Vírusírtók ,beszéljük meg! (m)

Indította LiLWaYnE, 2011-01-22, 16:01:31

nekem a NOD32 az leblokkolt mindent, még az ártatlan fájlokat iss, és az igazi vírusokat nem találta.

Én Avast Antivirust használok, a vállalati verzióját asszem 7-es vagy nemtudom.

AVG 9 et nem ajánlom ert az exe-ket nem szereti törli...
MEg eléggé megzabálja a gépet

2011-04-22, 20:39:12 #103 Utolsó szerkesztés: 2012-06-12, 08:19:07 Szerző: [TMOD]Aegist
Pont hogy ez a vezzio nem zabálja ....a legujabb na az nagyon eszi.
  Ne idézgess feleslegesen!  ~[TMOD]Aegist

A legújabb Avast a legjobb. Jól néz ki és ingyenes:P
Még sose egy vírusom se volt.

2011-04-22, 20:56:41 #105 Utolsó szerkesztés: 2012-06-12, 08:19:48 Szerző: [TMOD]Aegist
Nem nagy a webvédelme nem tiltja a netet?
  Ne idézgess feleslegesen!
  ~[TMOD]Aegist

Helló!

valaki linux ra nem tudna ? :D

mert én irtam Java ba egy virus irtot de elégé alap és nem annyi jó mint az avast stb :D

aki talált az irjon ide köszi

Idézetet írta: Triton Dátum 2011-01-22, 16:12:35
5.1.889 verzióju avastot használom és megvagyok vele elégedve és ráadásul ingyenes!

Csakis avast!

Microsoft Security Essentials ezt használjátok a microsofté ök igy is tudják.mert ök késziteték op rendsert

Nod32 2.7

Én ezt használom már jó pár éve, szerintem semmit se lassít, portokkal sem volt bajom. Egyszerű jól áttekinthető a felülete.
Próbáltam már a 4.x eket is, AVG-t is, de ezek nagyon ram igényesek. AVG volt amikor 100 mb-ot foglalt el. A 2.7 nem nagyon riaszt be, de ha kell ki lehet kapcsolni. utána már nem nyafogott.

Én csak ezt tudom ajánlani szerintem a legjobb. Ha nem akkor + úgyis újra rakom.

Ennyi=)

Én sokáig nod32-t (esetet) használtam, de sok hibát követett el, amiért leváltottam.
Vipre-t is használtam egész jó volt csak trial verzióm volt hozzá, mert nem találtam serialt...

Viprehez hol találok serialokat?:)
Neten sokat kerestem már, de nem találtam.

Most AVG free-t és Comodo firewall-t használok szerintem egész jó.

Sziasztok! Én Super Anti Spyware-t használok, nagyon jó, eddig minden virusos fájlt észlelt, és nem jelez ki minden szart. Ingyenes és nem jár le 30 nap mulva :)) Tavaly Október óta megvan ez:)

Az avast mindent beenged, a Nod32 ajánlott használni egyszerre az Eset Smart Secruityval (spyware terminator) ........ A Nod32 töröl, a Smart védekezik , karantéba helyez...... ajánlom mindenkinek ,semmi vírus nem jön be a gépedre.
S : OsMT2
Név : CimboraOsMt2
Level : 35+
Kaszt : EgyelÅ're WP
Céh : AraTisan
Birodalom: Jinno

AVAG amit használók és tökéletes a célnak és 100% igyenes és nincs proba verzijó

Sziasztok! Valaki megadná nekem a 2016 os licenszet az eset nod32 smart security hoz?

A Nod32 a király mindenkinek aszt ajánlom az én gépemen Avast volt és 1 hónap múlva olyan virust kaptam hogy nem tudtam gépezni most meg Nod32 őt használok és már 2 éve nem kaptam virust és a Nod32 őt ajánlom mindenkinek:
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/eset_nod32_antivirus_4.2.71__magyar_.html 

a Nod32 a legjobb !!!!!!!!!!!!!

Hy all!

Avastot nem ajánlom senkinek, mivel nekem 1 vírus, ami nem is volt annyira erős, de avast még se jelezte, tönkretett 2 db vinyót.
Legújabb avast!

Szerintem a nod32 elég nagy szarság én egy évig használtam havonta kellet ujra teni a gépet mert teleszete magát virusal egyszer e
gyik ujra telepités után be tete magát karanténba és ki kapcsolt az eredeti CD nod és 40 mp vel lasaban indult el a gépem
én inkáb az AVG használom de az  tulsok programnál riaszt ami nem is virusos AVAST is be engedet jó pár virust most a kaspersky használom

Érdekes... Nálam meg pont hogy tökéletes a NOD32