Testi vs Menta~Összevont! ( m )

Indította antonello, 2011-02-20, 17:01:54

2011-02-20, 17:01:54 Utolsó szerkesztés: 2012-05-13, 07:56:47 Szerző: [MOD]Skinox
Sziasztok!

Leírnám először a Testi harcost PVPre

Státuszpont:

Vit:90(ezt kell 2.ra húzni)
INT:0
ERŐ:90(legfontosabb)
ÜGY:90(kitérést ad,minimális támadóértéket)

Képességek:

1. Kard aurája//Desolate Strike
2.Forgó kard//Warpath Whirlwins
3.Száguldás//Ultimate Charge
4.Harci mámor//Berserkers Cell
5. 3 irányú vágás//Rampage

Felszerelés:
(Warrior ellen írom le!)

Szellemmaszk sisak:10Félember,8%Méreg,30TpReg.

Sólyom pajzs:10%Félember,Immun(ájulásra)12ERŐ,15%testi támadás kivédése

Ég Könnye karkötő:2000Tp,10%Félember,10%Átható

Mennyei könny nyaklánc:2000Tp,15%Kard-kétkezes,10%Crit

Ébenfa fülbevaló:10%Félember,15%kard-kétkezes

Főnix cipő:2000Tp,15%kard-kétkezes,10%Crit.

King vért:2000Tp,15kard-kétkezes,+50Támadóérték,20%Varázs sebesség(KÖVEZÉS:Védelem,Kitérés,Tp)

Szíriusz kard:25%Félember,10%Átható,12ERŐ,8%Méreg,10%Crit(KÖVEZÉS:Harcos,Crit,Átható)

Extra dolgok:

Zöld ital (+10támadó sebesség)
Lila ital (+10mozgási sebesség)
Kínai tűzijáték(30%Ájulási esély)
Átható könyv(10k Sé) (10%Átható találat)
Combo:2-es

6-7 Bónusz: 10%Harcos5%harcos def , 5%Harcos def +50Támadó , 5%Harcos def +5 ERŐ!

Ui: Ezek az optok lennének a tökéletesek,persze nem elvárható hogy mindenkinek ilyen felszerelése legyen.
De úgy írtam le az optok sorrendjét,hogy az 1 ő 3 a legfontosabb és utána a 4.opt az már egy +dolog)

Ha valami kimaradt,azt majd pótolom! kérdéseket lehet PM be,esetleg itt!

Üdv:ANTONELLO™

Ismét én

Leírnám a Mentális harcost PVP-re

Státuszpont:

VIT:90(talán van oylan fontos mindt az erő)
INT:0(90+osok a többit értelemszerűen erre..)
ERŐ:90(szintén fontos:D)
ÜGY:90(maradékot pakoljuk erre)

Késségek:

1.Erőstest//Might of the Beast King
2.Kard ütés//Ultimate Fury
3.Áthatolás//Ultimate Slash
4.Heves csapás//Ultimate Grasshoper Leap
5.Dübörgés//Echo Stump

Felszerelés:
(Leírnám SURA ellen!)

Szellemmaszk sisak: 10%Félember.15%Mágiadef,30%Tpreg.

Oroszlánél pajzs: 10%Félember,12erő,12életerő,Immun

Ég könnye karkötő:10%Félember,15%Mágiadef,2000Tp

Mennyei könny nyaklánc:2000Tp,10%Crit,15%Karddef.

Ébenfa//:10%Félember,15%Karddef,20%Mozgási sebesség

Extázis cipő:2000Tp,15%Karddef,10%Crit

Feketevas vért//King:2000Tp,20%Varázs sebesség,15%Karddef.(KÖVEZÉS:Def,Tp,Kitérés)

Lélekrabló:12erő,20%Varázs sebesség,10%Crit,12Életerő(KÖVEZÉS:Crit,Varázs,Sura)

Extra dolgok:

Zöld ital(+10Támadó sebesség)
Lila ital:(+10Mozgási sebesség)
Kínai tüzijáték(30%Ájulási esély)
Mong víz:(10%Mágiadef)

6-7 Bónusz: 10%Sura-5%Suradef , 5%Suradef-5ERŐ , 5%Suradef-50támadó

Itt is leírnám ezek lennének a legjobb optok!
az első 2-3 opt az a legfontosabb a többi az ráadás!!!

Üdv:ANTONELLO™

Hale!

Idézetet írta: davidk97 Dátum 2012-01-03, 18:57:59
Na én egy 95 wari vagyok és nem tudom eladőnteni hogy meik erősebb pvp-re Tesi vs Menta

Fejlödni nem akarok

Meik job a testinek és a mentának kardok rabi vagy trion?

Menta.
Tritonnal. De SIP is jó mivel értékei javítva vannak.
Ájulás, támadó sebesség, varázs sebesség, félember, és méreg. :)

Üdv.
~Raaawr

Hát figyelj. Az én részemről ez változó... Szerintem wari-wari pvp-ben a menta erősebb. Természetesen ha fel van duplázva, kritezve, mérgezve, demizve stb. Viszont már wari-sura pvp-ben a testire szavazok. Mivel mentának test semmit nem ér ellene többet ér a gyorsasággal. Szóval szerintem ez a szerint működik, h mi ellen próbálsz főként gyúrni, de ha van tehetséged és összehozol egy pro karit akkor ugyan úgy esélyes a wari-wari-ban a testi is.De azonos cuccokban mentára tippelek.
[color=lime]Lv98[/color] [color=aqua]Lovagias[/color] [color=yellow]Szabika888[/color]

Üdv!

Szerintem a Testi előnye a gyorsasága és támadó értéke(Aura)
De egy Wp sura könnyen kiolthatja az aurát és a mámort és utána már csak szenvedni fog.:)
A menta a két legerősebb skilljével van fel ruházva (Áthatolás,Heves csapás)
Ezek egy full dupla vs full dupla pvp-be is simán 5-6k-at sebezhet, miközben a testi forgója aurával alig éri el az 4,5k esetleg 5k-t.
A test nem véd mágiával szembe ez jelent valami hátrányt a mágusok ellen, de testi harcos , íjász és tőr nindzsa ellen tökéletes, mint a skill, mint a kaszt.:)
Igazából inkább kétkezest ajánlom mint a kardot, de karddal sem rossz.
Nem az számít, hogy hányszor buksz el, hanem az, hogy hányszor állsz fel.

2012-05-02, 22:00:23 #4 Utolsó szerkesztés: 2012-05-02, 22:03:35 Szerző: Bucka98
Régebben testi, kezdtem most egy mentát.
Meg vagyok lepődve :O : A menta sokkal jobb szerintem mint a testi, hiszen erős testet benyomod védelem már jóval nagyobb, ami sokat jelent. És skilljeinek erőssége is hasonló. És minél magasabb szintje, annál nagyobb az előnye. Szóval menta.
Módosítva: Ráadásul van sárkánycsont fülesed (asszem az a defes), akkor nagyon pro tudsz lenni, és még rá egy +150 védelmes harmat. Nagyobb céhcsatákban ez sokat jelent.

Szerintem ha a testi 8d + tigriscsont + full átható és jól tud pvp zni (gondolok itt arra h mikor toljuk a skilleket h ne repüljünk el ) akkor simán verheti a mentát mert mostanában menta vs menta pvp ben is 1k kat szoktunk áthatózni ütéssel :) + még a testinél az aura :)

Mindenki ír valami igazat és okosat.. DE a menta vs testi küzdelemben leginkább az nyer aki tud pvp-zni
(8d-8d).Én régen mentáztam míg megvolt a 8d warim.(harmatok még nem voltak)átható poti és csont nélkül és nagyon de nagyon ritka volt az a testi aki elvert...Eclips-el játszottam kemény meneteket úgy, hogy ő 2 csontal én csont nélkül..Igaz elvert a végeredmény valami 11-6-7 lehetett...Mentával igen szépen lehet rángatni a testiket..auto nélkül..

Menta vs Menta..:Hűha itt leginkább a krit és átható  számít... és a skill sorrend, lehet neked top1 cuccod is ha a másik fél 2x annyit kritel és áthatózik mint te..(kis szerencse)

Testi vs Testi: Úristen itt mennyit röhögtem mikor sírnak egymásnak a hű de "toppos" warik, hogy így autozol úgy autozol...Nem kell oda auto hogy annyira rángass valakit, hogy meg se mozduljon.. Itt a skill sorrend és a pvp tudás győz.

Írjátok, hogy harmat,csont stb. Aki ilyeneket használ az egy csaló és a pvp nem érvényes.
http://metin2wiki.info/index.php/Parbaj_etikett <- Olvassátok csak el.
Ha semmi csaló dolgot nem használtok, akkor a menta, mivel a metin2-be annak van a legerősebb skillje.

U.i.: A Kék poti is beletartozik a potizásba, szóval ha valaki használ kéket akkor azt is vehetnéd érvénytelennek és az a vicc, hogy egy ROOT szerveren megkérdeztem az SA-tól, hogy lehet-e kéket használni pvp-be azt mondta, hogy igen  ;D ;D
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

Ez a rész neked adosremus:
"Tehát, íme a PvP szabályok, ahogy én gondolom (a szabályokat az arénaharc alapjaira fogalmaztam):"

Amúgy mindenképp a mentára szavazok, ha jókor nyomod a skilleket és nem mindig mellé nyomsz akkor nagyon is erős. BM és WP ellen is több esélye van PvPre mert a skillei erősebbek. Ha meg megnézel mondjuk egy olyan PvPt (testi-menta) amiben azonosak a cuccok, akkor szerintem mindenképp a menta nyer.
Emlékszem nagyon meglepődtem hogy milyen erős a menta amikor először kipróbáltam... szerintem erősebb :)

Ez egyébként irányítástól is függ. Erősebbnek erősebb karakter a menta. De ha valaki eszméletlen jól ért a testihez(ismerek 1-2 embert) akkor simán ver egy mentát...
[color=lime]Lv98[/color] [color=aqua]Lovagias[/color] [color=yellow]Szabika888[/color]

egyet mondok erre
a mentának a skilleit így kell tolni: Test,áthat.Heves.dübi.kardütés
        tesine:Aura.Mámor.forgó.3irányú.száguldás

És a sisakba kell Támadó seb xD :)                                           

2012-05-30, 10:36:48 #11 Utolsó szerkesztés: 2012-07-06, 11:09:01 Szerző: adosremus
Száguldás forgó 3 irányú  8)
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

Csak egy kérdés miaz hogy csaló eszközök?:D
azok ott vannak a játékban nyugottan lehet használni..végülis ő szedte össze..
ha már potizna azt mnodanám hogy oké.. de hogy ilyen alap megszerezhető cuccokra nem mondjuk már..:D
pl ha van egy szél cipőm az is csalásnak vehetem?:D végülis gyorsabb leszek tőle...

Komolyan gondoljátok hogy 8d-8d nál 1 menta erősebb mint 1 testi?
Csak mert a menta sehol semmi a skilleivel meg az erős testével ha a testinek full áthatója 8d je és még esetleg kritje is van.
A másik része meg az hogy ha akarom mert nagyon gyúrja magát a gyerek akkor fogom és ki szaladok a skille elől mivel nem tilos pvp ben.

Szal Testi 4 ewer!
Name:CaptainSkull
Lvl:99
Kaszt:Test,Warrior
Birodalom:Shinsoo
Rang:Lovagias
Céh:NyuzsikDog

2012-07-09, 14:15:44 #14 Utolsó szerkesztés: 2012-07-09, 14:17:19 Szerző: HardyPetikee
velemenyem szerint ha a menta elkapja a testit akkor annak eselye nincsen.. de viszont ha aki a testivel van es elegge ert hozza, kozel tud maradni a mentahoz(nemloki el a menta) akkor lazan beveri a testi a mentat.:)
[color=limegreen]Lv.105[/color][color=aqua]Lovagias[/color] [color=yellow]HardyPetikee[/color] Menta

Mivel nem értenek sokat a Testihez ezért kevesen verik be a mentákat.
+ Ha ellöki akkor a testinek tényleg annyi, mivel a helyétöl függ mint a testinél (pld. forgó kard), hanem messziröl beskillez pld. kardcsapással, vagy Hevessel.

Az alábbi esett 8-8 Pro D. esetében áll fent.
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

2012-07-10, 15:03:55 #16 Utolsó szerkesztés: 2012-07-10, 15:38:11 Szerző: [MOD]Niix

Ha pvp verseny vagy valami nagyobb pvp-s dolog lenne a testi nyugodtan ki futhat a menta skillei elől mert nem tiltja az etiket és aki azt mondja rá hogy szégyen az menjen a ... .
Nekem nincsen szükség futni előle mert nem ma kezdtem a warit de még így is ugyan nem borulok de van hogy kilöki a skillem.
Name:CaptainSkull
Lvl:99
Kaszt:Test,Warrior
Birodalom:Shinsoo
Rang:Lovagias
Céh:NyuzsikDog

Ehhez csak annyi hozzáfűzésem van hogy egy jól optolt mentát és olyan ember játszik a mentával aki tudja is kezelni, egy testi sose veri meg!:)
Bocsi hogy ilyen értelmetlenül jött ki de nem tudtam máshogy megfogalmazni  :D

Ha testinek van megfelelő mennyiségű támadó sebessége és ájulása +mérgezése  lazán beveri a mentát!

egy jól épített mentát testi sose fog megverni persze ha az illető tudja kezelni a mentát....