni használni.Az apple
is jó akk a safari is :-).

Idézetet írta: EvGanGsTa Dátum 2011-10-14, 14:15:20

A safari az jó böngésző? sosem használtam még

Akkor próbáld ki:D

Ui: Mozillát használok.. Egyszerű, gyors, biztonságos, könnyen elérhető bővítmények..

Így van. Nekem mind 2 le is van töltve de mindig de én mind2 használom a google crome-t azért használom ha pl külföldi az oldal le fordítja de csak általában azért :P :D

2011-11-08, 12:59:18 #86 Utolsó szerkesztés: 2012-06-11, 13:46:34 Szerző: [TMOD]Aegist
Firefox, a chrome /MODERÁLVA/.
A témák is bénák rá, mozilla sokkal megbízhatóbb

ezek a viták feleslegesek a mozzila azért jobb mert már rég űzik az ipart míg a chrom most kezdi pályafutását
a google cég még ilyen téren gyerek cipőbe jár nincs annyi bővítmény hozzá mint a mozzilához

a mozzilát csak azért ajánlom mert kezdőknek megfelel én meg úgy is bővítményekkel átalakítom saját ízlésemre

ennyi

by Magyaros

Jah és a trágár szövegelés a kocsmába való

"Firefox, a chrome szar.
A témák is bénák rá, mozilla sokkal megbízhatóbb"

Sziasztok.
Szerintem a Chrome és az Opera vezet.
A Chrome azért mert jól beállítható gyors szép kinézetű meg minden... :DDD
Az Opera meg azért mert vezet a gyorsaságban. :))

Johnny
[color=purple]J()|-|/\//\/y.^^[/color]

[color=red]Ha Problem^^ van a klienseddel akkor:[/color]

[color=white]http://metin2hungary.net/index.php/topic,140196.0.html[/color]

Megjelent a fire fox 9.0.1 (már egy ideje, de most jutott el hozzám )

erről egyszerű a véleményem... az eddigi "leggyorsabbnál" (chrome) 2x gyorsabban tölt be 1 nagy tartalmú honlapot...

leg összeomlás biztosabb az opera volt, ezzel nyugodtan pötyögtethetek csak gif képes honlapon az adat forgalomtól nem omlik (opera egy ilyen honlapon állandóan omlik, chrome a youtubozás közben is)

most ez a kedvenc... de a Safari se rossz, de windows alatt nem olyan jó, mint MAC-on

Google Chrome :)
“Ha életedben a sikert A-nak vesszük, akkor A=x+y+z. x a munka, y a játék, z pedig az, hogy befogod a szád.” ~ Albert Einstein

Én Google Chrome-t használok, szerintem egy jó kis böngésző, megvagyok vele elégedve, tölteni is gyorsan tölt :)

Én használok Explorert , Firefoxot és Chromet is..
Az Explorerrel annyi a baj hogy lassú..De amúgy jó:)
A Firefox..Hááát szerintem a legjobb :)
A Chrome..Egy kicsit lassú de azért ez is jó:)

sziasztok.
Én Mozilla Firefox-ot használok.Ezt szoktam meg és zserintem a legjobb net :$
De még fenn van a gépemen a explorer,google chrom.

Explorer lassú
Mozilla lassan jön be + lassú + rühellem a kezelőfelületét, gyakran befagy, letöltést végezni praktikus
Chrome gyors, egyszerű és praktikus kezelőfelület, viszont gyakran omlik, letöltést végezni rajta sok értelme nincs
Opera ingatag, lehet csak nálam van így, de a ctrl-os új oldal nyitásra nem reagál amit a legjobban rühellek benne...
Más böngészőt még nemigen használtam.

Ez mind nagyon igaz... csak mozilla nálam fordítva van: gyors,jó bírja a terhelést stb.... én legjobban szeretem!
Chrome hát szereted de a letöltési menü szar... PFFFFF

internet explorer: esz a er.. remélem értitek
mozilla firefox: megbízható, jó böngésző, kicsit ennek is sokallom a memória zabálását, de ez is attól függ, hogy miket raktunk bele a mozillába..
google chrome: egyszerű, gyors, és szinte ugyan azt tudja mint az összes többi, persze itt is van az, hogy "attól függ"..
opera: elegáns, megbízható, gyors, tökéletes böngésző véleményem szerint

google chrome-ot használok, de én is gyűlölöm a letöltési menüjét.. nagyon elvan cseszve.. hogy finom legyek..
az operának tetszik a legjobban a letöltési menü pontja.. nagyon eltalálták..

Google chrome! :) :D

Egyszerű használat,szép elrendezés és gyors! :)

Nekem ez a legjobb! EDDIG SEMMI PROBLÉMÁM NEM AKADT VELE! :P

Én a Google Chrome-t használom, tökéletlesen elvagyok vele sok új dolog van raja és rengeteg bővítményt tudsz hozzá le tölteni, egy az egyben bejön nekem.
Ja és aki nem ismeri,Safari is elég jó nálam top2.

Kaszt:Test,Warrior
Birodalom:Shinsoo
Rang:Lovagias
Céh:NyuzsikDog

Esetleg akit érdekel annak írom:

"A Firefox-csapat legújabb fejlesztése megmutatja, hogy az internetes oldalak saját magukon kívül még kiknek továbbítanak információkat az internetezőkről. Az ingyenes kiegészítő egy kapcsolati hálóhoz hasonló ábrán mutatja az adatok útját."

Tovább http://www.origo.hu/techbazis/20120302-megmutatja-a-firefox-ki-kovet-netezes-kozben.html