Vírusírtók ,beszéljük meg! (m)

Indította LiLWaYnE, 2011-01-22, 16:01:31

Nod32-t is használtam nem volt rosz de most Avast ot használok

Én Microsoft Security Essentials-t használok. És nincs rá panaszom. Nekem tökéletesen bevállt. Ajánlom minden embernek aki éppen vírusírtót keres:D
[color=purple]Párom:Titok:D

[COLOR=#00b050]Lv99[/COLOR][COLOR=#00b0f0]Lovagias[/COLOR][COLOR=#ffff00] Sámán[/COLOR]         

Megérkezett a Nod32 Eset Smart Security6 Beta infók:  http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/eset_smart_security_6_beta__32bit_.html
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/eset_smart_security_6_beta__64bit_.html
azért ezt linkelem mert nem hivatalos még mert Beta
Most az 5 ös verziójához fáj 1 kulcsra a fogam.
Avast nem valami jó főleg ha free inkább comodo-t ajánlanák internet security be
Vagy ZoneAlarmot de kinek hogy.
Microsoft SE: annyit róla nem eszi a gépet mellé egy comodo kereső v. egy malwarebytes bírják az ipart.

Na ma jótékonykodtam és kaptam 1 gépet, aminek 1 mappájában szinte minden exe compressor/protector/crypter rel kezelt példa fájlok voltak, de ezek mellett teli volt vírussal is (ezeket kézzel össze gyűjtögettem, amennyit tudtam) 4,5gigás lett a mappa

ZoneAlarm-ot leszedtem kipróbálom alapon

1. dolog ami feltűnt jobban lassítja a gépet, mint a Microsoft

2. 1. SCAN után a scan funkció használhatatlan, csak manuálisan lehet elindítani, de akkor 0%-nál megáll, már akkor rüheltem, rájöttem, hogy hogy kell működésre bírni vírus mappákból 2-t talált meg, az összes cryptert leszedte, ez egy minőségi sz*r...

Microsot sokkal jobban teljesített, de még mindig 1 rakat vírus ott maradt, de KEVÉSBÉ lassította be a gépet, mivel öreg gépet kaptam, ezért egy intel cereon proci volt benne 1 giga rammal, így látni lehetett a különbséget

kíváncsiságból az ingyenes McAffe-t ráeresztettem, teljesen kipucolta a mappát, és itt elfelejtettem mentést csinálni róla így csak 1-2 fájl maradt, amiről volt mentésem...

De ez a ZoneAlarm 1 katasztrófa, ha már ingyenes akkor Microsoft vagy McAffe-ből próbáljatok crackelni/ serialt szerezni, de légyszíves ezt a Check Point-os salakot, amit letörölni sem biztos, hogy sikerült, mert a beépített uninstall.exe-jük nem működik, így kézzel törölgettem  (y)

Végülis ezek nekem is feltüntek ezért cseréltem le kaspersky is 2012 re ami mindig frissíti magát és még a szerverem is tud menni tőle laggmentesen kis 5mb nettel.
Illetve avast van a suliba nem tudom mi benne a jó 4.8 as van minden gépen/laptopon de HA én telepítettem volna és ingyeneset lehetett volna csak comodo+mozillába Adblock plus ami a reklámokat "öli"HA van kedved nod 32 őt vagy Kasperskyt is megnézheted kasperskyben remélem nem fogunk csalódni :)

Nekem Avast van,mindenre megfelel amire szükségem van jó vannak pár hibái amit lehetne egy kicsit finomítani de tökéletesen működik..:)
SZERETLEK HIKARY...<3 A LEGJOBB NŐVÉR VAGY A VILÁGON.:P NIKOL.:))))

Techno : Most csak az exe védőket tudom letesztelni, mert annyi vírust még 1x az életembe nem fogok találni...

2012-05-31, 16:51:10 #328 Utolsó szerkesztés: 2012-05-31, 16:52:53 Szerző: TheOneAndOnly
Nálunk minden gép egybe van  kötve, úgy dolgozunk a szerveren, hogy rácsatlakozunk egy biztonságos számítógépre és azon intézzük a dolgokat, de ha a világhálóra megyünk akkor a "nem biztonságos" gépet használjuk. Vagyis úgy van, hogy minden gépről rá tudsz csatlakozni távolról (LAN-on, vagy wifin) a dolgozó biztonságos gépre. Az otthoni hozzáférés porttal és modem IP(Minden dolgozónknak fix ip címe van szóval nem változik)-vel is.

Komolyabb vállalatokat, rendszereket nem fenyeget ez a probléma.

akkor most melyik a legjobb vírus irtó legyen valami vér frissítés az öreg kecskén :)

Malwarebytes hova lett a témából?
Nekem az van és megfelel.
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

Sziasztok valaki tudna adni 1 olyan vírus irtó linket ami jó és meg bizható?
abence a király :P

2012-06-19, 17:58:16 #332 Utolsó szerkesztés: 2012-08-18, 12:49:51 Szerző: FainZero
Ingyenesben: Comodo internet security és emsisoft free energi pack
Fizetősben: Bitdefender Ts+ Malwarebytes (ez létezik freebe is a bitdefender nem.)
Kb ennyi...

Ami jobb most ingyenesbe: Avira vagy Avast mellé Emsisoft Emergency Kit 2.0  ami több mint 5 millió vírust ismer fel csak magában. És még Malwarebytes
Fizetősben Kaspersky  Internet security 2012 vagy Pure 2.0 vagy Avira internet security 2012

Én részemről az a vírus írtó lesz a legjobb ami a RamNiT vírust kiírtja mindenestül addig viszont nem tudnék dönteni...

2012-06-21, 17:04:01 #334 Utolsó szerkesztés: 2012-06-21, 17:07:32 Szerző: FainZero
Ha lenne RamNiT vírusom akkor vírtuálisan kitesztelném neked és megmondanám melyik öli ki tövestől. De ezek a vírusirtók erősek: Kaspersky és F-secure Bitdefender is csak a frissitése nem teljes meg most megnyitottam egy file-t és felment a processzorom gyorsasága vírusra gyanakszom(elvileg megtalálta mert befészkelte magát a cucos mindjárt írom mit talált csak menjen végig a keresés) én még 21 napig Bitdefender felhasználó leszek ha minden igaz ha nem akkor váltok kaspersky-re mivel ennek erős adatbázisa és gyors frissitése van tehát nem kell pl 40-50mb-os file-kat leszedni-e.
http://www.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2012-031609-2851-99 ezek szerint a norton felismeri a RamNiT-et habár én nem bízok többet a norton termékei-ben mert mikor fel volt nekem telepítve a 360 6-os verzió akkor az oldalakat egész lassan hozta be a net(5mb os net de más vírusirtó használatakor mint most Bitdefender Total Security ) gyorsabban behozza.

Avast-ot hasznalom es nagyon megvagyok vele elegedve,miota tudom azota hasznalom :)

Én csak az Avast-ot merem ajnánlani :)
Hogy miért?
Azért mert volt már olyan Nod32-m amit megvásároltam! És hát mikor ugyéreztem hogy lassú a gép letöröltem a Nod32-t és felraktam az Avast-t és lássatok csodát :) 40 vírust szedett le a fele trójai és Spyware volt...
Szóval ha azt akarjátok hogy ne nyisson meg elemeket és ne töröljen cuccokat magától a géped akkor szedd le az Avastot!
A kulcs a te kezedben van. Ismerd meg a képességeid, tudd meg hogyan javíthatsz ezeken!

Én is az Avast mellet szavazok, a Nod32vel is meg vagyok elégedve csak azzal az a baj, hogy nagyon lassítja a rendszert!

(ui:Nekem most az Avast valamiért a Java-t állandóan letiltja pedig a java hivatalos oldaláról szedem le)

Én jelenleg avira internet security 2012 őt használok 2013 10 17-ig érvényes lilencel akinek kell odatudom adni a lilencet.
Szerintem Avira a legjobb...

Én nem használok vírusírtót elegem lett belőlük
-F-seurce:álandóan újraindul tőlea  gépem
-avast:az összes exe fájlt Sailty ürüggyel eltávolította újra kellett raknom a gépet
-nod32:sokan mondjak, hogy szar marketing nem jó semmire