Böngészők

Indította NoTname, 2011-08-30, 21:16:09

Amúgy nem olvastam végig a hsz-eket, de az elején olvastam hogy internet explorert senki sem használ... Nem biztos hogy jól tudom, de úgy tudom hogy a google chromet az userek kis része használja, a firefoxot többen, de azt is kevesebben mint az internet explorert... de ez lehet hogy fake info... :D

U.I.: Nem rögtön lehurrogni mert pl gondoljatok bele hogy nagyon sok olyan ember van aki nem mer/tud telepíteni egy böngészőt!
És mivel a MS ebben nekik nem segít, hát ez van. Meg ők ha választani lehet akkor is az IE-t fogják használni, mert nekik jó az is... :D

chrome tül pakolt , iex - régi gagyi túlpakolt , opera bonyolult , mozzila - györs könnyű megbizhato. :) !

2011-10-05, 18:53:08 #62 Utolsó szerkesztés: 2012-06-11, 13:42:30 Szerző: [TMOD]Aegist
A Chrome neked hol "tül pakolt?"

Ne idézgess feleslegesen!
~[TMOD]Aegist

2011-10-05, 18:56:24 #63 Utolsó szerkesztés: 2012-06-11, 13:43:45 Szerző: [TMOD]Aegist

olyan lassu mint a /MODERÁLVA/.. -.- csomo mindent nem támogat.

~[TMOD]Aegist

Én egyébként Mozilla és Safari rajongó vagyok, de azt tudnotok kell, hogy akármennyire is rossz, fúj, borzalmas az IE, azt a legnehezebb az összes közül feltörni :)

Legbiztonságosabb így az IE lett, ezt ki is mutatták.
Mondjuk igaz, én sem szeretem, nem is használom, de a tény az tény ^^

Egyébként a Chrome nincsen túlpakolva, sőt, egyáltalán, kivéve persze, ha mindenféle vírussal lejövő "ingyen, máskor fizetős" toolbart telepítesz mellé :)

Wolfy

❤Niix & Skinox❤

/watch?v=QIqTDflrQdw Ez zsir :)

Idézetet írta: petii.asd Dátum 2011-10-05, 18:56:24
Idézetet írta: !GoLD! Dátum 2011-10-05, 18:53:08
Idézetet írta: petii.asd Dátum 2011-10-05, 18:48:07
chrome tül pakolt , iex - régi gagyi túlpakolt , opera bonyolult , mozzila - györs könnyű megbizhato. :) !

A Chrome neked hol "tül pakolt?"
olyan lassu mint a fos.. -.- csomo mindent nem támogat.

Hát ha teszel rá fos addonokat meg toolbarokat + egyéb virusos dolgokat...........

Egyébként mindenkinek mondom hogy  a Chrome egy hackerkörökben is megbecsült böngésző mivel azt hiszem csak idén tudták először feltörni nem is régen... Szóval I.E. Failed! :)

látom nem tudtok meg1ezni amúgy a chrome , firefox vagy I.E.
tök mind 1 mind1iket feltörték és persze hogy a chromot utolsónak hisz
az a legfiatalabb közülük
biztonságilag 1iket se ajánlom de ezért vannak a vírus írtok meg a süti eltávolító
programok hogy meggyorsítsák a böngésző sebességét
lényeg a lényeg mind1ik azért ingyenes mert szar

2011-10-09, 21:34:22 #68 Utolsó szerkesztés: 2011-10-09, 21:36:16 Szerző: !GoLD!
Idézetet írta: asbika Dátum 2011-10-09, 17:03:34
látom nem tudtok meg1ezni amúgy a chrome , firefox vagy I.E.
tök mind 1 mind1iket feltörték és persze hogy a chromot utolsónak hisz
az a legfiatalabb közülük
biztonságilag 1iket se ajánlom de ezért vannak a vírus írtok meg a süti eltávolító
programok hogy meggyorsítsák a böngésző sebességét
lényeg a lényeg mind1ik azért ingyenes mert szar

És akkor melyik a jó? xD

U.I.: Utána néztem és a google ki se dobott fizetős browsert. :)

Én azt mondom, hogy a google chrome a legjobb az a legbiztonságosabb és mellé van nekem microsoft security essentials meg avg meg ccleaner.

Opera / GoogleChrome... De ink Opera...Az szimpatikusabb :D Igazából hangulattól függ...Melyikre kattintok rá,ha hazaértem suliból...Onnantól kezdve ki se nyomom xD

Idézetet írta: kecskesajt Dátum 2011-10-09, 21:36:48
Én azt mondom, hogy a google chrome a legjobb az a legbiztonságosabb és mellé van nekem microsoft security essentials meg avg meg ccleaner.

Google chrome a honlapjuk keresője fejlesztéséhez dobta be ezt a böngészőt (van 1 kis dll ami küldi a google-nak, hogy melyik honlapon jártál) szóval igazán biztonságos... adat lopás a köbön -.- + a kis feltöltés miatt gyengébb neten 1 kínzó eszköz a chrome...(nem tehettek ellene semmit amikor telepítitek és elfogadjátok a lincet akkor benne van abban a 450oldalnyi kis vacakban ez is)

Idézetet írta: Λʟonє Dátum 2011-10-10, 17:46:11
Idézetet írta: kecskesajt Dátum 2011-10-09, 21:36:48

Google chrome a honlapjuk keresője fejlesztéséhez dobta be ezt a böngészőt (van 1 kis dll ami küldi a google-nak, hogy melyik honlapon jártál) szóval igazán biztonságos... adat lopás a köbön -.- + a kis feltöltés miatt gyengébb neten 1 kínzó eszköz a chrome...(nem tehettek ellene semmit amikor telepítitek és elfogadjátok a lincet akkor benne van abban a 450oldalnyi kis vacakban ez is)

Kilopják az iwiw felhasználod meg a facebookod .
Megnézik hányszor néztél fel a pi...hu-ra XDDDDDDd
Majd pont a mi mezei gépünk érdekli öket.

Hát srácok mien szívás itt könyörögtök a minuszokért én meg se szólalok már -24 van xDDDD

Nem az adataid érdeklik őket-.- (szövegértés fail... hogy engedtek át 4.-en?)

Hanem, hogy melyik honlap a legnépszerűbb (így akár 1 új kísérleti honlapnak is kijuthatnak a linkjei a google-ra ami igen csak nagy érvágás lehet, ha az ftp alap adatokkal beenged...)

2011-10-10, 18:00:05 #74 Utolsó szerkesztés: 2012-06-11, 13:45:19 Szerző: [TMOD]Aegist
Dez ez most minket mezei embereket hun érdekeljen XDDDDDDD
Most azé lasítsam a böngészésem mert lenézik hogy a pi...hu a legnépszerübb oldal........
Istenem xD

~[TMOD]Aegist

Hát srácok mien szívás itt könyörögtök a minuszokért én meg se szólalok már -24 van xDDDD

Hidd el opera gyorsabb, de ez nem érdekes én csak leírtam, hogy nem a legjobb választás főleg, ha webet fejlesztesz, de, ha híresztelni akarsz 1 oldalt csak azt használd 5percenként frissítesz és beírják mondjuk, Project és kidobja 1.-nek az én honlapom...

2011-10-10, 18:12:18 #76 Utolsó szerkesztés: 2012-06-11, 13:45:58 Szerző: [TMOD]Aegist
Nekem mondhatod ugyse hiszek neked xDDDD
CSAK magam igazát fulyom :D
Am meg tök mind1 mindet fel lehet törni szal tök mind1

~[TMOD]Aegist

Mozilla a legjobb! én 3.5 öst használok (persze sok frissítéssel)
Bár a Google Chrome sem rossz de még sem olyan jó mint a mozzilla
IE senkinek sem kell :D

Én Google Chromét meg Operát használok :D
Google Chrome a legjobb :D

OPERA  :D
Szép idÅ'k voltak...