Böngészők

Indította NoTname, 2011-08-30, 21:16:09

Mozilla Firefox böngésző a top1... a "Safari" nevezetű böngésző az csak a legszebb és nem a legjobb.

Opera Forever. Az ilyen eléggé sok mozgó képpel vagy animációval ellátott oldalt is behozza. Adobe Flash Player nélkül is mindent lejátsz illetve mutat. Indulás kicsit lassú de jó =)

Firefox

Szerencsére sokat javult az utóbbi évben, már csak 1-2 dolog nem tetszik rajta (főleg a menü működésével kapcsolatban)... de még így is magasan a legjobb böngésző számomra :)

Nállam az Opera a befutó, de!
Van egy olyan problémám, hogy néha a youtube lefagy. A gépet is lefagyatszja, csipog eggyet pár gombnyomástól és kampec, a gép resi az egyetlen megoldás. A gép nem melegedik fel az biztos! Nem csak az operával csinálja ezt, mozzila, chrome mindennel leszokott fagyni... Valaki erre tud megoldást?:D
[color=LawnGreen] Ya, ya, ya, YAMAHAA:D[/color]
[color=RED]Takesz[/color][color=white]MaX[/color]

2011-09-09, 13:59:27 #44 Utolsó szerkesztés: 2012-06-11, 13:40:22 Szerző: [TMOD]Aegist
Nekem is volt ilyen. Én ujratettem az Xp-t és jólett.

Ne idézgess feleslegesen!
~[TMOD]Aegist

Idézetet írta: [BA]Dani Dátum 2011-09-09, 12:48:25
[...]
Amikor újratelepítem a gépem, felrakom a Firefoxt, és megadom hogy hol található az a mappa ahol vannak a Firefox cuccai, és minden megvan mint újratelepítés előtt. Ehhez itt van egy videó hogy is kell pontosan csinálni: http://tv.pcworld.hu/video/windows-ujratelepites-biztonsagi-mentessel

Köszi, én most állok újratelepítés előtt, és ez most pont jól jött -eddig nem tudtam biztosra, csak sejtettem-, legalább nem vésznek el az adatok.

Firefox

Már újra raktam, a gépem az elött és mostis csinálja! ;)
[color=LawnGreen] Ya, ya, ya, YAMAHAA:D[/color]
[color=RED]Takesz[/color][color=white]MaX[/color]

Az én favorit a Google Chrome,de nem mondok nem-et a Firefoxnak sem!
Fairy Tail & Naruto Shippuuden :3

Mozilla Firefox: 440MB memóriahasználat (1x alkalom).Mint tapasztalhattátok az elmúlt napokban/hetekben igen sok frissítést kapott.
Google Chrome:Nem olyan fejlett mint a F. ezért is alkalmas átlagos usereknek használni,mivel elég gyors és  kielégíti az igényeinket.
Internet Expoler:Nem olyan biztonságos mint az sokan hiszik én nem használom.

Nekem 200 körül szokott lenni a memóriahasználata :O

Idézetet írta: ATAG Dátum 2011-09-09, 20:52:26
Nekem 200 körül szokott lenni a memóriahasználata :O

Nekem is...(pontosabban 170)

2011-09-09, 23:03:49 #51 Utolsó szerkesztés: 2011-09-09, 23:05:37 Szerző: [BA]Dani
Nem tudom ti mit csináltok, de nekem 500mega környéke szokott lenni, amikor feljebb megy gigára akkor már újraindítom a Firefoxot. :D Tegyük hozzá hogy én sokszor több mint 10ablakot szoktam használni.

Idézetet írta: [BA]Dani Dátum 2011-09-09, 23:03:49
Nem tudom ti mit csináltok, de nekem 500mega környéke szokott lenni, amikor feljebb megy gigára akkor már újraindítom a Firefoxot. :D Tegyük hozzá hogy én sokszor több mint 10ablakot szoktam használni.

Nekem kb 70-90mb között a memo használt de megy vagy 10-25 oldal  :D facebook stb :D

+ sok flash :D

De már írtam magam nak JAVA-ban böngészőt és azt is használóm telora is írtam [PDA]

Nekem 454 kb ramot eszik a firefox alapjáraton, ha megerőltetem se esz 4mb-nál többet xD

http://noob.hu/2011/09/10/muhaha.PNG

Google Chrome ^^

Nekem tetszik.

Firefox nagyon lassú, IE egy rakás ....

Firefox 7 final version will be released on September 27, 2011.

Mozilla Fájörfoksz forevör^^

Én is jobban szeretem a mozillát,jobb is ...alapban, de a chrome többet tud.

Sziasztok+

Win7 re ne nagyon rakjatok chromot ha nincs rendes vírus irtod ..

Azért mert  a procit uj befagyasztja mint állat 100-ból 70 vinni fog ..

Az az legegyszerűbb oldalakon is 10 mp gondolkodik ..
suprafaintos

Helló mindenki!

Gépemen:Mozzila.

Mobilomon: Opera.