Vírusírtók ,beszéljük meg! (m)

Indította LiLWaYnE, 2011-01-22, 16:01:31

Nem,ez egy trial kulcs,a feltelepített termékedhez írd be a kulcsot,ezáltal március közepéig tart az új licenszed.

Szia TySoN Ma ujjra raktam a gépem és semien vírus írtot nem lehet rá tenni XD Nod Pl 4 óra alatt jönne le Avast be jön ki írja magyar stb....tovább és kilép XD Valami más írto van ami jó is?

Idézetet írta: papa1968 Dátum 2012-02-14, 22:00:17
Szia TySoN Ma ujjra raktam a gépem és semien vírus írtot nem lehet rá tenni XD Nod Pl 4 óra alatt jönne le Avast be jön ki írja magyar stb....tovább és kilép XD Valami más írto van ami jó is?

Szia

Hát azon a gépen valami konfigurációs hiba lehet,alábbi 2 termék kilőve és gyenge gépről beszélünk AVIRA,CIS ha pedig komoly akkor Kaspersky,F-Secure,Norton.

Hát AVIRA-t leszetem el kezdi telepiteni és kilép XD Vírusos lenne a gépem,?

Idézetet írta: papa1968 Dátum 2012-02-14, 22:08:33

Valamit elrontottál op.rendszer telepítésekor.

Idézetet írta: papa1968 Dátum 2012-02-14, 22:08:33

Csak nekem tűnt fel, hogy a képen Avast! van?

Igen az van mert AVIRA setupja magától eltűnt XD

Sziasztok.
Én Nod32-t használtam. Sajnos nekem nem bizonyult olyan jónak, mint a régebbi verzió. Frissítés közbe nagyon megfogta a gépemet. Most tervezem a gépen 100%-os felújítását, és remélem el is fogom tudni végezni. Most Avast! legújabb verzióját használom, és 2038 -ig érvényes. Bár volt 2050-es kódom is, de a nagy keresés közben nem találtam meg.

Én avirát ajánlanám abból is az antivirus premiumot ha kell adok kulcsot 2012 06 30-ig érvényes. az internet security ben a  tűzfal rémes mindent leblokkol ami az internetre kapcsolódna: metin böngésző és a többi.
Avira antivirus+ comodo tűzfala és minden szép akár 512mb ram-on is ez fog maradni anyuéknak aztán,hogy új gépemre rárakom azt még nem tudom de nod32 őt biztos nem rakom rá.

Norton Internet Security 2012

Vizsgált pack részletei:
Vizsgálat eredménye:
Végeredmény:

Hát nem valami jó.

Hát igen ezért töröltem le én is.Mert lefuttatam a Hitman pro-t és a malwarebytes anti malware-t és látván azok találtak egy halom vírust amit ez a norton beengedett.
Visszaraktam helyette az avira-t mivel más hatékonyat nem tudok 446mb ramos laptopra.

2012-02-29, 17:00:38 #272 Utolsó szerkesztés: 2012-03-03, 07:56:17 Szerző: FunaiSlec
Bocsánat,hogy írok de kutatásaim alapján most az emsisoft a legjobb vírusírtó letölthető: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6500237
Nekem csak 26 vírust ismert fel amit nod32 és avast átengedett.
Nem terheli a gépet anyuéknak és akiknek telepitettem újra mindenkinek ráraktam és azt mondják megvannak vele elégedve mert sok volt a vírus a gépükön lassú volt nekik de ez 97%-osan nem engedi át.
Módosítás: Xp-t lelassítja az emsisoft tehát újrakellet raknom az egészet és kerestem kerestem találtam egy
Ashampoo Anti Malware vírusírtót win xp sp2 re is jó de kinek mi a véleménye róla?[Véleményem:Emsisoftra épül sosem frissíti a legújabb vírusok felismerésére magát,a quikscan programjuk is az emsisoft ra épül de az a 2010 es emsisoft ra tehát semmit sem ér az ashampoo jobban eszi a ramot mint az emsisoft.
Én nekem most Avira+ EmsisosftEmergencyKit van és a keresőt mindig frissitem vizsgálat előtt és felsem kell telepíteni helyettesítí az Emsisoft anti malware-t + az avira meg még fent van a hitmanpro hárman csak érnek valamit ha mást nem többet mint az az ashampoo(hashajtó)]
UI: Miután leszedel valamit ellenőrizd evvel az oldallal: virustotal.com  pl nekem ez az ashampoo  nem engedett át  egy inditót start.rar a neve.  41 vírusírtóból 16(+1 ashampoo[Nálam jelezte]) jelzett vírust a nod32 nem volt közötte. Emsisoft igen.
eSafe sem volt közötte.
Javaslatom xp  re ashampoo anti malware
vista és társai win emsisoft. És még az ashampoo-nak van sok csodálatos programja pl: winoptimizer 9 "mind a 10 ujjadat meglehet utána nyalni nem vágja tönkre az op rendszert mint az advanced system care.
ashampoo.com mindenféle finomság számotokra.
Legeslegjobb úgy szerintem,hogy ashampoo anti malware+ mellé emsisoft keresője védelem nélkül elíndítod egy héten egyszer 2 szer és jól leszel védve winxp sp2 őn is megy a keresője az emsisoft nak.
http://www.emsisoft.com/en/  persze magyar nyelven is ugat.
Illetve: ashampoo.com vállogassatok kedvetekre.

Ashampoo Anti Malware-hoz kulcs: Nincsen hiába keresem 100 oldalt átnéztem minimum...
10+30 nap kevés...

Nem az a jó vírusirtó, ami mindenre vírust mond, hanem az, ami fel is ismeri a vírusukat, Ashampoo egy kifejezett vész madár, MINDENRE azt mondja, hogy vírus, akkor is, ha vírust sem látott még az életében a fájl...

2012-03-02, 20:09:15 #274 Utolsó szerkesztés: 2012-03-02, 21:00:52 Szerző: FunaiSlec
És esetleg melyik lenne jó vírusölő?Winxp re?
Emsisoft jó lenne szerintem csak nem win xp re.
Esetleg tudtok jobbat talán eSafe?
Ashampoo törlésre kerül de attól félek ha fölrakom az emsisoftot megint lelassítja az xp-m
UI: Ashampoo WinOptimizer akinek megvan és netalán kellene neki regisztráció akkor korlátlan verzióhoz:

Használd egészséggel 100%-os.
Bizonyíték:[size=78%][/size]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Link a képhez:
http://kepfeltoltes.hu/view/120302/Korlatlan_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Vírúsnélküli tesztelheted a virustotal.com oldalon is.

Hi all!

Én már itt tartok:

Lil Wayne,Tyga,Kid Ink,Eminem,2Chainz,Wiz Khalifa,Lil Jon,Snoop Dogg...

Sziasztok!

Jelenleg, én is Kaspersky anti-virus 2012-es kiadását használom, még próba verzióban.
Remélem jobbnak bizonyul, még az Avast-nál is.

2012-03-19, 15:26:38 #277 Utolsó szerkesztés: 2012-03-19, 15:31:36 Szerző: [MOD]TySoN
15000db vírusmintán az alábbi eredmények születtek.

1.Kaspersky-->98,9%
2,Bitdefender->98,7%
3,Avira--------->98,2%
4,F-Secure----->97,9%
5,Avast--------->91%
6,ESET---------->84%

* Időm engedi +3 versenyző is beszáll.(AVG,Vipre,CIS).
*Igény szerint F-Secure Internet Security 2012,Kaspersky Antivirus 2012,ESET-hez tudok kulcsot adni minden hónap vége vele jogtisztát.

Tyson, lehet, hogy a kaper tökéletesen beazonosítja a vírusokat, de a fájlvédőkkel össze keveri, így használhatatlan privát szervereseknek
Bit-et nem ismerem
Avirát se
F-secure, mostanában ez is neki állt nyávogni, nagy örömömre
Avast, az mindig is vinnyogót mindenre (alap XP prof sp3 frissen felrakva és azt mondta vírusos a rundll-em O.o) Eset, nem nagyon volt a gépemen
Microsoft Security-val is próbáld meg, nagyon jó a nézőkéje, és a Norton-t is próbáld meg

<<egy ideje egyik se volt a gépemen, de kíváncsi vagyok, hogy hogy bírják>>

2012-03-19, 16:31:47 #279 Utolsó szerkesztés: 2012-06-12, 08:53:49 Szerző: [TMOD]Aegist
Microsoft Security Essentsialt csak ajánlani tudom mivel :
Nem lassítja a gépet
Nem sír ha védett klienst töltünk le
2-3 Hetente frissül a Vírus- és kémprogram definíciós adatbázisa
Ingyenes
Megbízható
Microsoft termêk
Állítható processzorhasználat ( amikor átnézi )

Azonban hetente a kis zöld pipás vár ikonjából, narancssárga felkiáltojeles lesz ami azt jelenti hogy le kell futtatnod.. ha nem teszed csúnyán belassítja a géped amíg nem frissíted.
Ne idézgess feleslegesen!
~[TMOD]Aegist