Böngészők

Indította NoTname, 2011-08-30, 21:16:09

2011-08-30, 21:16:09 Utolsó szerkesztés: 2011-08-30, 21:22:59 Szerző: Carver
A sok id iq izé,aki mellesleg alig ért hozzá... isteníti az operát!Szavazzatok melyik a jobb.:p

2011-08-30, 21:18:24 #1 Utolsó szerkesztés: 2011-08-30, 21:55:25 Szerző: TheProWarri
Én google Chromo-t használok, szerintem nagyon jó kis böngésző...
A mozzilla a 2. az opera a 3. nekem ennyi van fent a gépemen (jah és az internet explorer a 9999999999999999999999999. helyen van xD azt senki se használja ^^)

Köszöntem: ThePro~AkroMentos
Aki nem tud, és nem tudja, hogy nem tud, az ostoba. Kerüld el!

Aki nem tud, de tudja, hogy nem tud, az tudatlan. Tanítsd!

Aki tud, de nem tudja, hogy tud, az alszik. Ébreszd fel!

Aki tud, és tudja, hogy tud, az vezetÅ'. Kövesd!

Mozilla és Chrome ezek a leghíresebbek.IE-t pedig senki se használja.

amint leváltottam az I. explorert Chrome ra 400% al megnőtt a gyorsaság xD
Evil always finds a way...

Lehet h nem a legelterjedtebb viszont az egyik legjobb,crhome-nál biztos jobb!

Idézetet írta: [MOD]TySoN Dátum 2011-08-30, 21:21:47
Mozilla és Chrome ezek a leghíresebbek.IE-t pedig senki se használja.

Így van. Nekem mind 2 le is van töltve de mindig csak a Mozilla Firefox-xal vagyok fent

opera & modzilaa van amikor mind a 2-öt használom egy szere.

Mozilla a legbiztonságosabb, azt ajánlom mindenkinek :)

Hogy érted hogy a kegbiztonságosab???

Köszöntem: ThePro~AkroMentos
Aki nem tud, és nem tudja, hogy nem tud, az ostoba. Kerüld el!

Aki nem tud, de tudja, hogy nem tud, az tudatlan. Tanítsd!

Aki tud, de nem tudja, hogy tud, az alszik. Ébreszd fel!

Aki tud, és tudja, hogy tud, az vezetÅ'. Kövesd!

Opera örökké. :) Régen használtam Safarit, de....dizájn, meg minden tökéletes benne, viszont szereti zabálni a gépet.

Firefox+Opera.

Két legjobb böngésző. :D

Hy all. Én a Google Chorme-val tökéletesen megvagyok elégedve akárki akármit mond.

[color=red] Köszönet Alone-nak.
[color=red]ყვáƒ"ლი,сирење,पनीर,£αšε√π.â,,¢,Î"ðvεηÑ,Ï...яε
[color=red]Nem foglalkozok avval hogy segített "+"-t vagy "-"-t adsz.

☺☻♦♣♠◘○◙â™,♀♪♫☼â—,,►•♠•▬▀

Explorer lassú
Mozilla lassan jön be + lassú + rühellem a kezelőfelületét, gyakran befagy, letöltést végezni praktikus
Chrome gyors, egyszerű és praktikus kezelőfelület, viszont gyakran omlik, letöltést végezni rajta sok értelme nincs
Opera ingatag, lehet csak nálam van így, de a ctrl-os új oldal nyitásra nem reagál amit a legjobban rühellek benne...
Más böngészőt még nemigen használtam.

Opera és Chrome van fent... de van mikor mind2 fut egyszerre... Chromnak a flash playeres része nem igazán tetszik, opera kicsivel több memóriát fogyaszt, de jobb is mint a chrome..

DeathBat666

Tökéletes böngésző nincs... minden tulajdonságnak van valami hátulütője... egyszerűen az Opera az számomra ami a legközelebb áll a tökéleteshez...

Üdv. Ramiz. :)
Szerver : 3 
Név:  nemlopodel. :P 

Köszönöm a - szavazatokat, a segítséget meg szivesen! :D

Chrome a legjobb gyors és nem esz anyira a gépet
Míg az explorer pfuuu hát nagyon betudja fogni a gépet a sok felesleges alkalmazások miatt.
Firefox hát lasucska ez is de nem anyira mint az explorer

Hát srácok mien szívás itt könyörögtök a minuszokért én meg se szólalok már -24 van xDDDD

Hát nekem a modzila tökéletesen megfelel nekem 2-3 másodperalat bejön gyors stb, de mondjuk a chrome mivel olyan gyors ezért inkább eszi a gépedet mint más böngészök...

Hát:
IE.: Nagyon lassú és az a sok hirdetés.Sokkal több ablak jön föl a letöltéseknél meg stb..
Mozzila: Én ezt használom és szeretem is.Minden jó benne.
Chrome: Szerintem az Explorer után ez a legszarabb böngésző... Nagy helyet foglal de semmire nem való.
Opera: Ez a másik kedvencem.Nekem még a telefonomon is ez van.
Többfélét nem nagyon használok.

En azert hasznalom a Google Chromot mert a mozillam annyira lassu hogy cssak csak es nincs mit kezdjek vele igy tehat leszedtema  google-t es azota megvagyok vele elegedve gyos es nem rontja  a gepet :D

PowerFighter

opera a legjobb
[color=lightgreen]99[/color] [color=yellow]iDEALER[/color]  end .

ha pc-d van akkor a safarit ha letöltöd, jár hozzá egy 30 napos licensz, ami ha letelik, megfertőzi a gépedet fincsi vírusokkal.

mozillát használok, a chrome is le van szedve, de ott annyira nem jó a könyvjelzős cucc. xD