Pár dolog, ami arra utal hogy függö VAGY!!! ( m )

Indította kelen1995, 2010-10-23, 21:16:08

Nem nehéz!
Megmondod egy ismidnek hogy haver én ddmt2 függő vagyok xD

pár saját

Ha megveszitek a karácsonyfát már arra gondolsz lesz-e event
xD

Ha újévkor látsz petárdát akkor azt mondod magadba:Remélem lesz elég SÉm hogy meg vegyem

elmész a 80 éves bácsikádhoz és az 1. szavad hogy cs húzol?
“Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi   
sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.”
      [color=black]Albert Einstein[/color]

*Gyerek hatbol megdob teged 1 hogolyoval*

Te: ****** csak hatbol meg alcazassal megy?

Amikor kapsz zsebpénzt akkor ezt mondod:Cs acc yangot?

Amikor azt mondják neked hogy menj el tanulni akkor ezt mondod:szolok a GM nek és bannoltatlak

2010-12-22, 21:49:31 #166 Utolsó szerkesztés: 2010-12-22, 21:52:58 Szerző: Francesco De Pazzi
ha épp megtetszik neked valami a boltban és nincs rá elég pénzed mondod az eladónak:
várj itt elmegyek farmolni
amikor megvetted azt a dolgot és nem fér be a táskádba megnézed az Inventory t hogy miket tudnál eldobálni
ha eltört a lábad akkor kérsz 100% os potit a mentősöktől
Evil always finds a way...

Ha Body Bilder vagy a suliban és verekszel valakivel azt mondod neki:
-Höh, megse sebzel...

xD(Bocs ha már volt)

Na most már én is hoztam 1-et.remélem tetszeni fog:

Haverommal megyünk a 8. kerületbe épp haza fele,
Látunk tömegverekedést erre haverom azt  mondja,héé haver
War van! Go be!

Box meccsen ki ütik akinek szurkoltál és gondolod magadba, tuti DMG-zik... x'D
“Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi   
sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.”
      [color=black]Albert Einstein[/color]

Egy idézet az agyhalott öcsémtől ^^ (nekem jön neki vágom a falnak és ilyet beszól):
-"Na akkor most jön a DMG", Várnak a haverok, hogy menjünk ki fürdetni egymást egyik meghallja és elkezd röhögni, én elösször nem értettem ^^'.
Haverom hó golyózás közben (a fáról ráöntöttem a havat egy elrontott hógolyó dobással):
-"Te csupor mindj töltök le vami hack-et"

2011-01-18, 18:23:57 #172 Utolsó szerkesztés: 2011-01-19, 12:04:47 Szerző: [TMOD]Niix
Ha ki akarsz lépni a munka helyedről mert nem tetszik,szólsz a főnöknek hogy tegyen ő ki mert akkor nem kell várni egy napot amíg beléphetsz egy másikba.

A csajodnak karácsonyra veszel egy bundát és teszel rá egy + jelet mert a pluszos többet ér.

Éppen azt álmodod hogy egy 100-as metint versz,erre virágom felkelt a vége előtt és rémülten azt mondod hogy óóóóó már megint DC és tuti leveri egy kék.
5 perc múlva virágom bejön és megint felkelt mert vissza aludtál.Kéjes vigyorral kinyitod a szemed és azt mondod még pont elkaptam a srácot.

Találkozol egy némával megkérded tőle MI VAN CHAT BANN?

Ha találkozol egy ázsiaival levered mert chunjos

Amikor a kivégzésedre mész az az utolsó kívánságod hogy egy +9 es óriás fejszével vágja le a fejed a hóhér.

Ha letartóztatnak tiltakozol a bilincs ellen mert az block és sikítozol hogy jelented a GM-nek

Ott a módosítás gomb is!~ Niix

[HIGHLIGHT=#ffff00]Ha meglátsz valakinél 1 legyezőt, megkéred, hogy buffoljon be! :D [/HIGHLIGHT]

megpuszil 1 csaj es megkerded hany % kritet ad?

bocs ha mar volt...

Udv.TheDealer
[color=lightgreen]99[/color] [color=yellow]iDEALER[/color]  end .

Haverommal mentünk volna ebédelni, de tele volt az ebédlő. mondom neki:
FULLon van a CH- válsunk CH-t

Ha valakinek megakarsz mutatni egy tárgyat keresed a feje felett a kereskedés gombot xD

Ui.:Bocsi,ha már volt.
Fairy Tail & Naruto Shippuuden :3

Hát igen lehet ez is már volt:

Mész az utcán a haveroddal,ő meglök belesüllyedsz a sárba és nem tudsz kijönni,erre azt kiabálod:LOW hacker megint blockoltál!!!Jelenteni foglak és holnapra bann!!!

Mocskos lesz a ruhád és azt mondod:ohh már megint beletört az a rohadt kő!

A suliba kötekedsz és miközbe vernek te keresed a táskádban a potit,hogy ne halj meg!

Utolsó nap a suliba buli van,mindenki csinálhat amit akar,erre te felkiáltasz és azt mondod:Jéééé teszt módba van a szeró! és már keresed is a füzetedbe a GM kódokat!

Farsang van,sötét este,te is odaérsz és azt mondod:Ez az event van!

Ha odajön egy csoró gyerek és ott sirt mer verekedett ( és rosszul ált),aztmondod neki optold fel magad.

Magyar órán tanár kérdezi:kik azok a lovagok bekiabálom akik nem ölnek szabadba x'ĐĐĐĐĐĐ