SZERVERFÁJLOK: Vélemények és hibák!

Indította Okézzátokmárlearegemvaze, 2011-08-02, 20:00:19

Ízé.. azért nem jó a chat, mert rossz klienssel / kliens indítóval csatlakozol rá?

Idézetet írta: endor Dátum 2011-11-16, 07:33:28
Igen én is támogatom, a Franzi a leg stabilabb amit idáig kipróbáltam a kb 50 közül...  egyetlen kisebb hibával találkoztam benne idáig ,hogy valamiért nem jó a chat.  Ja és ha mappot teszel bele és omlik? Hát Death már leírta mitől van és mivel lehet javítani...
Én mióta újra raktam alap find_map.py-t használok és hiba nélkül betettem 14 mapot..
Nem halt be egyszer se mielőtt újra raktam új maptól.

Idézetet írta: pzoli124 Dátum 2011-08-02, 20:07:50
Az szep, es meg azt mondjak h a kay szerverfajl stabil xD
Én azt mondom hogy az mert én már 1hónapja azt használok és kutya baja sincs!

2011-11-25, 16:27:04 #83 Utolsó szerkesztés: 2011-11-25, 16:56:56 Szerző: nekro711
Üdvözletem mindenkinek!
Nektek mi a véleményetek a .Howan által módosított Franzi féle szerver fájlról?
Mert én még csak most szedtem le és nem tudom mennyire stabil-instabil.

Na a link amit e-mail-ben kaptam az .Howan oldalára mutat.Itt megtalálható ez a bizonyos "server file".
A szerver file .rar-ba van csomagolva,ami hibás ,ezért sem a winrar sem a winzip nem tudja kibontani.
Ennek értelmében nem ,hogy kipróbálni megnyitni-istallálni sem lehet.Szóval használhatatlan.

2011-11-25, 17:52:19 #84 Utolsó szerkesztés: 2011-11-29, 16:24:18 Szerző: [MOD]Wolfy
.Howan = Franzi, és nem módosította hanem övé a franzi SF :D
Gondolom rosszul szedted le. Én arra építettem a SaveYourselfet. Ennél jobbat nemigen találtam ;) Bár a questek kicsit gázosak, azokat érdemes lecserélni 1675-ösre

Sziasztok!

Nem is tudom mivel kezdjem.
Elsőnek: habár szerintem is a franzi SF eléggé stabil de ha valaki olyan nyúl bele akkor több kár van belöle mint haszon.
Másodjára: Nem régiben leszedtem az IgorGlock_v2_2011es SF-et hát nem tudom eldönteni belöle hogy miért is lenne 2011es mivel ahogy fent voltam a szerveren és nézegettem a dolgokat nekem az alap kóreai Sf jutott az eszembe valamiért. A boltok is megegyeznek vele ráadásul minden csont kínai :/
Mindegy lényegében ennyi lenne csak a gondom.

De most találtam egy új SF-et amit még nem szeretnék publikálni mivel E-Pvp-n akitől megkaptam azt mondta hogy még sok sok teszet vár rá. Elvileg ez is 2011-es de majd 23 perc múlva kiderül.

Szia amit mondasz marhaság !!! A Franzi SF et 3 hónapja pakolom módosítom stb... és mien fura semmi baja??? 1x sem omlott össze? tudod kis tudás is kéne hozzá nem bele mókolni ...

És nem is ide tartozik, mert ez "2010 szerverfájlok, és a hibáik + vélemények"

Nem 2008 szerverfájlok, fikázásaink és ötleteink

Idézetet írta: DeathBat666 Dátum 2011-08-02, 20:00:19
Sziasztok!

Jó ideje tesztelgettem 2010-es szerverfájlokat, és arra jutottam, hogy ************. >.<
Szeretném, ha megosztanátok a véleményeiteket a további 2010-es szerverfájlokról, amiket ismertek, illetve hogy milyenekről tudtok még ezeken kívül. Hát kezdjük.

Daroo 1675
2 vagy 3 hónapig teszteltem. Van benne pár nagyobb baki, amiket próbáltam kijavítgatni.
1 hónap folyamatos pakolás után megtelt a szerverfájl. A vdi létrehozásakor nem adott neki Daroo sem elég nagy lemezterületet, sem nem állította automata növekvőre. Még gondolkodtam, hogy létrehozok egy saját vdi-t, és megtöltöm ennek a tartalmával, míg egyik nap (hozzáteszem, hogy semmi módosítást nem követtem el közben), egy loginbug-féleség merült fel (aminek nem is szabadna ebben fellépnie), és már csak az újrarakás segített rajta.

Daroo 1676
Elég sok hiba az 1675-ösből benne maradt, valszeg elkerülhette Daroo figyelmét. Egy komplett operációs rendszer kb, amint megnyitod virtualboxban, egy komplett grafikus freebsd kerül kb az orrod elé. Borzalmasan leterheli a gépet, hiszen alig osztottam rá ramot, 4magos processzorom van, és kb meghal a gépem, ha a szerkesztése közben mást is megnyitok, így tesztelni se tudtam túl sokáig. De pl itt egy helytelen leállítás a szerverfájl halálával jár. Egyébként üresen 10 gigát nyom.

Daroo 1677
Amikor Daroo-nak küldesz érte e-mailt, egy kb gúnyolódás-féleséget küld vissza, meg egy üres linket.
Nemtudom, törölte-e, vagy csak Magyarországon nem elérhető, mindenesetre vicces. Ha valakinek mégis meglenne hozzá a letöltés, hálás lennék, ha megdobna a linkkel :)
Daroo állítása szerint ez az utolsó szerverfájl, amit elkészített. Úgyhogy hiába várnánk 1678-ast.

Kay331 v4
Daroo 1675 koppintás. Kis swappal megtoldotta, meg kijavította (legalábbis nekem eléggé úgy tűnt) ezt a szerverfájl megtelést.
Szereti magát egyik pillanatról a másikra kritikus hibára hivatkozva magától újraindítani, még ha nem is csinálsz/csináltál előtte vele valamit.
Szereti a swaptól kinyírni magát, még akkor is, ha épp nincs is már benne swap (o.O)
Mindezeket leszámítva egy egész jóféleség, de ezekkel együtt nem érdemes hosszútávon kezdeni vele bármit is.

Kay331 v5 (Sakarya serverfiles)
A legviccesebb, amivel valaha találkoztam. Kezdjük ott, hogy nem is 2010-es, de érdekes módon elfogadta a 2010-es game fájlt (o.O)
Majd 2 perc után összeomlott. Újraraktam. Nem cseréltem ki benne semmit. Sysinstall után már összeomlott.
Szerintem hagyjuk...:D

Kay331 2011
Hogy ez mitől 2011 az már jó kérdés, mindenesetre nem is egy szerverfájl, csak néhány fájl. Felülírtam a v4-esben, hát az elérési utak sehogysem akartak stimmelni, aztán kijavítgattam őket, de még gyakrabban omlott össze, mint előtte.

TheShorty
Amikor először kipróbáltam, rögtön feltűnt a hibás skill_proto. Nem a 6. skillek voltak hibásak, hanem az alap skillek. Sárkány sáminál legalábbis. Gondoltam, ahol ekkora szarvashibát elkövetnek, az már nem is érdemes arra, hogy kipróbáljam. Később megtudtam, hogy ha csak a root jelszót akarod kicserélni, az már elég ahhoz, hogy ne is tudj rá connectelni... Kuka :D

FreeMetin2
Daroo szerverfájlra alapuló instabil szutyok. Asszem ezzel épp elég bőven kifejeztem a felháborodásom:D

Ez volt az összes 2010-es szerverfájl, amit kipróbáltam.
Most szeretném hallani a ti véleményeteket, de ha lehet, ne ezekről, mert ezek már leszerepeltek előttem, és nekem olyan szerverfájl kell, ami elég tartós tud lenni egy rootszerverhez - és nem kell naponta kiüríteni a memóriáját.....
Most miért kell leszólni ezeket?
Attól hogy nem tetszik nem kellene ide írni..
Én is kiírhatnám a dolgaimat ami nem tetszik...
De inkább megtartom magamnak...

2012-01-21, 22:43:44 #89 Utolsó szerkesztés: 2012-01-21, 23:31:28 Szerző: logen97
Sziasztok!

Én leszedtem a Franzi szerver fájlt.
1. problémám:Mikor belépek a felhasználómba,aztán látszódik a karakterem és egyből ledob.

2. problémám:Miután mindig ledobott leállítottam és aztán: Semmit sem turkáltam benne,de az a problémám,hogyha leállítom a sh close.sh paranccsal és leáll utána mindig kiírja Connection refused. Így még elindítani sem tudom,mert mikor írni akarok valamilyen parancsot állandóan írja,hogy connection refused...
Ha valakinek van ötlete,hogy mit kellene csinálnom,az írjon legyen szíves!
Köszönöm!!

LordDestiny: nem leszólás, kritika. A negatív kritikát is el kell viselni, nemcsak a pozitívat, és én úgy érzem, ezzel elég sok információt közöltem a fórumozókkal. Egyébként meg amikor ezt írtam, épp szerverfájlt kerestem. Azért írtam mindent ilyen részletesen, hogy körülírjam, hogy milyenre lenne szükségem, mert ezek annak nem feleltek meg. Egyébként meg ha annyira értelmetlen téma lenne, nem hinném hogy kiemelték volna (ehhez ráadásul semmi közöm nem volt. Volt már témám, amit szerettem volna, ha kiemelnek, azt nem emelték ki :D Ezen még én is meglepődtem.)

Megnyilt a SaveYourself oh... Ez egész jó hír.
Majd megnézem, és kíváncsi leszek mit alkottál...De a képekből látva, szét lett csicsázva.. :) "A negatív kritikákat is el kell fogadni..."
:D

Emellett van véleményed a Krye szerver fájlról? :P

Én dizájnoltam ingame. Ízlések és pofonok :P

Ahogy Krye képességeit ismerem, az max egy modification, nem pedig "szerverfájl". És nem ér annyit, hogy beszennyezzem vele a gépem :) ^^

2012-01-23, 17:47:00 #93 Utolsó szerkesztés: 2012-01-23, 19:58:32 Szerző: [MOD]Ereon
Idézetet írta: DeathBat666 Dátum 2012-01-22, 17:53:53

Ahogy Krye képességeit ismerem, az max egy modification, nem pedig "szerverfájl". És nem ér annyit, hogy beszennyezzem vele a gépem :) ^^

Amúgy,  nem a Darooból lett a franzi? És akkor az miért fikázod? :D Mikor már a Franzira már írod is, hogy jajj de jó jajj de király.. xd

Szerverekről véleményeket a szerver csevegőjébe írunk!
Ereon

Idézetet írta: Obsidian Dátum 2012-01-23, 17:47:00

Amúgy,  nem a Darooból lett a franzi? És akkor az miért fikázod? :D Mikor már a Franzira már írod is, hogy jajj de jó jajj de király.. xd

Ereon

Darooban sokkal több hiba van, mint a Franziban. Utóbbi szerintem egy sokkal kiforrtabb dolog.
Egyébként mi saját szerverfájlt használunk jó ideje, egyedi configolással, nem kevés munkánk van benne. :)

Idézetet írta: DeathBat666 Dátum 2012-01-24, 12:22:35
Idézetet írta: Obsidian Dátum 2012-01-23, 17:47:00

Amúgy,  nem a Darooból lett a franzi? És akkor az miért fikázod? :D Mikor már a Franzira már írod is, hogy jajj de jó jajj de király.. xd

Ereon

Darooban sokkal több hiba van, mint a Franziban. Utóbbi szerintem egy sokkal kiforrtabb dolog.
Egyébként mi saját szerverfájlt használunk jó ideje, egyedi configolással, nem kevés munkánk van benne. :)

LoL akkor a Franzi miért, ilyen alap? A Daroo miért fullos? Mik a hibák a Daroo-ban? :D

Idézetet írta: Obsidian Dátum 2012-01-25, 19:13:42
Mik a hibák a Daroo-ban? :D
Szerintem 1. oldalon le van írva.
Franzi jobb,így első látásra hasonlítanám a 2008-as Raven-hez,amiből detto bármit ki lehet hozni?
Másnak Vélemény,én látom csak így?:D

Egy pvm szerverre melyiket ajánlanátok? Krye-t , franzit, vagy melyiket?

franzit azt lehet a legjobban szerkeszteni és nem omlik össze könnyen itt letöltheted http://metin2hungary.net/index.php?topic=99365.0
az alap koreai is jo szerver file az se omlik össze könnyen

Érdekes nekem eddig kb 3-4 alkalommal omlott sf ebben volt 2008-2010is.
De azt kijelenthetem hogy amikor omlottak kizárólag attól omlottak hogy ELCSESZTEM ÉN.
Nekem még soha egy sf se omlott CSAK ÚGY minden ok nélkül.
Bármit módosítottam, beraktam, kivettem, ha azt jól csináltam és nem hibáztam akkor nem volt omlás semilyen sfel.
Ezzel az összes 2008-2010 es sfekről elmondtam a véleményem és szerintem ezzel nem vagyok egyedül, csak nem mindenki vállalja fel ha elb..z valamit.
További szép estét.