SZERVERFÁJLOK: Vélemények és hibák!

Indította Okézzátokmárlearegemvaze, 2011-08-02, 20:00:19

Ez így nem igaz  :) vegyük például a kay szerverfájlokat, az összes game fájl deffektes ami alapból benne van

de a profizocker-rel is van egy ilyen probléma, hogy rosszul vannak elhelyezve a warp kódok és, amikor új mapothoz csinálsz autoportot, döglik, de a franzi-ban is és a daroo-ban is vannak ilyen kivitelezési hibák

Idézetet írta: Λʟonє Dátum 2012-02-10, 16:16:50
Ez így nem igaz  :) vegyük például a kay szerverfájlokat, az összes game fájl deffektes ami alapból benne van

de a profizocker-rel is van egy ilyen probléma, hogy rosszul vannak elhelyezve a warp kódok és, amikor új mapothoz csinálsz autoportot, döglik, de a franzi-ban is és a daroo-ban is vannak ilyen kivitelezési hibák

Egyetértek. Vannak felhasználói módosítások, amiket a szerverfájloknak alapból el kéne bírniuk, viszont ha valami configolási hiba van bennük (amit esetleg az alkotó észre sem vett), akkor elég könnyen bedöglenek tőle.
Elég sok szerverfájllal találkoztam, amik már első indításnál refusedot kaptak, amikor még csak egy sysinstallt kaptak tőlem. Aki már itt elszúrja művész, én is művész vagyok, de szerintem ennyire nem...:D

Ebben az esetben nekem eddig szerencsém volt bár kay sfel még nem volt dolgom.
Franzim csak akkor omlott amikor egy bizonytalan mapot próbáltam betenni de szerintem akkor is én szúrhattam el vagy a map volt rossz vagy nem tudom.
Profitól csak a v2 vel volt dolgom abban volt egy két hiba de nekem egy refuse még nem jelent omlást lehet tévedek.
Nekem a 3-4 alkalom amit említette olyan omlás volt hogy már nem tudtam életet lehelni az sfbe csak ha újraraktam.
2010 esekből nekem eddig a freemetin régebbi verzója az ami a legstabilabbnak tűnik ez viszonyítás a többihez.
Jah és persze magánvélemény.

Franziban sok a hiba, de azok javításával az a legjobb!

2012-06-15, 18:49:22 #104 Utolsó szerkesztés: 2012-06-16, 16:41:23 Szerző: Nzio™
Na akkor én is értékelek ,úgyis olyan kihal a topic.  ;D
Oyunu
Remek gf alapú sf ,megbízhatóságban a franzira hasonlít és bug talanítva van benne rengeteg dolog.
Dc ,pet rendszer és hasonlók kiválóan működnek benne.Hátránya ,hogy német.
Játékosként volt szerencsém játszani az 1hétig üzemelő szerveren ,amit a szerver fájl készítője Marcoly üzemeltetett.
Ajánlott kliens hozzá az Oyunu kliens.
új Daroo
Az Oyunu alapját is ez képezi epvp-n a legtöbben ha szerverfájlt kérsz ,hogy ajánljanak ,akkor vagy ezt vagy kay sf-eit fogják/teszik.Ez a szerverfájl Oyunu-nak.Lényegében az Oyunu ennek bugtalnított ,javított változata.Ez is gf szerű és német.
Ajánlott kliens hozzá a DarooWorld.
Szerver fájl by xZauberhazzex
Kapásból a klienset a 4shared vírusosnak jelzi(bannolták is miatt a készítőt epvp-ről ::)).Aztán ott van még ,hogy 2012-es ,ez nem igaz ,mivel attól ,hogy egy szerver fájlt 2012-ben adtak ki ,attól még az nem 2012-es.A szerver fájl elkészítése szerintem annyiból állt ,hogy belerakott szinte minden cuccot amit talált és 1-2 bugot javított.

Sziasztok!

Úgy gondoltuk, hogy túl sok felesleges téma keletkezik naponta "mi a véleményetek XY SFről" címen, ezért ezt a témát feláldozzuk, hogy ide írjátok le tapasztalataitokat, véleményeiteket a szerverfájlokról, függetlenül az "évjáratuktól".
Szeretnénk, ha valóban, hosszan leírnátok a benyomásaitokat, ne pedig úgy válaszoljatok, hogy "kiraj sf lyo bene minten".

Az eddigi hozzászólások természetesen maradnak, hisz rengeteg infót gyűjthetünk azokból is!

Wolfy

❤Niix & Skinox❤

2012-08-09, 14:22:21 #106 Utolsó szerkesztés: 2012-08-09, 14:24:28 Szerző: Beast
Sziastok.

Koreai szerverfájl:
Nekem nagyon tetszik, stabil, minden jó benne, kár hogy nem fogadja el a mostani game fájlokat ha elfogadná, az lenne a legjobb szeverfájl.

Franzi:
Szép szerverfájl, manapság ebből a szerverfájlból tudod legjobban kialakítani a szervered.

FnTeamHungary SF.
Hát, mondanám hogy szép szerverfájl, de a shopokba van 1-2 hiba, és pár embernek van 1-2 hibája vele.

Distraught szerverfájl:
Nem sok munka volt vele, de egy kezdő szerver készítőnek megfelelő szerverfájl.

FreeMetin2 v2:
Ez a szerverfájl PVP szerverre van kitalálva, és még az is nagyon tetszik nekem, hogy magyar. :)

xZauberhazzex:
Ha magyarítod, javítod a hibákat, (ami elég sok van) akkor is hiába dolgoztál, jobban jársz, ha kiveszed belőle a dolgokat amik tetszenek neked, és belerakod a franzi szerverfájlba. :)

Troverli vagy mi a neved..
Figyelj. A kóreai szerverfájl elfogadja a legújabb gamefilet, ha "átkonvertálod" 2010-essé.
Van public szerverfájl a szerverkészítés topicban. (2010er serverfiles by raven, converted by droug).
Elfogadja az összes gamefilet, kóreai  , és stabil.
Zauberhazze.. Mellesleg tipikusan olyan szerverfájl, hogy ömlesztve van a hülyeség.
Mindent belerakott a gyerek,amit jónak talált. Csak ez olyan nagy mértékben badarság volt,hogy azt
le sem tudom írni. M2Mes itemeket meg minek rakta bele? Arra aztán már tényleg semmi szükség nem volt.
Alap Franzi .. Bárki bármit mond, ez a legjobb. Csak érteni kell hozzá. Én már nem is tudom mióta nem omlott nekem ez a szerverfájl.
For My Enemies: Why dont you slip into sth more comfortable?

Like a Coma.

I'm the grammar n@z1 who tryin' to find mistakes.
~AFK for a long time (approx one month)~

2012-08-09, 17:59:54 #108 Utolsó szerkesztés: 2012-08-09, 19:07:14 Szerző: [MOD]Wolfy

De csak HA..
Amit már 2010-essé raknak, nem 'stabil'
Nem kell 2010-essé rakni a koreai SF -et, hanem csak game fájlokat gyártani hozzá, vagyis már nem gyártanak hozzá, mivel már 2008 -as és már hol élünk mi.. 2012 -ben. :D
Egyáltalán nem volt hülyeség berakni a M2M -es dolgokat, mivel jó szórakozni velük. :DD
Zauber szerverfájlnak a hibáji javításával az a legjobb. :D
Hidd el, mivel én már javítottam benne 1 csomót. :D
Bárki bármit is mond, mindegyik szerverfájl jó.
Csak érteni kell a hibák javításához! :)

Idézetet írta: Beast Dátum 2012-08-09, 14:22:21

FnTeamHungary SF.
Hát, mondanám hogy szép szerverfájl, de a shopokba van 1-2 hiba, és pár embernek van 1-2 hibája vele.

Ebben egyetértünk, de be kell ismerni. Eddig ez a legjobb magyar 2010-es szerver fájl, már 3mappot raktam bele, és még egyszer nem kellet újra éleszteni.
Abban igazad van hogy a shopok hibásak. De aki ért hozzá az tudni fogja, hogy csak egy game fájl csere+ ha rev 2089-est raksz bele akkor egy pong csere. Kell neki, és onnan probléma nem nagyon adódik vele, sőt. Már vagy 10db nem publikos questet raktam bele. És semmi baja. Rendesen működik. Szerintem a magyar szerver fájlok közül, ez a legpraktikusabb. Már aki ért a szerver hez. Aki nem annak a franzi, vagy alapot ajánlom.

~Smilley

2012-08-13, 09:51:46 #110 Utolsó szerkesztés: 2012-08-20, 14:52:16 Szerző: First
Én FnTeamHUngar SF et használok, eddig egyszer sem omlott, ez a legjobb sf.

Idézetet írta: First Dátum 2012-08-13, 09:51:46
Én FnTeamHUngar SF et használok, eddig egyszer sem omlott, ez a legjobb sf.
Amelyik szerverfájl magától beomlik, azzal már nagyon nagy gáz van, ha elkezdeném neked most sorolni, hány SF-lal találkoztam még, ami nem omlik magától, egész napig mesélhetném.
Viszont egy olyan "szerverfájlra", aminek a game fájlját olyan szinten agyondifelték, hogy ezzel ellehetetlenítették vele a játékot és a usernek kell kicserélnie egy másikra, mellesleg tele van hibásan fordított questekkel, teli helyesírási hibákkal, én egyáltalán nem mondanám, hogy a legjobb.

2012-08-20, 14:51:54 #112 Utolsó szerkesztés: 2012-08-20, 14:54:24 Szerző: First
Legalább 99%magyar...  ;)

Fnteamhungary összes hibái:

1.: Game fájlt lekell cserélni. (1 perc kijavítani)
2.: 3 shop rossz, a kétkezes fegyverek meg 2 oktató boltja (3 perc kijavítani.)
3.: 65 fegyverekből nem lehet 80 ast csinálni. (5 perc kijavítani.)
4.: locale.lua-t cserélni kell. (1 perc kijavítani.)
5.: kék map1 en nincs lélek teleport. (2 perc kijavítani.)
6.: oxquiz.lua-t cserélni kell. (de csak a hungary mappában) (1 perc kijavítani.)
7.: Pár npc beszédet illő átírni. (5 perc kijavítani.)

kb 20 perc javítgatás és itt a teljesen hibamentes serverfile.

(Jah meg a cuccokat be kell árazni mert elég drágán vannak a boltban, de ez nem nagyon mondható hibának.)

Távol álljon tőlem ,hogy bármit hibamentesnek mondjak. Alissának igaza van. Az egész egy olyan ember műve ,aki nem bírja koordinálni a két kezét,ezért a fordítása tele van hibákkal. Ráadásul egy szerverfájl sem lehet teljesen hibamentes. Mondod te, hogy hibamentes. A mester is azt mondja, aztán mégis feltörik. Azért ez így nem teljesen igaz ,hogy "hibamentes". Szerintem egy hozzáértő hacker pár perc alatt feltörné.
Az 1perc kijavítanit úgy érted,hogy 90 perc mire találsz 1 fordítást amiben nincsen benne az a szó ,hogy "B*szdmeg"? Mert szerintem ilyen nem nagyon van. 99% magyar sem igaz. A mysql táblázat sem magyar,az oszlopok nevei sem magyarok. Aztán még sorolhatnám. A szavazatom leteszem a franzi mellé.
(Mert amit én fordítok, legyen az olasz,angol,német az biztosan jó , és nincs tele marhaságokkal. Csupán ezért nem használok ÉN semmilyen fordítást.)
For My Enemies: Why dont you slip into sth more comfortable?

Like a Coma.

I'm the grammar n@z1 who tryin' to find mistakes.
~AFK for a long time (approx one month)~

Hogy nem találok magyarosítást?

Hát fogom magamat elmék fz-n az object-ig ott az npc ID abba chat leszedem a script fájlt, kijavítom az esetleges helyesírási hibákat, visszatöltöm és ennyi.
Ehhez minek kell keresni magyarosítást?  :o

"A mysql táblázat sem magyar,az oszlopok nevei sem magyarok."
Na ezen jót kacagtam xD

Ha pl item_protoban az oszlopok neveinél átírod a value1 et támadó érték1 re akkor 100% refused lesz.
(Egyáltalán át lehet írni? xD)

Amiket írtál az tükrözi a szerverkészítéses tudásodat...

"Szerintem egy hozzáértő hacker pár perc alatt feltörné. "
Mert a franzit nem? Fnteam alapja franzi, csak levan magyarosítva.

Sziasztok!
Szervert akarunk csinálni de viszont ServerFile választás elött állunk...
Olyan ServerFile-t keresnénk ami megbízható stabil hosszútávon nem omlik stb stb....
Az nem lényeg hogy milyen tulajdonságó pl GF vagy PVP csak a lényeg hogy ténylegesen stabil és megbízható legyen.........

Mi 4 db ServerFile-on gondolkozunk..
Az allábiakon:
Oyuno
Franzi
Serverfiles 1678-RC-B4
FreeMetin2
Esetleg Koreai....

De el mondanátok hogy milyen ServerFile-nak kezdjünk neki.....

Én Serverfiles 1678-RC-B4 alias új Daroora tippelnék.

Ez biztos?
Vélemények vannak róla?

Nem túl sokat módosítgattam rajta, de azért néhány dolgot igen. Nem omlik össze ha beraksz egy új questet vagy mapot, módosítod a boltokat és egyéb alap dolgokat. Kényelmes használni az egyedi parancsok miatt. 

Másvalaki mondana egy megbízható szervert?