Pár dolog, ami arra utal hogy függö VAGY!!! ( m )

Indította kelen1995, 2010-10-23, 21:16:08

2010-12-03, 11:39:58 #140 Utolsó szerkesztés: 2010-12-03, 11:50:01 Szerző: [TMOD]Nissho
Tetszik a téma. Hoztam én is párat. :)

Amikor suliba vagy és infó órád lesz, akkor a tanárodtól megkérdezed, hogy itt lehet-e DDMT2-el játszani.
Mikor vége van az órádnak, és kimentek az utcára barátoddal, és megkérdezi tőled, hogy miért nem áll  el a hóesés. A válaszod az lesz, hogy "mert ez sohan-hegy". :D
Mikor meglátsz egy kocsit és megkérdezed tőle, "ezt mivel kell ettetni?"
Amikor hozzád megy valaki, és kér tőled innivalót, akkor azt mondod neki, hogy nincs potim. :)

Remélem tetszettek. :P

Nissho

Húhúhúhúúú   
Ha egy városban és egy nagyobb bevásárlóközpontban vagytok és nem látjátok egymást, akkor megkérdezitek, hogy melyik CH?

ilyen is megtörtént :D

Kisobós van, osztálytársam dobja a labdát, én meg hirtelen elugrok, elkezdem neki : nem mondhatom h go te low -.-"

ilyen nem :P

szünetbe el kezd esni a hó, te meg lerohansz az udvarra és keresed a metineket, bossokat és tanakákat :D (event ^^)

sziasztok köszi hogy tetszik a téma de 1dolgot egyszer elég leirni köszi:P

JAH és mikor kimész haverokkal gentelni(hülyülni) és látod hogy füveznek lefotozod és mondod hogy ez megy a GM-nek:P
am amikor valaki azt mondja "szerelmem virágom nyomorék" azt mondod neki hogy ez megy az aranyköpés topicba

ez ma megtörtént:
Pókerezek apám testvérével és közbe Metinezek, nem figyeltem és nyertem 13k-t :S
és amikor én jövök azt hittem , hogy adott valaki zsetont és mondom apám testvérének te adtál yangot?  XDD

ülsz a töri órán..kinézel az ablakon..esik a hó!
odakiabálsz a tanárnak: kérem engedjen ki meg akarom keresni a 9 farkut x)
Evil always finds a way...

Mész az erdőben és találkozol egy kutyával, megkérdezed tőle..neked nem map1-n kéne lenned?:O

a kövi velem megtörtént :D

haverral vagy a strandon, de túl sokan vannak, de meg mondod neki : "Váltsunk CH-t "

xD Ez tegnap történt:
Hogolyoztunk. Úgy fejen dobtak hogy meg is csusztam elestem, ezt mondtam: vazz ez hacker aimbottal... xD

Elmész az állat kertbe.

Látsz Farkast,Disznót,oroszlán.
Azt gondolod hol a pecsét?Vagy ezek nem megülhetőek?Vagy ezek exp-t dobnak de akkor hol a szintjük???

Sétálsz haverokkal az utcán mire elhalad mellettetek egy bombanő
Erre te:
- A francba megint elfelejtettem megnyomni a ctrl +5öt

Sziasztok! Énis hoztam egyet : ) - virágom megkérdezi : Kisfiam mit kérsz karácsonyra?
                            - Erre te : Anyu én SÉ-t kérek karácsonyra + még egy Sirius-t a Tesco-bol

[color=green]Sajnálom,hogy már nem engem szeretsz:(

Sziasztok .

Amikor épp sétálgatsz az járdán és látod valaki be tör a boltba már mindjárt ara gondolsz melyik Team tag lehet online.

Mész suliba és egy kóbor kutya jön feléd fel teszed magadnak azt a kérdést most akkor melyik skilt nyomjam rá :O.

Suliban/Munka helyeden vagy és be szól az igazgató/Főnököd már mindjárt le akarnál vele állni egy pvp-re.

Szilveszterkor csak le dobod magad elé a tűzijátékot és csak vársz amíg el szál utána gondolkozol hogy ez nem is a DDMT2 :D.

Ennyi lenne :D.
Ha még jut eszembe néhány le fogom írni :D.

Ha egy ruha nagy rád akkor te azt mondod: Fejlődök még egy kicsit és jó lesz :D

fúúh na kérem szépen ma az történt hogy haverjaimmal beszélgetünk a suliról stb..
erre az egyik elkezdi: tegnap 2 órát kockultam a matek házin XD
Evil always finds a way...

Ez inkább idézett de jó én találtam ki:D

: Próbáltam a metin-t levegőnek nézni,de rájöttem , hogy levegő nélkül nem tudok ÉLNI :DDD

Szoszke, én is így vagyok ezzel

De most akkor egy újabb jel ami arra utal, hogy kocka vagy:

A barátnőd/barátod el akar kényeztetni de te nem engeded mert morcos vagy.
Megkérdezi Ő: Mi a bajod édes?
Erre te: Semmi csak a Ku*** cipész még nem húzta fel a cipőm:@

Ha szexuális felvilágosítás órának azt hiszed hogy megmutassa hogy kell új karit létrehozni :D.
Ha a matek tanártól kérsz KK-t hogy jobban megértsd a házit.
ha TV-ben nézed a focit és a Cristiano Rondaldora ordítod hogy SPEED HEKK LOW G**I!

Most felmentem ddmt-re rám ír a haverom

hallod
XDDDDDD
ÉN:?
Ő:ma kajolok azt elfogy mek ki mondom mamámnak rew xDDDDDDDDDDD
Érted nem azt mondom hogy még1-et hanem rew xDDDD

Ha dogát írtok és valaki csal ordítod egyből a tanárnak:
HEKKER CSITER!