Vírusírtók ,beszéljük meg! (m)

Indította LiLWaYnE, 2011-01-22, 16:01:31

Első kérdésedre válaszolok:
http://hu.lmgtfy.com/?q=virus+download+for+testing
2.:Xp-m van Home Edition ami kevesebbet igényel valamennyivel sp3 al.
3. teljessel 1 órát nem voltam notimnál.
4. igen be.
5. re válasz részben az első.

Na már rosszul kezdted ,valódi friss vírusokat nem innen lehet szerezni ha kell nálam van pár 100 db. :o

TySoN, ahogy látom gyűjtöd őket, nekem most szerencsére nincs, de nem is kell ! :)
[color=blue]Lv 73 Jó NoZoo[color=blue]

Nekem is van pár vírusom... De egyszer elfogom indítani már a vírusirtót mert borzalmas...

2012-02-12, 21:54:51 #245 Utolsó szerkesztés: 2012-02-14, 18:29:04 Szerző: FunaiSlec
Melyik vírusírtó írt ki aránylag sok vírust?Illetve mit érdemes raknom,hogy ne legyen vírusos a gép?
F-secure jó-e szerintetek?Aránylag olyan kéne ami viszonylag nagy létszámmal ismer fel vírust.
UI:van-e valakinek az emsisoft anti malware6hoz egy kulcsa? Ha igen leírná ide vagy üzenetbe nekem?
UI2:Nortont kihagyta a téma nyítója mert most nekem az van:Norton internet security eset nod32 vel nagy ,,párbajosok" mert norton 1-2 %-al mindig jobb ha nem többel.
Ramot 256mb-ot igényel míg a nod 512felett....

2012-02-14, 19:59:54 #246 Utolsó szerkesztés: 2012-02-14, 20:01:32 Szerző: [MOD]TySoN
Idézetet írta: FunaiSlec Dátum 2012-02-12, 21:54:51
Melyik vírusírtó írt ki aránylag sok vírust?Illetve mit érdemes raknom,hogy ne legyen vírusos a gép?
F-secure jó-e szerintetek?Aránylag olyan kéne ami viszonylag nagy létszámmal ismer fel vírust.
UI:van-e valakinek az emsisoft anti malware6hoz egy kulcsa? Ha igen leírná ide vagy üzenetbe nekem?
UI2:Nortont kihagyta a téma nyítója mert most nekem az van:Norton internet security eset nod32 vel nagy ,,párbajosok" mert norton 1-2 %-al mindig jobb ha nem többel.
Ramot 256mb-ot igényel míg a nod 512felett....

1.Válasz:
Bitdefender
Pc Tools
Kaspersky
Norton

2.Válasz: Nincs olyan termék amivel nem kapnál vírust.Alternatív megoldások otthonra CIS,Avast,AVG,Avira/ESET.
3.Válasz:F-Secure felhő technológiában top 1,detektálása kiváló.
4.Válasz: Van,de nem adom drága volt. :P
5.Válasz:Nem hagyta ki.

Valakinek nincs valami jó tippje Sality írtáshoz?  ;D

Az összes ilyen oldalt már végigolvastam. Eltünteti majd 1-2 nap múlva újból előbukkan és autorunokat hoz létre a vírusírtó szerint, de közbe nem is létezik olyan...

Idézetet írta: Disco Dátum 2012-02-14, 20:03:58
Az összes ilyen oldalt már végigolvastam. Eltünteti majd 1-2 nap múlva újból előbukkan és autorunokat hoz létre a vírusírtó szerint, de közbe nem is létezik olyan...

Ismerős fertőzés,ezzel én lazán letöröltem. Talán még ez hatásos:
http://free.avg.com/us-en/remove-sality.tpl-mcr8

Leírás alapján,működni-e kell,nekem működött.

Ugyanezt csináltam két napja. Azt jelezte, hogy az összes fertőzött exe-t megtisztította, és már minden rendben. Erre ma megint ismeretlen exe-k akartak csatlakozni a netre, majd autorunok jelentek meg. Lenyomtam most pár órája megint ezt az AVG-t és most elvíleg megint tiszta... kiváncsi leszek 2 nap múlva mi lesz.

Idézetet írta: Disco Dátum 2012-02-14, 20:19:57
Ugyanezt csináltam két napja. Azt jelezte, hogy az összes fertőzött exe-t megtisztította, és már minden rendben. Erre ma megint ismeretlen exe-k akartak csatlakozni a netre, majd autorunok jelentek meg. Lenyomtam most pár órája megint ezt az AVG-t és most elvíleg megint tiszta... kiváncsi leszek 2 nap múlva mi lesz.

Csökkentett módban,rendszergazdaként futtattad?-ha a fertőzés újból jelentkezik akkor valószínűleg mélyen beágyazódott a rendszerbe.Írtásához nem sok reményt fűzök.

Nem csökkentetként, de egyértelműen rendszergazdaként. Csökkentett vagy nem csökkentett ami kell a windowsnak fájl azt úgyis használja, szóval azokat nem tudja rendesen ellenőrizni. Majd, ha megint előjön akkor bootolok win cd-ről, és úgy elenőrzöm a meghajtókat mert akkor mindent át tud vizsgálni rendesen.
De köszi a segítséget.  ;D

2012-02-14, 21:10:09 #254 Utolsó szerkesztés: 2012-02-14, 21:12:09 Szerző: FunaiSlec

1.Válasz:
Bitdefender
Pc Tools
Kaspersky(nem a legjobb sp2 őn else indűl xp-n tehát nem sokat ér)
Norton(csalódtam benne teszt alapján 2011 augusztusos esetet is elverte a nod32 őt pedig ez nem igaz.
Nod 32 kb 2. helyre raknám mert youtun néztem 1 tesztet róla: 457 ből 87 et nem és 370 et felismert.
Míg a norton 319 ből 186 ot nem ismert fel. Még jó,hogy csak a kis notira raktam fel.

2.Válasz: Nincs olyan termék amivel nem kapnál vírust(ez igaz).Alternatív megoldások otthonra CIS,Avast,AVG,Avira/ESET.(eset 3 közűl comodo-t nem ismerem majd nézek arról is vidit.
3.Válasz:F-Secure felhő technológiában top 1,detektálása kiváló.(de vírusvédelem pocsék jobb mint a norton de eset nél nem)
4.Válasz: Van,de nem adom drága volt. :P (már nem is kellene pocsék 1 vírusírtó)
5.Válasz:Nem hagyta ki.(észrevetem kicsit keveset látó vagyok

Válaszolok módosítással.
UI: a
FortiClient Lite kilett hagyva.

2012-02-14, 21:17:24 #255 Utolsó szerkesztés: 2012-02-14, 21:19:08 Szerző: [MOD]TySoN
Idézetet írta: FunaiSlec Dátum 2012-02-14, 21:10:09

1.Válasz:
Bitdefender
Pc Tools
Kaspersky(nem a legjobb sp2 őn else indűl xp-n tehát nem sokat ér)
Norton(csalódtam benne teszt alapján 2011 augusztusos esetet is elverte a nod32 őt pedig ez nem igaz.
Nod 32 kb 2. helyre raknám mert youtun néztem 1 tesztet róla: 457 ből 87 et nem és 370 et felismert.
Míg a norton 319 ből 186 ot nem ismert fel. Még jó,hogy csak a kis notira raktam fel.

2.Válasz: Nincs olyan termék amivel nem kapnál vírust(ez igaz).Alternatív megoldások otthonra CIS,Avast,AVG,Avira/ESET.(eset 3 közűl comodo-t nem ismerem majd nézek arról is vidit.
3.Válasz:F-Secure felhő technológiában top 1,detektálása kiváló.(de vírusvédelem pocsék jobb mint a norton de eset nél nem)
4.Válasz: Van,de nem adom drága volt. :P (már nem is kellene pocsék 1 vírusírtó)
5.Válasz:Nem hagyta ki.(észrevetem kicsit keveset látó vagyok

Válaszolok módosítással.
UI: a
FortiClient Lite kilett hagyva.

Jajj,jajj nem tudsz te sok mindent,youtubeos tesztek nem valósághűek.Nagy felvilágosításon kéne átesned.

Jó elhiszem van egy olyan oldal is meg az is hogy valósághű.
Ha megrendeljük anyuékkal az új gépet.
Arra milyet tudtok ajánlani 8gb ramja lesz meg 4x2800 as i5 proci.
Malware írtásnak Malwarebites anti malware,emisoft  és hitmanpro 3.5 lesz mind3 szerintem de kijavithattok.
Vírusírtónak:Nod32 vagy Nortont akarnám mert Norton alapból rajta volt 2006-ban amikor vettem a notit és ez Toshiba tehát lehet mindkettőt felrakom és csak egyik lesz bekapcsolva másik csak havonta vagy hetente egy ellenőrzésre.
Pc-tools-t is felrakom  35-40 mb ram igénye van elvileg...
Bamba vagyok még az ilyen vírusírtókban.

Sziasztok!
Nekem Antivírusírtóm van NOD32
És lejárt a lincesem egy számító gépes cégtől vettük a gépet, és nem tudom ön állóan megcsinálni?

Idézetet írta: okospala12 Dátum 2012-02-14, 21:51:30
Sziasztok!
Nekem Antivírusírtóm van NOD32
És lejárt a lincesem egy számító gépes cégtől vettük a gépet, és nem tudom ön állóan megcsinálni?

Felhasználónév: EAV-59764348
Jelszó: bpc3d47p4b