Legendás céhek! ( DDMT2 és Metin2)

Indította SourMone, 2010-11-03, 18:07:53

Én nem voltam semilyen 'Legendás' céhben de szerintem a Bears érdemli meg ezt a címet...

Nekem Metin 2 Us  volt egy céhem a Postal xD
sokan voltunk top 3 Céh volt mert sokat waroztunk.
de utána meg kellet szüntetnem mert banolni akartak a neve miatt :D

Metin2HU-n a LordFight Top2-es céh volt, DDMT2 voltam a Tripical céhbe Top5
és Metin2US-en voltam a Locomative Céhbe!
Nagyon bátrak voltunk és mindenhol kiáltuk a helyünket4

Hu. Server 5 (auriga): Deathbringer

Ddmt2 server 1: DeathBlow és (jelenleg) LoveFriends (shinshoo)

sziasztok!
DDMT2: kedven céh a NeverGiveUp
Metin2.hu: Ronin
(BMuMT2):KockaTeamS
(StarLonjutMt2):MagyaRock

Sziasztok!
Én egész pályafutásom során(lvl 71) egyetlen egy céhben voltam, és hűségesen ragaszkodtam ahhoz a céhhez
Nos.:Metin2.HU-n volt
Céh neve:Highlander^^
Boszyka, és egy másik lvl 70+-os WP sura volt a vezér:D

Sziasztok:)
Nemtudom meik számít legendásnak de ahol eddig a legjobban élveztem a játékot az a LostAngels
Squadron és a TheFirstKlan
No persze nagyon régen nekemis volt 1 top2-es céhem az iHero mögött Darkhunters volt a neve de oszlattam
most a LoveFriends vezére vagyok de nincsmeg annyira hsoszú ideje hogy odaírjam

Üdv.

A legjobb céh ami volt a világon szerintem az AlmaCsutka... Nagyon erősek voltunk mindenkit elvertünk, de nem emeltük a céh szintet, hogy ne legyünk a toppon és kimerjenek velünk állni.^^ A toppos céheket vertük, de nem sokáig tartott ez az öröm 2010. dec. 28-án a céh vezérünk barátnője szépen ellopta a kariját a vezérünknek... De nemsokára újra fog alakulni!!!

2010-12-29, 15:28:21 #68 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 16:12:26 Szerző: [MOD]Bluebell
Hy.

Én véleményem:
DDMT2: Az első és utánnozhatatlan Hunnia.
Metin2: Mivel nem magyar metin2-n játszok ezért ide nemtok mit, de mivel lengyelen játszok ott pedig Pandemia 4ever

New World3:Hát ott fogalmam nincs, maradok céh nélkül

Pacsi!
[color=limegreen]Lv.105[/color][color=aqua]Lovagias[/color] [color=yellow]HardyPetikee[/color] Menta

DDMT2: Cooldown volt...mára 1 jó sincs... :D

TheFristKlan,FullFull,StayAlive(Amit még Sawßlade csinált...:D)
S1
Lv 96 Lovagias Cashhhhis TÅ'rnindzsa

SZERINTEM a riwals ami mindig is topos lessz!Hiszem már több hónapja a ranglista első helyét foglalja el!Néha-néha lecsúszik top2-re 1-2-3 napra de mindig felmegy top1-re!

Jama tudod RiwalS akkor volt jó amikor még voltak benne
most már Feri nem awrozik,ezért top1...
De AncientBlood volt,a legjobb céh,ez vitathatatlan,,,
és persze Hunnia

Zlaminer a Pegás krit for ever-re had ne mondjak semmit.... a vezérük a barátai cuccait lopta el , csak azért , hogy "keményebb legyen". Tehát erről a céhről ennyit , amúgy sem túl warozós céh , és nem is erősek.

Tr1nx                        te meg említetted a másik szégyen céh-t.Attól , hogy van bent 1-2 80+.....  A céh vezér a saját céh tagja cuccait lopatta el egy céh tagal (akik jóban voltak) , majd később megvette a cuccokat valós forintért.Na ilyen egy legendás céh?Macko végig lopta a fél szervert.
Nem kell elhinni , hogy saját erőböl épített fel minden , mert messze nem....

Akik úgy topposok közé mehetnének talán a .... "Vadkutya" , "ChunjoHeroes"(mikor még élt a céh) és végül... Elit.
De jó céh volt még a           "Walhalla" is illetve a "Reborn" sem volt rossz.

Még régebben sima metinen a Bulldogs *.*

csak kevest waroztak.. és lecsúsztak a top1-ről

Metin2.HU/Auriga--->Angels(Vezető: Chartolle)--->Én nagyon szerettem ezt a céhet sokat voltunk DT runon, sokat waroztunk (bár mivel 43-as voltam és csak 50-től lehetett warozni ezért csak nézni tudtam) mindenkivel jóban voltam Killerel természetesen  Charral is. TOP 1 a céh , ha jól tudom, hogy még most is él a céh. Charlotte 82-es gyógyító sámán.
Tisztelem a céhet és minden egyes tagot a még él a kari de már ne foglalkozok vele. Volt és van neve Legly96 ahol most vagyok az az M2M(M2M itt IchiroDojo néven vagyok )de gondolkozok saját szerverben.

DDMT2---> 0 CÉHBE VOLTAM.

Egyetértek Cashhis-sal! Szerintem a Sawßlade által alapított, majd RoyalKingS néven futó StayAlive céh is megérdemli ezt a címet!
Mindkettőnek tagja voltam, mindkettővel elértük a Top1-et!

Régebben 96-os surámmal Gleveron néven bekerültem a AraTisan (Nem tudom pontosan hogy írják) egyszer oda másodszor a RiwaLs-ban voltam.Kezdtem ott elhelyezkedni és ott Feri93 volt a tesa.
Aztán kiléptem,és fél évre otthagytam a dd-t aztán banned.

Azóta nem voltam céhben.Ja meg volt egy céh (Neve nem jut eszembe) MagicBlack2 volt a vezére egy 97-es BM sura,ott is jó volt az élet.
Na bye.

Nem tudom emlékszik-e még valaki annak idején S1-en a Chunjo-ra és a RedForce céhekre? :)
Tök jó volt elverni a Chunjo-t ^^. Akkoriban az volt a legerősebb céh és megcsináltuk a RedForce céhet Imp3rIaL-al, elég ütős lett (:, felvertük top1re elég hamar ;).

S2-n az Enigma még egy jól szervezett céh volt szintén Imp vezetésével. Később oszlott mert átment más birodalomba, de végül visszajött és újra megcsinálta az Enigmát, ami nem lett hosszú életű, mert khm!, \nem lenne jó, ha leírnám ezért kihagyom\ törölni kényszerült a kariját, khm....