Biológus küldetései...

Indította [VIP]P3NG3R, 2010-10-04, 02:23:17

Sziasztok!
Én leadtam a 20 ork fogat de orkoknál nem akarja a lélekkövet dobni.
Nem tudjátok mi lehet a baj?
Köszi a választ.

Idézetet írta: Montu Dátum 2011-01-15, 13:24:09
Megvan az ork fogas küldetés de nem adja meg az átok könyves küldetést.Le adtam a lélek követ az ork fog után de a következű küldetés nem jön be. mi a hiba?
24 órát kell várni nekem is ez volt amúgy az átokkönyves utáni küldi már nincs bent itt.

Bent van a démoni emléktárgyas most is azt csinálom, immáron sokadszor. Nagyon bízom benne  nem nullázzák le ismét  a biológus küldetéseket, nem jó folyton újra kezdeni.

Montu                        : ha 90 felett vagy nem fogja adni a küldetést.

Idézetet írta: 19920602 Dátum 2011-01-15, 19:12:00
Sziasztok!
Én leadtam a 20 ork fogat de orkoknál nem akarja a lélekkövet dobni.
Nem tudjátok mi lehet a baj?
Köszi a választ.

Tegnap még én is így voltam vele hogy majdnem megőrültem mert nem dobta a lélek követ.
Ott ütöttem 1 hétig és mikor már úgy voltam hogy nem adja akkor adta be.
Szóval ne add fel be fogja adni a követ.Nekem fekete ork adta.Szóval kitartás jönni fog!

azt szeretném kérdezni hogy 96os vagyok és nem adta ki a 3.biosz küldit :S olvastam hogy más már azt csinálja nekem miért nem adta ki? :S
Név:      WrongWay     Rougrey
Lvl:        99                  99
Kaszt:    TÅ'r Ninja        Menta Wari

2011-01-16, 22:01:38 #25 Utolsó szerkesztés: 2011-03-30, 10:20:40 Szerző: [MOD]Niix
Már bőven eltelt 1 nap de még mindig nem kapom meg a második biológus küldetést.
Megfogom vagy ne is várjak?
Szeretném ha valaki megmondaná hogy akkor az átok könyves küldetés után bent van e a többi is?
És 91 vagyok.Jó lenne ha bent lenne a többi küldetés is mert ezen a szinten már kicsit unalmas a játék.
É jó lenne ha lenne mit csinálni.
Örülnék ha valaki tudna érdemleges válasszal szolgálni.

2011-01-22, 14:58:45 #26 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 18:36:06 Szerző: [MOD]Bluebell
Montu egyszer már írtam, ha 90 felett vagy nem kapod meg a küldetést, mert bugos.

szerk: jelenleg a démoni emléktárgyakat adom le, szóval biztosan bent van a küldetés. Kíváncsi vagyok ezúttal meddig jutok el, mielőtt ismét törlik a küldetéseket.

2011-02-06, 12:40:22 #27 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 18:36:16 Szerző: [MOD]Bluebell
Kedves,drága teamtagok!
Láttam,hogy máshol hozzászóltatok a témához,de az sajnálatos módon már le van zárva...A 87-es sámánommal már a zelkova faágas küldetésnél tartok,de nem kapok zelkovát.Már próbáltam többféle módon is,pl.:tolvajkesztyű,karma varázslat,stb.A másik probléma,hogy a 97-es ninjámmal nem tudom lezárni az átokkönyves küldetést,mivel nem kapom meg a templomi lélekkövet(mielőtt bárki szóvá tenné,tudom,hogy a pókkazamatában esik).Szeretnék végre egyértelmű választ kapni,hogy akkor meddig is vannak bent a biológus küldetései,és esetleg valamit rosszul csinálok-e,mert már elég régóta nem haladok egyikkel sem.Több teamtaggal is volt szerencsém már beszélni ez ügyben,de egyikük sem tudott érdemleges választ adni.
Előre is köszi a választ.

2011-02-07, 15:46:55 #28 Utolsó szerkesztés: 2011-02-16, 18:41:33 Szerző: [SMOD]THymea
Szia. én meg csináltam az átokkönyves küldetést 99-es szinten és 4 csoport nagy pók dobta szóval 97 es ninjával mennie kell könnyedén(99-et úgy értem akkor volt már annyi a karakter szintje) . A zelkova ágas küldit nem tudom adja e de ezt tudom és utána a 90+ on nem add több bioszos küldit.
Remélem segíttetem

2011-02-15, 07:21:46 #29 Utolsó szerkesztés: 2011-02-16, 18:41:54 Szerző: [SMOD]THymea
Épp azt kéne kijavítani hogy adja a küldit 90Lvl. felett is mert már rég kész lennék jéggömbös küldivel is ha engedné a démoni emléktárgyasat, de mivel 96vagyok ezért most várok hogy javítsák.
Nekem raktárba van egy zelkova faágam még anno Lvl.83körül esett vörösbe ha jól emlékszem

Hát nemtudom, én végre tegnap leadtam az Orkfogas küldit. Már kezdtem örülni, hogy eltűnik az összes küldetés tekercs. Erre előjött még egy, mégpedig az átokkönyves és igen, 90+ vagyok.  Remélem a Démoni emléktárgyasat is megkapom :)

Idézetet írta: kyscsoky Dátum 2011-02-20, 13:49:46
Hát nemtudom, én végre tegnap leadtam az Orkfogas küldit. Már kezdtem örülni, hogy eltűnik az összes küldetés tekercs. Erre előjött még egy, mégpedig az átokkönyves és igen, 90+ vagyok.  Remélem a Démoni emléktárgyasat is megkapom :)
hát csak az első kettőt adja 90+-on sorry hogy elrontom a kedved

Sziasztok!
Sikerült beszereznem a templomi lélekkövet,kb. másfél hónapnyi próbálkozás után meguntam és megvettem a piacon(100 millióba fájt csak...).Ez idő alatt volt szerencsém szinte az összes gm-mel beszélgetni és mindannyian azt állították,hogy 90 felett is meg fogom kapni a biológus további küldetéseit.Hát sajnálatos módon ez nem így van...Ezért is szeretném,hogy egy teamtag is hozzászóljon végre a témához.A zelkovás küldetéshez szükséges gally még mindig reménytelen ügy a másik karakteremnél.Remélem,végre kapunk a team felől egy hozzászólást,ami tisztázza a dolgokat.

2011-02-22, 16:20:57 #33 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 18:36:29 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok!
Csak annyit szeretnék h tényleg jó lenne ha 90+ on is lehetne normálisan vinni a bioszos küldiket:)96 os vagyok már rég kész lennék ha nem kellene arra várni h ki lesz e javítva( ha kilessz)

Sziasztok.

Egy régi ismerősöm/(volt)céhtársam mondta, hogy a Zelkova faág Lungsam-ban(Szellem erdő) és Vörös erdőben is esik, 70 körüli karakterrel. (Ő 76os karival ütött)
Valószínűleg szint korlátos (+/- 10lv), mert egy 90 +os haverjának nem esik már faág!
Infókért köszönet:
Reynolds -nak

Nekem végre meglett ma az orkfogas :D
"Acél vázon, élÅ' szövet."
"Steel frame, living tissue."
A HORVÁTH TEAM *****

2011-03-12, 14:59:46 #36 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 18:36:48 Szerző: [MOD]Bluebell
Sziasztok.

Elkezdtem kutakodni a biológus küldik után koreai szerver fájl quest-jei között. Megtaláltam és megosztom veletek, mi dobja a szükséges cuccot/cuccokat.
Na szóval:

Biológus kutatás 1. (Lv30)
Ölj Fekete orkot Seungryong völgyben az orkfogért.
Ha leadtad a kellő mennyiséget a Biológus kérni fogja a Jinuggyi lélekkövet!
Ezt a tárgyat ezekből a mob-okból szerezheted meg:
   - Büszke ork generális
   - Fekete ork
   - Fekete ork óriás
Ha nem lett módosítva a küldetés magyarosításakor, akkor 100%, hogy ez a 3 mob adhatja csak.

Biológus kutatás 2. (Lv40)
Ölj Magas Kínzókat Seungryong völgyben az Átokkönyvért.
Ha leadtad a kellő mennyiséget a Biológus kérni fogja a Templomi lélekkövet!
   - Halálos mérges pók (SD1)
   - Vörös mérges pók (SD1)
   - Ollós mérges pók (SD1)
   - Katona mérges pók (SD1)
Ha nem lett módosítva a küldetés magyarosításakor, akkor 100%, hogy ez a 4 mob adhatja csak.

Biológus kutatás 3. (Lv50)
Ölj Démon harcosokat Démon toronyban a Démoni emléktárgyért.
Ha leadtad a kellő mennyiséget a Biológus kérni fogja a Sagyi lélekkövet!
   - Gonosz katona
   - Gonosz íjász
   - Gonosz lándzsás
   -Gonosz sámán
Ha nem lett módosítva a küldetés magyarosításakor, akkor 100%, hogy ez a 4 mob adhatja csak.

Biológus kutatás 4. (Lv60)
Ölj Jéggólemet vagy Alvilági Jéggólemet Sohan-hegyen vagy Lélekbarlangban a Jéggömbért.
Ha leadtad a kellő mennyiséget a Biológus kérni fogja a Aurtumryus lélekkövet!
   - Jég gyilkos bálna (Hohan hegy)
   - Jég rovar (Sohan hegy)
   - Jég oroszlán(Sohan hegy)
   - Yeti (Sohan hegy)

Biológus kutatás 5. (Lv70)
Ölj Szellem fát, Szellem tuskót, Tündért, Szellem füzet, Gonosz fát, Vörös szellem fát, Vörös szellem fa tuskót, Vörös tündért, Vörös szellem füzet vagy Vörös gonosz fát Szellem erdőben vagy Vörös erdőben, hogy szerezz Zelkova-faág-ot.
Ha leadtad a kellő mennyiséget a Biológus kérni fogja a Gyimok(s) lélekkövet!
   - Szellem fa
   - Szellem tuskó
   - Tündér
   - Szelem fűz
   - Gonosz fa
   - Vörös szellem fa
   - Vörös szellem fa tuskó
   - Vörös tündér
   - Vörös szellem fűz
   - Vörös gonosz fa
Ha nem lett módosítva a küldetés magyarosításakor, akkor 100%, hogy ez a 10 mob adhatja csak.

Biológus kutatás 6. (Lv80)
Ölj Rimbolót, Baltás harcost, Ezerharcost, Ogre harcost, Ogre mészárost és Rettenthetetlen orkot Óriások földjén, hogy szerezz Tugyi tanúsítványt.
Ha leadtad a kellő mennyiséget a biológus kérni fogja a Tugyi lélekkővet!
   - Rimboló
   - Baltás harcos
   - Ezerharcos
   - Ogre harcos
   - Ogre mészáros
   - Rettenthetetlen ork
Ha nem lett módosítva a küldetés magyarosításakor, akkor 100%, hogy ez a 6 mob adhatja csak.

Ha jól olvastam ki, akkor a 6. (Lv80) Bio küldetést megadja 90 felett is, de ha nincs kész az előtte lévő(amit nem ad 90 felett), akkor nem. :)
Idézwhen login or levelup with pc.level >= 80  begin
A többinél ez van:
Idéz
      when login or levelup with pc.level >= 30 and pc.level <= 90 begin
      when login or levelup with pc.level >= 40 and pc.level <= 90 begin
stb..
Mellesleg a koreai szerverfájl tartalmazza a 85 illetve 90-es biológus küldetés Lélekköveit is, csak nem lett megírva hozzá a quest.

Remélem segítségetekre válik eme kis hozzászólásom.

2011-03-17, 07:15:34 #37 Utolsó szerkesztés: 2011-03-30, 10:19:59 Szerző: [MOD]Niix
Kíváncsi lennék hogy érdemes e elkezdeni vagy megint csak az átokkönyvesig jutok?

2011-03-17, 07:24:37 #38 Utolsó szerkesztés: 2014-04-08, 18:37:08 Szerző: [MOD]Bluebell
90 felett bugos volt a biológusos küldetés,csak az átokkönyvesig lehetett leadni.De én meg már a zelkovásnál tartottam,és kárbaveszett az összes karakteremnél az összes leadott küldetéstárgy...És most még felvenni sem engedi.

Az lenne a kérdésem,hogy van-e 85 ös küldi 84 vagyok csak! :(