Biológus küldetései...

Indította [VIP]P3NG3R, 2010-10-04, 02:23:17

93 as karival ha elkezdem és más karival összesedem ezeket a dolgokat akkor is sikerül???

Nem mivel nem adja meg...

de ha majd el lehet fogadni akkor megtudom majd csinálni???
vagy olyan lesz mint most a lovászinas???

Sejtettem :), hogy nullázódni fognak. Legalább vigaszul az a bigyó elixír(nem jut eszembe a pontos neve) használatával 100%-os lenne az elfogadási esély, ha már 2x vagy 3x is lenullázták a küldiket.

Idézetet írta: 2Pac1996 Dátum 2011-03-17, 18:23:42
Az lenne a kérdésem,hogy van-e 85 ös küldi 84 vagyok csak! :(
Szia!Eddig csak a Tugyi tanúsítványáig lehetett eljutni,az utána következő biológus küldetések már nincsenek bent(legalábbis a teamtagoktól ezt tudtam meg).

De nekem 1 küldim sincs.. Akkor hogy csináljak biológus küldit?:D

Ki lettek véve, ezek régi hozzászólások, nézd meg a dátumot! Szóval, most nincs biológus küldetése.

Sziasztok!

Ki lettek szedve a játékból a küldetések? Mert nem rég jöttem vissza és feltűnt,hogy nem tudom őket csinálgatni:S
+Sakak+Abyzou+Tuyau+

WAR KACSAVAL: http://www.youtube.com/watch?v=6YV9SjE1TWc

2012-01-09, 20:39:02 #48 Utolsó szerkesztés: 2012-02-21, 15:23:14 Szerző: [MOD]Niix

Igen sajnos :S

S3-n érdemes elkezdeni ezeket?..

Azt akarom kérdezni,ha pl nem csináltam meg 30 as szinten az orkfogas küldetés. 99-es vagyok meglehet ígyis csinálni? de ha 30 as az ember hamar felmegy nagy szintre,hoogy összejöjjön a kellő cuccosok.
Hogy érdemes megcsinálni? Vagy pl az orkfogat megveszem boltból úgyis beadja?
előre is köszönöm válaszaitokat!
" FelnÅ'ttünk,mégse lettünk felnÅ'ttek
Csak az erÅ'sebb vonások felváltották a szeplÅ'ket. "

Bár mikor meg lehet csinálni, és nem számít, hogy honnan szerzel fogat. Nyugodtan veheted is...

2013-01-19, 22:39:30 #52 Utolsó szerkesztés: 2013-01-20, 10:21:52 Szerző: [MOD]Niix
a multkor próbáltam volna map 1en ráhúzni a biológusra az orkfogat és nem csinált semmit. miért van az? nem adtam le előtte fogat, nem tudom mi a baj vele..
a küldetéseknél nincs ott a biológus küldetés csak a megbízás.. miért van? buggos a karim vagymi?
lehet orvosolni,vagy elvan a kari a gond?

szerintem nem ráhuzni kell az orkfogat hanem rákattintasz és ott ki fogja irni hogy orkfog vagy valami nem lehet?
Ha segitettem pls plusz (+) karmát ..
Akik pedig ok nélkül - t adnak azoknak csak gratulálni tudok

amikor rákattintok a biológusra akkor se ad ki semmit se..:S

Lehet, hogy épp szabadságon van a biológus. Ha kipihente magát, biztosan folytatni fogja a fogak és egyebek tanulmányozását :)

akkor lehet arra számítani hogy lesznek küldetések ? jó lenne 1 kicsit küldetéseket csinálni .

Mennyi orkfogat kell vinni, mire elfogadja a 10-et? Kb.12-13-at vittem már és eddig csak 4db-ot fogadott el. Most sorozatban ötöt nem fogadott el... :(

most akkor bent van a küldi vagy mi?

2013-02-12, 09:02:21 #59 Utolsó szerkesztés: 2013-02-12, 09:23:31 Szerző: [MOD]Niix

Az új kliensben benne lesz!(ha egyszer bekerül):D