Vírusírtók ,beszéljük meg! (m)

Indította LiLWaYnE, 2011-01-22, 16:01:31

2012-05-07, 14:04:34 #300 Utolsó szerkesztés: 2012-05-07, 16:49:34 Szerző: TechnoBase
Elég jónak tűnik az iskolában avast! 4.8 home free editon van minden gépen + a laptopokon is jobb-e a ZoneAlarm az ingyenesek között az avast!-től?
Ajánljam-e az informatika tanárnak ezt a vírusírtót?
Mert nekem tetszik ő az ingyeneset szereti.
Nekem extreme security van még 312 napig érvényes lilencel.oda is adom nektek a lilencet a(z) ZoneAlarm Extreme security-hez :3C8JD-VSS6Q-HF8SP-6CN60J-599JG0 Használd egészséggel.
Nálam 9,9/10 es (0,1 azért nem adtam meg mert nem magyar.
Ami jó benne: Tűzfal vírusirtás "LinkScenner" erős védelem ingyenes 24 óránként míg a fizetősnek az adatbázisa 1 óránként frissül
Sok díjat elnyert: http://www.zonealarm.com/security/en-us/company/awards.htm
Ingyenesnek sose jár le a lilence.
Beállítássokkal erősebb lehet a fizetőseknél is.
Mostani védelmem: Zone Alarm Extreme security + HitmanPro és Malwarebytes ennyi elég is szerintem :)
Normant elfelejtettem mert procimat megnyomta
ArcaVir MicroScan-ról várok véleményt.Köszönöm le is töröltem.

2012-05-07, 15:35:32 #301 Utolsó szerkesztés: 2012-05-07, 15:47:04 Szerző: [MOD]TySoN
ArcaVir MicroScan-> Felejtsd el szerintem több a hátránya mint az előnye,helyette vannak jobb programok.(malwarebytes)

ZoneAlarm-ot még eddig nem próbáltam,esetleg tesztelheted egy víruspackon ,melyből láthatod mennyire is jó az adatbázisa,ha lesz időm megnézem összesen hány millió signaturájuk van.Ha kell a "pack" jelentkezz és adok 1-et . ->  dl.dropbox.com/u/60482942/120-malware.7z  pw:sg

COMODO Internet Security Premium 5.10

VírusPack :
Detektálás:
Maradék:
Értékelés: 97,5%

2012-05-07, 22:24:34 #302 Utolsó szerkesztés: 2012-05-07, 22:44:19 Szerző: TechnoBase
Helló a ZoneAlarmot letesztelném erősen ha lenne anyag hozzá mivel amit linkeltél Filefactory-sokat azokat kb 40kb/s al tölti lefele tehát kevés az anyag ha lenne több úgy letesztelném,hogy nacsak :P
Ui: Mostani Scanner-ek nálam: Malwarebytes, Hitman Pro Zemana anti malware Made In HitmanPro ugyanaz csak más néven de nem vagyok benne biztos
Itten: http://metin2hungary.net/index.php/topic,46659.msg678839.html#msg678839 egyik link sem jó szóval nem tudom :)

2012-05-07, 22:52:42 #303 Utolsó szerkesztés: 2012-05-07, 23:12:26 Szerző: TheOneAndOnly
Hát. Virusirtókkal kapcs. Kaspersky Internet Security vagy nod32. A többi kuka, de most a windows security essentials-t próbálgatom :) De ahogy látom sokan az avastra szavaztak, ezért nem is csodálkozok, hogy ennyi ellopott kari van :))) Egyébként ahogy hallottam tapasztaltabb IT-sektől a comodó tűzfala sem rossz. De ha tényleg valami komoly biztonsági rendszert szeretnél a gépedre (amit otthonra nem ajánlok), akkor írhatsz egy pmet, vagy akár itt is megkérdezheted. Egyébként ezekben az igyenes vírusirtó szoftverekben nem nagyon szabad megbizni, avast, avg, stb..  A Microsoftost is azért érdemes kipróbálni, mert a gyártóhoz mérten nem várna el senki sem szar minőséget :)

Tyson: Egyébként jó, hogy vannak ilyen virus packjeid, de egy normális vírusirtó már észreveszi megközelítőleg a 99%-át. Vannak tapasztaltabb ismerőseim, és azok azt mondták, hogy le lehet annyira védeni egy virust, ilyen csomagolási megoldásokkal stb... Hogy 1 vírusirtó se vegye észre a kártevőt a gépeden. De ha nem jársz olyan oldalakon ami nem a munkához kapcsolódik vagy nem megbízható akkor van szükség egyáltalán efféle védelemre.

UI: Ha kezembe kerül a laptopom lehet, hogy beszállok a DDMT2-es Security csoportba 1-2 hasznosabb tanáccsal, és talán elkezdek én is próbálkozni újra ezekkel a dolgokkal.

Pedig abból amit írtál nem úgy nézz ki, hogy értesz is hozzá, Windows security, ha azzal 3 torrentezés után még megy a géped, akkor szerencséd volt, nod32 kuka szerintem, de ez saját vélemény (elvileg 100%-osan tiszta rendszerrel minden adatomat kilopták volna, ha nem veszem észre a kimenő tcp forgalmat  :) )

És tudod a becsomagolási módszerek PONT gyanússá tesznek 1 fájlt, ugyan is minden nem becsomagolt exe végén van 1 üres állomány, amit a becsomagoló felhasznál arra, hogy becsomagolja a fájlt, sőt a script vírusok is ide tömörülnek be, tudom mert nem az 1. vírus féleség került ki a kezemből, nem az első levédett exe, ezek mellett szinte minden érdekel, így tudom ezt is,ha nem hiszed virustotal + exe packerek töltögess fel fájlokat, de ezek mellett a vírusirtókban, a jobbakban, nem a nod-ban meg az AVG-ben van debugger, ami megnézi, hogy mi van benne, annak ellenére, hogy bevan csomagolva 

2012-05-08, 14:56:58 #305 Utolsó szerkesztés: 2012-06-12, 08:55:00 Szerző: [TMOD]Aegist
Alone-al teljesen egyetértek a Nod32 végett, nekem is volt aztán egy cs 1.6-s vírus kilőtte nekem és használhatatlanná vált :S
Ne idézgess feleslegesen!
~[TMOD]Aegist

Avast,AVG,ESET a leggyengébb eltávolítók,hogy csak párat emeljek ki az ismertebb programok közül.

2012-05-08, 15:04:05 #307 Utolsó szerkesztés: 2012-06-12, 08:55:22 Szerző: [TMOD]Aegist
AVG-m van szerintem jó és megfelelő :D
Mindenre jelez bár azért az idegesítő hogy automatikusan (így van beállítva) amiben vírust talál egyből törli na hát ez a metin2 inditoknál nem valami szerencsés... mert mindet ki törli :D
Ne idézgess feleslegesen!
~[TMOD]Aegist

Idézetet írta: [MOD]TySoN Dátum 2012-05-08, 15:02:17
Avast,AVG,ESET a leggyengébb eltávolítók,hogy csak párat emeljek ki az ismertebb programok közül.
Szerintem, meg a NOD32 a legjobb :)
Volt egy vírus a gépemen.
Ellenőriztem 3-al összesen.
AVG kuka
Avast az indító védelmet vírusnak nézi. XDDD
Csak a NOD32 jelezte :)

'Szerintem'

Szerintem meg ha most a gépeden a CMD-be beírod, hogy qprocess (v qproccess) akkor teli lesz olyanokkal, amik nem a system-ben futnak, hanem a felhasználó alatt és fogalmad sincs, hogy mi az, ez persze csak akkor igaz, ha sokat torrentezel, meg töltögetsz...

AVG mellett meg olyanok elmennek...

Leírtam nektek a tapasztalataimat.
Ha már a leggyengébbekről van szó akkor az internetes felnőtt tartalmom védelem ezekben gyenge: Dr.Web Security Space Pro 7 képet blockolja videót nem.
Avast! Internet Security
Avg ben egyáltalán nincsen.
Amiben erős: F-Secure Kaspersky ban talán még 70%ig számomra annyit mondok.
Véleményeim gyorsan tömören Szigorú őszinte és szerintem jogos pontozással
Avira kisgépekre ajánlott mert azokra ad viszonylag jó védelmet 6/10 pont Jobb mint a semmi. Filmezés netezés mellé ajánlom játékra nem.
Avast! szánalom mind a 3 új terméke is mit várnánk tőlük 0,5/10 pont  a védett zónája az internet security ben ha használom billentyűm enter gombját metinezés közben fagyassza többet nem is mondok róla.
Haverom gépén is avast! van mondtam neki ha elromlik szólj újrarakom de az a fosnyák avast!-őt nem rakok neked.
És még annyit róla,hogy fél pont azért ment mert telefonra viszonylag jó.
Avg: Lassú scan Linkscenner használható benne ami nem virus azt is blockolta nálam szóval 2/10 pont
Minden gépre ezt akarják rárakni de semmi értelme 2 pont  a LinkScanner és a magyarságért ment.
Kaspersky nekem sok bajom volt vele, de kinek,hogy hosszútávra még egy kis ócska gépen is jó szóval azért ha azt nézitek szép disein-ja és jól is véd a Kaspersky Pure termékeket használtam mint Netező és nem tesztelő eléggé jól törölte a tiltott oldalakat amit kijelöltem A Kaspersky Pure 2.0 tökéletes a mindennapokra 9,99/10 0,01 pont azért nem ment mert lassan tölt be tőle a gépem.
Malwarebytes: Jó védelem komplett stabil nekem a Pro van mindenki csak dicséri és aki újratelepítette a számítógépemet ő rakta fel nekem Free változatba én átaktiváltam pro ra és azóta baja sincsen a gépemnek 10/10
HitmanPro: Virustotal eredményeit figyeli ami szerintem eléggé jó és erre épül TySoN által említett felhő technológiája. Erős vírusokat is megkeni a gépről szóval ez is 10/10 azaz nincsen vele semmi gond.
Emsisoft.Használtam sokáig de kb ami más vírusirtókban nem volt vírus azt annak jelezte szóval hosszútávra nem valami jó.
Online Armor miatt 4 pont a 10 ből.
Nod32 nem tudom hány reklámba láthattátok de reklám is megvan kicsit fizetve mert
1: átengedi a vírusokat
2: Pajzsa gyenge
3: A logoja is hazugság ,hogy fut a robot ahoz képest lassabb mint nagymamám.
2/10 pont 2 pont a disein ért. És a mindennapi  frissítés miatt megy.
ZoneAlarm Tesztelés alatt.
Panda: Nem olyan erős mint a panda maci és tuti biztos nem egy kínai találta fel ennek ellénére a 2013 as global protection beta eléggé tűrhető 8-9/10
Vipre: Nem magyar de beállításokkal erős védelmet adhat erősebb mint egy: Avira Nod32 Avast! Avg és a többi észlényes társai Pl Norton.
Norton: amit a gépemhez kaptam 2 cd-t mind 2 őn rajta van a Norton de nem értem minek "Istenitík" Mikor egy Kaspersky erősebb Norton átengedi a vírusok 40-45%át.
Megvenni nem érdemes nem lesz hű társad mint egy kutya. 7/10 kicsit háziasítani kéne
Bitdefender: Nem magyar szép kezelőfelület sok mindenkinek a fizetősök közül ezt ajánlanám. Erős komplett védelem csak ha nem állítod be nem lesz valami rossz akkor sem.Csak dicsérni tudom egyszerű telepítő még anyukám is feltudná telepíteni pedig egy vagy 2 szót tud angolul.
Dr.Web mint ahogy említettem Felnőtt oldal védelem nem stabil tehát aki kisebb gyerekektől akarja védeni a gépet annak inkább egy Kaspersky vagy Mozilla kiegészítés az ajánlott a honlapokhoz.

Egy kicsit hagy védjem meg a régi kedvencemet, a Norton-t, ugye bár ez volt a legjobb vírusirtó 2008-2010, akkora hírneve lett, hogy pont rá készítenek vírusokat, a norton gyenge pontjait kihasználva készülnek az újabb vírusok, és mivel az AVG, Avast!, NOD, nem tud többet, egy picivel sem, azok mellett is elmegy. :D

én most csak 1 mezei F-secure-t használok, és a józan eszemet (qprocess), megy egy DLL-fixer nevű programot, ami a kitörli a registry-ből a vírusokat, eddig nem vettem észre problemet a gépemen :D

Nem kel 1 virusirtót se fikázni még ki nem probaltad
Szerintem a Norton a legjob 3éves tapasztalattal mondom :)
Most vettem meg legutolsó termékét és télleg hogy legjobb :) (gyengébbek kedvéért a 30napos Trial hiába szeded le netröl nem sok midnent csinál)

Udv XtremBm
Név:[color=yellow]XtremBm[/color]
Szint:[color=pink]101[/color]
Céh: [color=green]Mire?[/color]
Lo:[color=teal]Szamár[/color]
[color=green]

"Legjobb" olyan nincs.Bitdefender,Norton <3 . Eddig ez a két termék jött be a legjobban,most raktam újra a gépet és úgy érzem Bitdefender megy fel rá.

Mindegyiknek megvan a gyengéje :) de szerintem ha megevszed bitdef vagy norton vagy nod mindegyik  jol megy :)
Norton<3 Nekem: 10/10
Név:[color=yellow]XtremBm[/color]
Szint:[color=pink]101[/color]
Céh: [color=green]Mire?[/color]
Lo:[color=teal]Szamár[/color]
[color=green]

2012-05-08, 18:06:45 #315 Utolsó szerkesztés: 2012-05-08, 18:20:24 Szerző: TheOneAndOnly
Szerintem ami nem illegális forrásokból van és nem is valami ingyenes random akkor az már olyan amit érdemes használnod :) Tapasztalatom pedig az volt, hogy amikor KIS-t használtam akkor mindig atomtiszta volt a gépem :) A Microsoft essentials szerintem meg azért rossz páraknak, mert a rossz rendszer miatt nem engedi frissíteni az adatbázist. Bár én még különösebben nem próbáltam tesztelgetni. Mivel én sosem járok olyan random webhelyekre amiről gőzöm sincs, és ránézésre nem is megbízható, engem nem érint az, hogy atom védelmet alakítsak ki a gépemre :) Igaz védelemre mindig szükség van, mert sosem tudhatod, hogy ki akar neked ártani, szóval, ha olyan fájlt küldenek vagy töltesz le azt érdemes megnézni virustotalon :)

Jajj jajj jajj.Itt nem az adatbázis frissítésen van a hangsúly hanem arról,hogy gyenge hiába kiadták a 4.0 verziót ,orbitális nagy újjítás nem került be.Adatbázisa neki a legkisebb, a mai világba én egy gépre se raknám fel,inkább Avast,Panda Cloud ~ "ha" ingyenesek között keresgélünk.

Jelenlegi védelmem: Malwarebytes pro+ Kaspersky is 2012 (30 napos de minden 30 nap letelte után visszaállítom "becsapom a rendszert" akinek kell a visszaállító progi szivesen adom)+Emsisoft Kit vagy mi.

2012-05-11, 19:58:38 #318 Utolsó szerkesztés: 2012-05-12, 17:24:49 Szerző: [MOD]TySoN
Én egyszerűen a registrybe egy bejegyzés értékét átírom és újra aktiválhatom . ;D

Kaspersky fanok figyelmébe ajánlom: http://www.techno360.in/kaspersky-internet-security-2012-free-1-year-license/

91 napos kulcsot igényelhetsz minden 3.hónapban.

Sziasztok.
Nod32 Fanoknak töltöttem fel a data.hu ra egy általam régen kiírt cd ről felmásolt "Aktiválót" nod32 minden verzióján megy tesztelve a 3 ason 4 esen és 5 ösön!.
Tehát örülhettek,hogy felmentem a padlásra előkeresni a régi cd  ket és azok közül nektek találtam a Nod32 cd-met.
Link: http://data.hu/get/5119262/instalando_eset-nod32_fix_dasumo_v3.2_hasta_el_2038.exe
Egy köszönöm nem szégyen :)