Böngészők

Indította NoTname, 2011-08-30, 21:16:09

2011-08-31, 11:09:42 #20 Utolsó szerkesztés: 2011-08-31, 20:19:19 Szerző: haveltomi
Net függő,hogy hogyan is jön be a neted,milyen gyorsasággal.
Nem mindegy,ha egy 42 Pinges neted van,vagy egy 11 Pinges.[Minél kevesebb Ping,annál gyorsabb.]
Amúgy,Opera+Google Chrome.
Mozilla hát,nekem nem nyerte el a tetszésemet.(De ki tudja,hát ha előrukkolnak egy újabb frissebb verzióval,ami szebben van szerkesztve.)

2011-08-31, 11:11:22 #21 Utolsó szerkesztés: 2012-06-11, 13:35:59 Szerző: [TMOD]Aegist
Hát igen net függö is de ha nagyobb neted van jobban látod hogy a böngészöd mien gyors attol is függ...

Ne idézgess feleslegesen!
~[TMOD]Aegist

Hát srácok mien szívás itt könyörögtök a minuszokért én meg se szólalok már -24 van xDDDD

Idézetet írta: Λʟonє Dátum 2011-08-31, 11:11:09
Felhívnám a figyelmed, hogy a mozzilánál van kiegészítők része és külön részleg a megjelenítésre és igen csak szépek vannak ott (főleg a mozilla 6.0-áshoz )
Hát igen,Google Chrome-l is vannak különféle témák,vagy tudsz leszedni,vagy saját magad kreálsz egyet.
Én a Mozilla Firefox 6.0-t szedtem le,de le is töröltem,nem tudom miért,lehet már megszoktam a(z) Google Chrome/Operát?

2011-08-31, 11:15:13 #23 Utolsó szerkesztés: 2012-06-11, 13:36:37 Szerző: [TMOD]Aegist
Nekem google chromem van és REAL MADRIDOS témám van :D
Szal arra is lehet :D

~[TMOD]Aegist

Hát srácok mien szívás itt könyörögtök a minuszokért én meg se szólalok már -24 van xDDDD

2011-08-31, 11:35:58 #24 Utolsó szerkesztés: 2011-08-31, 11:38:06 Szerző: Joe
Nálam a [HIGHLIGHT=#000000]Google [/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#000000]Chrome[/HIGHLIGHT] a nyerő. Gyors letisztult, megvagyok vele elégedve. Számomra ez a tökéletes. :p

nekem google chrome a nyerő
de egy gond van vele a Facebook néha lefagy ^^

Én Mozilla Firefox-ot használok, nekem tökéletesen gyors.

Tudni kell egy-két trükköt amivel fellehet gyorsítani, csak szét kell nézni.

2011-08-31, 18:15:40 #27 Utolsó szerkesztés: 2012-06-11, 13:39:14 Szerző: [TMOD]Aegist
About:config-ban lehet ideálisabbra configurálni a Mozzilá-t de attól még nem lesz sokkal jobb
Mozilla:Hát szerintem nem valami jó , az is szeret lassulni mint az állat Nekem személy szerint nem tetszik
Safari: Nagyon keveset használtam, nemvolt rossz, de szeretett fagyni az is:)
Internet Explorer: Azonkívül hogy 1 szemét, azonkívül amit csinál azt én nem nevezném fagyásnak, hanem..hanem inkább jégkorszaknak vagy jégtömbnek
Opera: Ennek a letöltés vezérlője tetszik nagyon, ezt sokat használtam de 1 idő után megbolondult nekem a laptopon és az asztalimon is
Chrome: Nálam ez a favorit   , ez gyors, nincsenek felesleges sok kis eszköztár, mert a mozillára meg az explorer-re minden települ, a chroma-ra a legtöbb kis vacak nem , ami meg fontos, az úgyis van minden böngészőre
Nagyon gyors, szép is, nos hát ez a kedvencem, egyébként most Chrome Plus-t használok, ez talán  még jobb :) 

~[TMOD]Aegist

Google Chrome a favoritom.

Nekem most a Mozilla Firefox 6 a favorit, előtte a Chrome volt, csak egy bajom van a Chrome val, hogy úgy 1 hónap után mindig újrakell telepítenem, mert ha nem akkor egy idő múlva lelessul :/

2011-08-31, 18:50:34 #30 Utolsó szerkesztés: 2012-06-11, 13:39:34 Szerző: [TMOD]Aegist
Mikeket tudtok ösze barmolni....
Nekem évente kell ujra raknom a gépem chromet használok és 1év után lassul be....

~[TMOD]Aegist

Istenem.... Ez olyan hogy kinek mi jött be.... Ennyi erővel kérdezhetnénk hogy te szerinted meik a legjobb kaja... mindenre van 100 féle indok hogy miért vagy miért nem....
Ti meg itt paráztok meg szivjátok egymás vérét.
Jah és hogy ne legyen telhjesen off ez a hsz.: Google Crome.... Böngészni! Mozilla videozni és fb vagy más közöségi oldal chat e miatt. És sorolhatnám még az összeset hogy meik miben jobb miit a többi. :D

Mozzila:általába nem szoktam használni.
Opera:Videó-t nézni szoktam rajta nézni mert akadás nélkül megy rajta:D
Chrome:különbözö játékok miatt van pl:gladiatus.tanot stb :D

Idézetet írta: gabi90 Dátum 2011-08-31, 19:30:37
Istenem.... Ez olyan hogy kinek mi jött be.... Ennyi erővel kérdezhetnénk hogy te szerinted meik a legjobb kaja... mindenre van 100 féle indok hogy miért vagy miért nem....
Ti meg itt paráztok meg szivjátok egymás vérét.
Jah és hogy ne legyen telhjesen off ez a hsz.: Google Crome.... Böngészni! Mozilla videozni és fb vagy más közöségi oldal chat e miatt. És sorolhatnám még az összeset hogy meik miben jobb miit a többi. :D
Szidod a témát de azért beleírsz, ééértelem:D
Vannak ennél sokkal értelmetlenebb témák is nyugi.

On: Utálom Operán a turbócuccot és hogy nemtom használni a controllt T.T

GoogleChrome
Szerver:Bmumt2
Név:RicsiikeR
Szint:182
Kaszt:törninja
Top3-as ninja:D

Mozilla Firefox:ez jött be nekem
Chrome:hát nem nagyon jön be igaz nem fagy le de ha úgy van kedve
akkor képes megbolondulni (nem hozz be semmit , letöltés összeomlik , videóknál képes 2évig bufferelni stb.)
többiről nem írok mivel azokat nem használom(tam) így minek rizsázzak róluk hogy ilyen meg olyan

Amúgy ha meg csak offolni tudsz írj rám és meglátjuk menyire vagy értelmes 

2011-08-31, 22:42:10 #36 Utolsó szerkesztés: 2011-08-31, 22:45:53 Szerző: Union
Firefox a legjobb meg az Opera :D

Telomon is Firefox meg Opera van[Iphone 4] és megy rendesen :D

Crome az lopja az adatokat... le is figyeltem és lopja...

http://www.digibiz.hu/beismerte-a-google-az-adatlopast/20101025

http://itcafe.hu/hir/a_google_bocsanatot_kert_az_adatlopas_miatt.html

Kevesen ismerik, de sztem a legjobb böngésző: SeaMonkey

Google Chrome a legjobb..De a flash nem jó benne ( vagy akad..összeomlik) Utána a Mozzilla ..Csak az a baj vele hogy lassabban indul be mint a Chrome

Én Mozilla Firefoxot használok, van hozzá sok kiegészítő, nekem kellően stabil, gyors (kivéve az indulás). Én megszerettem a Firefoxt, Chrome nem tetszik, de ha kell használom azt is.
Firefoxnál vannak reklámszűrő kiegészítők amik hasznosak a reklámok többségét megse jeleníti az oldalakon.(pl: Adblock)
Érdemes a Firefoxnál használni valami letöltéskezelőt, én az Internet Download Managert használom, merem kijelenteni a leggyorsabb letöltéskezelő.
Ajánlom a FlashGot kiegészítő használatát ami egy ingyenes Firefox-kiegészítő, amely több külső letöltéskezelővel együtt tud működni.

Nekem a Firefox nem a C-re menti a könyvjelzőket, jelszavakat, meg egyebeket hanem egy másik meghajtóra. Amikor újratelepítem a gépem, felrakom a Firefoxt, és megadom hogy hol található az a mappa ahol vannak a Firefox cuccai, és minden megvan mint újratelepítés előtt. Ehhez itt van egy videó hogy is kell pontosan csinálni: http://tv.pcworld.hu/video/windows-ujratelepites-biztonsagi-mentessel