A te Karaktered?Miért Pont ő?

Indította cinex988, 2010-11-03, 17:51:44

Sziasztok nekem 3 kedvenc karim van :)

Testi wari :) :Mikor elkezdtem a metin2-t egyből testi wari lettem és ebbe beleszerettem. Mostmár tudom miért :) Támadásba nagyon gyors  ;) Fejlődni is viszonylag egyszerű vele  :) Cucccok jól néznek ki rajta :P

BM Sura: Ebbe csak az az egy baj van nagyon kell foigyelni az MP-t :) PVP-nél :) meg fejlődésnél

Táv Ninja :) : Tudom meglepődtök de ha jól van kioptolva és övé az 1. skill akkor majdnemhogy verhetetlen :)

Én kedvenc karim Warroir a neve Majomkazi222 és azért kapta mert régen nagyon szerettem majomkazmatba járni :DD

Először is sziasztok ;)

Az én kedvenc karaktereim a sámán és a ninja.

Sámán:Azért szeretem, mert jól néz ki jó pár fegyverzettel és a buffolni is imádtam régen metin2.hu-n ;)
Gyógy sámánnal imádok pvpzni, nem tudom miért csak nagyon megfogott amikor elsőre játszottam vele.

Ninja:Tetszik a gyorsasága és persze a kedvenc skillem vele a "Méreg Felhő", ezt ne úgy értsétek, hogy imádok köpködni mert nem erről van szó :D

Leshy

2012-09-02, 00:42:11 #123 Utolsó szerkesztés: 2012-09-02, 01:14:51 Szerző: next2
WP SURA MERT TOP1 PVM

Youtube: DDMT2 TOP1 PVM

Az első 3 találat magáért beszél =)

Nekem a Gyógy sámán jött be imádom a képességeit tetszenek a legyijei meg a harangjai meg egybe a karakter is fiú asszony jónéz ki

A nagy karim neve XxZOHANxX hát ezt biztos tuggyátok miért választottam ezt a nevet  :D
ennyi lenne   

Hali... Én általában top1 szoktam lenni gyógy sámival ha érdekel a nevem! : SooulEeagle

2012-09-23, 20:57:16 #126 Utolsó szerkesztés: 2012-09-23, 21:03:56 Szerző: adosremus
Régen a Testi Harcos volt, de az itt nem jó semmire. (Úgy értve a játékosok nagy része nem tudja kezelni)
Utána Elkezdtem egy Gyógy Sámánt. Azzal elég sokat játszottam, csak akkor adtam el a top szettet, mikor hosszú pvpk-nél volt, hogy nem töltött a kurál és akkor már ott vesztett az ügy.
Most Igaz, hogy Wari szett van, de Íjászra/WP-re akarom elcserélni.
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

2013-03-27, 06:15:12 #127 Utolsó szerkesztés: 2013-06-04, 14:38:11 Szerző: Juvia
sárkány sámán:)
szép karakter szép skillek,
első karakterem lvl 99 és sárkány rang volt de már nincs meg:)
aztán jött a Ninja második kedvenc kasztom,
Ilena lvl 91
és most megint sárkány sámán
Luciela a szintje változó:)
a neveket a Claymore című animeből vannak:)

Hali

Nekem a tőr Ninja volt/lesz a kevencem!
Érdekes módon azért mert több mint 2 éve Ninjáuom,de még mindig nem tudom kezelni!xD

Gyógysámi, ehhez értek a legjobban, jó vértjei meg legyijei vannak, a skillei se rosszak, meg alapban is az néz ki a legjobban. jó pvp karakter saját kaszt ellen
2.helyen íjjász ninja, szép skillek miatt:D
G O S U