Testi vs Menta~Összevont! ( m )

Indította antonello, 2011-02-20, 17:01:54

2012-07-13, 10:36:02 #20 Utolsó szerkesztés: 2012-07-13, 10:37:37 Szerző: Micimaci
Vissza kéne olvasnotok amit eddig írtatok...
Veszekedtek hogy melyik a jobb..
Ez olyan mit az élet... például: a brokkoli tesz nekem jobban vagy a karfiol...
megoszlik a vélemény ezen a téren..
amugyis.. ha a menta és a testi wari mögött  olyan emberek ülnek akik már nagyon értenek hozzá
akkor csak a makk segíthet:D
ha most csak 1 Round-os meccset nézünk.. akinek mázlija volt az nyert..
de ha páros számú meccset nézünk.. általában döntetlen szokott lenni:D
(Látam már olyat is amikor 5 ször egymás után pvp-ben egymást ölték meg és a végeredmény 0-0 volt :))
LÉNYEG:megoszlik ezen a téren az emberek véleménye...

igazából mindenki azt pártolja ami közelebb áll a szívéhez...
Ez tagadhatatlan..

igen mindneki azt pártolja de az a gond hogy a menta esetleg egy bm sura vagy gyógysámi ellen semmit sem ér a testi sokoldalúbb de egymás párharcába a menta nyer 10-ből 8-szor ezért jobb !

Nekem a menta mindig is jobban bejött pvp-re és testi pvm-re:) 8) 8)

Elvagy tajolva ocsi :D
Mentanak egy 22 demi 10kritt 10athatos 8 mereg 20varazs tritonal szetszed akarmilyen testit..
Szerver:DDMT2 S3
Kaszt:Wari
Szint:95
Rang:-
Ló:-

2012-08-30, 11:21:45 #24 Utolsó szerkesztés: 2012-08-30, 11:26:21 Szerző: becike
van benne igazság amit mondtok de a testi sokkal jobb 8d-8d-ellen hiába a  mentának a test ha van sok áthatolód és mérget legyen minimum 1k az ütés mikor bejön az áthatoló és meg is mérgezi a mentát akkor hiába  5k az áthatoló  a testire   a heves legyen 4k dübi 2,5 kard csapás 1k ez még mindig csak 12,5k  gondolom nem 10k tp-vel mennek pvp-zni hanem 17-18-19 menta lassan üt mire meg akarja mérgezni simán bekap 2-3skillt

Idézetet írta: Sk1z0HUN Dátum 2012-07-10, 20:39:35
Ha testinek van megfelelő mennyiségű támadó sebessége és ájulása +mérgezése  lazán beveri a mentát!
támadó sebessége mámorral és zöld itallal megvan 200+ ájulásra pajzs le fel azt ennyi mérgezésben bízhat.. de a menta is tud mérgezni..:D
értelmesen optolt menta 180 körüli tám sebbel full kitéréssel minden féle képpen veri a testit.

8d-8d-vel a   testi erősebb! hiába nagyobbat sebez az áthatoló eleve mivel nagyobb a defje a mentának ezért nagyobb az esélye az áthatoló ütésnek...minél nagyobb a def anál nagyobb rá az esély is és ha üt mondjuk 4-5öt már mérgezve is van onnantol meg már könnyen veri

aham mert szerinted a menta nem fogja végig a földön rángatni..:) jobb lenne a testi ha nem rángatna a menta.. de így nem sok esélye van:)

jólvan rángatja földre kerül mondjuk 4káthatoló 3kheves 2kdübi meg 1k kard csapás meg 3ütés ami mind 1k még akkor is nyerhet a testi a mérgezés miatt mert sokkal gyorsabb

Testinek nem sok esélye van PvP-ben megverni a mentát, nem véletlen, hogy a top-os warik mindegyike menta.
Viszont az is tény, hogy menta az wari és WP sura ellen jó, többi ellen nem igazán.
Nindzsák, sámik futnak a skillek elől, ezért nagyrésze mellémehet, ami a testi esetében nem igazán fordul elő.
Szerintem BM ellen is a testi jobb, de ez nézőpont kérdése, mivel a BM nem igazán futkározik, mint a nindzsák/sámik, így a skillek találnak.
[color=white]♥ Niix & Wolfy ♥
[color=white]♥ THymea, Aegist, Brett, ♥ [/color]
[color=yellow]Wolfy tesó nagyon hiányzol! :([/color]

2012-09-15, 09:06:30 #30 Utolsó szerkesztés: 2012-09-15, 16:10:44 Szerző: [MOD]Niix
Tudni kell mikor nyomod skileket és "nem tud" kifutni.. és Bm ellen is testi kell, mert / MODERÁLVA / nem megy a testel.. wari vs wariba menta.. meg wp ellen.. többi ellen testi.
"Nálam az a hagyomány, hogy péntekre, fél tízre
Több alkohol van bennem, mind két üveg Bayleis-be..":DD
"Nem vagyok gengszter, büszke vagyok hogy anyám, és nem az utca nevelt fel."

nekem volt már testim is meg mentám is .

szerintem mind a kettő ugyananyira jó , mert a  testi a mámor miatt jobb a menta meg az erős test miatt :D
a menta kevesebbet üt de többet véd  a testi meg kevesebbet véd de többet üt ...