Pár dolog, ami arra utal hogy függö VAGY!!! ( m )

Indította kelen1995, 2010-10-23, 21:16:08

Ha megver suliba egy keményebb csávó,azt mondod neki hogy DMG-s

Bocs ha már volt

Felszálsz a buszra szinte alig tudsz mozogni és azt mondod :
terhelt a szerver
S2=Game Over
S1=IntErr       /pvpSuraman
         90        / 90

Hegyi kirándulásoknál felveszel 1 botot és ütöd a nagyobb sziklákat h megnézd mit dob a metin :D

Ha mégkér valaki téged,hogy húzd a szánkóval,megkérdezed,hogy mennyi yangot adsz érte?

xDD
Fairy Tail & Naruto Shippuuden :3

Mikor valakivel verekedsz akkor megkérded hogy: MENNYIT SEBEZTEM, KRIT VOLT-E?

egy gyerek sokat beszél órán másik szól gm-nek (tanárnak) hogy adjon már neki chatbann-t.

Ha valaki behúz neked egy nagyot azt kiabálod DMG DMG !!!!
Ha valakit nem tudsz megverni azt kiabálod potis !
Amikor késel óráról azt mondot, hiba volt a szerverkapcsolatban
Ha havazik máris keresed az eventet

na én is irtam nézzétek csak :D

nem birod a futást tesnevelés órán
Mondja neked a tanár fussál már csak egy kör mondod neki Előbb adj lila nagy italt

mensz az állomásra kivagy fáradva megy meletted egy kerékpáros ember
mondod neki :
csá cseréled a bingád +9es 7 optos duplawaris szirire 25 demivel?

mensz a bankba kamatoztatni a yangod
mondod nekik be szeretnék tenni kamatra 400millát tegnap farmoltam a sámimmal sd2 ben

Remélem jók lettek :D

Felveszel egy fa darabot előre fogod mind kettő kezeddel, oda megy egy felnőtt pofon vág te ezt mondod:Csíter besült az aurám meg még immun bug is(Bocs ha már volt nem olvastam végig)

Hazafele menet a suliból kilyukad a bicód kereke... mondod:
-K***a bugos mount dögölj meg -.-"

:D

2011-03-28, 16:22:54 #190 Utolsó szerkesztés: 2011-04-01, 19:33:28 Szerző: Đeuce

Próbálsz elaludni a sötétben. Megszólalsz: Mi van Event van ??

Módosíts!~Niix

2011-03-28, 17:47:34 #191 Utolsó szerkesztés: 2011-03-29, 21:37:17 Szerző: [MOD]Niix
Bemész a boltba vásárolni erre megszolalsz: - Egy piros potit kérek... xĐĐ

Telefonálsz az eggyik barátodnak hogy jöjjön át fejlödni xĐĐ

Leülsz tanulni és elkezded: - Jaj nem tudok , nem gyakoroltam a koncertrált olvasást...

Képzeljétek velem multhéten  megtörtént egy ilyen baki.
Leirom nektek mivolt:

(Hazajöttem suliból és 1-est hoztam.)
Anya mondja:
- Egy hétig nem ddmt2-hetsz!
Én: Akkor megyek fejlödni....

Ez nagyon ciki volt....
Megharap téged egy kutya az ligetbe Te: - Nemár lement a TP-m fele a vadkutya miatt.... =)

Kerüld a dupla postot!~Niix

-Vidd ki a szemetet...
-Ezt a készséget még nem tanultam ki.... xDDDDDDDD
"Nálam az a hagyomány, hogy péntekre, fél tízre
Több alkohol van bennem, mind két üveg Bayleis-be..":DD
"Nem vagyok gengszter, büszke vagyok hogy anyám, és nem az utca nevelt fel."

Nekem tetszettek, TheFamous :)

Mondom az enyém:
Megdobnak téged kaviccsal, erre te szaltózol, megdobod egy kővel, összeesik a hapi erre te ezt mondod:Kritikus Találat! :D

2011-03-30, 21:57:52 #194 Utolsó szerkesztés: 2011-03-31, 22:08:50 Szerző: TheFamous
1.Szólsz a GM-nek(tanárnak)földrajz órán hogyha tényleg GM akk portoljon Afrikába

2.Valaki lefut tesiórán szólsz a GM-nek(még mindig tanárnak) hogy bannolja a speed hackest

3.Miután megversz valakit azt mondod:Banned

4.Múzeumban nézed az ókori páncélokat stb. azt mondod:a feka meg a poi akk is jobb

5.Haverral lazultok bejön vmi 10 éves pisti szólsz neki:ájjá' le full dupla vok gyökér ellen :D

6.Bemész a boltba nézed a málna szörpöt és megkérdezed:mekkora arányban higitva lesz belőle nagy vörös poti? :D

7.Bemész az ékszerész boltba mondod:Csókolom van waris ébenfa fülesük?600m-t adok érte :D

8.Minden afrikait igy szidsz:feka ork! :D

9.Bemész a pénzváltóba megkérdezed:Mennyi a yang-euró váltási aránya? :D

10.Elmész a reptérre mondod:Csókolom teleportálni szeretnénk sohanba :D

11.Születésnapon amikor a pinata-t verik azt mondod:vigyázzatok majd én full mobos vok :D

12.Találkozol egy gazdag emberrel szólsz neki:cs acc yangot?vagy adj egy szirit az is jó lesz :D

13.Nézed a ''bádibilding''-es magazint egyik fotónál azt mondom jajj de low még fegyvere sincs

14.Nézed a Trója cimű filmet azon goldolkozol hogy milyen cuccai lehetnek Achilleusnak?

15.Töriórán azon gondolkozol hogy a magyar hadseregben hány buffer,testi,meg BM lehetett :D

16.EZ MEG IS TÖRTÉNT:Kérdezi töri órán a GM(tanár) hogy miért győztek a magyarok '49-ben feleakkora sereggel erre bekiabálom:mert sok full duplás csákó volt a céhben xD 2 hétig azon röhögtünk

TheFamous voltam.

Ez tegnap történt velem, bolondok napján:
Tesiórán, a tanár mondja hogy 3db nagy iskolakört kell futnotok!
mire én:
-Pill bekapcsolom a speedhacket ^^

Másik eset volt, hogy tele volt az ebédlő, és mondom haveromnak: Váltsunk már CH-t, előbb utóbb jönnek a kékek, meg amúgy is lagg lesz
kb 5 perc után vettem észre h mit mondtam XD

Ha valami hülyeséget csinál valaki, keresed a Ctrl 1 - et. *-*

Annyira függő vagy, hogy a gumit is a kovácsra húzod

2011-04-22, 23:21:43 #198 Utolsó szerkesztés: 2011-04-22, 23:25:35 Szerző: QQLiFeQQ
Keményedik a könyököd :D
Tesin "Ctrl+h " jár az eszedben.

ha valaki beszólogat meg káromkodik és ez neked nem tetszik oda mész hozzá és mondod:
akkora chatbannt adnék neked hogy azt megemlegetnéd
Evil always finds a way...