Legendás céhek! ( DDMT2 és Metin2)

Indította SourMone, 2010-11-03, 18:07:53

Sziasztok ! Lehet a HoditoPockok nem olyan híres de jó is céh :D (L)Chunjo(L)

Sziasztok szerintem a DeadSpecial...FallenAngels...meg még jó lesz SkullKIller céhe is HaHa =)

Barney: -New York szomorú napra ébredt, Ted. Nagyon szomorú napra. Tudod mit láttam befelé jövet? Egy csajt pulcsiban...

Szerintem régen a DarkSecret volt jó céh!
Most a OneLove és a Ressuraction amit kiemelnék:)

Nékem a régi WariorrTeam,Cooldown...A Cooldown volt a legerösebb céh..Aztán bizonyos okok miatt megszünt.

Magyaron:Alatiron volt a legjobb céh szerintem,méghozzá a CukrosZoknik:CleverBoy-al az élen :)
de jóóó

DDMT2: sajnos itt nem voltam céhben,mellőztem inkább.
Metin2.hu: KingsofWar. :)))) Draco szerveren. Jó és normális közösség. :)

Sziasztok!
Sztem jó sok jó céh volt már :) (nem akarok senkit se kihagyni)
Pl: még régen úgy tavasszal Sawßlade céhe (StayAlive) odavissza beverte a RiwalS-t és egy darabig top1volt
    azért a RiwalS se volt rossz :P
    meg hát a Cooldown
    hardyy céhe a Fragnatic :P jó kis céh jó emberekkel
    Az "Anci" :D az is jó céh volt...
   nah még a FreeHawks :) az se volt ratyi :P
   ....NewSparta nem írom le de a vesztét a sok harcos okozta mert szinte minden vmirevaló embernek van egy kicsi wari ellenije
   Nem tudok többet :P (az fix hogy még volt)

Ennyi voltam.
Üdv: xButhersx :-)

SILENCE.
SanyaStar volt a vezáre.:)

Dracon egyertelmuen a UberHighPro ceh :)
kb 10-en vagyunk, szoval nagyon jo barati tarsasag...VOLT csak mostmar kb semelyikonk se jatszik ezert paran akik maradtak atjottunk ide es itt en alapitottam nekunk egy masik UberHighPro cehet, ami majd top1 lesz ddmt2-n tuti biztos

Sziasztok!
Én most nem a legjobb hanem a legjobb baráti társaságú céhet  mutatnám be (már nincs ez a céh :D)
Achilleus volt a neve DDMT2-n és Father volt a vezére :D   ez a céh azért jelentős mert egészen 56lvl-töl 77-ig kísért el. :D
[Egy jó céh attol jó, céh szerintem h kitartóak, a tagok ismerik, 1mást , jó a hangulat :D]

2010-12-03, 14:25:17 #49 Utolsó szerkesztés: 2010-12-03, 14:28:08 Szerző: Tomii
Hali, nincs kedvem végig olvasni minden HSZ.-t így bocsi ha már írta valaki :)
Még annó amikor magyaroztam a Altair-on Hodító Hoodook volt a top céh Malibu vólt a céhvezért, hú de felnéztem rájuk :D
Off: nem tudja valaki mi a helyzet malibuval és r2d2-vel? :D

ddmt2 őn volt pl : IHERO (elegance vezete ) bene volt ODASÓZ, Prince (az ő nevét nemtudom le irni ) hatalmas és még jópáran elég kemény céh volt csak széthullot

Sziasztok!
Nekem a Pandamage volt a kedvenc céh-m^^! KillMaster volt a céhmester természetesen*-* Persze oszlata-.-"
Voltak-e bonyodalmak? Mindig!xD
És mégis JÓ egy céh volt! az elején csak kis emberek aztán az én közremüködésemmel lett bene 90+-os tagok is^^
Legjobb war? - PlazaBaby-ék ellen voltxD 85-ös "kiskarimmal" a céhvezért öltem^^ és volt taktikánk= )(ami nálunk ritka volt! =D)
nah tömöritve enyi^^

Pusz =P
                                                                ßy : LOLI14
KicsiSzeder
Piros
Még húzzuk ^^
Ninja/egyenlÅ're tÅ'r.(fejlödés miatt)
M-s skillek. :D

Sziasztok!
Nekem eddig Kampokez céhei jöötek be a legjobban, de a régi szép időkből emlékszem a Delerium céhre is. Na meg RilwalS-t se hagyjam ki! De mostanában a Bears! (Kampokez eddigi céhei: Stronghold, LostAngels, mindegyik TOP2 volt! ^^

DDMT2őn S2őn nyilván az Enigma örökre beirta magát a történetbe.
Tudom playert nem kérdeztetek de pl MALLy Queen1 csacsa NewFuture Fanatik
szervervadász
Ha tudsz egy jó root szervert pm!

2010-12-04, 10:58:40 #54 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 16:11:20 Szerző: [MOD]Bluebell
 Sztem KillMastre és a Zotya93 nevet viselő karakter tulajdonosok tudnak ám céh-t csinálni! =)
(A többi is jó de nem hiszem h volt olyan h be jött warra GMxD)
azt nem mondom h megdicsérni volt bent mert a vita közepén jöt be, és az is igaz h majdnem bann-olva volt mind a 2 céh de volt!
Most már  xGhostSurax is tud Céh-t csinálni*-*

ßy : LOLI14
KicsiSzeder
Piros
Még húzzuk ^^
Ninja/egyenlÅ're tÅ'r.(fejlödés miatt)
M-s skillek. :D

Hát igen s2-ön Enigma vamai hihetetlen durva céh volt anno verhetetlen volt ellenfele nem volt az tuti.
s1-en History céh nagyon jó volt aztán megszünt nem tudom miért,s azóta Lyont aki a vezére volt nem láttam a játékban :(

2010-12-06, 22:40:07 #57 Utolsó szerkesztés: 2010-12-07, 16:21:39 Szerző: xxwomi2xx
Magyaron 3 van ami jó OnlyOne meg a PowerOfSkill ás RakanMuda(Bezárt de jó társaság voltunk Skyln8690 térj vissza :) 

DDMT2-n nyitáskor a TheFristKlan Zzzsssolt vezetésével Shinsoo-ban és Jinnoban megérdemelten top1 egy ideig a StayAlive(nem úgy mint a Riwals a sok kamuwarral pff meg 86os volt a vezér mert multikliensen csinálták a céhet :D) Sawßlade vezetésével aki sokak szerint egy low,nem low csak nem ismered :D
S1
Lv 96 Lovagias Cashhhhis TÅ'rnindzsa

Pegasus - CritForEver (L)
Draco - Egyszerűen csak KingsofWar : ))